Свирепо нападение, извършено срещу семейство с 8-месечно бебе след засичане на столично кръстовище от сирийски мигрант от Белгия, пристигнал и пребиваващ в България  във вторник.

Жестокото посегателство се е разразило в квартал “Света Троица”. Какво ли търси там този сирийски “бежанец”… Според очевидци, след като джипът на мигранта. Сега е времето да попитраме “пУтрЕотите” и Бойко Борисов – от къде сирийският мигрант има джип в страна на ръба или по-точно- направо на дъното на бедността. Плащате ли им на тях хиляди евро, а на нашите майки и бащи -пенсионерите – 200 лева пенсия.  Не е ли това цинизъм?

Петър Низамов : Как БКП и КомИнтерна създадоха македонската „нация“ и македонския език.

Водачът на джипът е сириец с , върнат по силата на споразуменията направени на срещата за мигрантите  на 26 Юни т.г. в Брюксел.  В другата кола се вози младо семейство и тяхното 8-месечно беше. Сириецъут напада брутално и двам,ата като след като отваря вратата на шофьора се вижда, че посяга да удари и жената. Обратът се разиграл след като неподозирана сила се отключила в младия баща, който е висшист и работата му е свързана с интелектуален труд. Ден след екшъна 24-годишния водач проговори за случилото се. Той се казва Николай и разкри как мигрантът  го е нападнал пред очите на приятелката му и 8-месечното им бебе.  „Мисля, че всеки един човек на моето място би го направил, след като отзад стои цялото му семейство и има секунди да реши какво да направи в тази ситуация”, разказва Николай пред Нова тв. Семейството пътувало с автомобила си за вкъщи, когато шофьор с джип засича колата им.

„След като ме засече, реших да не му давам път. Успя да ме настигне и нарочно успя да удари колата ми два пъти. Изкара ме директно от шофьорската ми седалка и започна с удари, с бутане. С един удар се случиха нещата. За съжаление момчето падна лошо на земята и си удари тежко главата”, разказва още Николай.

Нападателят – 40 годишният Насай Махмуд, е сирийски “бежанец”… 

„Човекът го предупредих поне два пъти, че съм с бебе в колата и не искам нищо. Но той каза, че не се интересува от това нещо. Просто в погледа му имаше единствено и само агресия”, казва Николай.

След случилото се той е задържан веднага. 24 часа по-късно е освободен с мярка „подписка”.

Как и кои ни окрадоха през Прехода? Петър Низамов

Предтавяте ли си? Задържан и обвинен , с наложена мярка “ПОДПИСКА”, и чака дело, ЗАЩОТО Е ЗАЩИТИЛ БЕБЕТО И ЖЕНА СИ ОТ НАГЪЛ МИГРАНТ.

На Николай са му повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда. „Мисля, че трябва да има някаква справедливост и да се види, че всичко е било с цел самозащита и не съм имал никакъв изход”, казва той.  Състоянието на Насай Махмуд е стабилизирано и няма опасност за живота му.

Официален източник: Циганите в България са над 1,8 милиона

След срещата за мигрантите това лято в  Брюксел в Пеевските и колаборантски медии се четяха заглавия от рода на

Бойко Борисов е отказал прием на бежанци Меркел е постигнала споразумения с 14 държави за връщане на мигранти, но България не е сред тях”

Гей ли е Макрон или просто обича да опипва голите тела на тъмнокожи младежи ?

Какво излъга Бойко Борисов след срещата за мигрантите, организирана от френския президент Макрон : Няма да приемем връщане на мигранти

Министър-председателят ни заяви ТОГАВА, че страната ни показва как успешно може да бъде защитена външната ни граница и да се справи с миграционната вълна”

Само, че на всички това им звучи като виц…

ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ!

От известно време попадаме на разни статии, в които пише,че господин премиера иска да приема закон,защото той реално управлява еднолично.Закон , чрез който данъците на имотите, които не се обитават рязко се покачват. Собственикът има право на избор,да плати двойния данък или пък да си отдаде по свое желание имота в полза на общината,в която се намира. Ти да видиш колко били умни … Тъй като няма да им позволим да построят лагери за талибани,решават законно да ни отнемат имотите,да ни рекетират,а това на СИК-аджиите им е стара,едновремешна методика и тактика.

Така , с две думи драги,милички,заблудени мой братя и сестри ще ни вземат имотите легално, и в тях ще настанят терористи,джихадисти,крайни ислямисти, като меко казано ще ни прецакат ! Замислете се логично,моля! Защо по дяволите им трябват на селските кметове старите ни къщи,то там дори и кучетата са на изчезване! Ами защото “любимеца на народа” ни продаде на Меркел ,защото брилянтния му ум доведе българина до куцо магаре.. Браво бре българино,толкова години те прецакват свои,сега и мигрантите да изнасилват децата ни! Знае ли се пък,може тогава да ти дойде акъла в главата и да въстанеш, лошото тогава обаче ще е,че ще е след дъжд качулка,след сватба булка!!

Бургаският Майкъл Джексън получава общинско жилище. Благодари на Петър Низамов

Преди месеци стана ясно, че гранична полиция подготвя в пълна секретност изграждането на център за мигранти .

Информация упорито набира скорост в региона, но до момента официално потвърждение от властите няма, но такова едва ли ще има , защото най-вероятно ще го изградят в пълна тайна. Институциите тактично запазват мълчание по темата, няма никаква яснота и около мотивите за това решение.

Дадена е зелена светлина на проекта именно от министъра на отбраната – и председател на ВМРО – Каракачанов и неговият ортак Валери Симеонов и е въпрос на време в района да бъдат стоварени сглобяемите конструкции.

РАЗКРИТИЕ : Валери Симеонов докарва до фалит популярна банка „Пеков“ . Да е жива и здрава телевизия СКАТ, ама 67 милиона лева сиромашки пари къде са ?!

ХВАНАЛИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ В ОПИТ ЗА КРАЖБА ОТ ПРОМЕТ ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА.

Шок ! Мигранти изнасилиха жена на мач в Швеция .

Местните разказват, че преди седмица екип от експерти пристигнал в Синеморец, за да извърши оглед. „Намириса ни, че нещо правят, така и не ни казаха защо идват…”, споделят жителите на селището

Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Граничните са извършили оглед в местността „Пальокупата’’ – между Синеморец и Бродилово.

Според предварителните данни навътре в гората ще бъдат поставени фургони и метални контейнери, в които да бъдат настанявани мигрантите, преминали нелегално границата с Турция. Мястото е избрано така, че да е на петнадесетина километра от населените места, за да се предотврати и евентуално напрежение.

Уви, за тяхно нещастие информацията достигнала до Петър Низамов, който организира веднага протест срещу това решение !

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

Той припомня в профила си какво се случва с мигрантската криза в Европа. За хилядите изнасилени европейки, за педофилията, за атентатите и хаосът в градовете в Германия, Швеция и т.н.Патриотите, които са на власт очевидно измениха на обещанието си да не приемат мигранти в България.

За това пък в България има истински неподправени родолюбци като Петър Низамов, който организираше групи доброволци за пазене на границата и много други.

СНИМКА ОТ СРЕЩАТА НА ЛИДЕРИТЕ НА АНТИЕМИГРАТСКИТЕ И ПАТРИОТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОТ ЧЕШКА РЕПУБЛИКА.

Настаняват 20-годишни мигранти в училищата и в класовете заедно с шестокласниците ни…От Широка Лъка , през Пловдив, сега мигрантите са в Хасково и спят заедно с деца на по 7-8 години. Президентът Румен Радев излъга брутално в предизборната си кампания.

Сега жителите на селата в Странджа са в готовност да затварят пътища , вкл. и международния път за Малко Търново. В никакъв случай , казаха те, няма да склонят да бъде изграден лагер в техните родни места и близо до черноморските ни курорти.

Петър Низамов миналият месец стана председател на организация, която успя да направи консолидация и обединение на почти всички значими антиемигрантски неполитически фактори в Европа . Подготвят се протести не само в България стещу мигрантските лагери ами и в Швеция на 5 май,Чехия на 1 май.

Протестът в Странджанслите села е на път да премине и в гражданско неподчинение ако исканията не бъдат удовлетворени .

 

 

Около месец след това

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Низамов , който е и председател на Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства миналият месец успя да върне децата на българката Даниела Колева от Сливен, които бяха отнети от “Закрила на детето” поради бедност .

Тогава Българският юридически комитет на Низамов пръв сигнализира, че има практика да се отнемат децата на майки поради бедност и после  да се плаща по 1000 лева на приемни семейства за да ги гледат. Това предизвика сериозен дебат по темата и разтърси Агенция “Социално подпомагане” от критики. Той стана известен първо с акциите си на границата , в резултат, на които и на клипа, който беше изнесен в публичното пространство германските съдилища спряха да връщат мигранти при депортация в България.

НОВ брутален осветен случай (от хилядите) на групово изнасилване в Швеция…Бежанци отвлекоха жена и я държаха в плен като сексуална робиня

Проблемът с мигрантите, който изглеждаше на поутихнал заради медийното затъмнение по темата, е на дневен ред сега пак. Обаче през това време, нито изнасилванията намаляха , нито бруталните сцени на нападения над европейски жени, защото са без бурки намаляха. Дори в Швеция започнаха да изнасилват групово на живо по фейсбук.

Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчена НА ЖИВО ПО ФЕЙСБУК. Очакваме да ги освободят, защото още не са се адаптирали горките.

Протест ще има ! – това заяви Низамов пред медията ни месец преди да бъде направен опит да бъде убит пред дома му от двама маскирани, когато родолюбецът уцеля. 

Само още не сме решили дали да затворим пътя Бургас-Малко Търново или да излезем пред общината в Бургас. Но може и двете да направим, защото старите хора от местните села са готови на всичко , а и техните синове са готови да се включат от всички краища на България. Ще призовем да дойдат и нашите съмишленици от цялата страна. В същият ден и час ще има и протести в Прага, Берлин, Стокхолм и Братислава. Нашата общо-европейска организация – Свободна Европа, в която членува и нашата организация с право на глас ще координира всички действия срещу ислямиирането на Европа. Ще се борим заедно. Ще протестираме по едно и също време и всичко , което става в една от страните, ще бъде превеждано на всички езици на организациите , които членуват . За сега това са организации на чехи, словаци, поляци, бесарабски българи, германци , шведи, швейцарци, българи и испанци. 

А още един месец преди това, той донесе документи, че премиерът на България – Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990 г. – 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански.

Можете да видите ТУК.

След опита да бъде убит, той заяви :

Когато се връщах от тренировка, бях причакан от храстите. Двамата там – с пистолети, извикаха: Стой, не мърдай, полиция! Веднага произведоха изстрели и двамата. Веднага реагирах, скочих и тръгнах да бягам. Те започнаха да стрелят многократно по мен. Част от куршумите се забиха в дърветата, а други в колите. Те тръгнаха след мен. Докато бягах, усещах, че ме пронизват многократно. Аз имам 8 куршума.

Няма съмнение за мен , че поръчители са най-големите в управляващата партия, в частност и Бойко Борисов.

Тръгнаха да ме гонят, гонеха ме около 30 метра и през цялото време стреляха. Сигурно са произвели над 15 – 20 изстрела. Така че не вярвайте на лъжите, които бяха тиражирани от ОДМВР Бургас под давлението на г-н Бойко Борисов, който според мен – аз съм абсолютно убеден, е поръчител на моето убийство.

Спаси ме това, че докато ме гонеха, доближихме на 5 метра патрулен автомобил, който беше спрял кола за проверка, и те побягнаха обратно. Бях пронизан с множество коршуми и благодарение единствено на силната ми физика продължих да бягам и не паднах.

Абсолютно съм убеден, че извършителите са полицейски служители.

Никой не може да ме разубеди от това мое дълбоко убеждение.

Вместо да разследват убийците, г-н Борисов е наредил да се извърши гнусна поръчка.

Направиха обиск в дома ми. Поискаха да ми вземат натривки от ръцете, все едно сам съм се прострелял, и кръвна проба от мен, простреляния

https://www.youtube.com/watch?v=Rdtc7uRyLw0

МОТИВИТЕ :

За ужсите от Кьолн,Берлин и Хамбург на Нова година , когато бяха изнасилени публично хиляда германки на площадите, а толерантната полиция не успяла да ги спаси, въпреки, че драмите се развили пред очите им.

Мащабът на нападенията над жени пред централната жп гара на града шокира Германия. По данни на полицията в инцидента са били замесени около 1000 пияни и агресивни млади мъже.

Полицейският началник в града Волфганг Алберс го нарече “напълно ново измерение на престъпността”. Мъжете са били от арабски или северноафрикански произход – теку Що дошли мигранти .

Жени също са били нападнати в Хамбург.

Но нападенията в Кьолн – в близост до емблематичната катедрала на града – са били най-големите според германските медии. Стотици жени са били изнасилени, а хиляди жени са били обект на един или друг вид сексуално насилие.

Полицията е била разположена в района заради тълпите по Нова година, но не направила нищо да попречи на инцидентите.

Всеки ден се получават много сигнали за изнасилвания извършени от мигранти на млади и малолетни момичета. Това стана причина и за излизане на Великобритания от ЕС . Англичаните гладуваха против диктатурата на Брюксел да приемат мигранти. Ставаме свидетели на множество брутални истории от преди мигрантската криза  спокойните улици на европейските градове. Цели квартали в Малмьо, Берлин и Кьолн са превърнати в no go зони поради опасност да бъдеш пребит, убит, изнасилена, ограбен.

1 КОМЕНТАР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук