Петър Низамов Перата беше гост в Прага на международна конференция и специална пресконференция на него относно Балканския маршрут.

По-долу можете да гледате видеата от самата пресконференция.

Там се е срещнал с представителят на Войнски съюз “Васил Левски” и БНО “Шипка” – Юлиян Ангелов Иванов, който организира дарителски акции за България.

Очевидно там е станало ясно, че даренията, които Владимир Русев получава като председател на НПО-та са изразходвани незнайно къде. Изпратени са 5 дрона, стотици униформни, хиляди зимни якета , шапки, кубинки, както и дарения за сираци по домовете. Даренията са от Чешкия Народ и Българите живеещи в Чехия. Не е получена нито една снимка от дрон, а се е предполагало да бъдат използвани от момчетата на организацията за да пазят границата от мигранти.

Нещо повече, много разочаровани момчета от съюза са писали на Низамов и са разказали, че единствено ходят в гората в с.Ясна поляна , Бургаско- на 60 км от границата за да се показват пред различни медии и са ходили само 1-2 пъти в гората без медии. Не са ползвали дрон, нито са получавали нещо от даренията. Единствено им се напомня за членския внос и толкова.

Това е Видеото на един камион дарения ( поредните) от Чехия , но този път с въпроси, останали без отговор… Къде са даренията.

Един камион с дарения лекарства, дрехи, провизии за България от българите в Чехия… Нека Владо Русев (Валтер Калашников) от ВС Васил Левски да каже къде са даренията, които е получавал до сега от Юлиан Иванов , от хората от FORTRESS EUROPE … и защо сега се обръща срещу човекът, който му е помагал до сега.
И КЪДЕ СА ПАРИТЕ ПО СМЕТКАТА НА БНО??? ( Петър Низамов и Юлиян Иванов)

Братя и сестри,
след като стана дума, че съм сеел раздори и разделения, защото, разбираш ли, съм искал отчет за финансите на Войнски съюз “Васил Левски” и БНО “Шипка” след като техни членове ми сигнализираха за кражбите на подчертавам само на 3-4 лица от войнски съюз , а именно председателя и – Владимир Русев ,който си е променил името от Дончо Русев след като е бил осъден два пъти за ПРИСВОЯВАНЕ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ от негово НПО, досущ като НПО Войнски съюз “Васил Левски” и БНО “Шипка”.
Известен във фейсбук още като Валтер Калшников, Кабул и т.н. , Иво Борисов и още други които ще посочим след като бъдем сигурни.
Никой не плюел по-тях. Единствено поискахме да покажат ДОКУМЕНТИ, А НЕ ДУМИ за да сме сигурни, че няма кражби от даренията след като самите дарители от чужбина изразиха съмнения за това, че техните дотации се продават от Владо Русев и Иво Борисов с цел облагодетелстване на последните.
Те не представиха документи, въпреки, че по закон са задължени да публикуват отчета си. Не го направиха и след като множество други ТЕХНИ дарители се включиха да коментират и да изискат документация (фактури, договори, пътни листи и т.н.) и отчета какво (аджаба) е станало с даренията, които те лично са им дали.
Вместо това се започна една фейсбук война срещу нас . Бяхме обиждани, клеветени и т.н. Главно от фалшивите профили на Владо Русев.
Днес профила на Юлиян Иванов ( Горд Българин) е блокиран от доклади. Познайте от три пъти дали не са от на Владо Русев троловете…Ако забранят и моя профил, да знаете,че на Владо (Дончо) Русев и Иво Борисов троловете са го докладвали. Те имат връзки явно и веднага затварят профилите след техните доклади.
Аз ги поканих да дойдат по-наблизо до мен за да се разберем по мъжки и да могат да защитят обидите си на дело. Те отказаха. Нещо повече. Дори не казаха къде са за да мога аз да дойда при тях. Не ми казаха къде са , колкото и да им се молих. Признавам си ! Изтървах си нервите няколко пъти, за да ги накарам да приемат предизвикателството. Те: Не, та, Не !
Сега питам аз?
Кой , кого плюе?
И не беше ли по-лесно да изкарат отчета и докуемтите за да видим, че не са крали. Те няма да го направят , защото са крали.
Не очаквайте да премълчавам такива неща. Напротив ще ги разкривам и разобличавам. Никой не е застрахован. Никой няма да бъде пощаден.
Дано не продават даренията на тази сергийка , че много ГРОЗНО…да замесват и деца в кражбите си …

Снимка на петър константинов низамов.
Снимка на петър константинов низамов.
Междувременно Петър Низамов обяви, че след като се стопи снега продължава с хайките по границата въпреки течащото дело срещу него заведено от прокуратурата на Цацаров ( Сорос) .
Братя и сестри,
След снега започваме с хайките по границата. Пишете ми на лично съобщение за да се запишете в граничните отряди на “Цивилните отряди за защита на жените и вярата” .
Допускат се само БОЕСПОСОБНИ ЛИЦА над 18 и под 45 годишна възраст, с развита физика, да са спортували през живота си, да не ги е страх, не е нужно да са с изразени мускули, но да са много смели и да не ги е страх, че може да се сбият или да бъдат наранени.
С една дума приемаме само ЮНАЦИ !
Ние не сме тренировъчен лагер, ами група за действия, за това няма да си губим времето да правим лицеви упори или коремни преси в гората , нито ще се показваме по медии.
Отиваме направо на границата. Ще ловим не само мигранти, но и трафиканти в крачка.
За по-възрастните и тези, които не отговарят на тези условия… могат да ни подкрепят във фейсбук, интернет, или по друг начин.
НЕ ИСКАМЕ ПАРИ ИЛИ ДАРЕНИЯ ОТ НИКОЙ.
НИЕ НА ПАРИ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ БИЕМ, ОНЕЗИ СА КРАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ И ИМАТ МНОГО.
ЩЕ ГИ БИЕМ СЪС СЪРЦЕ !

Бургазлията, който явно се е заел да променя Света се закани и на Областния управител на Хасково, защото е позволил да се прави мигрантски лагер там.

Ето какво написа Низамов по повод статията

Бежански център от палатков тип ще бъде открит край Хасково

Бежански център от палатков тип предстои да бъде открит на територията на област Хасково. Това съобщи новоназначеният областен управител Минко Ангелов, цитиран от пресслужбата на държавната администрация.

Става дума за резервна площадка, която е необходимо да бъде на разположение, но ще се използва само в краен случай, се уточнява в съобщението.

Търси се подходящ терен, който да е извън населено място и в близост до границата ни с Турция. Параметрите са по одобрен още от времето на миналия кабинет и ръководство на МВР проект. По него Европейската комисия ще отпусне 12 милиона лева за два палаткови центъра в областите Ямбол и Хасково, като общият капацитет на двете площадки ще е 3000 души, се посочва в прессъобщението. В него се отбелязва още, че в момента миграционният натиск към България е минимален.

Това ще стане само през трупа ми ! (НАПИСА НИЗАМОВ)
Който не е с мен, е против мен !
Чакам сигнал , тръгваме и бъдете сигурни, че ще направим тежък живота на този предател областния управител на Хасково – Минко Ангелов.

https://www.youtube.com/watch?v=TpiUPk0XZIg

Пресконференция на Петър Низамов в Прага пред родолюбиви партии от чешкия парламент 

Медиите в Чехия и Словакия не са като нашите.
Вижте само колко медии отразиха срещата ми с патриотичните организации в Прага на 14.02.2017г. Там участваха Mladí Vlastenci ( Сърбия) , Параламенстарно-представената чешка ПП “Блок против ислямизацията”(Blok proti islamizaci) ; Депутати от чешката ПП ОСВЦ (Tesař- OSVČ) и нейния лидер Jirka Černohorský, както и много други организации на истинските патриоти от Европа.
Взехме решение за създаване на Общо-европейска патриотична организация.
Нашите медии- МЪЛЧАТ ….
http://www.cum.sk/v/bw3a/z-turecka-pousti-erdogan-do-evropy-nevzdelany-a-nebezpecny-povl-rekl-lovec-imigrantu-v-praze
 
http://spd.cz/radek-rozvoral-mame-vubec-sanci-se-vsem-tem-ekonomickym-islamskym-imigrantum-ubranit/
 
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Z-Turecka-pousti-Erdogan-do-Evropy-nevzdelany-a-nebezpecny-povl-rekl-lovec-imigrantu-v-Praze-475692
 
http://www.seznam.name/rss-clanek-27226852/2017-02-16/na-evropu-se-vali-hordy-nelegalnich-islamskych-imigrantu-proto-omezovat-lidem-drzeni-zbrani-vypovida-o-tom-ze-je-cele-imigracni-silenstvi-rizenou-invazi-jde-o-rozsirovani-islamske-ideologie-do-evropy.html
 
http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=180672
 
http://www.novarepublika.cz/2017/02/na-evropu-se-vali-hordy-nelegalnich.html
 
http://www.quintus-sertorius.net/news/hlavnim-nepritelem-nejsou-imigranti-ale-zradci-co-prodali-nasi-zem-domov-nasich-deti-a-narod-jejich-banky-jsou-plne-penez-ze-saudske-arabie-z-kataru-a-od-george-sorose/
 
http://pravyprostor.cz/mame-vubec-sanci-se-vsem-tem-ekonomickym-islamskym-imigrantum-ubranit/
 
http://www.plzenskenovinky.cz/nazory.php?xid=f8133808-f388-11e6-bf25-003048df98d0
 
http://rozvoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=587364
 
http://www.prazskenovinky.cz/nazory.php?xid=9d5e101a-f38f-11e6-bf25-003048df98d0

2 КОМЕНТАРИ

 1. I think this is one of the most important info for me. And
  i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style is perfect, the articles is really excellent :
  D. Good job, cheers

 2. My spouse and I absolutely love your blog and find many of
  your post’s to be just what I’m looking for. can you offer guest writers
  to write content in your case? I wouldn’t mind creating a post or elaborating
  on a lot of the subjects you write with regards to here.

  Again, awesome weblog!

Leave a Reply