В Унгария си живеят много добре. Доказателство е резултата от изборите вчера.

Честито на унгарците и на Орбан.  Ами  ние…? Защо все ние българите сме прецакани?  Вижте патриотите,  демократите,  комунистите.  Какви са те? Всички са комунисти до един. Кой, от коя партия не е агентура  на държавна сигурност? Коя от партиите не е напряко управление от държавна сигурност?  И какво като има избори ? Изборът е да избереш отбор номер едно, отбор номер 2,  номер 3, номер 4 и така нататък-  все на държавна сигурност.  Даже официалните комунисти не са най-твърдите, защото най-твърдите комунисти са в Герб. Все някой  ни прецаква, Ние се прецакваме или и двете заедно?  И най-вече все успяват да ни разделят.

След неделните избори в Унгария управляващите вземат две трети от местата в парламента.

Унгарския премиер Виктор Орбан и управляващата консервативна партия Фидес спечелиха убедително парламентарните избори  и трети поред начело на властта.

Фидес и нейният младши коалиционен партньор-Християн демократическата народна партия,  ще имат 133 места от общо 199 с новия парламент. Това им гарантира мнозинство от две трети за питането необходимо за извършване на промени в Конституцията.

Унгария спечели голяма Победа!

Избирателната активност е била повече от 80%.

През март 1988 година Орбан е един от основателите на Фидес.

На 16-ти юни 1989 година Виктор Орбан произнася паметна реч на площада на героите по повод на препогребването на мъчениците от унгарската революция през 1956 година. С нея Орбан иска свободни избори изтегляне на съветските войски.

На 18 април 1993 година става първият едноличен шеф на ФИДЕС на мястото на борда на партията, който е управлява колективно.

След спечелването на изборите през 1998 година Орбан става най-младият премиер на България от падането на комунизма.

От 2010 година  досега Орбан Не губи избори като печели през 2010-а 2014-та и сега 2018 година с огромно убедително мнозинство.

 

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук