0205360e-f2f6-45e3-b5af-1d6a3ad8bc53Участва ли сайта флагман.бг в рекета над бизнеса и вярно ли е , че е касичката на кмета на ГЕРБ в Бургас ?

Новини низини достигна българската журналистика след появата на сайта flagman.bg. На всички е ясно ,че жълтият сайт Флагман е собственост на Керанка Касабова ,която е съпруга на Валентин Касабов ,който пък е депутат от обединени патриоти и известен като дясна ръка на Валери Симеонов.

Голямо признание ! Делото за връщането на децата спечелено от Юридическият комитет за Петър Низамов е номинирано за дело на годината от „Правен свят“.

Нашето разследване достигна до няколко осъдителни присъди както срещу Керанка Касабова така и срещу самият сайт flagman.bg. Една от осъдителните присъди е за нанасяне на клеветнически твърдения и обидни квалификации от рода на умряло куче ,боклук и така нататък които са недостойни за български журналисти да бъдат използвани в интернет сайт. Инвеститор ,който е направил опит да инвестира в Бургас знае много добре че при срещата му с кмета Димитър Николов е бил препращам да рекламира в сайта flagman.bg ,където му е била обявена сумата за рушвет ,която той трябва да даде за да му бъде одобрен проекта и задвижена административната процедура .

 

От Нова тв удариха дъното в омразата си към Петър Низамов. Цензурирали майката на отнетите три деца, когато му благодари за връщането на децата и.

На всички в Бургас е ясно, че в сайта flagman.bg участва в рекета над бизнеса в Бургас. Според някои от нашите източно той дори представлява касичката на ГЕРБ в Бургас, която е използвана за предизборните кампании на кмета на Бургас Димитър Николов. Освен осъдителните присъди които ще ви предоставим по-надолу В статията, Множество граждани са изпращали и сигнали и жалби като Техният брой стига драстичните 10000. Част от тях са в комисията по дискриминация ,другите са в комисията по лични данни ,комисията по журналистическа Етика и СЕМ.

Бургас- градът, в който Бойко, ГЕРБ, съд, прокуратура и медии са едно.

Кои бургаски медии са собственост на политици ?

Цяло чудо е ,че още екипите на flagman.bg е част от българската журналистическа гилдия. Учудващо е също бездействието на СЕМ и Комисията по журналистическа Етика. Но като наблюдаваме послушанието на Валери Симеонов, за който за никой не е тайна че стои зад сайта flagman.bg е достатъчно послушен на Бойко Борисов този факт става не толкова учудващ. Бруталната анти-журналистика демонстрирана от сайта flagman.bg е доста грозно представяне на българските медии пред европейската общност. Ние като журналисти се разграничаваме от действията на въпросните лица които работят за този жълт сайт. Долу ви представяме част и цитати от осъдителните присъди срещу Керанка Касабова и сайтът flagman.bg. Напомняме ви също , че патриотът и родолюбец Петър Низамов е завел иск за 40000 лв . срещу сайтът flagman.bg за написани срещу него 119 клеветнически и обидни статии. Делото започна вчера в Бургаския окръжен съд и Предполагам и ще приключи до края на юни месец 2018 година. Съдия по въпросното дело е Симеон Михов ,който стана известен с участието си в Аферата за продажбата на Дюните в Несебър ,които бяха собственост на Национална спортна академия. Тогава той беше съдия в Районен съд Несебър, Но явно е израснал кариерно след случая.

Унизителни за личната й самооценка и чувство за чест и достойнство тъжителката счита изнесените пред неограничен кръг читатели, ползващи интернет мрежата следните отправени по нейн адрес квалификации : „голямо перде“, „умрялото куче В.“, твърденията, че била изпълзяла като змия, докопала хубаво място в листата, че неистово се съпротивлява да се изкъпе, мъчейки се да прикрие селския си произход.

Съдът Счита, че действията на подсъдимата Керанка Касабова са били целенасочени, а именно да навредят на тъжителката, като предизвикат нейното осмиване и подигравка, както и да създадат невярна представя за личността и качествата й .

Цялото решение четете ТУК!

Още две присъди срещу флагман ! Ed84f62b-3bc3-4231-adbc-71e691edf9a1. Jpeg

Жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди watch? V=djt pi2p3usкои са флагман. Бг ли? Ако питате ,значи не сте от бургас. Това са уникално надменни "журналисти",които никога не са учили журналистика никъде,камо ли да имат кетап. За това пък са бухалка на герб и валери симеонов срещу всеки неудобен на властта. Img 4412касабова жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди bnews жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди

Керанка Касабова – главна редакторка на сайта е жена на Валентин Касабов- дясна ръка на вицепремиера Валери Симеонов. Освен това има множество сигнали, че когато инвеститор идва в Бургас да инвестира се урежда среща с кмета на ГЕРБ – Димитър Николов , на която “услужливо” се препраща да рекламира в сайта на Керанка Касабова. Том обаче му се обявява една сума (рушвет), който трябва да заплати за да получи одобрение за проекта. Тази сума се изписва като реклама към сайта флагман.бг. Това е обиграна схема за рекет над инвеститорите и може би това е и причината в Бургас да няма много частни инвестиции. Освен разбира се, фирмите на ГЕРБ.Между другото ,сумите за рекет,които се обявяват са за по няколко стотин хиляди лева или понякога евро.

Кои са флагман.бг ли? Ако питате ,значи не сте от Бургас.Това са уникално надменни “журналисти”,които никога не са учили журналистика никъде,камо ли да имат кетап. За това пък са бухалка на ГЕРБ и Валери Симеонов срещу всеки неудобен на властта.

Всеки може да си поръча статия във флагман.бг.

Струва между 200 и 500 лева. Стига тя да не вреди на техните покровители – Бойко и Валери Симеонов.

Сайтът флагамн.бг случайно е спечелил миналият месец обществена поръчка за пиар на полицията в Бургас и малко Търново. Ах,колко случайно.

3 КОМЕНТАРИ

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук