12.1 C
Burgas
Thursday, April 18, 2024

Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на Лондон и Шефилд в Англия?

19
0

Запознайте се с кмета на Шефилд

Още един вагон от либералното влакче на ужасите. Кметът на Шефилд, Негово Превъзходителство, г-н Маджид Маджид. Първият сомалиец начело на Шефилд, най-младият кмет в неговата история, първият кмет от Зелената партия.

Запознайте се с кмета на шефилд

Кметът на Шефилд, Негово Превъзходителство, г-н Маджид Маджид. 

6-годишни пишат любовни ГЕЙ писма като задача в училище

Първият сомалиец начело на Шефилд, най-младият кмет в неговата история, първият кмет от Зелената партия.

На фланелката му пише “Доналд Тръмп е непрокопсаник”.

Великият британски халифат се развива изключително успешно.

Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? 43059053 168267574076401 6754517916198109184 n имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Bnews имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия?

Садик хан – пакистанският Лондонски кмет …

Планът на Сорос За Европа мина в друга фаза. Запя, че искал да спаси Европа от мигрантите.

Същият беше разкрит, че е споделил платформа с пет ислямски екстремисти на политическа среща, на която жените бяха разказани да използват отделен вход, т.

Кметът на Лондон е участвал с активист, който е заплашил “огън за целия свят”, поддръжник на терористичната група “Хамас”, проповедник, който подкрепя Ислямска държава и мюсюлмански лидер, обвинен в застъпничество срещу атаки срещу Кралския флот .

Домакините казаха “всички са добре дошли”, но изясниха, че жените ще бъдат сегрегирани на вратата, като посочват: “Влизане на дамите от улица Lessingham до снукър клуба”.

Също така на платформата имаше спорен викарист и конспиратор, който твърди, че Израел може да е отговорен за терористичната атака срещу кулите близнаци в Ню Йорк.

Лондонската кметска надпревара 2016: Акценти от дебата между Зак Голдсмит и Садик Хан

Не е лесно да се наричаш българин в България в днешно време .

Г-н Хан е бил обвинен , че е в списъка на ораторите като парламентарен кандидат за съветник на Тототинг, въпреки че той настоява, че е присъствал “като адвокат по правата на човека”.

Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Sadiq1 имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия? Bnews имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на лондон и шефилд в англия?
Който разбира : поканата показва, че жените трябва да използват различен вход.

Лидерът на труда Джереми Корбин, след това и депутат от Backbench, беше също в списъка, но ПИ АР-ът му заяви, че “не е присъствал на тази среща”.

Тристранната конференция, озаглавена “Палестина – страданието все още продължава”, се състоя на 19 септември 2004 г. в Толинг , в Ислямски център.

Видео обяснител: Кой е Садик хан и какви са неговите идеи за Лондон?

Тя бе организирана от про-палестинската група, наречена “Приятели на Ал Акса”, която се появи през януари 2016 година, когато банковата й сметка бе затворена без обяснение от Кооперативната банка.

Разкритието дойде в критичното време за кметските амбиции на г-н Хан, като кампанията му е саботирана от въпроси за миналата му готовност да споделя платформи с радикални фигури.

Лидери са Дауд Абдула, който е водил бойкота в Деня за паметта на Холокоста през 2005 г., когато е бил заместник-генерален секретар на мюсюлманския съвет на Великобритания.

През 2009 г. д-р Абдула подписва Истанбулската декларация – документ, който широко се тълкува като призоваване към насилие срещу Израел и одобрение на атаките срещу британските сили. 

Защитавайки се в писмо до Гардиън, д-р Абдула заяви: “Аз не защитавам нападения срещу религиозна общност, включително и еврейски общности, и аз не защитавам атаките срещу британските военни сили”.

Друг говорител беше Ибрахим Хюит, който написал прословутия брошура, че хомосексуалността е “голям грях” и предполага, че прелюбодейците трябва да бъдат “убити с камъни до смърт”.

Г-н Хюит говори като председател на “Интерпал” – благотворителна организация, която казва, че предоставя хуманитарна помощ и спешна помощ на хора в Близкия изток. Въпреки това през 2003 г. Интерпал беше определена от “Щатската хазна” за “глобална терористична” организация, която твърди, че е “използвана, за да скрие потока от пари за Хамас”. 

Определението остава в сила в САЩ, въпреки че Интерпал и г-н Хюит категорично отричат ​​обвиненията. Доц. Азам Тамими, друг говорител, каза, че иска Израел да бъде унищожен и заменен с ислямска държава.

През 2006 г. той беше сред ораторите, които използваха призиви за кръв докасто протестираха в Лондон срещу публикуването на карикатури, изобразяващи пророка Мохамед. Д-р Тамими заяви пред Sky News: “Огънят ни ще порази целия свят, ако те не спрат”. 

По-нататък в организацията е радикалния Томотим имам – Сулиман Гани, който нарече жените “подчинени” на мъжете. 

Г-н Хан каза на дебат за Evening Standard, че е “изпаднал” от г-н Gani, който наскоро е публикувал самоубийства в Tories, включително кметския кандидат Зак Голдсмит, министър Джейн Елисън и депутатът Таня Матиас.

Г-н Хан каза, че е съвсем естествено той редовно да се среща с имамите в своя избирателен район.

След него беше Исмаил Адам Пател, основател и организатор на събитието “Приятели на Ал Акса”, група, която публикува произведението на Пол Айзен, когото нарече Гардиън дение на Холокоста. 

Г-н Пател е водещ поддръжник на  Райд Салах, който спечели обжалване срещу депортирането си от Великобритания през 2012 г. и заяви, че “Хамас не е терористична организация”.

Та … такива са новите управници в “Европа” …

Боже пази България !

 

Автор : Петър Низамов

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук