1.
ЗАПИС НА ПОБОЙ НА ПОЛИЦАИ НАД МОМЧЕ В 5-ТО РАЙОННО.
Братя и сестри,
Това е запис от ПОБОЙ на полицаите от 5-то РПУ в София върху един тийнейджър, който само е бил свидетел на бой между мигранти и българи.
Чуйте колко са лоши полицаите, когато защитават мигранти !!!
Ахмед Азис Хасан,ст. полицай от 5-то Районно в София е побойника от записа, който ви показах преди няколко дена.

Той преби от бой тийнейджър , който само е бил свидетел на бой между мигранти и българи.
А за изнасилената студентка до Централна гара, пакистанецът получи кафе в ареста и свобода след няколко часа.
Освен , че е престъпник и срам за пагона ,милиционера Хасан, хич не е умен и няма късмет, защото това клипче е направено без да иска от него самия, когато е бил взел телефона на момчето.
Аз питам . Как не се намери един по-умен от вас “българите” в това 5-то Районно да усмири бaшибозука Ахмед Азис Хасан.
Показвайте ги. Нека всеки знае имената на предателите.
2.
Това долу пък са мутрите на предателите от 9-то РПУ в София, които задържаха патриотите, които записваха противодържавната дейност на ислямистите в молитвения дом в Люлин.
Инспектор Паникрски е единия от предателите !

%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b84


Те бяха повикани по сигнал от нашите приятели, които бяха отишли в Люлин да запишат , че в един склад за обувки, неречен молитвен дом всеки петък се събират над 300 мюсюлмани нерегламентирано и има съмненияоснователни за извършване на противодържавна дейност там. С пристигането си екипажа на инспектор Паникарски от 9-то Районно взе телефоните на момчетата и дори се опита напълно незаконно да изтрие записите на доброволците, а ислямистите бяха оставени на мира и освободени от “нахалното ни присъствие” …
Вижте сами :


Тук можете да видите масовите проверки на протестиращите на 07.10 в Бургас срещу мигрантите.

%d0%ba%d1%83%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b0%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82
Те са били преследвани след протеста от различни екипи полицаи и са били проверявани над час и репресирани. После като са им записали имената , са идвали до домовете им след няколко дни да ги принуждават да подписват протоколи, че няма да излизат на протест и са били “съветвани” и “вразумявани” да не се ползват от политическите си права.
Тази репресия си има и регламентация в Наказателния кодекс и тя е :
Чл. 169б. Който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години или глоба от сто до триста лева.
Чл. 169в. Когато деянието по чл. 169а и 169б е извършено от длъжностно лице при или по повод изпълнение на служебните му задължения, наказанието е лишаване от свобода до пет години.
3.
В Края на Август с мен се свърза жена,чиято самоличност тогава за момента запазих в анонимност и която ми предостави този видео-материал .
Тя се обърна към мен като към последна инстанция. От полицията я отпратили и дори един път и направили капан като си тръгвала от районното да подава жалба за пореден грабеж , извършен от мигранти, отпред я е чакал предполагаемия поръчител и я заплашвал. Оплаква се , че същия и изпраща различни мигранти с бележки, с послания за нея, в които я изнудва за пари всеки ден с цел да я накарат да затвори офиса си на ул. “Мария Луиза”, защото била българка. Разказа как всички българи са били изгонени от улицата по същия начин, а полицията защитава мигрантите.
Ето клипа :

Според данните , той- Мишо Арабина е “връзката” между мигрантите и един конкретен шеф на СДВР и шефа на звето “Миграция” към СДВР, за който също ще научите по-късно подробно , като организираната група издава официални документи за пребиваване без основание срещу заплащане.
В случая под прицел е тази жена, която работи на тази улица от това лице от сирийски произход, което можете да видите в публикацията ми от , което иска да я ИЗГОНИ БУКВАЛНО от “тяхната улица” .
Женичката работи в Супер Центъра на гр. София – столицата на нашата мила Родина, на ул.”Мария Луиза” , на около 100 м от Министерския съвет и от кабинета на нашия роден до ненавист премиер Бойко Борисов.
Според пострадалата жена , т.н. “бежанци” , които са окупирали тази част на София , наричана с грозното и зловещо прозвище “Малкия Бейрут” ,
СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В РАЙОНА , ЗАЩОТО СА РЕШИЛИ ДА ИЗКУПЯТ ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ И С “МУТРЕНСКИ” ПОХВАТИ ПРИНУЖДАВАТ ХОРАТА ОТ РАЙОНА ДА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ СОБСТВЕНОСТТА СИ НА БЕЗЦЕНИЦА ПОД ЗАПЛАХИ.
Това не е всичко , ще ви покажем и един случай на убийство на българин , на изнасилване на баба, на посегателства над жени.
Не гледайте телевизия, там не ви показват нищо.

https://www.youtube.com/watch?v=hi5mOjRbkgI&t=1s
За целта наема мигранти, които я чакат и седят пред офиса и , после случайно, когато си тръгва някой или я удря или я ограбва. Имало е три последователни такива случая според жената.
Ние от Цивилните отряди за защита на жените и вярата няма да оставим нещата така.
Г-н Бойко Борисов, кой залъгвате , че искате да спрете мигрантския наплив, след като данните сочат , че именно Вие сте отгоре на тази корупционна практика.
В следващите клипове ще видите дали въобще ще дойде полиция след повикването на пострадалата жена.

Жената от клипа се казва Първолета Радославова и работи до Лъвов мост.
%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b0
– Благодарение на тази жена , ние знаем чрез кой се предават парите на звено “Миграция” към СДВР за издаване НЕОСНОВАТЕЛНО ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ХОРА, КОИТО СА ИЗВЕСТНИ КАТО ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ТЕРОРИЗЪМ ПРАВО НА ПРЕБИВАВАНЕ И УБЕЖИЩЕ .

Петър Низамов – Перата пред БЛИЦ: Арабин взима по 600 евро и урежда бежанци с документи Издирван терорист е получил право на постоянно пребиваване у нас
На снимката виждате сина на Мишо – арабина (известен с това прозвище в “Малкия Бейрут”) – лицето, което е свръзката на нелегалите с отдел “Миграция” и горните етажи на СДВР , довереното лице на МВР за тази далавера, ангажиран да предава парите на длъжностните лица и получава неприсъствено личните документи за платилите си за услугата мигранти .
– Благодарение на нея знаем от къде се получават парите за незаконните мигранти от фондации в Саудитска Арабия и ИСИС.

(САМО в “Офанзива”: Перата РАЗКРИ КОЙ урежда с фалшиви документи нелегалните мигранти в София)

– Благодарение на нея знаем името на ромката , която раздава пари от джамията на мигрантите на Лъвов мост.
– Благодарение на нея знаем за Зиалад Зиалад , който ви показах.
Запознайте се със Зуаулах Зиалуах от Пакистан . ТОЙ Е ТЕРОРИСТ И ЖИВЕЕ СРЕД ВАС В СОФИЯ КАТО КЛЕТ БЕЖАНЕЦ.
%d0%b7%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82


4.
На снимката виждате сина на Мишо – арабина (известен с това прозвище в “Малкия Бейрут”) – лицето, което е свръзката на нелегалите с отдел “Миграция” и горните етажи на СДВР , довереното лице на МВР за тази далавера, ангажиран да предава парите на длъжностните лица и получава неприсъствено личните документи за платилите си за услугата мигранти .
%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bc%d0%b8%d1%88%d0%be-%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83


5.
Един ислямист от Пакистан ( страна, където няма война) ИЗНАСИЛИ една студентка до Централна гара, разкъса и дрехите и отхапа част от устните.
Десетина тежки престъпления с действащи лица бежанци и мигранти седмично се потулват, за да не пламне етническо напрежение. Заповедта нагли изцепки на новодошлите в България граждани да не се огласяват била лично от вътрешния министър Румяна Бъчварова.
„Непрекъснато има случаи на агресия от страна на мигранти. Наредено ни е да не им даваме гласност, а тихомълком да решаваме въпроса“, признава столичен полицай.

След заповед на предателите Борисов и Цараров , изнасилвачът е освободен веднага дори преди да изтече 24 часовото му задържане без прокуратурата да внесе ИСКАНЕ ЗА ВЗИМАНЕ НА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ “ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА” , ОБВИНЕН ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ по чл. 152 от НК, което се наказва с лишаване от свобода от две до осем години. Изнасилвачът е без постоянен адрес, без работа, без семейство …. и според прокуратурата на Цацаров – няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление !!!
А на мен ПРЕДАТЕЛИТЕ на Цацаров за това, че съм задържал престъпници по време на извършване на престъпление , прекъснали сме изпълнителното деяние и сме предали престъпниците невредими на властите… Аз съм женен , с постоянен адрес, с работа и неосъждан (реабилитиран)…
На мен прокуратурата моментално поиска от съда и на двете инстанции да бъда в ареста със “задържане под стража” , а съдът ме държа 4 месеца под “домашен арест”
Докато афганистанския мигрант-изнасилвач е освободен след няколко часа !!!

6.
На 7-ми октомври при почти пълно медийно затъмнение се проведоха ЧЕТИРИ големи протеста организирани от Петър Низамов В София, Бургас, Велико Търново и Варна. Исканията на протестите бяха !

Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :
1. Да бъде незабавно отменено ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА ДВ. бр. 65 от 19.08.2016
2. Да бъде гласувана декларация по приложен по-долу образец от Наордното събрание гласяща :
Д Е К Л А Р И Р А М
ПРЕД НАРОДА
– ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ ЩЕ ЗАКРИЯ ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ НЯМА ДОПУСНА СЪБИРАНИЯ НА ГРУПИ БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ПУБЛИЧНИТЕ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ПРИЕМАНЕТО И ЖИЛИЩНОТО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .
– ЧЕ НЯМА ДА ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛНА И ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
3. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . В предвид наплива на хиляди нашественици ,да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си…Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
4. Да бъдат обискирани всички МЕСТА , КЪДЕТО СЕ СЪБИРАМ ЧУЖДЕНЦИ МЮСЮЛМАНИ , ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО “БЕЖАНЦИ” = МИГРАНТИ !!!
5. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.
6. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.
7. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване – 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през , която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи – съдени и осъдени на ефективен затвор.
8. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация – в граничната ивица – в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.
9. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1283455338344781/

Пред „Дарик” Низамов директно заяви, че мюсюлманските храмове са превърнати в нелегални складове за оръжия. Той твърди, че разполага с конкретна информация за базите, където се съхраняват боеприпасите и е готов да съдейства на властите. Според него подобни база имало и в Бургас- в комплекс „Възраждане”. Перата обаче отказа да назове своите източници.
Низамов настоява армията ни да охранява границата с танкове, а униформените да дават клетва, че ще я пазят, дори с цената на живота си.

Според него бежанските центрове трябва да бъдат изнесени извън населените места, а мобилните комуникации в обособените зони да бъдат заглушени със специални устройства.
Петър Низамов заяви още, че Бургас вече е в ход създаването на нова организация- конктрапункт на Българския хелзинкски комитет.

  1. в София на Лъвов мост , който събра над 2500 човека.
  2. В Бургас
  3. Във Варна
  4. Във Велико Търново

Проведоха се протести с над 100 души във всеки от тези градове на 7-ми. – Бургас пл. “Тройката”, Варна и Велико Търново.

Протестите организира Петър Низамов навсякъде и организацията на “Анонимните” във Велико Търново.

%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b0%d1%81

(протестът на 7 октомври в Бургас организиран от Петър Низамов)

%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0

(протестът на 7 октомври във Варна организиран от Петър Низамов)

На 9-ти беше проведен протест срещу настаняването на мигранти в едно от най-красивите места на България – в Рила – гр. Самоков.

Протестът събра над 1500 души в това малко градче, където Петър Низамов беше поканен да изнесе реч.

И там беше заглушен от медиите протеста.  Нещо повече. След два дни в Самоков имаше предизборно събитие на ГЕРБ, и хората в града се събраха да освиркат Цветан Цветанов . Вижте сами ( това е от предизборната им кампания в града):
%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%b23


Въпреки това фалшивите медиите представиха събитието като едва ли не инициатива на ГЕРБ за да не бъдат настанявани мигранти там, въпреки, че именно те ( Бъчварова) е ходила да прави тайни огледи около града без знанието дори на кмета на Самоков .Кметът на Самоков обеща пред Народа и лично пред 1500 самоковлии, че няма да изпълни повелите на постановление на МС 208/12.08.2016г. И няма да настанява ,нито да заселва мигранти там.

Серията протести организирани от Петър Низамов в най-големите ни градове продължиха и на 21-ви октомври петък

  1. София 20часа Храм “Света Неделя”   , шествието до Лъвов мост събра рекордните около 3000 граждани.
  2. Бургас 19 ч. пл. “Тройката”  
  3. Варна 
  4. Ямбол

Протестите бяха с мотото :

След успешно проведените НАРОДНИ СЪБИРАНИЯ ПРОТИВ МИГРАНТИТЕ в квартал Овча Купел, Лъвов мост, Бургас, Варна и Велико Търново . Всички от тях преминаха мирно, без инциденти и без арести за хулиганство и т.н. Не вярвайте на предателските медии, които нарекоха майките и бабите престъпници и мутри , а 1500-те души- сбирка на 100-тина. Гледайте клипа и се уверете за профила на хората и броя им.
Протестите бяха с цел да принудим правителството и Парламента да изпълни нашите искания в срок 14 дена , след което започваме ефективни протести за свалянето му. Ние не си играем. Ние сме Народа.

Дадохме и дакларации, които всеки кмет на община следва да подпише, включително Й.Фандъкова от ГЕРБ – кмет на Столична община.

%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d1%84%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%8a%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0

След като не ни обърнаха внимание на 1500 души пред Лъвов мост този петък , ние сме готови да се борим до край за нашите справедливи и спасителни за бъдещото поколение искания .
Ново НАРОДНО СЪБИРАНЕ НА ВСИЧКИ ХОРА , С ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪЗГЛЕДИ , ВКЛЮЧИТЕЛНО РУСОФИЛИ, РУСОФОБИ, НЕУТРАЛНИ, СОЦИАЛИСТИ, ДЕМОКРАТИ, НАЦИОНАЛИСТИ.
НА ПРОТЕСТА НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА ТАКА, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ХОРАТА С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ВЪЗГЛЕДИ.
Наордното събиране ще се проведе на 21.10.2016.
ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!
Нека този път има повече хора! Протестът ще тръгне от храм “Света Неделя”. Припомням ви, че в района около Лъвов мост, на Женския пазар, цялата Мария Луиза, все по-рядко се чува българска реч. Не случайно там е “Малкия Бейрут”. Това е така и в кв. Модерно предградие, ж.к. Овча Купел, до НДК, на Витошка дори !
Вече видяхме случаи на рекет, на тормоз, на притеснения. Хората ги е страх. Ще чакаме да ги изгонят от жилищата и офисите им, ли!? За да се настанят нелегалните мигранти там и, за да пребъдат каналджиите още повече?
Говори за проблема, споделяй видеата и статии по въпроса, посещавай протестните шествия. С протества в Овча Купел казахме НЕ на статуквото! Да ги притиснем до стената!

Преди няколко дни “клетите бежанци” изреваха с някаква медийна лъжа, че ще правят гладна стачка, а днес вече се разпределят пари.. и то какви суми, чак свят да ти се завие… БЪЛГАРИНО!!! ДО КОГА ЩЕ ТРАЕШ???? На хиляди български граждани излезли срещу мигрантите на 7-ми октомври никой не обърна внимание, нито медиите, нито властите, а на шепа незаконни мигранти ислямисти, още не са спрели да ядат по гладната стачка и предателката Бъчварова, вече им е изпълнила исканията им….

 

7.
Набираме и доброволци за гражданските патрули, които ще действат в Центъра до НДК, Лъвов мост, женския пазар, ул. Пиротска, Военна рампа, Модерно предградие, Люлин, Овча купел както и на границата.
Narodna-kletva
(Народна Клетва за постъпване в ГРАЖДАНСКИТЕ ПАТРУЛИ)
8.

Всички знаете , че има една антибългарска организация , наречена БХК, те изпращат юристите си да нападат всеки дръзнал да заяити по един или друг начин българщината .
Сега обаче ще има друга организация, антипод на БХК, Ние я създаваме ! Пак от юристи, но те ще защитават всичко българско и наше и ще се намесват безплатно във всяка несправедливост към българските граждани , народ , език и история.
Това е важно, защото всеки от нас, който е заставал за България е бил подведен под измислена отговорност за дълга , който си е изпълнил. Това ще се промени, защото ще има адвокати, които ще се борят с БХК и ще ги мачкат, защото патриотите сме по-добри, по-мотивирани от тях и сме искрени и сърцати.
Моля всеки с юридическо образование да се запише като доброволец в нашата организация за защита на българщината с правни средства .

9.

На 29-ти октомври беше проведен протест в с. Бояново, Ямболско с Петър Низамов срещу планираното изграждане на лагер за мигранти там. Събраха се над 500 човека от цялата страна и се постигна отстъпление на правителството, което се отказа от намерението си.

https://www.youtube.com/watch?v=YufpQ7ws8N4
10.

На 3-ти октомври беше проведем митинг в гр . Дрезден , Германия на празника на Обединението на Германия , на който Петър Низамов беше поканен да изнася реч от ПП “Алтернатива за Германия”, която е на трето място по електорат във Федералната република. Речта беше приета като революционна и германците бяха във възторг от мъжеството и упоритостта на българите и Низамов срещу мигрантите .

11.
Не сме спирали и за миг с хайките си по границата, но тази дейност не подлежи на публичен отчет.

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук