Жоро от циганския блок 5 в ж.к. Дружба в София :
“Детето ми не може да излиза от вкъщи. Ако не ни преместят, скоро ще ни намерят убити от циганите. Няма да ми простят, че разкрих кражбите им на ток. Всеки ден получавам нови и нови заплахи от нови цигани, че ще ми отрежат главата.”
Даваме срок до 6 Април 2017г. на кмета на район “Дружба” в София да предостави друго жилище , на друго място на Жоро, младата му съпруга и 6-годишното му дете – астматик.
Ако това не стане. Идваме пред кабинета му. И ще сме много.
Човекът оставя ремонт, който е направен от него с лични средства за над 7000 лева в апартамента ,който трябва да напусне. Готов е да го направи , иска да го направи. За да спаси живота и здравето на семейството си.
След 2-та минута се обръща записа.

https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1462361160454197/
Накрая на клипа. Снимка :
Уникално нагла и явна кражба на ток от съседите на Жоро в “Дружба”- Циганските блокове 4, 5 и 6 изглеждат така от вътре.
Българинът е зплашван ежедневно, колата му е залята с фекалии , защото разкрива прстъпление.
МОЛЯ ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.
адрес: гр. София, ж.к. Дружба 1, блок 5 , вх. 2, ет. последен – десен апартамент.
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
В сила от 01.05.1968 г.
Чл. 234в. (Нов – ДВ, бр. 26 от 2004 г.) (1) (Изм. – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който сам или чрез другиго осъществи неправомерно присъединяване към електропреносна или електроразпределителна мрежа, или към газотранспортна, топлопреносна, водоснабдителна или канализационна система, система за пренос на течни горива, или неправомерно въздействие върху уредите за търговско измерване на електрическа енергия, природен газ, течно гориво, топлинна енергия или вода, или отведена отпадъчна вода, с което създаде условия за непълно отчитане на потребените електрическа енергия, природен газ, течно гориво, топлинна енергия или вода, или на отведена отпадъчна вода, се наказва с лишаване от свобода до пет години и глоба до петнадесет хиляди лева.
(2) (Изм. – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Ако деянието по ал. 1 е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години и глоба до двадесет хиляди лева.

Явно уплашен от заканите на Низамов кмета побърза да подпише договоро много преди 6-ти април и да премести Жоро в друго социално жилище.

Браво !!!

Нещо повече … Столична община се задейства да гони циганите от Красна Поляна заради неплатените сметки.

Циганите в красна поляна.. Jpg

Следва разнищване на циганите – крадци след напускането на Жоро и семейството му.

Очаквайте продължението.

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:

1 КОМЕНТАР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук