Сайтът, който бълва новини с уж грандиозни разкрития за режима Борисов и него, който случайно или неслучайно се разпространяват навред, а после уж “случайно” се опровергават с доказателства от мейнстрийм медии, които уж не се занимават с жълти сайтове…

Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва… С цел да се потулят истинските разкрития за Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ от 2009г. до сега, явно сайтът NAROD.BG пуска фалишиви новини за ГЕРБ, които после по сценарий се опровергават в медиите на Пеевски и Домусчиев.

Narod.bg доста често присъства в социалните мрежи споделян на конвейр. И всеки път тези, които споделят са профили без снимки или история – т.нар. тролове в нета.

По този начин се цели читателите да са скептични и към разкритията с доказателства например- за къщата в Барселона, за 8-месечния престой на Бойко Борисов в затвора Панкрац в Чехословакия през 1991г. заедно с бандата на Иво Карамански.

По този начин се създава представата у чутателите, че много фалшиви новини, доказани като такива, се пускат за Борисов и се създава преставата за кампанийност и целенасоченост на всяка новина , която разкрива далаверите на 3-те управления на ГЕРБ с премиер Борисов.

ДОЛУ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ФАЛШИВА НОВИНА ПУСНАТА ОТ NAROD.BG ПОСЛЕ Е ОПРОВЕРГАВАНА ЛЕСНО ОТ “АВТОРИТЕТНА” МЕДИЯ КАТО 24 ЧАСА, А У ЧИТАТЕЛИТЕ СЕ СЪЗДАВА Т.нар. информационна бомба, при която хора като Борисов искат да смесят в съзнанието на читателите истинските новини с разкрития за управлението му с доказани и плоски фалшиви новини с цел да не се вярва и на истинските… :

Руснак „прати“ Борисов в болница и пусна фалшива снимка на Гешев зад Живков

Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Articles b05f21ae07b4bd544687b468baceaef8 скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов?

Николай Феодоров Низол, който е собственик на 57 фирми у нас, не знае, че притежава и „медия“

Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Image скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов?
Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Image скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев.
Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Екранна снимка 1932 1 скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов?
Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Екранна снимка 1932 1 скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев.
Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Екранна снимка 1931 1 скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов?
Скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Екранна снимка 1931 1 скандално! Narod. Bg и show. Bg - на един реален собственик - бойко борисов? Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев.

Руснак е собственикът на сайта „народ.бг”, който във вторник принуди Бойко Борисов да обяснява, че не е в болница заради кръвно, а преди дни пък накара Иван Гешев да опровергава, че е работил като охрана на Тодор Живков.

Николай Феодоров Низол е роден на 13 януари 1963 г. На негово име в България се водят 57 фирми, съобщава „24 часа“. Живее постоянно у нас. Притежава и няколко фирми в Полша.

Повечето фирми на мъжа са с капитал 10 лв. и са пръснати из бизнес сгради в столицата, но има и компании в Петрич и Перник.

Сайтът на руснака разпространи фалшивата снимка, на която уж главният прокурор охранява заедно с Бойко Борисов Тодор Живков на 29 юни. Пусна я във фейсбук страницата си цели 8 часа след като автентичността ѝ бе отречена яростно от главния прокурор.29 юни, 12:15

Гешев опроверга фейк от мрежата, няма снимка с Борисов и Тодор Живков

Отново в понеделник медията на руснака с разностранен бизнес у нас – от заложна къща през архитектура, та до хотелиерство, разпространи фалшивата новина, че премиерът е приет във Военномедицинска академия с високо кръвно след избухналите скандали.30 юни, 15:48

Борисов отрече да е бил в болница в неделя заради кръвно

Фирмата зад „народ.бг” е „Хаки фиш” ЕООД. Тя е регистрирана на 14 ноември 2018 г. Самият сайт обаче е станал активен най-рано през втората половина на 2019 г.

Пред медията Низол отрича да е собственик на подобна фирма.

„Имам фирми, но такава нямам. Някой е изпратил мои данни, които могат да се вземат отвсякъде”, каза той. После добави: „Пием си, дадат ми документи, разпиша се”.

Дали Низол лъже, или действително някой се крие зад името му, не е ясно. Сайтът очевидно се ползва за хибридни атаки.

Какво показва контент анализът на публикациите – много често се пише за разцепление и напускане на структури на ГЕРБ. Рядко има позитивни публикации – например „Възкръсването на Цветан Цветанов в политиката”, „Новият живот на Цветан Цветанов” и „Цветан Цветанов се разходи по порта във Варна и събра тълпа от фенове”.

Има и материали за шумни полицейски акции, докато Цветанов бе вътрешен министър. Всички дописки са написани грамотно, няма правописни и пунктуационни грешки.

Постоянно се претоплят стари и вече отречени фейк новини. Повечето вече са се появявали в сайта на Арман Бабикян – „информиран.нет”.  

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук