“Бургаският Майкъл Джексън” влезе в общинското си жилище.
Днес настаних сирачетата от Бургас в социално жилище . – това написа Петър Низамов в социалната си мрежа.

Галин Александров – по-известен като “бургаския Майкъл Джексън” влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия “Български юрдически комитет” , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата Иван Русенов и Галин Александров да получат общинско жилище.

Те изказана техните сърдечни благодарности към своя спасите, както те самите го наричат.

След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище екранна снимка 1465 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилищеСлед намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище екранна снимка 1466 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище

Иван Русенов

Благодарение! на Петър Константинов Низамов-Перата днес аз Иван Русенов-Римата и Галин Александров познат,като Майкъл Джексън получихме.Общинско жилище! със самостоятелни стаи.

Иван Русенов

Новото ни и обновено общинско жилище! Моето колело След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище 2764 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище отпред с новата метла лопатка и кошче за отпадък След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище 1f609 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище
Благодарности на Петър Константинов Низамов-Перата за съдействието! аз и Галин да имаме дом След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище 1f642 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище

Както ви казахме преди няколко месеца с председателстваният от мен “БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства” се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава аз се срещнах със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.
Те живеят на улицата от няколко години. Подавали са многократно молби за социално жилище, но както знаете ако няма кой да се застъпи за вас в тази държава, нищо не се случва.
Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .


Във видеото по-долу ще стане ясно, че общински съветници от ГЕРБ са опитвали заобиколно да заплашат сирачетата да се откажат от защитата на Низамов. Очевидно това не се е получило , особено като знаем характера на Низамов, който оповести, че ако не получат жилище, ще разпространи имената на всички социални служители към община Бургас, които лично или чрез роднини/подставени лица са получили неоснователно такива жилища използвайки служебното си положение.

Бургазлии и гостите на града знаят кой е 20-годишният Галин Александров, но той не познава родителите си

Галин Александров не знае кои са родителите му. Оставен е като бебе в Майчин дом, израства до 18-годишна възраст в бургаското сиропиталище.

Ето как живееше Галин Александров преди да срещне Петър Низмаов – Перата

След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище 151507667263024 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище galin1 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище galin 3 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище

А ето как изглежда сега след като влезе в новото си общинско жилище , извоювано от организацията на Низамов:

След намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище екранна снимка 1389 след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище галин александров - по-известен като "бургаския майкъл джексън" влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия "български юрдически комитет" , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата иван русенов и галин александров да получат общинско жилище. Bnews след намесата на петър низамов две сирачета от бургас бяха настанени в общинско жилище Интервю от януари 2018г.

„Тия две години, откакто съм пълнолетен, можех да си позволя квартира,защото вземах лятно време заплата от „Хепи“, зимата търговията с цветята вървеше. Като тая зима никога не е било – хората не купуват в нощните заведения рози за дамите си. Затова съм на улицата. Къде да се подслоня като не работя, нямам пари?!“, оплака се Галин пред репортер на един бургаски сайт, за който ще стане дума по-надолу.

Трета седмица се подслонявал на тавана в тия две сгради, там посрещнал Коледа и Нова година. Той не спира да моли дирекция „Социално подпомагане“ в Община Бургас да му приемат молбата за временно настаняване в приюта за бездомници, където при нужда можеш да останеш до три месеца през зимата. Проблемът е обаче, че няма нито лична карта, нито здравна книжка. Което затваря кръга на тоталната му безпомощност. Няма мобилен телефон.

„Унижението и студа тия три седмици ме докараха до пълно отчаяние, смятам да предприема нещо, което генерално да ме освободи от мъките“, каза Галин. Той не заплашва никого, просто смята, че започва да губи сили, за да се пребори с живота. Засега се молел температурите да не падат под нулата, за да не замръзне на тавана. Съдбата му заприличва на тази на неговата връстничка Антония Чикова, която остана без крака, след като от отчаяние се хвърли пред идващия влак, а сега се чудим как да й върнем вярата и силите да превъзмогне травмата и да продължи нататък.

А този сайт обяви : “Ако някой иска да му помогне, нека се обади на редакционните телефони на Флагман или на реакционните телефони на Дарик радио, чиято изпълнителна директорка Дияна Бедросян е сред добрите хора, които му помагат.” ОБАЧЕ …

Само ден по-късно обаче , тези същите “добри хора, които му били помагали” в техните представи, от горния абзац, написаха опровержение, според нас продиктувано от засегнатите интереси на социалните служители в община Бургас, където на висши постове са и членове на партията на Валери Симеонов, чиято главна “лимонка” е Валентин Касабов – съпруг на собственичката на сайта флагман.бг – Керанка Касабова – по-известна като Катя .

Оказа се, че Валери Симеонов освен “кресливите майки” , мрази и сираците. Защо?
Сайтът на Валери Симеонов и Керанка Касабова flagman.bg удари дъното преди седмица .
Цензурира сираче от Бургас , което живее на улицата.


Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.

Както ви казахме преди ДВА месеца с председателстваният от Петър Низамов “БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства” се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава той се срещна със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.
Те живеят на улицата от няколко години. Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .

Ето и историята на помощта:

 

Господари на ефира…ПАК ХВАНАТИ В ЛЪЖА…

Това написах преди няколко месеца, когато се заехме с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.

За мое учудване, д-р Мануелян се оказа много заинтересован от проблема и дори даде от собствения си джоб пари за такси на момчетата за да попълнят заявлението с необходимите придружаващи документи.
Имам обещанието на д-р Мануелян, че искането за двете сирачета ще бъде разгледано приоритетно и до края на лятото ще им бъде осигурено общинско жилище.”

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° ðŸðµñ‚ñŠñ€ ðð¸ð·ð°ð¼ð¾ð² petar nizamov.

С “Български юридически комитет” се свързаха граждани с молба да бъде помогнато на майка с две малки деца. Момче на 8 години и момиче на 4 години .

СЪДРУЖНИКЪТ НА ПЕТЪР НИЗАМОВ В БЪЛГАРСКИЯ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ СТАНА ЮРИСТ НА ГОДИНАТА.

Те са били завъртяни с класическа измама по стандартна схема с имот в “златния” крайбрежен квартал “Сарафово” на гр. Бургас.

Сега майката е буквално на улицата. До днес пребиваваше в добри гражданин с име Мартин, но поради семейни причини, това трябваше да бъде преустановено днес.

Деца

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Петър Низамов, който е председател на комитета се свърза с социалната служба към община Бургас за да започне процедура по настаняване в общинско жилище и предостави средства на майката за нощуване в къща за гости до изясняване на въпроса с жилището.

Майката сега е на топло и нахранена, но от бързите и адекватни действия на община Бургас зависи дали това ще остане за постоянно, или ще се стигне до ново отнемане на деца от биологичната им майка и даването им в приемни семейства, както това стана с майката от Сливен- Даниела Колева.

Бургаският Майкъл Джексън получава общинско жилище. Благодари на Петър Низамов

Надяваме се да бъде помогнато на майката , а не да се стига до нови дълги и травмиращи за децата съдебни процеси, каквито не веднъж “Български юридически комитет” е водил и печелил срещу Агенцията за социално подпомагане и ДА “Закрила на детето”.

След намесата на Петър Низамов – Ицо от Варна няма да бъде отнет от социалните.

Напомняме , че преди месец “Български юридически комитет” и в частност Петър Низамов осигури жилище на две сирачета от Бургас. Едният е т.нар. “Бургаския Майкъл Джексън”, който продава цветя по заведенията, но спи на улицата от 4 години. Вкл. и зимните месеци.

След спечелването на делото за връщането на децата на Даниела Колева от Сливен, “Български юридически комитет” и адв. Петър Николов бяха удостоени с най-високия приз за юристи – “ЮРИСТ НА ГОДИНАТА 2018” на списание “Правен Свят”

Не един път този комитет е помагал за запазването на българския род и за закрила на децата, респ. раждаемостта на българи в България. както и срещу социалните неправди и далавери с пари за социални дейности.

Дано и този път успеят.

КОМИТЕТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРСИ И ЗАПИСВА НОВИ, МЛАДИ ДОБРОВОЛЦИ-АДВОКАТИ ЗА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА.

EMAIL: [email protected]

Още по темата :

ЮРИСТ НА ГОДИНАТА : БТВ СА ЗАПЛАШВАЛИ МАЙКАТА ОТ СЛИВЕН С ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА, СЛЕД КАТО ПРИЕЛА ПОМОЩТА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ И АДВ. ПЕТЪР НИКОЛОВ

Петър Низамов Перата организира спасителна акция с доброволци за търсене на оцелели след наводненията в Бургаско, причинени от небрежността на ГЕРБ.

ДОБРО ДЕЛО ! Петър Низамов Перата дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

След брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома Гаврош във Варна, Перата влезе да търси отговори. Безпрецедентно отнемане на децата само на българки от Агенцията по „закрила“ на детето. Държавна търговия с български бебета.

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук