Обикновено когато са нарушени правата ни, трябва да се обърнем към съда и закона за да бъдат възстановени. Когато ни клеветят, трябва да си търсим правата от съда, а не да взимаме закона в свои ръце.

Да, ама не ! Не и в Бургас.

Не и  Бургас, не и когато съдии   са Иван Дечев от Районен съд или съдия Симеон Михов от Окръжен съд .

Първият – Иван Дечев от Районен съд написа решение,което е достойно за човек,който никога не е изучавал гражданско право.

Имат ли отношения съдия Иван Дечев и БСП–Бургас? Да или да?

За да оправдае сайта на  председателя на БСП за Бургас- руснака Евгений Мосинов, той стигна до там да твърди,че не е важна оправдателната присъда на съда, а медиите ако искали можели да наричат всеки както си пожелаят , а това било заради експресивност. Боже, пази от такива съдии.

Ето какво е написал съдия Дечев в решението си и си помислете дали въобще да се обръщате към съда ,когато ви обидят или наклеветят.Според него медията на Евгени Мосинов – известен като измамник в родния град – Царево и председател на БСП–Бургас ВИНАГИ ИМА ПРАВО ДА ОБИЖДА И КЛЕВЕТИ:

Безспорен факт, поради което журналистът, написал статията, е използвал думата “бияч” , за да посочи това лице. БРС намира за логично обяснението на Иван Колев (флагман.бг)., че заглавието на статията е журналистически прийом, който е използван за експресивност. Ето защо според съда не е било налице умисъл ищецът да бъде обиждан. Освен това БРС счита, че макар и думата “бияч“ негативно да описва дадено лице, тя не е израз, който еднозначно може да се възприеме като унизителен и обиден. Не всяка дума с негативно съдържание е обидна. Налага се извод, че използването й не е противоправно действие

ЦЯЛОТО РЕШЕНИЕ – ЧЕТЕТЕ ТУК:

ДОБРЕ Е СЪДИЯ ДЕЧЕВ ДА ПООТВОРИ ЗАКОНИТЕ ,КОИТО Е ЗАБРАВИЛИ ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ГРАЖДАНСКИ ДЕЛИКТ СЪЩЕСТВУВА НЕ САМО ПРИ УМИСЪЛ,АМИ И ПРИ НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ, А ВИНАТА СЕ ПРЕДПОЛАГА ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.

 

Съдия Симеон Михов от Окръжен съд-Бургас отказа да приеме за разглеждане дело, по което са приложени 120 статии,написани от жълтия сайт флагман.бг по адрес на Низамов.

 

В нарушение на закона – чл. 214 от ГПК той помогна на своите приятели от флагман.бг,които са известни със следното.

Da37232c85238f82a7684fdedd6707ab

Керанка Касабова – главна редакторка на сайта е жена на Валентин Касабов- дясна ръка на вицепремиера Валери Симеонов. Освен това има множество сигнали, че когато инвеститор идва в Бургас да инвестира се урежда среща с кмета на ГЕРБ – Димитър Николов , на която “услужливо” се препраща да рекламира в сайта на Керанка Касабова. Том обаче му се обявява една сума (рушвет), който трябва да заплати за да получи одобрение за проекта. Тази сума се изписва като реклама към сайта флагман.бг. Това е обиграна схема за рекет над инвеститорите и може би това е и причината  в Бургас да няма много частни  инвестиции. Освен разбира се, фирмите на ГЕРБ.Между другото ,сумите за рекет,които се обявяват са за по няколко стотин хиляди лева или понякога евро.

Кои са флагман.бг ли? Ако питате ,значи не сте от Бургас.Това са уникално надменни “журналисти”,които никога не са учили журналистика никъде,камо ли да имат кетап. За това пък са бухалка на ГЕРБ и Валери Симеонов срещу всеки неудобен на властта.

Img_4412Касабова. Jpg

Всеки може да си поръча статия във флагман.бг.

Струва между 200 и 500 лева. Стига тя да не вреди на техните покровители – Бойко и Валери Симеонов.

Сайтът флагамн.бг случайно е спечелил миналият месец обществена поръчка за пиар на полицията в Бургас и малко Търново. Ах,колко случайно. 

Колкото е случайно и определението на съдия Симеон Михов от Окръжен съд-Бургас , с  което по същество отказва правосъдие за ищеца.

 

Екранна снимка (923)_li

Екранна снимка (924)

ПРЕДИСТОРИЯТА :

Преди една година един човек от Бургас реши да си търси правата като заведе няколко дела срещу местни медии. В началото на годината излязоха първите осъдителни решения на съдия Кунчев от Бургаския районен съд, с които осъди бургаските “медии” на властта – сайтовете Бургас нюз ( Burgasnews ) и Бургас инфо ( Burgasinfo ) на много малки суми  сравнение с вредите и искът,който беше завел бургазлията.

От тук започва една сага,която доказва връзките на бургаските магистрати с ГЕРБ ,политици, чиято собственост се оказват осъдените медии.

На първо място нищо не е случайно.

Бургас инфо е сайтът – пиар агенция на кмета на Бургас – Димитър Николов от ГЕРБ. Същият сайт е осъщетвил предизборните кампании  на ГЕРБ в Бургас ,както за кметските избори,така и за всички избори досега.

Шеф на бургаската медия Бургас нюз Екатерина Капрова си признава, че пише, каквото им подадат от полицията

Какво последва. Бургаските “журналисти”,  излязоха на протест и обвиниха съдията . Станахме свидетели  на докосването на дъното от нашите бургаски колеги.

А това беше публикувано на килограм от всички бургаски “журналисти” .

– никак не се изненадах, че съдия Кунчев вижда себе си като „гробаря“ и „човека, маршируващ под черния флаг“ (Grave Digger, under black flag i march) – двата псевдонима, с които неговият личен компютър (и неговият личен IP адрес) пълни с гнусотии форумите. И то какви гнусотии само!;

– а въобще пък не се удивих, когато Кунчев живо се въодушеви и изпадна в благоговение пред мускулите на Перата, които само дето не се пресегна лично да опипа и усети, а сетне го помоли да остане след съдебния процес, за да си поговорели на четири очи.

Затова и най-малко пък ме изненадаха съдебните решения (ВИЖ ТУК) и (ТУК) от тази седмица, с което съдия Кунчев се предостави изцяло в полза на Перата. Можем само да му стискаме палци да получи същата емоция и от отсрещната страна. Това би поставило (по „Казабланка“) началото на едно красиво приятелство. Или пък много повече.

Очаквайте още за Гробаря на свободното слово след малко във Флагман.бг!

След осъдителна присъда на Районен съд – Бургас по дело, заведено от Петър Низамов – Перата срещу две бургаски медии, Катя Касабова и Божидар Божков отново в унисон скочиха срещу съдията. Дори  Божидар Божков си позволи да прави внушения в своя публикация, поместена в сайта „Флагман“, че съдията има хомосексуални влечения и изпитва симпатии към Перата, което не отговаря на истината. А от своя страна граждани на Бургас, които познават добре журналиста Божидар Божков коментират, че хомосексуалността е болната му тема. А според психолози най-отявлените критици на „обратните“ са най-често прикритите  „обратни“ и това се дължи на дълбоката им омраза към самите себе си – за това, което всъщност са.

Жълт сайт ли е „Флагман“ и публикува ли откровени лъжи и измислици, ще прецените сами, след като прочетете споделеното в сайта „Афера“:

САЙТ НА СЪПРУГАТА НА ДЕПУТАТА ВАЛЕНТИН КАСАБОВ СЕ ИЗГАВРИ С ЖУРНАЛИСТИКАТА! „ПРЕПЕЧАТА“ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ ОТ „BIG5″

КасабоваБургаският сайт „Флагман“, който се прави от съпругата на депутата от „Патриотичен фронт“ Валентин Касабов – Керанка Касабова, сътвори невиждано „чудо“ в родната корпоративна „журналистика“. Касабова публикува в сайта „Флагман“ текст със заглавието: „Скандално разкритие! Защо собствениците на „Винпром Пещера“ излизат от „Лафка“, като негов източник е посочила сайта Big5.bg – „Автор: Източник Big5.bg

Оказва се обаче, че В САЙТА BIG5.BG НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ПОДОБНА ПУБЛИКАЦИЯ И ТЯ ИЗОБЩО НЕ Е ПУБЛИКАВАНА ТАМ.
Което означава, че депутатската съпруга Касабова НАГЛО ЛЪЖЕ, ЧЕ ПРЕПЕЧАТВА СТАТИЯ, КОЯТО НА ПРАКТИКА НИКОГА НЕ Е БИЛА ПУБЛИКУВАНА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ В САЙТА BIG5.BG, СОБСТВЕНОСТ НА ВАСИЛ ПЕТЕВ.
Kasbova6665Подобна мерзост бележи нови „висоти“ в безобразието, наречено „разследваща журналистика“, а Керанка Касабова много обича да се пъчи като „разследваща“ журналистка.

АФЕРА се свърза със собственика на сайта Big5.bg Васил Петев, който коментира, че е потресен от подобна мерзост и категорично заяви, че ще съди Катя Касабова и сайта и „Флагман“.

Публикуваме и позицията на Васил Петев:

„Сайтът на Керанка Касабова, съпруга на зам.-шефа на НФСБ, отива на съд за клевета.
Бургаският сайт „Флагман”, собственост на Керанка Касабова, си измисли новина, която приписа на Big5.bg. Скандалните брътвежи на съпругата на зам.-шефа на Националния фронт за спасение на България и водещ в СКАТ Валентин Касабов стигнаха дотам, че да си позволи да пусне дописка със заглавие „Скандално разкритие! Защо собствениците на „Винпром Пещера“ излизат от „Лафка“.
Такава „новина” обаче никога не е била публикувана в Big5.bg, което може да се провери много лесно. Адвокатите на сайта ни вече са предприели нужните действия, за да може пусналата партенката Керанка Касабова да бъде дадена под съд.
През месец май 2011 г. мъжът й Валентин Касабов стана един от учредителите на партията на Валери Симеонов НФСБ и бе избран за неин съпредседател. На местните избори през същата година той общински съветник в Бургас. На последните парламентарни избори пък Вальо Касабов стана депутат и заместник-председател на Комисията по контрол над службите и използването на СРС в 43-ото Народно събрание.
Ако във „Флагман” изпълняват корпоративни поръчки и обслужват интересите на някои свои приятели, нека се научат да не замесват други медии в инсинуациите си. За наглата си лъжа регионалният сайт на 100% отива на съд, където ще отнесе присъда за манипулациите си.“

До съд  тогава така и не се стигна, защото Катя „Керанка“ Касабова публично се извини през сайта си на собственика на BIG5 Васил Петев за станалата „грешка“.
Относно заведените дела на Петър Низамов срещу бургаски медии за обида и клевета, искът му към сайта „Флагман“ /за 40 000 лева/ е и заради изнасяне на информация от архивите на МВР, което може да доведе до сериозни проверки в ОДМВР-Бургас.

Ето какво е написал по делото в Страсбург в-к „Атака“:

Жената на скатаджията Касабов излъгала съда в Страсбург

Учил ли е гражданско право съдия иван дечев от районен съд - бургас? Учил ли е гражданско право съдия иван дечев от районен съд - бургас? 152 учил ли е гражданско право съдия иван дечев от районен съд - бургас? Учил ли е гражданско право съдия иван дечев от районен съд - бургас? Bnews учил ли е гражданско право съдия иван дечев от районен съд - бургас?Журналистката Катя Касабова, съпруга на съпредседателя на НФСБ, е излъгала европейския съд в Страсбург. През 2000 година Касабова публикува две статии в бургаския всекидневник „Компас“, с които според нея разкрива потресаващи факти за трайно установена корупционна практика при приема на ученици в елитните гимназии. Оказва се, че т.нар. разкрития на Касабова са абсолютни измислици. По-късно тя е осъдена на общо 7500 лева обезщетение за четиримата експерти, които е оклеветила. Това са Тотка Казакова, Антония Месерджиева, Генчо Далев и Румен Евстатиев, като жената на скатаджията получава и глоба от държавата. Напористата съпруга на Валентин Касабов отива да търси обезщетение в европейския съд за правата на човека. Съдът в Страсбург също потвърждава, че Касабова е трябвало да направи по-сериозна проверка за тежките обвинения за корупция, които отправя, и ЕСПЧ признава, че има клевета. Интересното е, че съдът в Страсбург решава да компенсира журналистката, тъй като смята, че българският съд се е произнесъл твърде строго към нея. Обезщетението от 7500 лева, което трябва да изплати на оклеветените експерти, е твърде високо, защото Касабова получавала само 200 лева заплата от вестника, в който работи. Касабова подвежда съда, че единствените й доходи са заплатите й от вестник „Компас“ . Екип на телевизия АЛФА се срещна с бившият й работодател във в. „Компас“ Красимир Кръстьовски. От него разбираме, че Касабова не е имала договор с него, а е получавала хонорари, и освен това Касабова е работила по същото време във в „Новинар“ .
„Тя е измамила европейския съд. Катя Касабова не е имала трудов договор с в. „Компас“, за да твърди, че е била само на тази заплата. Ако тя е представила в Страсбург като единствен доход само хонорарите в моя вестник, това означава, че тя е укрила доходите си от  „Новинар“, заяви Кръстьовски.
Чрез лъжата си Катя Касабова е спечелила 11 800 лева на гърба на българските данъкоплатци, а освен това оклеветява страната ни в Европа.

Стигна се до там, че въпреки решения на съда, въпреки,че вече са осъдени за клеветите. Те (медиите) започнаха още по-силно да крещят клеветите по адрес на ищеца Низамов.   Това само загатваше  ,че са забравили Етичния кодекс на Българската журналистика. Но това е нормално за родната ни гилдия.

Тук обаче започват грозните сцени на родната ни съдебна система и връзките им с политици оплетени в лобита.

“От това, което чувам, съзирам една опасност. Ние насочваме цялата си енергия и внимание към изследване на етичното поведение на съдията, защото една или повече медии са го обвинили в нарушаване на етичните правила. Дали няма някаква опасност за независимостта на съдията или съдебната система от това говорене? И от това, че публикация в една или няколко медии е в състояние веднага да настрои обществото и ВСС и Съдийската колегия към поведението на този съдия?”

Това беше становището на ВСС. На пръв поглед се демонстрира някаква законност, но всъщност…

Какво последва .

Последва публично разглеждане и порицаване на съдия Кунчев,който вместо да получи награда , защото показа независимост,каквато всеки съдия би трябвало да има и осъди едни медии,които отдавна трябваше да бъдат осъдени от гражданите,които ежедневно клеветят.

17-01-2018

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет единодушно с 10 гласа „за“ прие Декларация във връзка с протести на журналисти по повод решения на Районен съд в Бургас и последващи публикации в медии.

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет проведе извънредно заседание свикано, на основание чл. 33, ал. 1 от ЗСВ от членовете на Комисия „Професионална етика“ – Олга Керелска – председател, Боян Магдалинчев, Боян Новански, Драгомир Кояджиков и Цветинка Пашкунова.

Заседанието бе с единствена точка в дневния ред приемане на Декларация във връзка с протести на журналисти по повод решения на Районен съд Бургас и последващи публикации в медии.

По-рано вчера Комисията по Професионална етика реши да бъде възложено на Етичната комисия при Окръжен съд – Бургас и ИВСС да извършат пълна и всеобхватна проверка, с оглед твърденията за неетично поведение и уронване престижа на съдебната власт от Калин Кунчев – съдия в Районен съд – Бургас.

Комисията по Професионална етика (КПЕ) към Съдийската колегия на ВСС се самосезира във връзка с излъчен материал на 15.01.2018 г. в предаването „Тази сутрин“ на Би Ти Ви – директно включване по повод протест на журналисти пред Съдебната палата в гр. Бургас. Към преписката бяха приобщени Декларация и подписка от журналистическата колегия в гр. Бургас с рег. индекс ВСС – 526/16-01-2018 г., получени днес в 11:57 часа на електронната поща на ВСС. В декларацията, адресирана до КПЕ се настоява за ревизиране на професионалната дейност на съдия Кунчев.

26-02-2018

Днес Етичната комисия към Окръжен съд – Бургас ще проведе съвещание по казуса с районния съдия Калин Кунчев и осъдените от него две бургаски медии. На съвещанието ще присъстват и представители на двата засегнати сайта.

В дела срещу сайтовете – „Бургасинфо“ и „Бургаснюз“, които са съдени от Петър Низамов – Перата за публикации, квалифициращи го като „бияч“ отпреди повече от 5 години, съдия Кунчев постанови двете медии да заплатят съответно по 2000 и 500 лева на ищеца Низамов. В решенията си съдията дори дава идеи на медиите как би следвало да се пишат заглавия, което изнерви още повече журналистическата гилдия в морския град.

Затова решенията на магистрата срещнаха недоволството на бургаските медии, които излязоха с декларация срещу постановленията му и поискаха от ВСС (Висшия съдебен съвет) проверка на съдията.

Дни след това обаче висшите магистрати също излязоха с декларация, с която защитиха съдия Кунчев и възложиха на Етичната комисия на Бургаския окръжен съд да провери казуса.

Това ще стане днес, а до дни се очаква решението от съвещанието на комисията.

А докато порицаваха публично съдията заради вътрешното му убеждение Етичната комисия ДОРИ НЕ ИЗСЛУША ОТВЕТНАТА СТРАНА – ИЩЕЦА И АДВОКАТА МУ. Бяха изслушани само осъдените медии. Беше нарушен основен принцип – развнопоставеност и състезателност. Но това е само следствие на това,което ВСС допусна. Да бъде порицаван съдия заради решението си. Допусна и публичност, следва да бъде допускана най-малкото с оглед останалите дела заведени от ищеца Петър Низамов, както и предстоящото разглеждане на делата на втора инстанция.

Последва гневно писмо на Петър Низамов до Етичната комисия на Окръжен съд – Бургас ,в което искаше да бъде изслушан като страна по случая със съдия Кунчев.

Уважаеми членове на Етичната комисия към БОС,
Аз съм Петър Константинов Низамов с …. – ИЩЕЦ И СТРАНА по гр.дела 1620/2017г. и 1621/2017г. на БРС.
Ноторно,но не и надлежно ми е известен факта, че е образувано дисциплинарно производство пред Вас срещу съдията ,постановил решенията по горепосочените граждански дела.
Доста показателен е факта,че до сега са изслушани САМО ответниците , месец по-късно- днес най-накрая беше изслушан и моят процесуален представител,който не присъства на първото СЗ по делата и на които заседания според ответниците съдията бил нарушил етичните норми.
НО НЕ И АЗ. ИЩЕЦЪТ,ЧОВЕКЪТ,КОЙТО СПОРЕД ТЯХ БИЛ ПОКРОВИТЕЛСТВАН ОТ СЪДИЯТА !!!
И АЗ НЯМА ДА ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАЩИТЯ?
ЗАЩО? НА КОЙ МУ Е НЕИЗГОДНО,ТОВА,КОЕТО ЩЕ СПОДЕЛЯ НА РЕШАВАЩИЯ ОРГАН ?
Нещо повече, днес бях в БОС за да бъда изслушан и дори не разрешихте да дам моите факти.
Нима аз не съм възприел фактите и обстоятелствата ,от значение за изхода на дисциплинарното производство, или може би съм неспособен да ги възприемам или възпроизведа правилно?
ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ НЕ МЕ СЧИТАТЕ ЗА ЧОВЕК. Кой съм аз ,че да имам право да се защитя и да бъда изслушан,когато косвено е заложено моето добро име .
Защо ответниците са изслушани,а аз като страна – НЕ? Напомням основни принципи на всеки процес- бил той наказателен ,граждански,административен или дисциплинарен.
Решаващият орган следва да вземе решение по вътрешно убеждение,но това убеждение следва да е формирано след изясняване на всички факти и обстоятелства от значение за случая. Включително и тези,възприети от лицата- неудобни на властта и медиите,какъвто съм аз. Това е ноторно известен факт,или може би не ?
Нима ще вземете решение без да обсъдите обстоятелствата ,които съм възприел? Защото на първите СЗ, адв. Петър Николов НЕ ПРИСЪСТВА ! За тези обстоятелства от първите СЗ по двете процесни дела , сте изслушали само ответната страна.
На първо място е несъмнено, че това производство и публичността ,която допускате по него по същество е откровена заплаха срещу всеки съдия, решил да постанови съдебен акт по вътрешно убеждение, когато това вътрешно убеждение не е в интерес на т.наречените “медии”,които пък са формална или реална собственост на местни лидери на политически сили,представени в Парламента или техни подставени лица-роднини,приятели и т.н. Това е общоизвестен факт. Мога да го докажа,но е извън предмета на Вашето производство. Обаче съществуването му е основание за огромно подозрение за обективността.
За това няма никакво съмнение,както за мен,така и за обществото.
Факт е и резултата от това. Новите определения по същите въпроси,издадени от съдия Кунчев, които представляват рязък обратен завой от постановеното от същия съдия ,по същия въпрос, при същите доказателства преди това , са безспорно доказателство за изразените ми съмнения и опасения по-горе.
Напомням,че аз и моят процесуален представител – адв.Петър Николов сме подали още месец юни 2017г. жалба и сигнал срещу същия съдия за уж случайното разпределение на делата. Тогава никой не образува проверка,въпреки,че основанието две поредни дела да се “паднат” за решаване при един и същи съдебен състав,което изчислено като математическа вероятност е далече от обичайното и представлява много по-силно основание за образуване на проверка от Етичната комисия.
Уви,никой не образува тогава производство по сигнала ни. Защо ли?
Въпросите са риторични,но всеки знае отговорът им.
МОЛЯ ДА БЪДА ИЗСЛУШАН ПО ВОДЕНОТО ОТ ВАС ДИСЦИПЛИНАРНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ СЪДИЯ КАЛИН КУНЧЕВ ОТ БРС.
Те искат да дадете жертвоприношение в името на тяхната сила и мощ,демонстрирана след излизането на решенията по горните дела.
А основанията,на които те ги искат са следните НАКАЗУЕМИ СПОРЕД ЗАКОНА цитати от техни статии ,издадени след постановяване на решенията.
Моето име е замесено ,а обидните квалификации са меко казано нелицеприятни и могат да доведат до сериозно нарушаване на правото ми на добро име, личен и семеен живот.
Цитирам ответниците :
https://www.flagman.bg/article/147700
https://www.burgasinfo.com/news/view/5/76759
“Наивно си мислех тогава, че когато отива на работа, съдията оставя личните си емоции вкъщи – при жена си, мъжа си (или гей любовника си), а в храма на Темида той се издига над всички човешки слабости.”
“- съдията никак не бе притеснен, че в съдебната зала Перата раздаваше квалификации и обиждаше и заплашваше (продължава да го прави и в момента във Фейсбук) поименно журналистите (и мен в частност) колкото си иска – това не ме учуди;
– че Низамов крещеше в залата, а Кунчев го успокояваше в края на процеса: Не се притеснявай, няма да те глобя – не, не, не ме учуди;
– когато Перата нарече излязлата специално от болницата, надупчена от абокати, съдена от него журналистка „просмукана от секс с любовника си“, съдията забрани това да се протоколира, не се учудих и на това;
– никак не се изненадах, че съдия Кунчев вижда себе си като „гробаря“ и „човека, маршируващ под черния флаг“ (Grave Digger, under black flag i march) – двата псевдонима, с които неговият личен компютър (и неговият личен IP адрес) пълни с гнусотии форумите. И то какви гнусотии само!;
– а въобще пък не се удивих, когато Кунчев живо се въодушеви и изпадна в благоговение пред мускулите на Перата, които само дето не се пресегна лично да опипа и усети, а сетне го помоли да остане след съдебния процес, за да си поговорели на четири очи.”

Въпреки това-ищецът, свидетелят- дори не беше разпитан. Това никак не ме учуди.

Тук си задаваме въпросите:

  1. Защо бургаските медии излязоха на протест,когато бяха осъдени от неудобния Петър Низамов,който не веднъж е казвал,.че Бойко Борисов е  предател, а за такива следва единствено въже? Защо  не протестираха,когато колегата им Стоян Тончев от Биволъ беше почти убит по поръчка на кмета на Поморие. пак от ГЕРБ. Тогава те прикриваха гербаджията и обявиха нападението като “лична сага, въз основа на любовен триъгълник”

  2. Защо независимият  съд публично заклейми колегата си Кунчев,който прояви мъжеството ,което нямат колегите му и осъди медиите на властта.

  3. Защо преди т.нар. протест на “медиите”в Бургас, делата , които водеше Низамов се преобърнаха с главата надолу. НЕЗВИСИМ ЛИ Е СЪДЪТ ? ИЛИ Е НЕЗАВИСИМ ДОКАТО НЕ ИМ ЗВЪННАТ ПО ТЕЛЕФОНА

  4. До кога определени съдии в Бургас ще обслужва интересите на ГЕРБ и компания?

  5. Как да очакваме от такива съдии правосъдие?

  6. Да се обръщаме ли към съда въобще ако искаме да съдим медии?

  7. Кога ще скъсате връзки с лобитата си ?

  8. Докога съдебната система ще е най-прогнилата система в държавата ни? Заради такива съдии като Дечев ли сме на това ниво или всички обслужвате интересите на ГЕРБ и Валери Симеонов?

  9. ДОКОГА ЩЕ РЕШАВАТЕ ДЕЛАТА СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ , ЗАПУШЕНИ УШИ И С ТЕЛЕФОНА В УХОТО ЗА ИНСТРУКЦИИ ОТГОРЕ?

 

ЗНАЕТЕ ЛИ? ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ТАКИВА КАТО ВАС ИЗГОНИХА ДЕЦАТА НИ ПО ЧУЖБИНА.

ПРАВОСЪДИЕ В БУРГАС ЛИ?

НЕ , БЛАГОДАРЯ.

НЕ И ДОКАТО ТАКИВА СЪДИИ РАБОТЯТ ТАМ !

 

 

 

 

 

1 КОМЕНТАР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук