В групата на социалните съм обявен за враг на народа… Чуват се възгласи “Разпни го !!!” … “Да бъде обесен !”

Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 72556032 2712587818764852 7266717015631462400 n социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях

Но… Спрете ме ! Моля ви ! Този “изруд” връща деца, които социалните са отнели , не от лоши, а от бедни родители. Направо от училище … Пример – с. Балша. Направо от родилното … Пример – откраднатото бебе Александър от празното кошче на мама Симона в с.Арда, Смолянско. От вдовици… Пример – трите деца на Даниела Колева от Сливен. Всичките деца на многодетни семейства. Пример – отнетите 11 деца на най-голямото етническо българско семейство в Русе. И още много други случаи, които са завършвали щастливо поради случайността ние от БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ (БЮК) да се заемем с завеждане на безплатни дела , осъществяване на дарителски кампании, заместващи държавата в социалното подпомагане на бедни семейства. Обесете ни ! Накажете ни ! Ние ви пречим … Ние сме лоши. Ние сме врагове. Но !!! Народът е с нас. Сърцата на хората са с нас.

Запознайте се с нашите 36 точки за развитие на Бургас ! Искаме децата ни да учат истинска история в училищата в община Бургас.

Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. . Против “Джендър” образованието в училищата … Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !

Петър Низамов

Независим кандидат за общински съветник в община Бургас на изборите на 27 Октомври в Бургас. Бюлетина № 70 за общински съветници.

Председател на “Български юридически комитет”

Председател на “Свободна Европа”

Председател на “Evropský štít – Česká republika”

bTV УДАРИ ДЪНОТО И ОТКАЗА ПРАВО НА ОТГОВОР НА КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, А ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА …

ПЕТЪР НИЗАМОВ С ОТГОВОР КЪМ bTV ОТНОСНО ОТНЕМАНИЯТА НА ДЕЦА ОТ БЕДНИ РОДИТЕЛИ

БТВ И ЦИК НАРУШАВАТ ВЕРОЛОМНО ИЗБОРНИЯ КОДЕКС ИЗБОРЕН КОДЕКС : 

Публикуване на отговор

Чл. 188. (1) Печатните медии и онлайн новинарските услуги, публикували материал, накърняващ правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партията, коалицията или инициативния комитет, са длъжни незабавно след получаването на отговор да го публикуват. Публикуването на отговора става на същото място, със същия размер, вид и формат шрифт и без коментар.
(2) Отговорът се публикува безплатно до обема на материала, на който отговаря.
(3) (Нова – ДВ, бр. 39 от 2016 г., в сила от 26.05.2016 г.) Алинеи 1 и 2 се прилагат и когато от публикувания материал са засегнати държавни или местни органи.

Право на отговор

Чл. 199. Когато е излъчено предаване, накърняващо правата и доброто име на кандидат или на лице, което представлява партията, коалицията или инициативния комитет, то има право на отговор при условията на чл. 18 от Закона за радиото и телевизията. Искането до съответния радио- или телевизионен оператор може да се направи в срок до 24 часа след излъчване на предаването. Отговорът се излъчва без коментар.

Компетентен орган

Чл. 200. (1) При нарушаване на реда за провеждане на предизборната кампания от доставчиците на медийни услуги партиите, коалициите и инициативните комитети – чрез лицата, които ги представляват, или чрез упълномощени от тях лица може да подадат жалба в срок до 24 часа след излъчване на съответното предаване.
(2) Жалбата се подава до:
1. Централната избирателна комисия за доставчик с лицензия или регистрация с национален обхват, както и когато нарушението е извършено в повече от един изборен район;
2. районната избирателна комисия или общинската избирателна комисия по седалището на доставчика, когато доставчикът има лицензия или регистрация с регионален или местен обхват.
(3) Когато жалбата е подадена до комисия, която не е компетентна, тя незабавно я изпраща на компетентната комисия, като уведомява жалбоподателя.
(4) Компетентната избирателна комисия разглежда жалбата в срок до 24 часа от получаването и, а в изборния ден незабавно, и постановява решение.
(5) При нарушаване на реда за провеждане на предизборната кампания от доставчиците на медийни услуги компетентната избирателна комисия може да предприема действия срещу нарушителите и по своя инициатива.
Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях екранна снимка 1590 li социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях
До Централна Избирателна Комисия (ЦИК) До Съвета за електронни медии (СЕМ) До Комисията по журналистическа етика (КЖЕ)ЖАЛБА ЗА ОТКАЗ ДА БЪДЕ ДАДЕНО ПРАВО НА ОТГОВОРОт кандидат за НЕЗАВИСИМ Общински съветник на изборите на 27 Октомври 2019г. в Община БургасПравно основание : чл. 200, ал. 2, т. 1 , във вр. с ал. 1 , във вр. с чл.199 от Изборния Кодекс , във връзка с чл. 18 от Закона за радиото и телевизиятаОтносно излъчените по  bTV В централната емисия БТВ Новините на 10.10.2019г. от 19:00 часа до 20:00 часа и публикуваната статия На страницата на БТВ Новините на 10.10.2019г. със заглавие „По следите на паниката: Как манипулирани и фалшиви новини създават масова психоза сред родителите“ , с  директна връзка. От Петър Константинов Низамов с ЕГН 8509110444 ,независим КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в община Бургас , регистриран с РЕШЕНИЕ № 121 от 24.09.2019г. на ОИК-Бургас.Бюлетина № 70Адрес за кореспонденция : гр. Бургас, п.к. 8008 , ж.к. Изгрев , бл. 41А, вх. 1 , ет. 5Ел. поща : [email protected]Тел.  : 0878999692 Срещу„БТВ Медиа Груп“ ЕАДЕИК/ПИК     :     130081393Седалище и адрес на управление:  БЪЛГАРИЯ област София (столица), община Столичнагр. София 1463 ; район р-н Триадица ; ж.к. Административна сграда на НДК, пл. България No 1Представители:
  1. Флориан Скала
  2. Господин Борисов Йовчев
  3. Тонислав Радославов Попов
Едноличен собственик на капитала       Си Ем И Бългерия Би Ви, Чуждестранно юридическо лице, държава: НИДЕРЛАНДИЯГосподин/госпожо Председател на ЦИК ,Изгледах БТВ новините на 10.10.2019г.- Централна емисия, започнала в 19 часа и завършила в 20 часа , излъчено на живо в програмата на БТВ. (Би Ти ВИ), управлявани от БТВ медиа груп ЕАД .Прочетох и статия, публикувана на интернет страницата  БТВ Новините със заглавие „По следите на паниката: Как манипулирани и фалшиви новини създават масова психоза сред родителите“ , с  директна връзка : https://btvnovinite.bg/bulgaria/po-sledite-na-panikata-kak-manipulirani-i-falshivi-novini-sazdavat-masova-psihoza-sred-roditelite.html от 10.10.2019г., Публикувано в 20:37 ч. 10.10.2019 г. – Обновено в 21:04 ч. 10.10.2019 г. от Теодора Трифонова.На 11.10.2019г. в 04:42 ч., аз подадох искане за право на отговор до БТВ Медиа груп, до Централната Избирателна Комисия и до СЕМ по ел. поща . С подател: Петър Низамов , от имейл адрес [email protected] ,С получатели:
  1. БТВ Медиа груп до имейл адреси : [email protected]  и [email protected]
  2. Централната Избирателна Комисия до имейл адрес : [email protected]
  3. СЕМ до имейл адрес : [email protected]
На 11.10.2019 г., в 19:04 ч. получавам отказ от БТВ Медиа Груп ЕАД.Прилагам разпечатка на имейл кореспонденцията.На 11.10.2019г. подадох искането на хартиен и технически носител чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС до адреса на БТВ Медиа груп ЕАД.Подавам настоящата- повторна жалба в законовия срок от чл. 199 от ИК , т.к. предаването е завършило в 20 часа на 10.10.2019г. и срокът от 24 часа приключва на 11.10.2019г. в 20 часа – петък, когато е след работно време на последния работен ден на седмицата , т.е. в неработно време и срокът изтича на следващия работен ден. Същото се отнася и за публикуваната статия, която е публикувана дори по-късно. Освен това, първоначалната жалба , кръстена „искане за право на отговор“ , което по същество представлява жалба, е направено на 11.10.2019г. и е адресирано до  „БТВ Медиа Груп“ ЕАД, до СЕМ и до Централна Избирателна Комисия, която е била сезирана още тогава, но не е дала отговора си в законовия 24 часов срок !Заглавието на подадената жалба не е релевантно към допустимостта, което се основава на обстоятелствената, доказателствената и диспозитивната част на жалбата.   Моля:
  1. Централна Избирателна Комисия да излезе с решение по моята настояща ( повторна) жалба, както и по първоначалната, подадена по ел.поща на 11.10.2019 г., в 4:42 ч.
  2. Да бъде започнато административно-наказателно производство срещу БТВ Медиа Груп ЕАД и да и бъде наложено наказание съгласно Чл. 485, ал. 1 от ИК
„На лице, което не изпълни изискванията на чл. 188, се налага имуществена санкция в размер от 2000 до 5000 лв.“
  1. Да бъдат дадени преписания до БТВ Медиа груп ЕАД да бъде публикувано правото ми на отговор.
ПЕТЪР НИЗАМОВ С Ексклузивно интервю със семейството от с. БАЛША , на което социалните отнеха трите деца БЕЗ съдебна заповедОтносно излъчените по  bTV В централната емисия БТВ Новините на 10.10.2019г. от 19:00 часа до 20:00 часа и публикуваната статия На страницата на БТВ Новините на 10.10.2019г. със заглавие „По следите на паниката: Как манипулирани и фалшиви новини създават масова психоза сред родителите“ , с  директна връзка.От Петър Константинов Низамов с ЕГН …………. ,независим КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в община Бургас , регистриран с РЕШЕНИЕ № 121 от 24.09.2019г. на ОИК-Бургас.Бюлетина № 70 Адрес за кореспонденция : гр. Бургас, ……………….Ел. поща : [email protected]……….Господин/госпожо Програмен Директор ,Във връзка с излъчените репортажи на 10.10.2019г. по БТВ новините , в централната емисия от 19 часа, искам да направя отговор, защото беше намесено моето име, излъчено беше предаване по смисъла на чл. 132 от Изборния Кодекс, накърняващо правата и доброто име на мен като кандидат за общински съветник в община Бургас, и имам право на отговор при условията на чл. 18 от Закона за радиото и телевизията. Искането е направено до Вас в законния срок до 24 часа след излъчване на предаването. Моля, Отговорът да се излъчи без коментар.Части от предаванията , в които е засегнато моето добро име:–         „Един от най-успешните начини за създаване на фалшиви новини е като се използват истински новини и в тях се добави невярна или манипулирана информация.Пример за това може да се види с откъс от предаването „Тази сутрин” по bTV от 16януари тази година. То е публикувано в сайта на bTV Новините със заглавие – „Новастратегия: Противопоставят ли се правата на деца и родители”Три дни по-късно същият откъс е качен без разрешение от медията в профил в „ЮТуб”, с автор Петър Низамов. Заглавието му е подменено с ново. „Започва кампания за отнемане на децата, както се случва в Норвегия”.Според експерта по комуникации и маркетинг Георги Малчев, това е класическипример за фалшива новина.Освен фалшивото заглавие, към откъса от предаването “Тази сутрин” са вмъкнатикоментари, които липсват в оригинала. Видеокоментари на Петър Низамов, в които той казва :„В случая съм сигурен, че става въпрос точно за това, за което говорехме преди малко – търговия с деца.“Следното съдържание е разпространено :
  1. На страницата на БТВ Новините със заглавие „По следите на паниката: Как манипулирани и фалшиви новини създават масова психоза сред родителите“ , с  директна връзка : https://btvnovinite.bg/bulgaria/po-sledite-na-panikata-kak-manipulirani-i-falshivi-novini-sazdavat-masova-psihoza-sred-roditelite.html от 10.10.2019г.
  2. На страницата на БТВ Плюс със заглавие „bTV Новините – Централна емисия – 10. 10. 2019“ и с директна връзка : https://btvplus.bg/produkt/novini/20430/btv-novinite-centralna-emisija-10-10-2019 от 10.10.2019г.
  3. На страницата на БТВ Плюс със заглавие „bTV Новините – Късна емисия – 10. 10. 2019“ и с директна връзка : https://btvplus.bg/produkt/novini/20441/btv-novinite-kasna-emisija-10-10-2019 от 10.10.2019г.
  4. Без излъчено в програмата на БТВ в Централната емисия БТВ новините на 10.10.2019г. от 19 часа  ; от 24 минута от началото на емисията до 28-ма минута.
В излъченото се твърди, че аз излъчвам фалшиви новини, че показното видеото, показно в репортажа със заглавие „Започва кампания за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.“ е споделяно широко последните дни в социалните мрежи и с него целя манипулация, че целя всяване на смут с твърдението си за съществуваща търговия с деца, че заглавието „Започва кампания за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.“ Е манипулативно и не отговаря на съдържанието на видеото.Всичко това накърнява правата и доброто име на мен като кандидат за общински съветник в община Бургас, именно по време на предизборната кампания.Правя следния отговор:Петър Низамов : Боксов клуб Черноморец Победа заслужава да получи собствеността върху залата на стадиона

1. Относно твърдението, че заглавието „Започва кампания за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.“ на видеото, което беше показано в предаването, че било манипулативно:

Отнеманията на деца на са фалшива новина. Норвегия е многократно осъждана в Европейския съд по правата на човека в Страсбург от родители, на които е отнела децата поради според нас бутафорни причини. Според данните, предоставени от статистиката в Норвегия, 36 800 деца са получили мерки от Норвежките служби за закрила на детето за 2015 г. Което прави около 3% от децата в Норвегия и говори за отнемания в промишлени количества.В предаването, което съм публикувал се обсъжда именно „Проект за Национална стратегия за детето 2019-2030г.“ и промените в законодателството ( ЗЗДет. и Наредбата)Аз считам, че формално наречения „Проект за Национална стратегия за детето 2019-2030г.“, реално е кампания за отнемания на деца, както това се случва в Норвегия, защото :Петър Низамов : РУШИ СЕ МАНАСТИРА „СВЕТА БОГОРОДИЦА“ В БУРГАС ПРЕД ПОГЛЕДА НА МЕСТНАТА УПРАВА

–          На първо място !

Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Петър Низамов : В Бургас трябва да се забрани всякакъв хазарт на по-малко от 1000 метра от училище

–          Защо е истина, че според текстовете в стратегията и промените в Закона за Закрила на детето и Наредбата създават предпоставки за започване на кампания за неоснователно отнемания на деца !

 Спряната за сега преди изборите „Стратегия за детето 2019-2030г.“ налага нова рамка за тълкуване на закона в полза на държавата, защото приравнява родителската и алтернативната грижа. До сега законът и съдебната практика е красноречива, че всички усилия на социалните са към връщане на детето при биологичните му родители след като направят всичко съгласно закона да отстранят евентуални недостатъци при родителския капацитет. Т.нар. реинтеграция. С промените в законодателството тази година, които ще влязат в сила от 1 Януари 2020г., се въвеждат изключения с обширен обхват и възможност за превратно тълкуване , при които се отменя задължението на социалните да направят дори опит за реинтеграция на детето.ПЕТЪР НИЗАМОВ ОПРОВЕРГА ЛЪЖИТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЧЕ ОТНЕМАТ ДЕЦА САМО СЛЕД СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ09.10.2019

–       Промените в наредбата, в сила от 1 Януари 2020г. !

Отменя задължението социалните да предприемат мерки за подобряване на родителския капацитет на родителя/ите при всички случаи с цел връщане на детето обратно в семейството му. Съгласно скоро гласуваните промени по Наредбата :Мерки за реинтеграция (“Реинтеграция” е процес на трайно връщане на детето от настаняване извън семейството по чл. 4, ал. 1, т. 2, 4 и 5 в биологичното семейство или осиновяването му.) на детето в семейството могат да не се предприемат, когато се констатира , че детето е жертва на …. Насилие….или наказание в семейството и съществува сериозна опасност от увреждане на неговото физическо, психическо, нравствено, интелектуално и социално развитие;Хипотетично, ако се скарате на детето си, което е вербално насилие съгласно въведеното със стратегията определение, социалните императивно имат законовото задължение да предприемат мерки на закрила съгласно и без това да е повлияло на развитието на детето, а съгласно промените в наредбата в този случай детето не подлежи на реинтеграция обратно.

–       Промените в Закона за закрила на детето, в сила от 1 Януари 2020г. :

А ) Възможност за смяна на самоличността на изведено дете. Съгласно новият чл. 36 Д , ал. 3 от ЗЗДет.„Когато насилието е извършено от родител….. на детето-жертва може да се предостави закрила с настаняване извън семейството в социална услуга за деца, пострадали от насилие или жертви на трафик.В този случай се изгражда законодателна рамка, която не дефинира, че само при деца, жертва на трафик ще се прилага мярката „настаняване извън семейството в социална услуга за деца, пострадали от жертви на трафик“, според които се допуска смпяна на самоличността на жертвите . В случая – децата ни.Това е една врата за произвол.Следователно, децата ще могат да бъдат отделяни не само съгласно мерките по ЗЗДет. ами и тези по ЗАКОН ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА и без те да са жертви на такъв.Б ) Анонимни сигнали :ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗАПОЧВА ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ ЗА ОТНЕТИТЕ ДЕЦА В СЕЛО БАЛША ДО СОФИЯВ чл. 36 Г от ЗЗДет. се създава задължение всеки сигнал да се проверява, като в закона не е изрично посочено, че сигналът трябва да е аргументиран и с точен и подписан подател. Дава се възможност за широко тълкуване на понятието „сигнал“ и да се разглеждат и анонимни такива.Създава се възможност за двойно тълкуване и приемане на анонимни доноси.Вменява се задължение за проверка и на анонимните сигнали. Т.е. отварят се вратите на домовете ни за социалните, които могат да ни гостуват по всяко време за да потвърдят или отрекат дори необоснован или анонимен сигнал. Това до сега не беше така. Сигналите трябваше да са с ясен и точен подател !Телефонът за сигнали също създава такава предпоставка . Представяте се за Иван, ама Вие сте Драган и те отчитат подател на сигнала  .В ) Проверка в 24 часов срок: Нещо повече, вече в 24 часов срок сигналът трябва да бъде потвърден или отречен след оценка на социалния работник, определен от директора на дирекция „Социално подпомагане“.Г ) Силова структура съставена от Полицай, прокурор, районен инспектор, инспектор от детска педагогическа стая в мултидисциплинарен екип за отнемания на деца : За оценка на сигналите се извършва физическа проверка на място, беседа с децата, беседа с учители, възпитатели и т.н. Това трябва да се извърши в срок от 24 часа и ако социалният работник реши, че има обосновано предположение за дете в риск или жертва на насилие, експлоатация , влиза в действия т. нар. новосформиран съгласно промените в закона мултидисциплинарен екип, членовете на който работят заедно до приключване на случая.Лошото тук е , че не е даден срок на екипа за излизане със становище, което предполага произвол и проверки, продължаващи с години. Тормоз над обикновеното семейство, което вместо да бъде стимулирано да се възпроизвежда с оглед демографския ни срив, то всъщност влиза в постоянен обяснителен режим и живее в страх от отнемане на децата си , на усмотрението на социален работник след проверка, инициирана по анонимен донос.Създава се истинска силова структура с този мултидисциплинарен екип :Водещ на екипа по ал. 1 е
  • социалният работник, определен от директора на дирекция „Социално подпомагане“.
  • В екипа задължително участват представител на районното управление на Министерството на вътрешните работи (районен инспектор, инспектор от детска педагогическа стая или оперативен работник),
  • на районната прокуратура и
  • представител на общината.
  • По преценка на водещия на екипа се канят за участие представител на регионалната здравна инспекция, личният лекар на детето или представител на болницата, откъдето е постъпил сигнал по случая, представител на регионалното управление по образованието и на училището, детската градина или друга образователна институция и представител на доставчик на социална услуга.
 

–       Стратегията за детето :

А )  Стратегията приравнява родителя с приемния родител и социалната институция.„Дете-центрираният“ подход разглежда детето като носител на права, а не като пасивен обект на въздействие от страна на възрастните не отчита задължението на децата от чл. 15А от ЗЗДет. , че при упражняване на правата си детето трябва да зачита и уважава правата на своите родители, настойници, попечители, на другите лица, полагащи грижи за отглеждането му, както и на другите членове на обществото, да спазва обществения ред, морала и изискванията за опазване на общественото здраве.Не отчита задължението на родителите да осигурят спазването на тази разпоредба.Б ) Бедността е описана като риск за детето.Бедността е описана като самостоятелен риск за детето, нещо, което противоречи на ЗЗДет. , където изчерпателно са изброени всички ситуации, при които детето е в риск. Въвеждането на този рисков фактор за детето отваря кутията на Пандора за социалните, които и без това отнемаха до сега само здрави, добре-гледани деца на годни, но бедни родители.В ) Посещения (проверки)  от социални и здравни работници в дома ни съгласно стратегията. Въвеждана се задължителна патронажна грижа под формата на редовни домашни посещения от медицинско лице за всички деца на възраст0 – 3 г.Това означава социални и здравни работници да имат право да ви идват неканени на гости.Г ) Въвежда задължение за организиране на задължително Сексуално образование в училищата и извън тях на децата от най-ранна възраст.Д ) Скарването с възпитателна цел е определено като насилие към детето, а всяко насилие води до задължителни мерки за закрила.До сега можеше да бъде настанено извън семейството дете:„Което е жертва на насилие в семейството , но когато това насилие е създало сериозна опасност от увреждане на неговото физическо, психическо, нравствено, интелектуално и социално развитие;“Сега тези последици не са застъпени.Въвеждат задължителни незабавни мерки за закрила при всички случаи на насилие над деца.В новото определение за насилие влизат и принудителните мерки, необходими с оглед възпитанието на детето в спазване на законите и добрите нрави, образованието му, пълноценното му хранене и т.н., защото стратегията въвежда нова дефиниция за насилие – тази на СЗО , според, която насилие е Умишленото използване на сила или власт (вербално или физически) срещу друг човек или хора,  което води или има голяма вероятност да доведе … до лишение  (Световна здравна организация (СЗО).Не става ясно кой ще осигури изпълнението на задължението на децата от чл. 15а , ако родителят е обезоръжен дори да се скара на детето си , което е вербално насилие съгласно определението.Тази дефиниция не следва да намира приложение между децата и родителите, защото родителят изначално има власт над възпитанието на децата си.   –          Експертите напомнят важността да се информираме само от проверени и достоверни източници на информация.  

2. Относно твърдението, че широко споделяното видео в последните дни е показаното в репортажите към БТВ новините качено в платформата YouTube (Ю-Туб) със заглавие „Започва кампания за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.“

Това не е вярно ! Показаният клип е качен на 18.01.2019г. – или преди около 9 месеца и отдавна не е актуален. Освен това има сравнително среден брой гледания и никога не е бил широко-споделян в мрежата. Широко-споделяният клип в последните дни по социалните мрежи е качен в страницата ми във Фейсбук и има 109 хил. гледания и около 1300 споделяния : Заглавието му е :„Ексклузивно интервю със семейството от с. БАЛША , на което социалните отнеха трите деца.Цялата истина , която медиите не ще Ви покажат .Извращенията на Държавата срещу българското семейство.Ние сме Против “Джендър” образованието в училищата …Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата !Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !ПЕТЪР НИЗАМОВНезависим кандидат за общински съветник в община Бургас на изборите на 27 Октомври в Бургас.Бюлетина № 70 за общински съветници.Председател на “Български юридически комитет”Председател на “Свободна Европа”Председател на “Evropský štít – Česká republika”В него аз посещавам и давам право на отговор на семейството в село Балша, на което бяха отнети две бебета на по 8 мес. и 3 години и едно момиче на 12 години, взето направо от час по физкултура в училище, от няколко полицаи, безцеремонно, демонстративно и унизително за честта и достойнството на детето пред целия й клас.Видео клип 1 със заглавие „Балша“ да бъде прикачен под това изявление . 
  1. Относно твърдението, че разпространявам фалшиви новини !

„БЮК“ или „Български юридически комитет“ е благотворителна организация, на която съм председател аз и

АЗ И „БЮК“ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ, А С ВОДЕНЕ НА БЕЗПЛАТНИ ДЕЛА ЗА ВРЪЩАНЕ НА НЕОСНОВАТЕЛНО ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ ДЕЦА ОТ ГОДНИ, НО БЕДНИ И БЕЗЗАЩИТНИ РОДИТЕЛИ !

Казусите са ни изцяло публични , а изявленията, които разпространяваме са тези, на пострадалите родители, на които не е дадено право на отговор в медиите.Аз като част от БЮК съм водил десетки безплатни дела и дарителски кампании за подпомагане и връщане на децата на родители, на които са отнети децата поради липса на материални средства или материални условия и на които държавата не помогнала по никакъв начин. В същото време се плащат над 900 лева на месец, на дете, да бъдат отглеждани от професионални приемни родители.Знаете за отнетите три деца на вдовицата от Сливен – Даниела Колева, за които също водихме дела и съдът определи, че са били отнети неоснователно.Това дело беше номинирано за дело на годината от сп. „Правен Свят“ и заради спечелването му адвокатът от нашата организация стана „Юрист на годината за 2018г.“Видео клип 2 със заглавие „Даниела“ да бъде прикачен под това изявление . 
  1. Относно истинността на моето изявление за търговия с деца !

Видеото , в което казвам, че може би става въпрос за търговия с деца е част от интервю, което давам преди поредното дело, което ние заведохме безплатно за връщането на отнетото новородено бебе, което беше взето направо от родилното в Смолян от майката – Симона от с. Арда.Случай, който стана известен в цяла България като „Откраднатото бебе от празното кошче“. Случай, в който бебето беше отнето незабавно по силата на заповед от социалните и беше върнато чак над месец след отнемането след съдебното решение, според което майката притежава родителски капацитет .Аз получавам постоянно множество сигнали, че се заобикаля сложната процедура за осиновяване на български деца от чужденци като се дават за осиновяване на безимотни хора, които после извеждат детето извън България, където по силата на чуждия закон се дават за осиновяване на чужденци срещу заплащане.Също , че чужденци, искащи да осиновят деца са били изнудвани за пари под масата от служители на закрила на детето. Това наричам търговия с деца. Видео клип 3 със заглавие „Арда“ да бъде прикачен под това изявление .   Моля искането ми да бъде уважено като ОСНОВАТЕЛНО ! Приложение :
  1. Флашка , съдържаща четири видео клипа
–           Видео 1 – със заглавие „Балша“–          Видео 2 – със заглавие „Даниела“–          Видео 3 – със заглавие „Арда“–          Видео 4 – със заглавие  „centralni_novini_10_10_2019-2 (1)“ , представляващо цялото видео на централната емисия БТВ новините на 10.10.2019г. , излъчено по „БТВ“ от 19 часа.
  1. РЕШЕНИЕ № 10 Бургас на Общинска Избирателна Комисия – Бургас от 11.09.2019
  2. РЕШЕНИЕ № 121 от 24.09.2019 на Общинска избирателна комисия Бургас
  3. Статия със заглавие : По следите на паниката: Как манипулирани и фалшиви новини създават масова психоза сред родителите , публикувана на страницата на БТВ Новините, с  директна връзка : https://btvnovinite.bg/bulgaria/po-sledite-na-panikata-kak-manipulirani-i-falshivi-novini-sazdavat-masova-psihoza-sred-roditelite.html
  4. Екранна снимка на видео , качено на моя канал „Петър Низамов“ в платформата „YouTube”(Ю-туб) със заглавие : „Започва кампания за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.“, качено на 18 Януари 2019г. и с натрупани за 9 месеца 13 583 гледания, с директна връзка : https://www.youtube.com/watch?v=1iMUyUPzYaA&feature=youtu.be
  5. Екранна снимка на видео , качено на моята страница „Петър Низамов Petar Nizamov“ в в социалната мрежа „ФейсБук“ със заглавие : „Ексклузивно интервю със семейството от с. БАЛША , на което социалните отнеха трите деца.“, качено на 6 Октомври 2019г. и с натрупани за 5  дни 109 000 гледания, 1273 споделяния, който е с директна връзка : https://www.facebook.com/PetarNizamovNews/videos/518955842220962/
 Дата : 10.10.2019г. Това долу е подписано и сканирано искането и приложенията с подпис и печат “Вярно с оригинала”.  право на отговоро БТВ избори фалшиви новини 001…     С най-добри ПожеланияПетър НизамовПредседател на неправителствената благотворителна организация “БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства” (БЮК)и международната организация “Свободна Европа” 

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ТРИ ДЕЦА ОТ СОЦИАЛНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ В СЕЛО БАЛША ДО СОФИЯ

Ние от БЮК се заемаме да върнем трите деца от еничарската кражба в с. Балша до София на родителите им .

Започваме и благотворителна акция за подпомагане на семейството след като Агенцията по Социално подпомагане се занимават само да вземат деца, без да подпомагат родителите им материално, за каквото са създадени. каквото е и името им…

Моля всеки, който може да помогне финансово семейството , може да го направи по личната им сметка с титуляр :

ЕКАТЕРИНА АНГЕЛОВА ИВАНОВА

БАНКА : УниКредит Булнанк АД

IBAN : BG48UNCR70001522811033

BIC/ SWIFT CODE:  UNCRBGSF

Освен това семейството се нуждае от легла, столове, маси, детски храни, памперси, адаптирано мляко и др. вещи за малко дете 8 мес. и 3 години ( момче)Също дрехи и обувки за момиче на 12 години.Можете да изпратите на адрес : с. Балша, Столична община, София-град с пощенски запис за : ЕКАТЕРИНА АНГЕЛОВА ИВАНОВА
ПЕТЪР НИЗАМОВ : Бургас има страхотно географско положение за Свободна Безмитна Зона на територията на целия град

С нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства се свързаха граждани, които ни уведомиха за случай на отнети деца в село Балша до София. След което проведох разговор с жената. Взели са ги на 17.9 по анонимен донос. Социалните категорично отказват да кажат от кой е доноса. Тя живее в жилище с децата, дъщеря й и мъжа й /нейния, не на дъщерята/ в жилище една стая с кухня. В кухнята е спяло момичето, другите в другата стая. Единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: – 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. – бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели./. Голямото дете го пращат в някакво приемно семейство – директно след отнемането. 3-годишното, в друго приемно семейство. Бебето е в дом “Детско щастие”..

Тези, които са взели децата са Агенция “Закрила на детето” – Връбница, СОФИЯ. Семейството живее в село Балша. В момента жената е на центъра на София, смазана и не знае накъде да поеме.

Ексклузивно интервю със семейството от с. БАЛША , на което социалните отнеха трите деца. Без съдебна заповед !!! Цялата истина , която , нито медиите, нито някой друг ще Ви покажат .

Извращенията на Държавата срещу  българското семейство. ‼️7️⃣0️⃣‼️ ПЕТЪР НИЗАМОВ – НЕЗАВИСИМ !
Против “Джендър” образованието в училищата … Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата !Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !Петър НизамовНезависим кандидат за общински съветник в община Бургас на изборите на 27 Октомври в Бургас. Бюлетина № 70 за общински съветници. 7️⃣0️⃣ СЕДЕМДЕСЕТ !!!Председател на “Български юридически комитет”Председател на “Свободна Европа”Председател на “Evropský štít – Česká republika”Социалните твърдят в новините, че деца се взимат само със съдебно решение.Петър Низамов посети семейството , за да опровергае изявлението на Министерството.Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 20191006 190940 социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 20191006 185356 социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тяхСоциалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 71760758 10162359954705293 234983471854911488 n социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях Досега не сме видели такова, честно, за десетки случаи. Не вярвам, не разбирам какво говорят и какво се случва. Съд, който взима деца досега не съм видял, виждал съм решения, с които ги връща. Моля, пишете – какво искат да кажат социалните?! На снимката – документът, който получава майката от Балша. Не е от съда, господин министър Бисер Петков. Какво говорите в новините, какво ви става?Ето заповедта, с която са отнети без съдебна заповед децата.Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 71649679 3007335799281597 2796901863004307456 n социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тяхНека аз и Martin Karbowski не сме прави как се отнемат деца в България. Нека всичко е фалшива новина. Искам всичко да е една лъжа. Даже искам да е сън. Лош сън, в който си мисля, че живея. И когато се събудя да разбера, че греша. Дълбоко греша. И тогава ще сведа глава, ще се засрамя и ще млъкна. И ще се извиня. Защото така съм възпитан от родителите си. Но ще бъда щастлив, че е било само плод на съня. До тогава, докато спя в лошия сън, на мен ще ми звънят, че вземат деца от училище, ясла, детска градина, родилен дом. Насън ще чета социални доклади, дела. Ето сега отварям насън един закон за закрила на детето и в еди кой си член(26) пише “Настаняването на дете в приемно семейство се извършва от съда. До произнасяне на съда дирекция “Социално подпомагане” по настоящия адрес на детето извършва временно настаняване по административен ред.” После чета, че родителите нямат право да присъстват на делото за отнемане на детето си… И после, пак в съня, си спомням, че винаги децата се настаняват временно. Те винаги се настаняват временно, но веднага. В Сливен, Смолян, София, Русе, Варна, Балша….И не е едно дете, неуважаеми. Аз познавам лично един клас взети от вкъщи, от родилното, от училище, от градината. Но те са сигурно цяла армия. Не е едно дете както казвате и не е един път. Прочетете си закона. Искрено се надявам, че сте го писали само насън, защото на мен ми писна и искам вече да се събудя и да говоря за други неща, които ме вълнуват, да се прибирам радостен и спокоен вкъщи, да имам по-малко работа с вас и повече време за семейство и приятели. Искам да се събудя усмихнат и никога повече да не ви сънувам, както хиляди други хора. 

Петър Низамов- кандидат за независим общински съветник на изборите през октомври в Бургас,

Председател на Българския юридически комитет и Политическа партия “РОДИНА”

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Искам да има ДЕНОНОЩНА ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА на всяка детска площадка в Бургас.
ПЕТЪР НИЗАМОВ : Днес ми изпълнихте душата и сърцето като гледах как се подписвате в подкрепа на кандидатурата ми за независим общински съветник в Бургас.Аз съм Петър Низамов, роден на 11 Септември 1985г. . На 34 години. Юрист. Председател на „Български юридически комитет“ и „Свободна Европа“ .ПЕТЪР НИЗАМОВ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ЗА ДА ПРЕВЪРНЕ БУРГАС В ГРАД ЗА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ИНИЦИАТИВАМоят пра-прадядо е Поп Георги Стоянов Джелебов, който е дал дома си да бъде построено първото българско училище – „Св. Св. Кирил и Методий“ и първата българска църква – едноименния храм в центъра на града. Там е и неговия паметник като убит в Национално-Освободителните борби и борбата за църковна независимост в края на ХIХ век.ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за БургасПЕТЪР НИЗАМОВ : В Бургас никога не е имало свободен пазар, защото цената на доматите винаги се е определяла с БУХАЛКИ.Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях d0bfd0bed0bf d0b3d0b5d0bed180d0b3d0b8 социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тяхПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за БургасПетър Низамов и адв. Петър Николов получиха наградата “Юрист на годината за 2018г.” на сп. “Правен Свят”
Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 52319867 1011584002299050 5923361505843085312 n социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тяхПетър Низмаов изнася реч на протестите срещу Стратегията за детето в Бургас като разяснява проблемните места в стратегията, закона и Наредбата.Петър Низамов беше водач на акцията за спасяването на зазиданите котета в ж.к. “Лазур” в гр. Бургас..Петър Низамов осигури социално жилище на две сирачета след тежки преговори с община Бургас .Петър Низамов осигури общинско жилище на измамена майка на две малки дечица от кв. Сарафово.Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях деца 1 социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тяхПетър Низамов осветли случая със скандалното строителство на дивите дюни на плажа Алепу (Шофьорския плаж след Созопол) , след което се стигна до спирането на строителните работи и повдигнати обвинения на кмета на Созопол – Панайот Рейзи.

Долу накратко е показана дейността на Петър Низамов и неговия “Български юридически комитет” в защита на майките и децата.

Тук са показани кратко десетките казуси и върнатите над 50 деца при родителите им след неоснователно отнемане  на децата от “Закрила на детето” поради бедност.

Всички казуси са разглеждани и водени безплатно и децата от видеата са върнати на родителите им след намесата на Низамов и неговия партньор адвокат Петър Николов .

След нашите общи усилия , най-накрая беше спряна скандалната и неморална т.нар. “Стратегия за детето 2019-2030г.” Това, което трябва да знаете, че ще има “ново 20” . Истанбулската конвенция и Стратегията не минаха, но ще има нов опит. С ново име, със същата цел. Може да го нарекат “Инструкция” , “Методика” или както и да е. Но са поети ангажименти, взети са авансово пари и няма да се откажат.КАК СЕ ОТНЕМАТ ДЕЦА НАСИЛА В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ. По-долу можете да разгледате видеотеката на “Български юридически комитет” на случаи на отнети деца от социалните в България и върнати от нас на родителите им след заведени безплатни дела.ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА СА ПУСКАНИ ДА ПРОСТИТУИРАТ ОТ СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЧНИ ВЪВ ВАРНАВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ СЦЕНИ !Отнемане със сила на детето на един русенец Teodor Dalakmanski. Ние от “Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК)” и ще направим всичко за да върнем детето при бащата !!! Смърт за безпардонните, безжалостни и безскрупулни социални работнички (разбойнички) от “Държавна агенция за закрила на детето” : Политическо движение „РОДИНА“ набира честни и неопетнени членове за нова БългарияБлагодаря на нашите приятели навсякъде и тези, които се отзоваха на порива да опазят децата си от лапите на една безскрупулна машина за отнемане, развращаване и продажба на деца. Ние от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства сме поели борбата преди години за спиране на порочната и продължаваща десетилетиоя практика на отнемане на деца от годни, но бедни родители и продажаба на децата им на чужденци . Всички, които следят проблема, знаят за отнетите три деца на вдовицата от Сливен, за 11-те оптнети деца на най-голямото българско семейство от Русе, на отнетото незакърмено още пелкеначе с баба, недолюбвана от кмета на с. Арда , Смолянско. Все случаи , в които все сме успявали да върнем децата след съдебни дела, заведени безплатно от нас. Но ние не можем да обхванем всички случаи. Разбира се, че става въпрос не за законна, а за корупционна и рекетьорска схема със замесени социални работници на най-високо ниво. Все пак се намираме на нашите географски ширини и тук насоката на всяко подобно действие със замесени държавни висши служители е с цел обогатяване по незаконен начин. Не искаме поривът на народа да бъде яхван от политически лица, които имат изгода от това да си правят ПИАР преди вота. ВМРО не закъсняха да се самоизтъкнат, че те били едва ли не двигател за народните вълнения и възмущения, довели до спиране на т.нар. “стратегия”. Нека не забравяме, че Ангел Джамбазки гласува “въздържал се” при приемането на Истанбулската конвенция в Европейския парламент. Ковенция, която задължаваше да има обяснителни уроци в училище , които да насочват децата към промяна на пола им. С една дума, да им казват, че не е задължително момчетата да са момчетата и момичетата – момичета и има начин това да се промени. Разбира се зад това “не” стоят големи медицински холдинги, които са превърнали смяната на пола в индустрия, която се рекламира по този извратен начин. на децата ни. Тази победа е на независимите граждани. На традиционното семейство. На традиционното християнство и християнско-житейски морал. На децата На родителите. Без значение цвят , политическа принадлежност, възгледи и т.н. Това, което трябва да знаете, че ще има “ново 20” . Истанбулската конвенция и Стратегията не минаха, но ще има нов опит. С ново име, със същата цел. Може да го нарекат “Инструкция” , “Методика” или както и да е. Но са поети ангажименти, взети са авансово пари и няма да се откажат. Сага има избори, не е изгодно да се продължава въпреки красноречивото неприемане на обществото, изразено в хилядите участници в социалните мрежи.Тази стратегия се прокарва отдавна малко по малко. Сега искат да я узаконят и да действат безразборно и безнаказано… Защото досега успявахме съдебно да връщаме отнетите деца и дори няколко директорки на областни дирекции бяга уволнени след като доказваме в съда тяхното тенденциозно отношение. С тази стратегия се цели точно това. Да имат формални основания. Бебе Александър , което върнахме на мама Симона с БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с… И адвокат Петър Николов днес се чувства прекрасно при мама след като го изтръгнахме от лапите на държавата в лицето на ДАЗД и АСП .НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030!БЮК се включва в борбата за отнетите българчета в НорвегияНОРВЕГИЯ – СТРАНА НА ФИОРДИ И… ПЕДОФИЛИПетър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите децаНие от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства сме против “Стратегия за детето 2019-2030г.”, защото : Спряната за сега преди изборите “Стратегия за детето 2019-2030г.” налага нова рамка за тълкуване на закона в полза на социалните , защото приравнява родителската и алтернативната грижа. До сега законът и съдебната практика е красноречива, че всички усилия на социалните са към връщане на детето в биологичните му родители след като направят всичко съгласно закона да отстранят евентуални недостатъци при родителския капацитет. А стратегията приравнява родителя с приемния родител и социалната институция. По ЗЗДет. сме връщали няколко дузини деца от лапите на социалните. Ако приемат стратегията, съдът ще се задължи да тълкува принципно закона в насока на стратегията, която се приравнява на нормативен акт съгласно ЗЗДет.Втора част на извращенията на Държавата срещу най-голямото българско семейство. Отнетите 11 деца на най-голямото българско семейство, които бяха върнати след 11 дела, които бяха спечелени от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.Взимаме първото върнато дете от от единсдесетте отнети деца на най-голямото българско семейство !!! Ние , Адвокат Петър Николов и Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства БЮК се преборихме децата да бъдат върнати на родителите им.http://www.bgdnes.bg/Article/6845627 https://offnews.bg/…/sotcialnite-otneha-11-detca-na-semejst…“Децата на Ивелина и Красимир искат да се върнат при родителите си Държат децата на 11-членното семейство като затворници, те не спират да плачат, казва адвокатът на фамилията “Децата плачат, търсят родителите си, викат майка си и баща си. Виждал съм го с очите си.” Това разказва потресеният адвокат на семейството с 11 деца от Русе Петър Николов, които държавата отне, за да предаде на приемни семейства. “Виждах как децата плачат за родителите си. Как ги търсят. Трудно е човек да опише такива срещи! Децата нямат правото да говорят по телефон насаме с родителите си и често им се отказва свиждане. Условията са като в затвор”, потресен е юристът. Николов се занимава с казуса, който трогна цяла България от месеци. Юристът води дела за всяко едно от отнетите 11 деца на двойката, която изгуби дома си при пожар през януари.” “Социалните решиха да отведат малчуганите и да ги настанят в приемни семейства или кризисни центрове, тъй като родителите им били рисково семейство. Сред мотивите за отнемане на децата от Ивелина и Красимир Зартови са, че едното е хванало въшки, друго било със счупени очила, а трето скачало по масата в кухнята. Николов засега се е преборил със съда за три от отнетите дечица, разказа самият юрист. “Досега пазих една новина в тайна заради моите клиенти, но вече мога да я съобщя. С две съдебни решения Районен съд – Бяла, отхвърли исковете на дирекция “Социално подпомагане” за настаняване в приемни семейства на децата Кристиян и близнаците Богомил и Виктор като неоснователни и недоказани”, разказа вчера Николов. Въпреки успеха юристът признава, че ситуацията е много тежка заради реакцията на децата. Плач, сълзи, срещи с мама и татко само по график и пред съдебната зала. Това е съдбата на 11-те деца. Малчуганите непрекъснато плачат, а едно от децата изпаднало в нервна криза още на първото дело. Тогава 14-годишната Илияна се разплаква истерично и властите са принудени да изведат детето от съдебната зала и да го разпитат в “синя стая”. Николов се надява социалните да откажат обжалването на решението на съда и поне три от децата да успеят бързо да се върнат при семейството си. “Ако решенията не се обжалват, децата ще бъдат върнати при семейството си в най-близко време”, надява се юристът.”След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилищеОказва се, че на всяка майка може да и бъде отнето бебето, дори преди да го закърми. САМО ПО НЕПРОВЕРЕНИ ДОНОСИ. Днес проведохме така очакваната среща със социалните в Смолян, заедно с адвокат Петър Николов от председателстваният от мен „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, майката и бабата на отнетото пеленаче. . Оказва се, че според социалните бебето било под риск, който, представи си, налага незабавно извеждане от майчината гръд, защото кметът на село Арда – ……., който според моето обосновано заключение има лична вражда с бабата и за това наказва две поколения – майката на бебето и самото бебе… Заради бабата. Цитирам негов много близък роднина пред момче от селото : „Теб, ако цял живот някой те плюе, какво ще направиш?“ – визира се кмета и сигналът, който той е пуснал до АСП – Смолян срещу майката и бабата. Според това, което казаха директорката и социалните работнички, изразено днес на срещата между мен, адвокат Петър Николов, майката, бабата и социалните в сградата, където се помещава ДА „Закрила на детето“… Имало сигнал от кмета – цитирам- че бабата била алкохоличка, което е пълна лъжа, на как то касае майката и бебето? Освен това, щом бабата пиела, означавало, че няма кой да помага на майката и това вече водило до невъзможност майката да си гледа бебето. Пълен абсурд и параграф 22 ! Попитах ги. Как установихте това обстоятелство? Хващали ли сте я пияна, да пие? Без отговор.Петър Низамов помогна на Майка с две деца от Бургас, измамена и оставена на улицата. Ами кмета, дето тя била „плюла срещу него цял живот“, явно нямало какво да направи и решил да вреди не само на нея, ами и на още две поколения след нея. И забележете как ! Чрез отнемане на дете ! Ако иска да ме съди, но това е башибозук, а не кмет ! Моите впечатления са, че до сега за две срещу продължили почти цял ден не съм усетил бабата да мирише на алкохол, нито да трепери от абстиненция ! Според мен много говори и така си е натрупала този „солиден“ враг – селски кмет, който като един истински феодал е разпределил рожбата им да бъде наказана, защото бабата го била „плюла цял живот“. Според социалните устен сигнал от болницата, където раждаш и докато си в реанимация след усложнения след секцио, лекарките в болницата установили родителски дефицит у майката, защото не кърмела детето. Ама то детето било в ковиоз, представете си ! В ковиоз и да го кърми … Само ‘дето майката е вкарана в реанимация и преди да излезе от там, бебето е било вече предадено на приемно семейство. Само ‘дето майката е имала кърма, но сега след този стрес – няма … И няма да има повече. За това бебе кърменето свърши преди да е започнало… Само ‚‘дето ходих до селото и питах хората и според тях, нито бабата е алкохоличка, нито майката има родителски дефицит.Въобще версиите им доста се пообъркаха, аз дори забравих какво ме лъгаха в началото и как стигнаха до лъжите в края на разговора. Ама това беше срещата на „големите усмивки“.НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО ЩЕ ПРЕВЪРНЕ СОЦИАЛНИТЕ В СТРАХОВИТАТА БАНЕВЕРН Лицемерие на високо ниво. Все едно не са отнели дете от майка, все едно това е нищо. Усмихват ни се на мен и на адвокат Николов, усмихват ни се, помислих си , че съм на някоя сбирка на класа. И на майката и се правят на приятелки… Аз щях да повърна, честно ! Едно ви гаранитирам, че ще стигнем до дъното, както на този случай, както и ще разследваме сигналите за откраднати ливади, гори в землището на с. Арда. Да гласувалите мъртви души, присъстващи в избирателните списъци на селото. Как в с. Речани никой не е гласувал за кмет, защото … Цитирам жителите : „Така ни казаха ! Да не гласуваме за кмет!“ И те не са гласували. Обаче от къде идват тези гласове в избирателните списъци на с. Речани, щом хората не са гласували, защото „така са им казали“.НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО – кампания на СОРОС за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.Веднага след намесата на БЮК майката Симона успя да прегърне бебето сиРазказ от първо лице за Барневерн и отнетите деца в Норвегия.За Барневерн и отнетите деца в Норвегия. Разговор с човек от кухнята. Valentin Ivanov Jelev разказва за премеждията си с отнети деца В Норвегия. БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства. Разговор с човек, познаващ в дълбочина Барневерн и методите му. Брутален разказ за отнети стотици деца от годни родители за бутафорни причини и невърнати след това. Случаи на сменени самоличности на деца за да не бъдат открити от родителите си. Защо сме против стратегията ли? Защото въвежда понятиоя непознати за нашето общество и правна система. Защото въвежда прецедент в нормативната ни система като допуска за разглеждане анонимни сигани, недопустими до сега съгласно общия закон. Защото не си поставя за цел децата да растат при биологичните си родители, а разглежда като равностойна на семейната – алтернативната грижа. До сега съгласно закона, всички действия на социалните са насочени към преодоляване на евентуалните липси в родителските капацитети и децата да бъдат върнати в биологичното си семейство. Такава цел липсва съгласно т.нар. “Стратегия за детето 2019-2030”. Това са необходимите правни вратички и условия за могат спокойно ДА КРАДАТ ДЕЦА И ДА ГИ ПРОДАВАТ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.Г-н Карбовски, моля излъчете спряното ни от #bTV предване за съдийската мафия и предаването на деца на педофили-бащи чрез освидетелстване на здрави майки като луди от едни и същи вещи лица (експерти) към Варненския съд и едни и същи съдебни състави, отговорни за това. Освен това, нека да бъде направено и онова предаване, за което говорехме преди 3 месеца, за майката в с. Арда, Смолянско, с отнетото непроплакало бебе, което ние върнахме. Така, смятам на хората ще им стане ясно колко мрачна е действителността и колко още ще почернее след приемането на т.нар. Стратегия за детето. . С Уважение Петър НизамовТова е интервю с майка и баба на отнето новородено. Чуйте как са подходили социалните и защо са отнели бебето. И най-вече обърнете внимание на поведението на журналистите на Нова и БТВ спрямо пострадалите майка и баба. Вижте как се действа от нашите служби преди приемането на тази пагубна стратегия и си направете изводите , какво следва след това, ако я приемат. В този случай успяхме да върнем детето, след дело, което ние заведохме в съда в Смолян. ТУК !  Но ние не можем да огреем навсякъде. Имаме нужда от Народ , а не от публика. За това трябва да сме плътно един до друг. Силно идеологически обвързани, за да можем да ги победим, защото онези (нашите безчетни противници)…. Те са платени солудно и направлявани вещо. Но не и България, нали така. Не и тук. Да си ходят по Скандианавието, но тук няма да бъдат посрещнати добре . Не и когато заплашват децата ни. Жизнената сила на нацията. Първа част на основните точки на концентрация в програмата ми като НЕЗАВИСИМ общински съветник в община Бургас.
  1. Превръщането на Бургас в основен пристанищен център на Черно Море чрез създаването на единствената в черноморския регион цялостна Свободна Безмитна Зона и по този начин превръщане на Бургас в град за свободна икономическа инициатива.
Пристанище Бургас е умишлено спъвано в развитието си и за това най-големите контейнерни корабни линии не създават офис в Бургас и не използват Бургаското пристанище поради бюрокрация, високи такси, трудни преговори, девиантност и т.н.В момента износители, базирани в община Бургас се налага да заплащат скъп сухопътен транспорт до пристанище Варна –Запад за да изнесат продукцията си.Пристанището – основното икономическо богатство на Бургас. Защото, който знае историята на Бургас, знае кога той е станал голям град. Малкото рибарско селище Пиргос/ Бургос се е разраснало основно през периода на 1878-1885г., когато е основното пристанище на Източна Румелия с център – Пловдив, която е останала като автономна област на Османската империя след Берлинския конгрес, слагащ точка на териториалните „преуредици“ след Руско–Турската Освободителна Война 1877-78г. След Съединението пристанище Бургас е станало основното за Южна България. Бургас се и разраства по времето на комунизма, но това е станало и с повечето градове с преселването на селското към градското население и индустриализацията на страната. В момента пристанищата са окупирани от няколко мутренски формирования около управляващата върхушка и не може да става въпрос за никакъв свободен бизнес или предприемачество. Свободна Безмитна Зона – Бургас , която трябваше да наподобява на тази в Дубай и Шанхай е просто формално подобие на безмитна зона, отново окупирана от същите тези. Моят баща е участвал в изготвянето на проект за Свободна Безмитна Зона за цял Бургас, за територията на цялото пристанище и пристанища около Бургас, което веднага би увеличило привлекателността на Бургаското пристанище за превоз за товари и др. Съответно трафикът би се увеличил, таксите и т.н. Този проект е бил отхвърлен през 1991г.ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за БургасИнициативен комитет през 1991г. с името „КОНЦЕПЦИЯ ЗА ОБОСОБЯВАНЕТО НА БУРГАС В ГРАД ЗА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ИНИЦИАТИВА“ е направил това предложцение. Константин Низамов е мой баща, внук на Коце Низамов (първия книжар в Бургас) и пра-внук на Поп Георги Стоянов Джелебов – Апостол за освобождаване на Българите в Странджа. По примера на Хонг-Конг, Дубай и други, предложена от бащата ми – Константин Пенев Низамов- председател на синдиката „Подкрепа“ към ДП „Петрол“, Галентин Влахов- гл.редактор на в-к „Черноморски фар“ , Атанас Чорбаджиев – най-честният адвокат в Бургас, трикратен световен шампион по плуване за ветерани и един от основните дейци за извоюването на правото на Бургас да има собствен университет- Бургаският Свободен Университет и други. В Бургас е нямало университет до 1991г. Същата е отхвърлена от комунистите окупирали БСП, СДС (тогава се е разцепил от внедрените комунисти на СДС–център и СДС-либерали) и останалите производни на БКП и Държавна сигурност „политически партии“ и назначените общински съветници да слушат. В резултат днес в Бургас НЯМА ИСТИНСКА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА, КАКВАТО АКО ИМАШЕ…. ДНЕС В БУРГАС НЯМАШЕ ДА ИМА БЕЗРАБОТИЦА И ЗАПЛАТИТЕ ЩЯХА ДА СА ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ В СОФИЯ. Днес т.н. Свободна зона, която не е никаква икономическа зона, е окупирана от мутрите на олигарсите, а пристанището/ата е/са приватизирано/и и се ползва/т като частна собственост от „избраните рожби на демокрацията“ – „благонадеждните и сигурни хора“, все бивши кадри на БКП и агенти-доносници на ДС.Откриваме подписка за издигането на ПЕТЪР НИЗАМОВ като НЕЗАВИСИМ кандидат за ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в община БУРГАСГлупаво е да се прави само безмитна зона „Росенец“, защото там е танкерното пристанище и ще могат да се ползват облекчения единствено за обмена на нефт. Освен това летището там би осигурило въздушен транспорт, който е скъп за повечето големи , тежки или обемисти товари и би обезсмислило облекченията от СБЗ , а по този начин ще се изгуби и ефекта на една истинска икономическа зона.
  1. ТРУДОВИЯ ПАЗАР В ОБЩИНА БУРГАС:
Кой държи изкуствено ниски заплатите в Бургас за същите работни места както например в Пловдив и София? Говорим за разлика в пъти. 4-5 пъти по-високи са там заплатите. Това се осъществява на първо място чрез спекула и монопол на управляващата формация в Бургас. На второ място, това се осъществява чрез покровителство на контролните органи над некоректни работодатели, които дори не изплащат заплати. Това прави на пазара на труда една голяма стегнация. На първо място – ниските заплати, след което идва и несигурността дали те ще бъдат въобще изплатени, защото, моля ти се, работодателят бил близък на някой – друг близък … до ГЕРБ. И как тогава да работят тези млади хора в този красив и нов Бургас? За последното не можем да отречем, но за какво да ни тези нови плочки като не виждам млади хора да тъпчат на тях…???
  1. ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В БУРГАС
За Бургас първата задача на всеки от управляващата върхушка следва да е запазване на младите хора за града ни.Бургас се обезкървява от към млади хора. За последните години от тук са емигрирали над 20000 души, което прави близо 8-9% от населението на общината. А това е само официалната статистика. За всеки е видно, че дори реалността е доста по-зловеща от формално установеното .Имам си една мечта в дългосрочен план … Бургас да има свой студентски град и да се спре изтичането на младата интелигенция след завършване на средно образование. Моят кръстник – Атанас Чорбаджиев е един от основните дейци за извоюването на правото на Бургас да има собствен университет- Бургаският Свободен Университет и други. В Бургас е нямало университет до 1991г.Пътят на Бургас е развиване на висшето образование . Техническото, да бъдат създадени възможности за специалности като „Архитектура“ и други търсени специалности.Вървя по улиците и усещам как никой не познавам, защото хората просто ги няма в Бургас.Бургас през зимата се изпразва буквално от към млади хора над 19 години . Даже таксиметровите шофьори без да ги питам ми казват:„Помниш ли какво беше едно време вечер, а сега… Гледай ! Няма куче да те налае.“Фактор номер 1 !Няма, защото всички завършили успешно гимназисти заминават да учат, или в чужбина, но главно – в София, Пловдив, Велико Търново, Варна …Това трябва да се поправи. Приветствам отварянето на медицински университет в Бургас, но смятам, че темповете, с които се развива висшето образование в Бургас далече изостават на фона на загубата на млади, надеждни и годни кадри.В Бургас трябва да бъдат отделени сгради поне за 4 или 5 УНИВЕРСИТЕТА , а не институти, в които да бъдат наети да работят преподаватели от най-висок клас от СУ, УНСС, ПУ и т.н. Критериите за оценяване също следва да бъдат завишени чрез контрол, с цел увеличаване престижността на бургаските висши учебни заведения и те да бъдат признати и международно.
  1. Създаването на общинска комисия за защита на конкуренцията.
Ще се борим с всички сили срещу монополизирането с мутренски и спекулативни методи на бизнеса в Бургас и срещу рекета над дребния и средния предприемач, както от страна на общински служители, така и от страна на други субекти на пазара.Въпросът е къде се чупи стомничката и защо тук частната инициатива и свободното предприемачество не успя да пробие, както в Пловдив и София?Отговорът е един и еднозначен – тук в Бургас никога не е имало свободен пазар, защото цената на доматите винаги се е определяла с … БУХАЛКИ. А тези с бухалките, винаги са били изпращани от политиците.
ПЕТЪР НИЗАМОВ : За Бургас първата задача на всеки от управляващата върхушка следва да е запазване на младите хора за града ни
  1. ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ :
Край на шуро-баджанащината при обществените поръчки в община Бургас. Трябва да се даде възможност на средния и дребния предприемач да се развива и доказва на пазара при равни условия.На някой обаче това не му се иска да стане и да му бъде нарушен „рахата“ .На някой му се иска, там дето си ги откраднаха онези хотелчета в Слънчев бряг и по морето. Онези златните местенца на безценица, каквото например съдия Симеон Михов от Бургаския Окръжен съд е придобил за символичната цена от 5-10 хиляди левчета.Искат да могат да си перат парички на морето, да си строят ваканционни селища, да няма много хора да им пречат наоколо. И да си станат феодали на Българското море.В същото време да си „опъват“ обществени поръчки за инфраструктура на този „индустриален център“ – Бургас.
  1. БОРБА С КОРУПЦИЯТА В ОБЩИНА БУРГАС:
Преди 2 години китайският гигант “Алибаба” потвърди, че ще инвестира у нас, Бургас чака 100 милиона евро. Но им беше поискан многоцифрен рушвет, който да мине като фиктивен договор за реклама с най-големия клюкарски сайт в Бургас, редактиран от съпругата на един депутат от групата на Валери Симеонов.Това е и системата за получаване на подкупи за високите етажи в общината. Аз това разкрих публично още преди 2 години.Бургас не може да си позволи да губи огромни инвеститори както стана с най-големият сайт за търговия на едро – ALIBABA.COM . На фона на загубата на млади специалисти е нелогична неприветливостта на община Бургас към големи работодатели за високо-квалифицирани специалисти.
  1. Здравеопазване. Създаване на контролен орган към община Бургас , който да разследва кражбите и злоупотребите в УМБАЛ-Бургас. Изграждането на втора много-профилна болница в Бургас.
  2. Бургас следва да се превърне отново в индустриален център. Поощряването на производствени дейности (не само преработвателни ) , сектора на високите технологии и други стопански дейности с голяма добавена стойност. На местно ниво те могат да бъдат подкрепени чрез отдаването на общински имоти, чрез данъчни преференции при местните данъци и такси.
Какъв индустриален център е Бургас като не се сещам какво е произвежда тук ? Защото смятам знаете какво означава производство – металургия, машиностроене… Няма. Химията – оставиха само преработващата част на бившия „Нефтохим“. За това, поне не се сърдим, малко по-чисто е без нефто-химия. Съответно се обезсмисли и ВХТИ „Асен Златаров“ – едно висше химическо училище.
  1. Не на прокарването на „джендър“ идеологията сред децата в училищата и детските градини на територията на община Бургас. Против всякакви въпросници, анкети и други форми на промивка на мозъка на недееспособните ни деца в насока прокарването на противни на нашия морал, отхвърлени от нашето общество и непознати за нашата правна система идеологии . Преди година бяхме свидетели на извращения по време на изпращането на Софийската математическа гимназия, където една госпожа, част от едно НПО беше мотивирала момчетата да се облекат и гримират като момичета на изпращането на елитната гимназия. Такава гротеска, ние в Бургас няма да допуснем.
  2. Не на съдействието на кметовете на общини и кметовете на населени места в неоснователното отнемане на деца от годни родители поради бедност. Подпомагане на многодетни семейства, доказали добросъвестното си отношение към труда и образованието на децата си. В това число и с резервни (общински) жилища. Ние ще следим общинските жилища да отиват по предназначение, а не да бъдат разпределяни по шуро-баджанашчки принцип – на роднини на служители на община Бургас. Осигуряването на постоянна работа, на пълен работен ден и достойно възнаграждение към община Бургас на многодетни родители, отговарящи на условията по-горе. Подпомагане с всички сили преборването на демографската криза и ниската раждаемост на завършилите поне основно образование.
  3. Възстановяването флората и фауната на езерото „Вая“. Разбира се – в дългосрочен план, но с интензивна намеса.
  4. Контрол върху „Кроношпан“ и „Лукойл“.
Не на обгазяването на Бургас.
  1. Засилване и подмладяване на охраната на училищата, в чиито задължения да влиза и мониторинг и намеса при нужда срещу наркоразпространители и лица , умишлено въвличащи учащите се в пороци. Съответно допълнително заплащане и награди за успешно противодействие в такива случаи. Да въвлечем гражданите и обществеността в борбата с пагубното влияние на пороците към децата.
  2. СРЕЩУ ХАЗАРТА ! Изготвянето на общинска наредба , която да забранява игрални зали и всякакъв хазарт, включително и билетчетата за държавната лотария да не бъдат предлагани на по-малко от 1000 метра от учебно заведение (висше или средно).
  3. Прозрачност при обществената поръчка за Новия воден цикъл на Бургас.
  4. Обновяване на ВиК и край с дълбоките езера на главната улица в Бургас и около гарата.
  5. Обновяване на инфраструктурата и приемане на нов общ устройствен план на кв. Възраждане, където улиците и тротоарите са в окаяно състояние, а места за паркиране – няма.
  6. Академичност и контрол над фирмите, почистващи снега в Бургаска община на принципа – „грешката се плаща“. Няма да допуснем ледените пързалки и счупените крайници от тази и миналата зима. На всичкото отгоре при такива меки зими.
  7. Забрана да бъдат използвани общински пътища по пътя на боклука, който се стоварва ежедневно на пристанище Бургас и се извозва за изгаряне във вътрешността на страната по силата на договор на България с трети страни като Италия и др. По този начин да бъде преграден пътя на използването на Бургас в превръщането на България в боклучийската кофа на Европа.
ОТХВЪРЛЕНИЯТ ОТ СДС ПРЕЗ 1991г. ПЛАН ЗА СВОБОДНА БЕЗМИТНА ЗОНА В БУРГАС НА КОНСТАНТИН НИЗАМОВ
  1. Равни права и равни задължения. Ще се борим с всички незаслужени привилегии на която и да е общност, група или индивид от населението на община Бургас. Край с безплатния ток и вода за маргиналните общности. Социални придобивки срещу добросъвестно отношение към труда, възпитанието и образованието на поколението.
  2. Не на застрояването на зелените площи в град Бургас.
  3. Искаме децата ни да учат истинска история в училищата в община Бургас.
  4. Вън НПО-тата от училищата в Бургас.
 ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас
Откриваме подписка за издигането на  – ПЕТЪР КОНСТАНТИНОВ НИЗАМОВ като НЕЗАВИСИМ кандидат за ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в община БУРГАС
, издигнат от инициативен комитет в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.
Моля, който подкрепя кандидатурата ми да принтира, попълни в графите “Собствено, бащино и фамилно име” ; “ЕГН/ЛН” ; “Постоянен адрес/адрес на пребиваване” и “Подпис” . Сканирайте или снимайте с телефона попълнения списък и ми го изпратете :
1. в месинджър до профил във фейсбук Петър Константинов Низамов
или
2. До имейл : [email protected]
или
3. КАТО СЪОБЩЕНИЕ ДО СТРАНИЦАТА Петър Низамов Petar Nizamov
Снимка на петър константинов низамов.

Списъкът можете да изтеглите и от ТУК

 в word file :
ПРИ ЗАТРУДНЕНИЯ И ВЪПРОСИ , ПИШЕТЕ МИ НА СТРАНИЦАТА Петър Низамов Petar Nizamov
Всеки избирател може да участва само в един списък.
Подписаните даваме съгласие личните ни данни да бъдат обработвани във връзка с произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.
При полагане на подписа си в списъка избирателят удостоверява пред члена на инициативния комитет своята самоличност.
Членът на инициативния комитет обработва и предоставя личните данни при спазване изискванията за защита на личните данни и носи отговорност като администратор по смисъла на чл. 4, т. 7 от Регламент (ЕС) 2016/679.
ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за БургасОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ „БЮК“ НА ЛЪЖИТЕ НА „СВОБОДНА ЕВРОПА“ ЗА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТОРАЗВРЪЗКАТА ! Вече настаних двете сирачета от Бургас в общинско жилищеВалери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко БаретатаСТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ: АКО ПЕТЪР НИЗАМОВ ПРИСЪСТВА НА СРЕЩАТА, СОЦИАЛНИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ НЕЯОт тук нататък, няма какво повече да говорим … Пътят на Бургас е развиване на висшето образование . Техническото, да бъдат създадени възможности за специалности като “Архитектура” и други търсени специалности. Освбождаване от монополите, нормализиране на пазарната обастановка и изкарването и от девиантното. Създаване на СВОБОДНА БЕЗМИТНА ЗОНА на територията на целия Бургас.
Публикуваме изготвената през 1991г. от Константин Пенев Низамов и неговия Инициативен комитет “КОНЦЕПЦИЯ ЗА ОБОСОБЯВАНЕТО НА БУРГАС В ГРАД ЗА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ИНИЦИАТИВА” .Константин Низамов е баща на родолюбеца Петър Низамов, внук на Коце Низамов (първия книжар в Бургас) и пра-внук на Поп георги Стоянов Джелебов – Апостол за освобождаване на Българите в Странджа. По примера на Хонг-Конг, Дубай и други, предложена от бащата на Петър Низамов Petar Nizamov – Константин Пенев Низамов- председател на синдиката “Подкрепа” към ДП “Петрол”, Галентин Влахов- гл.редактор на в-к “Черноморски фар” , Атанас Чорбаджиев – най-честният адвокат в Бургас, трикратен световен шампион по плуване за ветерани и един от основните дейци за извоюването на правото на Бургас да има собствен университет- Бургаският Свободен Университет и други. В Бургас е нямало университет до 1991г. Същата е отхвърлена от комунистите окупирали БСП, СДС (тогава се е разцепил от внедрените комунисти на СДС–център и СДС-либерали) и останалите производни на БКП и Държавна сигурност “политически партии” и назначените общински съветници да слушат. В резултат днес в Бургас НЯМА ИСТИНСКА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА, КАКВАТО АКО ИМАШЕ…. ДНЕС В БУРГАС НЯМАШЕ ДА ИМА БЕЗРАБОТИЦА И ЗАПЛАТИТЕ ЩЯХА ДА СА ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ В СОФИЯ. Днес т.н. Свободна зона, която не е никаква икономическа зона, е окупирана от мутрите на олигарсите, а пристанището/ата е/са приватизирано/и и се ползва/т като частна собственост от “избраните рожби на демокрацията” – “благонадеждните и сигурни хора”, все бивши кадри на БКП и агенти-доносници на ДС. Константин Пенев Низамов е внук на Коце Низамов, баща на Петър Низамов Petar Nizamov​ и правнук на Поп Георги Стоянов Джелебов – апостол за освобождаване на Българите в Странджа. Константин Низамов стана известен като председател на синдиката на КТ “Подкрепа” към ДП “Петрол” със изравняването на заплатите в права наклонена линия от директора на предприятието до чистачката в него. С което навлече гнева на тогавашните управляващи.Социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях 40368400 2254658871489704 6281469715705495552 n социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тях петър низамов- кандидат за независим общински съветник в бургас : единственото обвинение е, жилището не им било подходящо на децата. Ходили са веднъж на оглед. Държали са се грубо и даже 3 годишното се стресирало още на огледа. Следващия път директно отиват и взимат: - 12 годишната й дъщеря директно от училището от час по физическо с полицаи пред всички деца на двора. - бебето от майка му от количката + 3 годишното братче на бебето, което е пищяло в ужас като ги взимат. /има комшии свидетели. / bnews социалните обявиха кошмара си - петър низамов за враг на народа защото печели делата за връщане на отнети деца от тяхПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за БургасПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за БургасПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук