Ще ви разкажем за два фрапантни случая .

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

Те си контрастират както бяло и черно, както червено и синьо…

Нещастната ни власт е докарала възрастните хора до просешка тояга.

ЗАЩО ВСИЧКИ ЦИГАНИ-БИЯЧИ НА ДЕЦА ОТ АСЕНОВГРАД СА НА СВОБОДА? ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАХМЕ?

Дрогирани цигани нападат полицаи и баби със саби в Сливен и Гурково

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

ПЪРВИ СЛУЧЕЙ ! Жан-Валжан е жив !

Арестувани пенсионери за един хляб или жив ли е Жан Валжан през 21 век ?
Нещастната ни власт задържа баби и дядовци както Жан Валжан от “Клетниците” на Виктор Юго е бил вкаран в каторга за един комат хляб.
Нещастната ни власт НЕ арестува роми, които си “берат тухли” или са дошли с разбирането, че “не крадат, а просто си вземат”…
Нещастната ни власт скоро ще и бъде искана сметка и тогава ще разберат как Москва не вярва на сълзи…
Последното е метафора и сега да не ме обявите за “рубладжия”…

Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград 190px ebcosette арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград 773017 634 354 арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград 6101. Max арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб

Петър Низамов помага на бедни деца в Българово

Арестуваха възрастни мъж и жена след кражби на хранителни продукти.

Те са заловени в магазини в Благоевград и Дупница, информираха от полицейските управления.

Със заповед за задържане е 74-годишната Лиляна Я. от Благоевград. Хванали я с храни за около 30 лева в голяма търговска верига.

64-годишен задигнал хранителни продукти от магазин в Дупница. Стоките са за 20 лева.

По случаите са образувани наказателни дела.

Петър Низамов Перата в нова благотворителна акция. Дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

Арестувани пенсионери за един хляб или жив ли е Жан Валжан през 21 век ?
Клетниците” е книга, посветена на потиснатите и унижените в света, на бедните отрудени хора, на беззащитните жени и деца. Това е величава епопея, разгърната
на много широк фронт. Романът отразява неспокойната епоха по време на Реставрацията след падането на Наполеон. На фона на тези важни събития
проследяваме трагичната, изпълнена с толкова превратности участ на главния герой – Жан Валжан

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

За един откраднат хляб, за да нахрани невръстните си деца и сестра си, той е осъден на каторга.

Фирма основен източник на офшорните авоари на Бойко Борисов СТРОИ ВЪРХУ ШОФЬОРСКИЯ ПЛАЖ СЛЕД СОЗОПОЛ ?

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ЖЕНА, ТРАФИКАНТКА НА МИГРАНТИ ! Бежанска карта за 800 ЕВРО или лична карта срещу 3000 ЕВРО за мигрантите в България.

Има ли разлика между ситуацията в монархическа Франция през 17-18 век и тази сега в България…

Арестувани пенсионери за един хляб или жив ли е Жан Валжан през 21 век ?

Отговорете си сами !!!

 

ВТОРИ СЛУЧЕЙ ! Ислямизирани роми пребиват деца, държавата кипи, а те са на свобода !

“Защо след година всички радикализирани, ислямизирани под финикийския знак роми от радикалната мюсюлманска секта на нурждиите са НА СВОБОДА след като държавата за маклко не бе подпалена от народния гняв, излял се лятото на 2017г.
Дори се наложи “да вържат попа, за да им е мирно селото.” и ми направиха постановка с “колегите им” от BTV, която ми костваше цяло лято арест и сега разкарване по дела. Следващото заседание е на 21 Февруари в Асеновград.”

BTV фалшифицират доказателства срещу неудобни на Борисов. На горните снимки се вижда една машинация на БТВ, разкрита след оглед на запис от събитието. Беше тиражирано, че на големия протест в Асеновград Петър Низамов, известен като ловец на мигранти и като юрист- закрилник на майки, на които са им отнети децата, е бил ударил техен репортер. После една снимка обиколи всички медии на малко кръвчица като от пукната пъпка до веждата на техен оператор. На това място е ясно, че ако бъдете ударен, тече много кръв, а не само малко слуз. Такива бяха и реванетата на служителите на БТВ след случая – слузливи, сълзливи и комични. Но очевидно , това е било един театър в полза на разчистването на наудобни на кръга около Борисов и лично на него.

Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград 2111405731 арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград phpcfw0db 800x арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград екранна снимка 125 арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб Арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград екранна снимка 124 арестуваха баба за един комат хляб арестуваха баба за един комат хляб, а освободиха циганите с брадвите от асеновград bnews арестуваха баба за един комат хляб
Виждате на снимките извадени от запис , направен от Асеновградската телевизия “ТВ САТ КОМ” , от близък каданс, заснел цялата ситуация, която изглежда тривиална и въобще не беше в състояние да предизвика такъв интерес. Но от БТВ настояха да ни занимаят, колко е лош Перата, който междувпрочем, помага на бедни, на пострадали, на майки на които са отнети децата, като води безплатни дела в съда и им връща децата.
На тези кадри се вижда много добре, че след ситуацията , техният оператор сваля камерата и се вижа, че след т.нар. сблъсък – тяма нищо на мпястото, където после незнайно как се появява рана и кръв на последваща снимка от същото място и време.
Незнайно как и експерт по съдебна медицина е освидетелствал последния, при положение , че се вижда, че няма нараняване. Предполагаме , че с фотошоп е направена манипулацията.

Български юридически комитет се заема с казуса на отнетото новородено в Смолян

В Сряда започва делото срещу Низамов за постановката на БТВ в Асеновград

БЪЛГАРИЯ НОВИНИТЕ

ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ bTV

На 21-ви февруари 2019г. продължава поръчковото дело срещу мен за постановката на БТВ в Асеновград.
Тук ви предоставямe да вашето внимение – КАК bTV ФАЛШИФИЦИРАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ВЪЗ ОСНОВА, НА КОИТО СЕ ЗАДЪРЖАТ ТЕЗИ, КОИТО ГОВОРЯТ И ИЗНАСЯТ ИСТИНИТЕ ЗА РЕЖИМА НА БОРИСОВ.
Въз основа, на които се изфабрикуват дела и най-вече, КОИТО СЪДЪТ В АСЕНОВГРАД ПРИЕ ЗА ЧИСТА МОНЕТА, въпреки, че това, което виждате вие, го видя и съда.
И ОТКАЗА ДА СЕ ИЗИСКА ДИГИТАЛНИЯ НОСИТЕЛ НА СНИМКАТА, КАКТО И ЕКСПЕРТИЗА НА ПОСЛЕДНАТА.
А съдът каза, че можело, представете си, да те ударят и след малко да ти потачало кръв.
Сигурно кръвта на операторите на БТВ не е под налягане?
Тренирал съм бокс дълги години, ставал съм шампион неколкократно, но такъв случай някой да го ударят и след малко да се появи кръв, заклеваме се, никога не съм чул, нито видял.
НА състезания като съм играл, ояе докато получиш удара и вече виждаш кръвта си на пода.
Очевидно се отрича очевидното само и само да се изпълни поръчката.

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.
Два фрапантни случая на престъпно набеждаване от страна на служители на националните ни телевизии. И то, репортери към едни от най-гледаните предавания.
Младият репортер от “Господари на ефира” май си съчини цялата драма, че бил бит. Това не е първият, нито стотният такъв случай. Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград.

ВИДЕО! Долна провокация на БТВ. Операторчето Джанавров удря Низамов в Асеновград, а не обратното.

Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите деца

Да Ви припомня, ако сте забравили !

Петър Низамов:

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

“Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП.
Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието.
Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии.

В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на “БИ ТИ ВИ” (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на “БТВ”) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. “медии”, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено !
В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева.
Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар.
Всичко се вижда на клипа.
След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) …
Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято.
Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.

ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА… КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЕШЕ УДАРЕН ОТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – ПЕРАТА Е ПРЕСТЪПНИКА… !!!

Case Closed ! Двете сирачета влязоха в нормално жилище след нашата кампания

РАЗВРЪЗКАТА ! Вече настаних двете сирачета от Бургас в общинско жилище

Страхливци !
Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив.
До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител?
Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ…
Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на “медиите”, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.

И така !
ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен…
Тя е наградена ! Представяте ли си ?
За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.”

ПЕТЪР НИЗАМОВ

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

АРЕСТУВАХА БАБА ЗА ЕДИН КОМАТ ХЛЯБ, А ОСВОБОДИХА ЦИГАНИТЕ С БРАДВИТЕ ОТ АСЕНОВГРАД

Leave a Reply