БЕЗ МОРАЛ : МАРТИН МАВРОДИЕВ – УПРАВИТЕЛ НА КОРАБНА КОМПАНИЯ ИСКА СОЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ ОТ ОБЩИНА ВАРНА

ЗАКОНИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА РАЗСЛЕДВАНИЯ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ Uncategorized
БЕЗ МОРАЛ : МАРТИН МАВРОДИЕВ – УПРАВИТЕЛ НА КОРАБНА КОМПАНИЯ ИСКА СОЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ ОТ ОБЩИНА ВАРНА

МАРТИН ГАЛИНОВ МАВРОДИЕВ , който е управител в СИЙЛ Експрес Лоджистикс SIYL Ekspres Lodzhistiks и отговаря на имейлите като управител на ТРАНСТЕРРА ЛОДЖИСТИКС / БЪЛГАРИЯ/ ООД ; TRANSTERRA LODZHISTIKS / BALGARIYA/ OOD, която е агент на една от най-големите корабни компании в Света – ONE e искал от община Варна да му бъде дадено общинско жилище… през 2017г.

Фирмата за 2017г., когато е искал социално жилище, има приходи 5 млн. и 15 хил. лева.

годишна данъчна декларация на Транстера за 2017г.   БЕЗ МОРАЛ : МАРТИН МАВРОДИЕВ – УПРАВИТЕЛ НА КОРАБНА КОМПАНИЯ ИСКА СОЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ ОТ ОБЩИНА ВАРНА Подстрекателят да не се спазват мерките – Карбовски обърна плочата на погребална песен   prot1_mladost  

Същият Мартин Мавродиев е управител на ТРАНСТЕРРА ЛОДЖИСТИКС / БЪЛГАРИЯ/ ООД ; TRANSTERRA LODZHISTIKS / BALGARIYA/ OOD, която е агент на една от най-големите корабни компании в Света – ONE. Долу са показани имейли с подпис на същия, че е управител на компанията, въпреки, че съгласно Търговския регистър управител е Галина Динчева-Арабова.

Вероятно е сложен на друга длъжност формално за да се укриват осигуровки по големите прагове на минималните заплати на управителите съгласно номенклатурата. Но той е реален управител както се вижда по-голу.

Фирмата за 2017г. има приходи 5 млн. и 15 хил. лева.

 

Можете да видите сами, че е тогава също е бил управител на СИЙЛ Експрес Лоджистикс.

 

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.