На 19-ти и 20-ти декември започва делото за постановката на БТВ в Асеновград.

Правителството на Бойко Борисов започва груба разправа с враговете си.

Петър Низамов, който е отявлен противник на режима на Борисов е следващата мишена. Вижте какво написа той в профила си във фейсбук долу.Тази година се опитаха да убият Низамов пред дома му, а самият той бешеуцелен от 8 куршума от наемници от засада след разкритието , което направи за Борисов , който бил лежал 8 месеца в затвора Панкрац- Чехословакия (тогава) заедно с бандата на Иво Карамански.Той недвусмислено изрази сигурността си, че е поръчка от ГЕРБ.Преди месеци аз хванах в лъжа и Валери Симеонов, който беше излъгал асеновградчани, че ще имат РПУ в ромската махала. (на видеото горе). Местните от Асеновград протестираха в моя защита още на следващия ден след ареста ми:

Днес моят адвокат ме уведоми, че съм призован (без да ми бъде връчена призовка) на съдебно дело в Асеновград (без да ми бъде връчен обвинителен акт).

Да Ви припомня, ако сте забравили !
Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП.
Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието.
Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии.
В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на “БИ ТИ ВИ” (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на “БТВ”) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. “медии”, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено !
В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева.
Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар.
Всичко се вижда на клипа.
След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) …
Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято.
Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.
 
Страхливци !
Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив.
До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител?
Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ…
Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на “медиите”, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.
 
И така !
ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен…
Тя е наградена ! Представяте ли си ?
За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …
 
В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.
И всичката тази информация сега заминава право към техните господари в Европейската комисия, Департамента на САЩ и … разбира се. В медиите. Навсякъде. В Швеция, Германия, Чехия и т.н.
 
Да видим, т.е. нека видят всички кои стоят зад канала на хероина , който минава през Асеновград…
Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират. Ще ви разкажем за два фрапантни случая на престъпно набеждаване от страна на служители на националните ни телевизии. И то, репортери към едни от най-гледаните предавания. Младият репортер от “Господари на ефира” май си съчини цялата драма, че бил бит. Това не е първият, нито стотният такъв случай. Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград.Докато снимал репортаж в склад във Велико Търново, трима души го “пребили”, а той даваше интервюта от … Болницата…. После го били хвърлили на цимента. При падането си бил ударил главата …И не само, ами и ръцете. Даже негово величество, генералисимус Бойко Борисов беше уведомен и той разпореди спешна намеса на полицията и на прокуратурата. По случая бяха задържани двама души. КАКВО СТАНА ОБАЧЕ? Днес се появиха записи от охранителните камери във въпросния склад. На първото видео ясно се вижда, че служителите само довеждат репортера до вън. На второто видео той седи на земята. А на третото видео сам ляга, докато операторът го снима. Битият репортер сам е решил да се изкара жертва на обстоятелствата.

Всички знаем за грозната манипулация и набеждаване от страна на репоретара на “Господари на ефира” – Митко Върбанов, който се опита да натопи в престъпление срещу личността работниците в склад, в който те правеха разследване. След скандалните кадри от охранителните камери стана ясно, че това е опит за набеждаване и стана страшен скандал.Останалите журналисти, които се опасяваха, че може да се разкрият и техните манипулирани репортажи и статии побързаха да се разграничат.Разбира се, че всеки, който продава храни в изтекъл срок на годност следва да бъде затворен, наказан и дори хвърлен в затвора. Точно за това тези, които го правят най-много, най-често, в най-големи количества и тровейки най-много хора следва да си понесат отговорността в най-голяма степен, да бъда показвани, разследвани от журналисти, полицаи, прокурори.Все се питам защо Господари на ефира не отидат да разследват за храни с изтекъл срок на годност например … ЛИДЪЛ, МЕТРО, БИЛА и веднага се сещам, че те спонсорират пък господарите им от ГРОБ и това няма как да стане… Някакво “необяснимо” чувство имам, че само с дребни риби се занимават. Като , че ли разчистват за някой … А дано да не, ама на дали е не….

Но не за това е с тази статия, ами за продажността и слугинажа на нашата журналистическа гилдия.

ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ!Журналистическата, където почти никой не е учил журналистика, а повечето са със основно и средно образование и си пишат статиите с програма за правопис. Разбира се, програмата не може да поставя препинателните знаци и това издава тези т.н. “журналисти”.

Ние също сме своеобразна медия, но ние не сме и не искаме да бъдем като останалите послушни и колаборантски на властта средства за масова манипулация и деизинформация.

 

Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен като постановката на Митко Върбанов от Господари на ефира (Gospodari na efira) – Official Page във Велико Търново, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград. 

И както ще видите малко по-долу на кадрите съм аз , когато бях организатор на големия протест срещу ислямизирани рими пребили в тълпа децата от местния клуб по гребане. Тогава той бях ударен и ми беше съборен и в последствие счупен телефона, без да отвърна на удара на оператора на БТВ – Петър Джанаваров, бях обвинен в това, че не мен нападнаха, а аз съм бил нападнал служителя на турската телевизия в български ефир. Но след като на кадрите се вижда, че Петър Джанаваров и Росен Светков от БТВ е  лъжец като Митко Върбанов от Господари на ефира и дори , и побойник, защото се вижда , че ме удря и се скрива зад кордона с полицаите без да му отвърна. Разбира се, има размяна на реплики, но все пак служителите на БТВ ми чупи телефона, удари ме в лицето в момента , в който снимам с телефона си протеста и не очаквам такава агресия.Въпреки всичко престоях още два месеца в ареста , защото говоря и пиша срещу властта, На 19-ти и 20-ти декември , започва и делото срещу мен.

И ако “колегите” от гилдият имаха малко морал, чест и гордост, щяха да си посипят с пепел главата,

защото те помогнаха в манипулацията на БТВ и оператора им, поради която изкарах цялото лято в ареста в Пловдив. И вместо това, и именно само месец след като държавата и гилдията гърми от лъжата на Господари на ефира чрез Димитър Върбанов, който артистично “плнжира” като Боби Михайлов срещу Мексико на Световното през 94-та и лежа в поза “Ма, той умял, мааа!” пред полицаите и то след като направи един-два анонса след изиграния плонж.Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

За радост на истината обаче, имаше охранителни камери и обществото беше скандализирано, че най-гледаното предаване в България е от причините да сме на последно място по свобода на словото.

След всичко това, кои “колеги” умишлено продължават да пишат лъжи???

Ето например няколко “медии”, които пишат,това, което и те самите знаят, че не е вярно, защото са гледали записа по-долу.

Вестник “МАРИЦА” :

“Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV. Протестът бе в отговор на насилие срещу асеновградски спортисти.”Автор : Екип Марица…Вижте ТУК.

Блитз.Бг ( Blitz.bg ) :

Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV.

ПОЛИТИКАТА.НЕТ ( politikata.net )

Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV.Вижте ТУК.Всички са без автор…Да не говорим, колко от медиите, които отразиха старта на делото си премълчаха за тези факти?Че нашият “колега” нападна Низмаов, удари го, счупи му телефона докато той снимаше и това го има снимано на камера от близък каданс. Видеото е по-долу.Например пеевските и прокопиевите медии :

Пловдивският сайт : “Трафик Нюз” ,

собственост на колегата на Митко Върбанов от Господари на ефира – Илиян Велков или “ГУСТО МИ Е ВЕЛКОВ“Българско Национално Радио, ТОП НОВИНИ и др. 

Тук не става въпрос дали харесвате Петър Низамов, или не.

И мен ме плаши с лудостта си. Но пък може би точно сега от такива хора имаме нужда. Все пак се опитаха да го убият и пак не се отказва да се бори за неговата си кауза.

Тук става въпрос за принципи. Или си честен журналист и отразяваш истината, или си боклук и никога няма да надскочиш нивото на дребен драскач на ПИАР-ски статии.

Къде са

БИ ТИ ВИ и НОВА телевизия,

които преди година изхабиха сума ти ресурс да ни манипулират,да го плюят колко е лош итак е нападнал журналист.А какво се оказа.Поредната манипулация стил – “А-ла Митко Върбанов от Господари на ефира”.Колеги, съветвам ви да започнете да работите за изплуване на България от блатото на платената и поръчкова журналистика и да я извисим на пиадестала на свободата на словото. Свобода на словото, която той силно ни трябва, тъй силно ни липсва и тъй важна за всяко демократично и свободно общество. Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук