ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ!

42842212_868396296617822_5556276638238375936_o

Много публикации – отново за учебния материал, този път за девети клас – Биология. За сексуалното образование. Където четем за влеченията към същия пол и т.н. Детството е представено като време на откриване на всякакви джендърски изпълнения.

Гей ли е Макрон или просто обича да опипва голите тела на тъмнокожи младежи ?

Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет (БХК) отбелязал, че намира съдържанието на учебника за напълно коректно и по думите му, дори доста оскъдно. Изказването му: “Не виждам нищо нередно. Сексът все още е табу в съвременното българско образование, тъй като нямаме достатъчно подготвени кадри, които да преподават материята в българското училище”,
Издателството е “Анубис”, а учебниците са одобрени по установения ред.

Има Ли Личен Конфликт Между Министъра На МВР И Родолюбецът Петър Низамов ?

„Българският хелзински комитет“ с дейността си отдавна доказа, че изповядва ценности, които са много далеч от българските традиции, култура и морал. И незнайно защо по темата не се изказват педагози, детски психолози и сексолози, а неправителствена организация, на която още от заглавието й си проличава какви са интересите й.

Аз няма да допусна детето ми да се обучава по подобни програми! Българското образование стигна дъното си. След отпадане от учебниците на български автори и произведения, които всеки българин трябва да знае, след нежното и плавно преминаване на кървавото робство към приятелско присъствие, след твърденията в учебниците, че Гергьовден е най-големият ромски празник, който се празнува и в мюсюлманските страни, малко неща можеха да ме учудят.

Но това вече е прекалено. СТАВА ДУМА ЗА МОРАЛА И ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА НИ!

Бургаският Майкъл Джексън получава общинско жилище. Благодари на Петър Низамов

На децата всичко им е интересно. Поднесена по този начин темата ще ги накара да се замислят още повече и ДА РЕШАТ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е НОРМАЛНО!!! Ами не е!

Без значение толерастите и либерастите какво се опитват да ни втълпят, това не е нормално, не е морално и няма как да го възприема.

Може и да се сторя много консервативна на някои, но аз съм вярваща християнка и знам какво казва Библията за подобни изродени отношения. Тя ги отрича, смята ги за грях. Синът ми съм го възпитала да е добър християнин, учила съм го да си казва молитвата, да вярва, да ходим на църква.

ЩЕ ГО ВЪЗПИТАМ В ХРИСТИЯНСКИ И БЪЛГАРСКИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ! ТОВА Е МОЯТ ИЗБОР КАТО МАЙКА.

И няма да допусна джендърастки организации и продажни политици да решават как да се възпитава детето ми и да му насаждат извращения.

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА ТОВА БЕЗУМИЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО!

И не само за това – за всяко едно нещо, което е неморално, отрича българщината, учи децата ни да са толератни към терора, насилието, чуждите религии, които са агресивни към хората…

Разклатената държавна власт се разправя със злостните си врагове

ЗАЛОГЪТ СА ДЕЦАТА НИ!
ВСЕКИ ДЕН НИ НАЛАГАТ ПО НЯКОЕ НОВО ИЗВРАЩЕНИЕ И ПРОСТОТИЯ!
ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ЗА ТАКОВА НЕЩО РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, СЕГА ТОЛКОВА СМЕ СВИКНАЛИ С ПРОСТОТИИТЕ НА ЛИБЕРАЛИ И „ЕВРОЦЕННОСТИ“, ЧЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ КАК ГУБИМ ДЕЦАТА СИ, КАК НАМАЛЯВАТ СЕМЕЙСТВАТА, РАЖДАЕМОСТТА….ОСВОБОЖДАВАМЕ ТЕРИТОРИЯТА. НЕ САМО ПОРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, А ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ЦЕННОСТИ, НА ВЯРА В БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, В БОГ, В СЕМЕЙСТВОТО, КОЕТО ВИНАГИ Е БИЛО ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИТЕ. ОТНЕМИ ОТ ЕДИН НАРОД МОРАЛА И ЦЕННОСТИТЕ И СИ ГО ОБРЕКЪЛ!

И да попитам Българската Православна Църква къде е? Къде за НПО-тата за защита на децата?

БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НИ!

Елена Гунчева – българска майка

4 КОМЕНТАРИ

  1. Мигрант нападна жена с дете на пътя в София . Вижте какво се случи . | България - Новините Мигрант нападна жена с дете на пътя в София . Вижте какво се случи . | България - Новините

    […] ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ! […]

  2. Патриотите са на власт ! След брутално нападение на пътя, защото извършителят е "бежанец" – обвиниха българина, защитил жена си и бебет Патриотите са на власт ! След брутално нападение на пътя, защото извършителят е "бежанец" – обвиниха българина, защитил жена си и бебет

    […] ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ! […]

  3. Пеевските медии, "BTV" и "Nova" дружески заедно изпълняват поръчка на "Главния". | България - Новините Пеевските медии, "BTV" и "Nova" дружески заедно изпълняват поръчка на "Главния". | България - Новините

    […] ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ! […]

Leave a Reply