Петър Низамов, станал известен като ловецът на мигранти от границата и организатора на огромните протести есента в София срещу мигрантите, сега организира огромен поход срещу корупцията и мигрантите, ЗА лустрация и пряка демокрация до Парламента в деня на Обесването на Апостола 19 Февруари в 12 часа от паметника на Левски.

Петър Низамов е и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства и Цивилните отряди за защита на жените и вярата

Повече за протестите организирани от бургазлията прочетете тук.

Долу се вижда и чува как Низамов изгонва Бойко Борисов от Харманли пред лагера след бунтовете на мигрантите.

Събитието ще започне от 12 часа пред паметника и ще се проведе поход до Парламента, като амбициите на Низамов са да се съберат стотици хиляди хора подобно както в Румъния сега.

Ето какво е написал той :

БРАТЯ И СЕСТРИ,
СТИГА СМЕ ТЪРПЕЛИ.
ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА НА РУМЪНЦИТЕ…
19 ФЕВРУАРИ 2017г. на деня на Обесването на Апостола , в 12 часа пред паметника на Апостола, за поход до Парламента.
Да съберем милиони СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И МИГРАНТИТЕ , ЗА ЛУСТРАЦИЯ И ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ
Нашият поход е чист, защото ИСКАМЕ ЛУСТРАЦИЯ (отнемането на правата на всички , участвали в управленията-грабежи от 1989-2017г. да участват в политическият и обществен живот, да участват на избори като да бъдат избирани за каквито и да било места в общините или държавната власт, да не могат да заемат високи чиновнически кресла , включително и синдикални).
Както е ясно на всички, такова искане не е в полза нито на БСП, нито на ГЕРБ, нито на ПФ,ДСБ, ДПС,РБ или който и да е част от статуквото.
Излезте с нас за да изметем тази чума, която ни държи в клинична смърт вече 27 години.
Нека бъдем като румънците, да бъдем силни и задружни ПОНЕ В ДЕНЯ НА ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ.
ТОЙ НИ ГЛЕДА.
ТОЙ СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ЗА “ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО”, каквото нашите родители не успяха да ни завещаят.
НИЕ ОБАЧЕ НЯМА ДА СИ ТРАЕМ КАТО ТЯХ !!! ЩЕ СЕ БОРИМ. ЩЕ СЕ БИЕМ, НО НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ЦИРКЪТ ДА ПРОДЪЛЖИ И ЗА ДЕЦАТА НИ.
Какви родители сме ние, ако им завещаем това? Какви Българи сме , ако Левски би се срамувал от нас?
Няма от какво да се страхувате ! Страшен е самият страх. Вече няма какво да губим повече. Само можем да спечелим.
Не ние ! А децата ни !
Излезте хиляди, милиони! Запълнете улиците един път, да покажем , че сме Народ, а не тълпа.
Ние имаме ясни искания към Служебното правителство и новия Президент, който ние ще следим да изпълни всичките си предизборни обещания.
С нас са БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ !
БЪЛГАРИТЕ, живеещи или работещи в Кипър, Гърция, Италия, Чехия, Полша, Австрия, Германия. Швеция, Холандия, Белгия, Великобритания, Испания, Португалия, САЩ, Канада, Бразилия, Австралия , ЮАР и мнго други, ВСИЧКИ КОПНЕЕЩИ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ В РОДИНАТА, НО НЯМАЩИ ИЗБОР, ЗАЩОТО ТЕ ХРАНЯТ РОДИТЕЛИ ИЛИ ДЕЦА С ПРЕВОДИ В БЪЛГАРИЯ ! АКО СЕ ВЪРНАТ , ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД ЗАЕДНО С РОДНИНИТЕ СИ, КОИТО ИЗДЪРЖАТ ОТ ВЪН.
Ние обаче се нуждаем от тях, ако искаме да съживим агонизиращата ни икономика, защото ще се нуждаем от тесни специалисти с опит и знания, каквито за жалост в България са дефицит, поради преселението на интелигенцията ни в чужбина на вечен гурбет.
Когато постигнем лустрация, след като е невъзможно да бъдат осъдени и тикнато по килиите тези, които ни ограбваха последните 27г. , те ще “изтекат в канализацията на обществото” и ще освободят място за ЧИТАВИ, СЪРЦАТИ, СМЕЛИ, УМНИ, ПРИНЦИПНИ И СЪВЕСТНИ БЪЛГАРИ, включително и тогава ще се завърнат наши сънародници да участват в същивяването на страната ни.
ИСТОРИЯТА ПОМНИ ХИЛЯДИТЕ БЪЛГАРИ , ОСТАВИЛИ ОБРАЗОВАНИЕ, СКЪП И ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ В ЕВРОПА ЗА ДА УМРАТ ПРЕД ЧАТАЛДЖА ИЛИ ДОЙРАН.
За да се стигне до това, трябва да покажем , че го искаме, защото не е лъжа, че сами си го заслужваме… Вижте румънците. Те не го заслужават и ще се преборят с демона на корупцията и робството… А НИЕ ???

ИЗЛЕЗТЕ МАСИТЕ НЕДОВОЛНИ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕЦА.

ТЕ КОНТРОЛИРАХА НЕДОВОЛСТВОТО ВИ ДОСЕГА С ФАЛШИВИ ОРГАНИЗАЦИИ ПОД КОНТРОЛА НА ПАРТИИТЕ… ЗА ТОВА ВИЕ ИЗГУБИХТЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА БОРБА…

СЕГА ИМАТЕ СЛЕД КАКВО ДА ВЪРВИТЕ.

ИСКАМЕ ЛУСТРАЦИЯ !

НИКОЙ ДОСЕГА НЕ Е ИСКАЛ ТОВА !

ТАЗИ ДУМА Е ЗАБРАНЕНА ДА ПРИСЪСТВА В ТАКА НАР. “МЕДИИ”…

В ГДР, в Чехия, в Полша, в Унгария… след 89-та година имаше лустрация на партийните функционери и тайните, зловещи комунистически служби…
ЗА ТОВА СА ТЕ СЕГА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД НАС…
А ТРЪГНАХЕ ОТ РАВЕН СТАРТ .. ГОРЕ-ДОЛУ.. през не-толкова далечната 1989-та година.
Стига вече с този ЦИРК.
През 89-та БКП и ДС си създаде сама опозиция със свои сигурни и благонадеждни кадри.
Това по настоящем са БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, НФСБ, РБ, ДСБ, и всички отрочета на номенклатурата и доносниците от 6-то главно на ДС.
Те създадоха и синдикатите (КНСБ и КТ “Подкрепа”), за да контролират недоволството на работниците. ЗА ТОВА НЕ СЕ ПИТАЙТЕ ЗАЩО НЕ ИЗЛИЗАМЕ КАТО ГЪРЦИТЕ… ЗАЩОТО ТАМ СИНДИКАТИТЕ ГИ ОРГАНИЗИРАТ , А ТЕ НЕ СА РЪКОВОДЕНИ И НАПРАВЛЯВАНИ ОТ БИВШИТЕ КОМУНИСТИ…
После създадоха групировките, за да отвличат вниманието и да създават повсемествен хаос и стра в населението докато те грабят народните пари.
Следва назначаването на измислените банкери и източването на банките с хиляди непокрити невъзвъщаеми заеми раздадени “на доверие” в червени куфарчета на техните хора.
След това източиха преприятеията с техни фирми на входа и изхода , обиращи печалбите и оставащи фалирали предприятия.
След това със ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА 1995-97г. откраднаха спестяванията на българина, печатайки денонощно левове за да покриват загубите на държавните заводи, които те самите източваха с подставени фирми.
После смениха и вкараха резервния екип , показван като опозиция или СДС… Те продадоха изкуствено фалираните предпрития на техни сигурни хора за по 1лв. и тези хора след това започнаха да правят милиони с тях.
Така се създаде и олигархията…
Тя ни мачка и днес.
Те създадоха ГЕРБ, БСП и всички клоуни в Парламента и направиха политиката – “мръсна дума”…
Сега ни заселват с мигранти … Изтупват България като брашнян чувал….
ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА БЪДЕМ НАРОД.
ДОЛУ КОРУПЦИЯТА, ДОЛУ АГЕНТИТЕ И СТАТУКВОТО, МИГРАНТИТЕ- ВЪН, ЗА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И ВЛАСТ НА НАРОДА.
След успешно проведените НАРОДНИ СЪБИРАНИЯ ПРОТИВ МИГРАНТИТЕ в квартал Овча Купел, Лъвов мост, Бургас, Бояново, Ямбол, Русе , Варна и Велико Търново, Бояново, успяхме да накараме ГЕРБ да подаде оставка . Всички от тях преминаха мирно, без инциденти и без арести за хулиганство и т.н. Не вярвайте на предателските медии, които нарекоха майките и бабите престъпници и мутри , а 1500-те души- сбирка на 100-тина. Гледайте клипа и се уверете за профила на хората и броя им.
Протестите бяха с цел да принудим правителството и Парламента да изпълни нашите искания в срок 14 дена , след което започваме ефективни протести за свалянето му. Ние не си играем. Ние сме Народа. Дадохме и дакларации, които всеки кмет на община следва да подпише, включително Й.Фандъкова от ГЕРБ – кмет на Столична община.
Тогава те не изпълниха исканията ни, а ние просто ги свалихме от власт.
ЗА ТОВА ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПИМ БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ НА 19-ТИ ФЕВРУАРИ ОТ 12:00 ЧАСА ПРЕД ПАМЕТИКА НА АПОСТОЛА В СОФИЯ ЗА ШЕСТВИЕ, КОЕТО ЩЕ ЗАВЪРШИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ .

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !
СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!

(БУНТЪТ НА МИГРАНТИТЕ ОТ НОЕМВРИ 2017г. долу – 31.01.2017г. – Мигрантите запалиха лагера в харманли)

 

ИСКАНИЯ :

Официални искания
Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :
1. ДО ПРЕЗИДЕНТА Р. РАДЕВ: Да бъде незабавно отменено ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА ДВ. бр. 65 от 19.08.2016
2. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация – в граничната ивица – в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.
3. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !
4. Да бъде наложена лустрация на всички участвали в упавленията -грабежи 1989-2017г. като да им бъде забранено да земат политически, държавни, общински, синдикални или юридически длъжности. Да не бъдат допускани за да бъдат избирани въобще от Народа.
5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване – 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през , която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи – съдени и осъдени на ефективен затвор.
6. Да се приеме вота на Народа на референдума за закон. Да се гласува закон за пряката демокрация. Инициаране на реферндум със 50 хил. подписа.
7. Да бъде извадена прокуратурата от съдебната власт. Да се отнеме хегемонията и в досъдебното производество, като всички актове на прокурора да подлежат на оспорване пред съд в открито съдебно заседание, вкл. и отказите за образуване на наказателно производство, както и постановленията за привличане на обвиняем. Действията по разследването да се одобряват от съдебен състав с определение в открито съдебно заседание. Горе-стоящите прокурори да нямат право да отменят актовете на наблюдаващия прокурор в неговоро досъдебно производство, както и административните ръководители да нямат право да изземват делата и да ги предват на други прокурори по целесъобразност. Накратко….
Да бъде създадена специална прокуратура, която да повдига и да поддържа обвиненията срещу действащи или бивши полицаи, следователи , прокурори и съдии. Да бъде създадена към нея независима и с независим бюджет служба за престъпления по служба , извършени от висши държавни или общински служители.
8. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.
9. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.
10. Да бъде гласувана декларация-закон по приложен по-долу образец от Народното събрание гласяща :
Д Е К Л А Р И Р А М
ПРЕД НАРОДА
– ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ ЩЕ ЗАКРИЯ ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ НЯМА ДОПУСНА СЪБИРАНИЯ НА ГРУПИ БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ПУБЛИЧНИТЕ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
– ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ПРИЕМАНЕТО И ЖИЛИЩНОТО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .
– ЧЕ НЯМА ДА ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛНА И ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
11. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . В предвид наплива на хиляди нашественици ,да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си…Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
12. Да бъдат обискирани всички МЕСТА , КЪДЕТО СЕ СЪБИРАМ ЧУЖДЕНЦИ МЮСЮЛМАНИ , ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО “БЕЖАНЦИ” = МИГРАНТИ !!!

ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
Набираме и доброволци за гражданските патрули, които ще действат в Центъра до НДК, Лъвов мост, женския азар, ул. Пиротска, Военна рампа, Модерно предградие, Люлин, Овча купел както и на границата.
Всички знаете , че има една антибългарска организация , наречена БХК, те изпращат юристите си да нападат всеки дръзнал да заяити по един или друг начин българщината .
Сега обаче ще има друга организация, антипод на БХК, Ние я създаваме ! Пак от юристи, но те ще защитават всичко българско и наше и ще се намесват безплатно във всяка несправедливост към българските граждани , народ , език и история.
Това е важно, защото всеки от нас, който е заставал за България е бил подведен под измислена отговорност за дълга , който си е изпълнил. Това ще се промени, защото ще има адвокати, които ще се борят с БХК и ще ги мачкат, защото патриотите сме по-добри, по-мотивирани от тях и сме искрени и сърцати.

Моля всеки с юридическо образование да се запише като доброволец в нашата рганизация за защита на българщината с правни средства .

Нека този път има повече хора! Припомням ви, че в района около Лъвов мост, на Женския пазар, цялата Мария Луиза, все по-рядко се чува българска реч. Не случайно там е “Малкия Бейрут”. Това е така и в кв. Модерно предградие, ж.к. Овча Купел, до НДК, на Витошка дори !
Вече видяхме случаи на рекет, на тормоз, на притеснения. Хората ги е страх. Ще чакаме да ги изгонят от жилищата и офисите им, ли!? За да се настанят нелегалните мигранти там и, за да пребъдат каналджиите още повече?
Говори за проблема, споделяй видеата и статии по въпроса, посещавай протестните шествия.

 

Долу са клипове от протестите организирани от Низамов есента на 2016г. в цялата страна срещу миграцията. От лятото на 2013г. никой не беше събирал над 3000 човека на протест.

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук