В България под прикритие действа педофилска организация на Джейн Аронсон и Марк Букема. Цел: инфектиране на деца с ХИВ, сифилис, хепатит С и предлагане на лечение на тези семейства срещу пари от донори и програми. Вече са усвоили 25 хиляди долара от фондация “Елизабет Тейлър” за лечение на деца и младежи в региона на Шумен. За да получат този грант, подпис имат върху препоръка от Уницеф България. Най-активно за тях работят в Уницеф България.

На моите сигнали по казуса не се отговаря, не се разследва подобаващо. В момента те работят с фондация “За нашите деца”, защото лицензът за социални услуги им е отнет.

  край по темата в статията

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Бургас има страхотно географско положение за Свободна Безмитна Зона на територията на целия град   В българия под прикритие действа педофилска организация на джейн аронсон и марк букема в българия под прикритие действа педофилска организация на джейн аронсон и марк букема d0bfd0bed0bf d0b3d0b5d0bed180d0b3d0b8 в българия под прикритие действа педофилска организация на джейн аронсон и марк букема в българия под прикритие действа педофилска организация на джейн аронсон и марк букема bnews store в българия под прикритие действа педофилска организация на джейн аронсон и марк букема ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас