Гражданин на Тунис, за когото се предполага, че бил гард на лидера на световната терористична мрежа Ал Кайда живее в Германия от 1997 г. и получава социална помощ в размер на 1168 евро месечно, предаде Би Би Си. Фактът бе посочен от представител на крайнодясната партия Алтернатива за Германия. Според него мъжът, наричан Сами А., е охранявал отговорния за атентатите в Ню Йорк от 11 септември 2001 г. приблизително година по-рано в Афганистан саудитец.

Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.

Нов стил . Хигиена -нулева . Нелегален мигрант е гадже на Албена Вулева

Африканецът се е появил за пръв Германия през 1999 г.

Gard-na-osama-bin-laden-poluchava-socialni-pomoshti-v-germaniq-503730. Jpg

Той е получил статут на временно пребиваващ в западния град Бохум и изкарал компютърни курсове. Малко след това Сами А. е напуснал Федералната република и се върнал 2005 г. Година по-късно той е бил заподозрян за тероризъм. Сами А. е отхвърлил, въпреки това съдиите са постановили той всяка седмица да се разписва в полицията.

11 от афганистанците, подсъдими за бунта в бежанския лагер в Харманли, изчезнаха .

Фондация МилтиКулти промива мозъците на децата в училищата в Бургас преди да обявят официално бежанския лагер в Синеморец

Мъжът през 2007 г. е поискал политическо убежище. Молбата му обаче е била отхвърлена той е получил право да пребивава постоянно в страната, защото при връщането му в Тунис Сами А. е бил могъл да бъде измъчван в затвора. Бен Ладен бе убит при операция на американската армия в Пакистан на 2 май 2011 г.

Leave a Reply