Гард на Осама бин Ладен като бежанец в Германия получава социални помощи

ВИДЕО ЗАКОНИ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМИДА Uncategorized

Гражданин на Тунис, за когото се предполага, че бил гард на лидера на световната терористична мрежа Ал Кайда живее в Германия от 1997 г. и получава социална помощ в размер на 1168 евро месечно, предаде Би Би Си. Фактът бе посочен от представител на крайнодясната партия Алтернатива за Германия. Според него мъжът, наричан Сами А., е охранявал отговорния за атентатите в Ню Йорк от 11 септември 2001 г. приблизително година по-рано в Афганистан саудитец.

Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.

Нов стил . Хигиена -нулева . Нелегален мигрант е гадже на Албена Вулева

Африканецът се е появил за пръв Германия през 1999 г.

gard-na-osama-bin-laden-poluchava-socialni-pomoshti-v-germaniq-503730.jpg

Той е получил статут на временно пребиваващ в западния град Бохум и изкарал компютърни курсове. Малко след това Сами А. е напуснал Федералната република и се върнал 2005 г. Година по-късно той е бил заподозрян за тероризъм. Сами А. е отхвърлил, въпреки това съдиите са постановили той всяка седмица да се разписва в полицията.

11 от афганистанците, подсъдими за бунта в бежанския лагер в Харманли, изчезнаха .

Фондация МилтиКулти промива мозъците на децата в училищата в Бургас преди да обявят официално бежанския лагер в Синеморец

Мъжът през 2007 г. е поискал политическо убежище. Молбата му обаче е била отхвърлена той е получил право да пребивава постоянно в страната, защото при връщането му в Тунис Сами А. е бил могъл да бъде измъчван в затвора. Бен Ладен бе убит при операция на американската армия в Пакистан на 2 май 2011 г.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.