Главният прокурор Иван Гешев раздаде множество награди днес, става ясно от съобщение на пресцентъра.

Сред тях са министърът и главният секретар на МВР, шефове на ДАНС и на подслушващата Държавна агенция „Технически операции“, на “Вътрешна сигурност”, шефът на Военно-окъжна прокуратура “за показан висок професионализъм и отлично взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост”.

Става ясно, че сред наградените и Валентина Маджарова – бивш обвинител № 1 на Средец, а сега зам.-шеф на Специализираната прокуратура.

Любопитно съвпадение е, че вчера бе разпространен фактът, че прокуратурата отказва да образува досъдебно производство за евентуално извършени престъпления на Цветан Цветанов около т. нар. “Апартаментгейт”. Подписът под постановлението за отказ е на прокурор Валентина Маджарова.

Арест ДВА месеца за организиране на протеста в Асеновград

ЗАЩО ВСИЧКИ ЦИГАНИ-БИЯЧИ НА ДЕЦА ОТ АСЕНОВГРАД СА НА СВОБОДА? ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАХМЕ?

Което е най – интересно , че обикновено се награждават послушните пркурори, както беше наградена Гергана Илиева от Бургаската окръжна прокуратура, след като остави убийците на Петър Низамов да се измъкнат.

Обществена тайна е , че опита за убийство срещу Низаммова беше заради разкритието му, че Бойко Борисов е лежав в Чехословашки затвор заеднос Иво Карамански през 1991г.

Гешев награди прокурорката гешев награди прокурорката, която отказа да разследва цветанов за "апартаментгейт" %d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0%20%d0%bc%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b02 гешев награди прокурорката което е най - интересно , че обикновено се награждават послушните пркурори, както беше наградена гергана илиева от бургаската окръжна прокуратура, след като остави убийците на петър низамов да се измъкнат. Bnews гешев награди прокурорката

Сутринта пък Румен Петков от АБВ в интевю пред бТВ обяви, че договорка между управляващите и Цветан Цветанов е той да не се явява на предстоящите избори, а срещу това получава “индулгеция” от прокуратурата.

Сред наградените блести и Ангел Кънев – най-пресният зам.-ръководител на Специализираната прокуратура, когото виждаме по все повече знакови дела.

Гешев награди прокурорката гешев награди прокурорката, която отказа да разследва цветанов за "апартаментгейт" %d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb%20%d0%ba%d1%8a%d0%bd%d0%b5%d0%b2 гешев награди прокурорката което е най - интересно , че обикновено се награждават послушните пркурори, както беше наградена гергана илиева от бургаската окръжна прокуратура, след като остави убийците на петър низамов да се измъкнат. Bnews гешев награди прокурорката

Тук Ангел Кънев е пред офиса на “Нове холдинг” – ръководи претърсване и изземване, свързано с Васил Божков.

Ето и цялото съобщение на прокуратурата:

Днес, 29.05.2020 г., на официална церемония в сградата на МВР главният прокурор Иван Гешев връчи грамоти, тематични плакети и предметни награди на ръководителите и служители на Прокуратурата на Република България, Министерство на вътрешните работи, Държавна агенция „Национална сигурност“ и Държавна агенция „Технически операции“ за показан висок професионализъм и отлично взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост.

Сред наградените бяха: министърът на вътрешните работи – Младен Маринов, главният секретар на МВР – Ивайло Иванов, председателят на ДАНС – Димитър Георгиев, зам.-председателят на ДАНС – Николай Ненков, председателят на ДАТО, зам.- ръководителите на Специализирана прокуратура – Ангел Кънев и Валентина Маджарова, административният ръководител на Военно-окръжна прокуратура – София – Петър Димов, както и директорът на дирекция „Вътрешна сигурност“ –МВР – Стефчо Банков. Отличия получиха още прокурори и следователи от Специализирана прокуратура, прокурори от Софийска градска прокуратура, разследващи от специализирано междуведомствено звено към Специализирана прокуратура, както и полицейски служители от СДВР и ГДНП

Leave a Reply