Гинка върбакова пере пари на калабрийската мафия! Не притежава никакъв соларен парк! Гинка върбакова пере пари на калабрийската мафия! Не притежава никакъв соларен парк! Ginka varbakova 9 гинка върбакова пере пари на калабрийската мафия! Не притежава никакъв соларен парк! Гинка върбакова пере пари на калабрийската мафия! Не притежава никакъв соларен парк! Bnews гинка върбакова пере пари на калабрийската мафия! Не притежава никакъв соларен парк!

Скандалната купувачка на бизнеса на ЧЕЗ у нас, Гинка Върбакова, се похвали, че притежава крупен бизнес със соларни паркове, на стойност над 100 млн. лева. Каква обаче е истината? Мащабно съвместно разследване разкри шокиращи детайли от мътния бизнес на пазарджиклийката.

Гей ли е Макрон или просто обича да опипва голите тела на тъмнокожи младежи ?

Гинка Върбакова притежава най- големият соларен парк в Европа – поне на хартия. Мега- проектът стартира през 2010 г., а негов изпълнител е фирма „Риал Стейтс“ ЕООД, регистрирана на името на Петрана Георгиева Пайтакова – майката на Гинка. По проекта за соларния парк, Върбакова официално представлява фирмата на родителката си. Финансовият план за енергийното еко-съоръжение предвижда поетапни инвестиции от десетки милиони евро. А целият проект е оценен на 200 млн. евро. Мястото за строежа на соларният парк е планирано между селата Априлци и Сбор в област Пазарджик. Като е предвидено да заема 2 000 декара площ. И за целта е изсечена намиращата се на терена вековна дъбова гора.

Има Ли Личен Конфликт Между Министъра На МВР И Родолюбецът Петър Низамов ?

От документацията, която Гинка представя пред енергийния регулатор КЕВР, става ясно, че за построяването му тя няма да използва европейска субсидия. Което е голяма изненада, тъй като всички соларни паркове у нас се строят с финансиране от еврофондове, които осигуряват между 75 % и 90 % от парите за проекта. Как Гинка Върбакова , единствена, успява да намери инвеститорски пари за мега- проекта си?

Ето как:

Списъкът с „инвеститорите“ й е повече от скандален!

Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

  1. Несъществуваща банка в Люксембург: В документацията, която Гинка представя пред КЕВР, е приложено писмо от банка в Люксембург, която гарантира, че ще отпусне кредит на Гинка. Името на финансовата институция е I.FI.L. Bank Institut Finacier du Luxembourg. Но проверка показва, че нито е банка, нито пък се намира в Люксембург. Как родните чиновници, които са преглеждали документите на Гинка, са „пропуснали“ този факт, не е ясно. Оказва се, че „банката“ с гръмко име, всъщност е малка фирмичка с фиктивен адрес в Лондон. Сред собствениците й е възрастна дама, която живее в градче близо до Неапол, Италия. Останалите акционери във фирмата също са италианци, от област Калабрия, южна Италия. Каква е дейността на бутафорната фирма обаче не става ясно, тъй като никъде не е упомената.

Друг интересен факт е, че италианската фирма е регистрирана в Лондон точно два дни преди Гинка да представи проекта си. И малко след като всичко по соларния парк е уредено, същата е закрита. Разследване от 2010 г. пък извади на бял свят стотици кухи фирми на италианската мафия в Лондон, регистрирани като банки с едничката цел да перат мръсните пари на престъпността в Южна Италия. 90 % от тези фирми се оказаха собственост на бизнесмени от областта Калабрия… И така самата италианска полиция бе шокирана да научи за съществуването на обгърнатата до този момент в дълбока мистика тайна организация „Калабрийска мафия“. В последвалите арести бяха извадени на светло и тикнати в затвора 120 топ-мафиота от групировката.

Господари на ефира…ПАК ХВАНАТИ В ЛЪЖА…

  1. Измислена фирма в Австрия отпуска кредит на Гинка:

Пазарджиклийката представя договор за отпускане на кредит в размер на 14 млн. евро между фирмата й и австрийска фирма на име „Петролинкс Ханделс“. Като гаранция, Гинка Върбакова залага целия соларен парк, както и друг недвижим имот. Срокът на погасяване е до 2020 година. Най- шокиращото обаче е, че въпросната фирма не фигурира в търговския регистър на Австрия! Много трудно е да се открие каквато и да е информация за нея. Предметът й на дейност също не е ясен. Но… фирмата борави с милиони евро. До 2015 г. неин собственик е Кристиян Стойца – румънец. Същият преди време е работил в България за завод „Свилоза“ на олигарха Красимир Дачев.

  1. Фалшиви банкови гаранции от несъществуващи банки:

Гинка Върбакова прилага и още една банкова гаранция – за кредит в размер на 15 млн. евро. Документът е издаден от Abbey National Financial plc и е предназначен да послужи пред друга банка – Barelays Bank Pie London за отпускане на кредит от 15 млн. евро. И двете банки се намират в Лондонското сити. През януари 2010 г. банката Abbey National Financial plc става собственост на испанската Santander Group. А новите собственици й променят името на Santander UK. Няколко месеца по- късно, през лятото на 2010 г., Гинка Върбакова представя банкова гаранция, която обаче е издадена от несъществуващата вече Abbey National Financial plc. А това означава, че документът на пазарджиклийката е невалиден. Но енергийният регулатор КЕВР го приема!

Обръщение за обединение в деня на Независимостта.

Още по-скандален обаче е друг факт: Банката Barelays Bank Pie London, която все пак трябва да отпусне кредита от 15 млн. евро – ИЗОБЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА! Никъде по света няма банка с такова име. Освен в Ямайка, но онази е закрита още преди… 80 години! КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СОЛАРНИЯ ПАРК НА ГИНКА ВЪРБАКОВА? В крайна сметка, най- големият фотоволтаичен парк в Европа, с който тя толкова се хвали – той си остава само на хартия! Да, Гинка не притежава никакъв соларен парк! Самата тя пише молба до КЕВР с искане дейността на фирмата „Риал Стейтс“ ЕООД на майка й, която стои зад въпросния парк, да бъде прекратена. От водно- енергийният регулатор го прекратяват, като в мотивите им пише, че „на терена няма започнало строителство и незавършени обекти“. Тоест- Гинка Върбакова не притежава нито едно ВЕИ и никога не се е занимавала с производство на ток. А зад гърба й със сигурност стоят висши функционери на държавата България (разбирай- Бойко Борисов и кохортата на ГЕРБ)

А КАКВО СЕ СЛУЧВА С КРЕДИТИТЕ НА СТОЙНОСТ МИЛИОНИ ЕВРО, КОИТО ГИНКА Е ПОЛУЧИЛА?

Ето какво:

Изпрани са!

Италианската връзка в крупната далавера на Гинка, никак не е случайна. Публикация в авторитетното немско издание „Ди велт“ разкрива, че през последните десет години, в България и Румъния оперира мафиотската организация „Н, Драгетата“ от Калабрия. Тя е една от най- мощните и опасни престъпни групи в света. А в България и Румъния „мафиотската групировка се чувствала като у дома си“, пише „Ди Велт“. Калабрийците инвестирали крупни суми от международна търговия с наркотици в недвижими имоти и акции на предприятия в двете държави, коментира Франческо Форджоне, бивш шеф на комисията „Анти-мафия“ в италианския парламент. Той от години живее под постоянна охрана заради заплахи за живота му.

Правителството Иска Да Продаде Български Клуб в Прага на 130 години. Петър Низамов И Юлиян Иванов С Яростна Защита

И последният ни въпрос е: Как Гинка от Пазарджик се включва в толкова сложни схеми с международната мафия и на всичко отгоре успява успешно да ги реализира, ако зад гърба й не стои държавата на ГЕРБ! Последното не е въпрос, а заключение. P.S.: След като гръмна скандала с покупката на Гинка, на 15-ти февруари от КЗК категорично заявиха, че няма да проверяват произхода на парите, с които фирмата й „Инерком“ иска да купи ЧЕЗ-България. Изводите си направете сами!

 

Leave a Reply