ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО САМО ТУК!Румъния въстана! Сега е наш ред! На деня на обесването на Апостола да излезем милиони ЗА ЛУСТРАЦИЯ !!!

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Време е и ние да въстанем както румънците .

Протест за ЛУСТРАЦИЯ, СРЕЩУ МИГРАНТИТЕ, ЗА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И СПРАВЕДЛИВА СЪДЕБНА СИСТЕМА

на 19 Февруари 2017г. – 12 часа пред паметника на Васил Левски в София за шествие до Парламента !!!

Вижте как го правят Румънците.

Около сто хиляди румънци са се събрали на площад „Виктория“ в Букурещ, където се намира сградата на правителството, за да протестират срещу одобрените на спешно заседание снощи правителствени проекти в областта на правосъдието, съобщава телевизия „Диджи24“. С тези промени се  опрощават редица престъпления по служба. Протестите започнаха още тази сутрин, когато около хиляда души се събраха на площада, а с приключването на работния ден броят на демонстрантите нарасна.

Многохилядни протести се провеждат и в други градове, сред които – Тимишоара, Брашов и Яш.

Европейската комисия изрази загриженост във връзка с одобрените от правителството промени, а Европейският парламент включи като извънредна точка в дневния ред на пленарната си сесия в Брюксел утре обсъждане на положението в Румъния.

Румънците, живеещи в чужбина, обявиха протести за тази вечер в Лондон, Хелзинки, Дъблин, Белфаст, Виена и други градове, предаде информационният сайт „Зиаре“.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.