Европейски щит продължава да налива масло в огъня. Европейски щит продължава да налива масло в огъня. 32478951 596370340732297 5714572043094065152 n европейски щит продължава да налива масло в огъня. <p>българските членове на европейската организация казват, че доста често обсъждат политиката в българия. Тяхното твърдение е, че такава несъществува. Да си политик означава да бъдеш лидер. Да бъдеш лидер означава да имаш качествата да поведеш всички в обкръжението ти към триумф и промяна. Може би единственият политик с подобни качества които виждаме това е румен радев. Останалите изглеждат като едни дребни аматьори следващи чужди стъпки, защото се страхуват да не се изгубят. Хора без идеи, хора без възгледи. Хора гледащи да прилапат средства от еврофондове, помощи, данъци, чрез рекет или изнудване. Хора които не могат да пишат и говорят дори правилно на чист български език, а те представляват българия пред европа. Хора със закупени дипломи или ниски образования. Доста често се чудим дали изобщо е останал и един глупак в тази държава която да им вярва. Партийте им печелят избори със купени гласове, строят вили с парите на народа, отварят бизнеси, чрез средствата, присвоени от еврофондове. Дори са толкова кадърни, че не могат да се грижат за собствените си граждани. За пенсионери, инвалиди, деца и хора в затруднено и в неравностойно положение. А после искат разбирателство? Често срещаме нахални хора, но рядко виждаме нахално - нагли. Е такива са 99% от хората в парламента. Превърнаха велика държава в посмещите на цяла европа. Благодарение на това управление, след 10 - години, може би ще останат около 3 милиона души в цялата страна. Изпродадоха и окрадоха всичко! Нямаме производство, нямаме износ, цените на предложените стоки не съответстват с месечните финансови постъпления. Хората плащат осигуровки, но стигнат ли до лечение, голяма част от тях умират, защото не могат да си го позволят финансово. Хората живеят на кредити и заеми, също както и държавата. Понякога се запитваме, защо всъщност след като бе променено името на страната ни от народна република българия, не бе променен и герба ни. От лъв на плъх. </p> bnews европейски щит продължава да налива масло в огъня.

Българските членове на Европейската организация казват, че доста често обсъждат политиката в България.Тяхното твърдение е, че такава несъществува.Да си политик означава да бъдеш лидер.Да бъдеш лидер означава да имаш качествата да поведеш всички в обкръжението ти към триумф и промяна.Може би единственият политик с подобни качества които виждаме това е Румен Радев.Останалите изглеждат като едни дребни аматьори следващи чужди стъпки, защото се страхуват да не се изгубят.Хора без идеи, хора без възгледи.Хора гледащи да прилапат средства от Еврофондове, помощи, данъци, чрез рекет или изнудване.Хора които не могат да пишат и говорят дори правилно на чист Български език, а те представляват България пред Европа.Хора със закупени дипломи или ниски образования.Доста често се чудим дали изобщо е останал и един глупак в тази държава която да им вярва.Партийте им печелят избори със купени гласове, строят вили с парите на народа, отварят бизнеси, чрез средствата, присвоени от еврофондове.Дори са толкова кадърни, че не могат да се грижат за собствените си граждани.За пенсионери, инвалиди, деца и хора в затруднено и в неравностойно положение.А после искат разбирателство ? Често срещаме нахални хора, но рядко виждаме нахално – нагли.Е такива са 99% от хората в парламента.Превърнаха велика държава в посмещите на цяла Европа.Благодарение на това управление, след 10 – години, може би ще останат около 3 милиона души в цялата страна.Изпродадоха и окрадоха всичко!
Нямаме производство, нямаме износ, цените на предложените стоки не съответстват с месечните финансови постъпления.Хората плащат осигуровки, но стигнат ли до лечение, голяма част от тях умират, защото не могат да си го позволят финансово.Хората живеят на кредити и заеми, също както и държавата.Понякога се запитваме, защо всъщност след като бе променено името на страната ни от Народна Република България, не бе променен и герба ни.От лъв на плъх.

Leave a Reply