Помните ли Емил Джасим? Той отново изпълзя! Сега е член на националния съвет на ПП “Да,България”на Христо Иванов , в чийто сайт четем мотото : “…Отговорността и куражът да защитаваме непреклонно ценностите си правят една нация голяма и изправена.
България може да застане високо. ”

В интервю, представящо новата партия, Христо Иванов казва :”да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази Голяма България”.

Надолу ще прочетете, че тези гръмки слова са единствено продукт на пропаганда за повече гласове на изборите, защото в редиците им намираме едни от най-изявените анти-българи, омразни на всички обичащи България.

,,Българинът“ Емил Джасим изпълзя зад 2,6 млн.лв от фондация ,,Америка за България“

Това е скандално известния и изгонен от НГДЕК Емил Джасим.  Джасим е бивш учител от НГДЕК, но е напуснал след скандали. Сега се подвизава и като програмен директор на Център за образователни инициaтиви. Джасим е известен с отричането на баташкото клане , както и с репликата ,,Вие българите трябва да свикнете че сте просто един от многото етноси, които живеят тук“

На деня в който целия български народ чества годишнината от обесването на Левски, един индивид не се посвени да дава интервюта, в които да осмива  и подменя исторически факти от българското освобождение от турско робство.

Кой  обаче стои зад ПП “Да,България”(където той е член на националния съвет) и Центъра за образователни инициaтиви /чийто програмен директор е г-н Джасим/ и как въпросните организации се финансират и от кого. Отговорът го дава самия Джасим:

Emil Jassim
,,Докато пратени от Путин руски ветерани обучават „доброволците“ в български паравоенни организации, Фондация „Америка за България“ (America for Bulgaria) даде вчера 2,6 млн. лв. за финансиране на проекти на 23 училища за модернизация на учебната среда и използване на съвременни образователни методи и технологии в учебния процес.

Всеки е свободен да си направи изводите сам, доколкото му позволява интелектуалният капацитет.“

И така, парите на Америка за промиване на мозъци са добре дошли. Помощта от доброволците на границата за личната сигурност на гражданите е лоша обаче, според ,,българина“ със странно арабско име и  цитати на корана на профила си !

Явно сигурността по границата му е болна тема, нали именно там спират съмнителни индивиди с арабски имена, без документи , всичките твърдящи , че бягат от Сирия. Исляма трябва да влиза спокойно в Европа,необезпокоявано и безпроблемно. Без значение, колко от ,,мигрантите“ са готови да станат на фоерверки в препълнен европейски площад, с викове ,,Аллах акбар“.

%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bc1

Джасим е бивш учител от НГДЕК, но е ИЗГОНЕН след скандали.

Сега се подвизава като програмен директор на Център за образователни инициaтиви и е кандидат за министър на образовението :

Джасим е известен с отричането на баташкото клане , както и с репликата ,, ,,Вие българите трябва да свикнете че сте просто един от многото етноси, които живеят тук“

Ето какво казва арабския българин Джасим по повод отпадането на някои произведения от учебнците:

,,Да, никой не отрича ужаса на Батак, нито насилствените помюсюлманчвания, които са се случвали на ОПРЕДЕЛЕНИ места в ОПРЕДЕЛЕНИ периоди, нито причините за хайдутството. Но можете ли да отречете, че през 19-ти век очевидно българите търговски започват да ЗАВЛАДЯВАТ  Османската империя? Че българските абаджии от Хамбара в Цариград шият униформите за цялата османска войска?“

Разбирате ли уважаеми наследници на гордите български завоеватели. Не само не сме били клани и избивани 500 години от турците,не само сме живели мирно и щастливо с тях, но и дори ние сме тръгнали да ги завладяваме малко преди руснаците да ни осуетят коварния план. Аз лично, почти почувствах вина от този факт. Чудя се как Турция още не ни е обвинила в търговски геноцид над клетия турски еснаф проведен през 19 век от агресивните българи.

Това,  разбира се е една от многото изцепки на натурализирания арабин, който ни учи на политически коректна и съобразена с евро-директивите история.

Нека  видим какво казва човекът, позволил си да провежда уроци по история в ..джамия, на деня в който почитаме паметта на Апостола.

“Обесването на Васил Левски“ на Ботев е със сигурност издадено повече от две години след смъртта на Левски в края на 1875 година, когато така нареченото Старозагорско въстание, в което участват 16 души цифром и словом, се проваля.“

,,Българите преди 1944 година, дори в 19 век по време на турската власт, са супер инициативни.  Но който е бил инициативен и в добри отношения с турската власт, е можел да има един пазар от Дунава до Йемен.

https://www.youtube.com/watch?v=oFIyR7ntWZM

За сведение на Джасим, въстанието е много масово в селата около Стара Загора[1]. Над 800 души участват в образуваните 6 големи селски чети. Някои от четите пристигат в околностите на Стара Загора в очакване да се присъединят към въстаниците от града. Водят се тежки сражения около селата Обручище, Самуилово и Елхово. Четите на Руси Бакърджията (100-120 души) и на Стефан Чифутов (105 души), водят сражения с турците в околностите на село Елхово. Едновременно с това въстание в Шуменско иРусенско (Червеноводска въстаническа чета) действат 2 малки чети, Но за ,,историка“ Джасим, фактите не са от значение.

Джасим продължава с новата ВЕЧЕ знайно от кого платена и знайно на кого удобна версия на историята.:

,,Защото статистически, ако видим как се развива Априлското въстание, то се случва от една шепа хора, останалите са си траели, една част ги  е било страх, разбирам ги, други са имали интереси, и тях ги разбирам“

Той разбира , но ние не разбираме как може толкова нагло да се подменя историята. Фактите обаче говорят друго. ,,Шепата хора “ според историците са десетки хиляди –Според исторически сведения жертвите на турската армия са около 70 000 души.Още преди края на въстанието руският консул в Одрин Алексей Церетелев смята, че са разрушени около 200 села с общо население повече от 75 000 души[6]. Според историка Николай Овчаров загиналите са повече от 30 000 души.

,,Историка“ Емил Джасим не се свени да нарича в същото това интервю зверството в Батак-хуманитарна катастрофа причинена от забележете ,,прекомерна сила“ приложена от турската войска.

Не господин Джасим, Батак е безумно жестоко клане на жени и деца, не е ,,хуманитарна катастрофа“ а безумно зверство извършено със съдействието на прехвалената от вас турска власт. Батак е символ на една епоха на робство и насилие, и Батак ще се помни въпреки опитите ви.

Задаваме въпроса и кой стои зад ПП “Да, България” и Център за образователни инициaтиви /чийто програмен директор е г-н Джасим/ и как въпросната организация се финансира и от кого. Може би отговора на този въпрос ще ни даде и отговора на въпроса  ,,Кой иска да подмени българската история и защо?“

Кой има интерес от подмяна на историческите факти свързани с турското робство и кой прокарва ,,новата историческа версия“ ?

Не правим аналог, но пред очите ни все още е отрязаната глава на американския журналист, а палача му се оказа натурализиран арабин, с добро образование, роден и израсъл в Великобритания и неин гражданин.

Но пък, вече е ясно кои и колко плаща на изгонения от НГДЕК ,,учител“ да говори и да учи децата ни на това-,,Америка за България“! Плаща милиони. Честито българи. Парите не миришат. Отворете границите за ,,арабските братя“ на Джасим. Забравете жертвите във влака на гара Бунов/жени и деца/, забравете бомбата на летище Сарафово. Отворете границата, домовете и сърцата си със слабата надежда, че следващата бомба няма да засегне вас или ваши близки. Така повелява добре платения от ,,Америка за България “ г-н Джасим.

Към Христо Иванов – председател на ПП “Да, България”

Щом сте взели в редиците си такива “българи”, не лъжете хората, че ще работите за България… Ще работите за фондация “Америка за България”

Кога ДАНС, ще се поинтересува от тази очевидна противодържавна дейност финансирана от чужбина и кога ще има осъдени за престъпления против Републиката по глава 1-ва на особената част на НК ?

Ще следим случая !

%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bc-3

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] защото е изтекъл законният срок. Тогава магистратите се изплашили и започнали да отлагат завеждането на дело, защото […]

  2. […] защото е изтекъл законният срок. Тогава магистратите се изплашили и започнали да отлагат завеждането на дело, защото […]

Leave a Reply