Защо олигарсите се страхуват от християнството - петър низамов защо олигарсите се страхуват от християнството - петър низамов 1842023450602325f57b38a195068462 v4big защо олигарсите се страхуват от християнството - петър низамов през последните три седмици gab бяха блокирани от три различни банки. Ние в gab управляваме легален бизнес в сащ. Продаваме софтуерен лиценз на нашата услуга gabpro заедно с шапки, тениски, чаши и други стоки. Bnews защо олигарсите се страхуват от християнството - петър низамов
Защо олигарсите се страхуват от християнството - петър низамов 1842023450602325f57b38a195068462 v4big защо олигарсите се страхуват от християнството - петър низамов през последните три седмици gab бяха блокирани от три различни банки. Ние в gab управляваме легален бизнес в сащ. Продаваме софтуерен лиценз на нашата услуга gabpro заедно с шапки, тениски, чаши и други стоки.

Защо олигарсите се СТРАХУВАТ от християнството.

През последните три седмици Gab бяха блокирани от три различни банки. Ние в Gab управляваме легален бизнес в САЩ. Продаваме софтуерен лиценз на нашата услуга GabPRO заедно с шапки, тениски, чаши и други стоки.

Последната банка ни съобщи, че закрива сметката ни с обяснението: „медиите писаха лоши неща за вашия бизнес“. Цифровата и икономическата сегрегация и отдръпване вече се случват и Gab е доказателство за това. Случаят с Gab е тест за олигарсите.

Скоро ще започнат да атакуват църкви и християнски организации по същия начин, по който преследват Gab вече близо пет години. Може би това отдръпване след време ще стане географско. Времето ще покаже, но лично аз съм психически подготвен за това. Не е наш избор, а на олигарсите психопати в американския режим. С радост ще го приемем и вече няма да се свързваме с нечестието и техния смъртоносен култ, към комунизма и критическата теория. Могат да си запазят часовете с драг кралици, 87-те пола, упадъка, моралния разврат и безкрайния хаос.

Ние избираме нашата хуманност, свобода, ред и Исус.

Точно затова, разбира се, управляващите атакуват Gab. Десетки милиони християни използват услугите на Gab всеки месец, за да се обединят и да получат достъп до свободен поток от информация, който не може да бъде намерен никъде другаде в интернет, без цензура. Много от тях се събуждат за злото на олигархичния режим и щом това се случи, е само въпрос на време системата им да бъде свалена. Важно е да се разбере, че не само Gab са атакувани, но и християнството като цяло. Ето някои скорошни примери от пресата:

The Republican embrace of white Christian nationalism and the decomposing trajectory of the GOP

Christian nationalism and its role in insurrection and impeachment

Christian nationalism is a threat, and not just from Capitol attackers invoking Jesus

Christian Nationalism Is Worse Than You Think

New Survey Shows 3 In 5 White Evangelicals Say Joe Biden Wasn’t Legitimately Elected

The Rise of Christian Nationalism

Christian nationalism poses a major threat to American democracy

How the Christian Right Helped Foment Insurrection

Както можете да видите християнството е нападнато от американския олигархичен режим, но защо? Отговорът е прост: те искат да сме разделени, един срещу друг по раса, политически партии и още повече, защото ако се обединим всички заедно в името на Христос, за да си върнем страната и културата обратно, ще свалим техния нечестив режим. Те тласкат тази омразна концепция за „чезнещите бели християни“, за да деморализират всички християни. Реалността е, че християните от всички раси са абсолютното мнозинство в САЩ. Представете си само, ако се обединим заедно в името на Христос срещу демона на комунизма и злия американски олигархичен режим. Можем да спечелим тази война без нито един акт на насилие. Всичко, което трябва да направим, е да изградим собствена икономика и да излезем от тяхната порочна система. Трябва да осъзнаем, че най-мощното оръжие, което имаме срещу тези хора на власт, не е гласуването или насилието. Това е нашият портфейл, нашите данни и нашето време. Християните способстват собствената си смърт, прекарвайки безценното си време, наблюдавайки неморалната и изродена критично-теоретична индоктринация в домовете си. Срежете връзката.

Спрете да гледате „недискриминиращи“ спортове и телевизия. Спрете да правите пари за Врага. Християните финансират собствената си смърт, като харчат трудно спечелените си пари за „недискриминиращи“ корпоративни марки като Coke, които искат те да бъдат „не толкова бели“. Спрете да купувате тези продукти и услуги. Спрете да правите пари за Врага.

Християните финансират собствената си смърт, като предават всичките си данни на платформите и услугите на Big Tech. Ако използвате услуги от Силициевата долина, вие сте продуктът, който се продава. Вие сте цифровият роб на тяхната плантация за извличане на данни. Спрете да правите пари за Врага.

Ако християните осъзнаят тези три неща и предприемат незабавни колективни действия, цялата система на врага ще рухне без нито един акт на насилие. Ето защо те атакуват Христос индиректно, както се вижда от някои от връзките по-горе. Позволете да ви задам един въпрос: от кого се страхува Китайската комунистическа партия? От американското правителство ли? Европейският съюз? Русия? В момента в Китай има повече християни, отколкото цялото население на Съединените щати. Слава на Бога! От кого се страхуват олигарсите в американския режим? От Исус Христос. Христос ще доминира над Китай, САЩ и останалия свят. Въпросът е не дали ще, а кога. Тъй като християните, повече от всякога трябва да се обединят и да предприемат колективни действия срещу Врага, като излязат от съществуващата и корумпирана система, за да изградим своя собствена.

Превел: Христина Айналиева-Кавадиас

ЗА Семейството

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Против “Джендър” образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White cbnnews logo

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук