Истински трудовак ! Царят забогатял от производство на телевизори!

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Съвсем царя той раз­кри от първо лице кога е започнал да си изкарва пре­храната сам. Колкото и да е странно, бив­шият преми­ер е натру­пал първи­те сериоз­ни суми в банковата си сметка, когато упра­вата на компания в Испания, която се зани­мавала с произ­водство  на теле­визори.

Петър Низамов за срещата на Борисов: „Усилията на България В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО на наркотици се оценяват високо.“

Това признава ца­рят в автобиографията, в която разказва за необикновената си съдба. Симеон навлиза в бизнеса, когато негов приятел го препоръчва да стане член на управителния съвет на компанията Thompson Grand Public в Испания. Тази позиция той заема в продължение на 13 години. Навремето Thompson Grand Public е бързо развиваща се компания, което съвпада с отварянето на испанската икономика, където цял свят искал да инвестира. Съвместно с японците фирмата открива заводи във Вик, Каталуня и Мадрид за производство на телевизори. Голяма част от черната и бялата техника, която се изнася за цяла Европа, се произвежда в Мадрид. „Вътрешният ни пазар беше в подем, а ръс­тът на оборотите напом­няше на този в днешна Азия”, разказва Симеон. Неговото задължение било два пъти годишно да ходи заедно с другите шефове в Париж, за да представят отчетите на компанията. „Работата ми беше прекрасна. Успоредно с това започнах да усещам увеличаването на приходите от моя труд в хотелиерската компания, както и от дивидентите, които получавах като член на управителното тяло на Thompson Grand Public”, обяснява забогатяването си бившият премиер. Начинанията му стават още по-мащабни, защото той влиза в управата и на друга испанска фирма, „Паскуал”, която се занимава със селскостопанска и хранително-вкусова промишленост.

Започва дело срещу жертва на постановка като на Митко Върбанов от Господари на Ефира

Паралелно управлявал и семейните имоти. В онзи период царят без малко да направи грешна стъпка. По това време се появяват различни финансови пирамиди и се завъртат схеми за изпиране на огромни суми пари. Бившият премиер признава, че бил изкушен да вложи средства в тези начинания, но се спрял в последния момент, което може би го е спасило от фалит. „Явно моят недоверчив характер ме предпази от тежки финансови последици. Още повече, че това не бяха само мои пари, а и тези на майка ми и сестра ми и индиректно на нашите деца. Щом някой ми предложи инвестиции с доходност, по-висока от тази на нормалните бан­ки, веднага се досещам, че има нещо съмнително. Убедих се също така, че в наше време не е възможно да живееш само от рентиерство, както и че не бива да държиш всич­ки яйца в една кошница”, разказва царят и от при­знанието му става ясно, че той никога не би вложил пари в КТБ, под­мамен от високи лих­ви и преференциални условия.

Симеон твърди, че с жена си Маргари­та никога не са правили излишни, а още по-малко разточи­телни харчове. Те изпит­вали ужас от показност­та и затова дълги години карали една и съща кола. „Даже и днес нямам прислуга във „Врана”, а когато се наложи, дори готвя. Не получа­вам нито субсидия, нито пенсия от държавата и не желая нищо от нико­го. Никога не съм бил и сега не съм способен да се моля за пари, та дори да става дума за най-благородни и възви­шени кау­зи”, отси­ча царят.

Разклатената държавна власт се разправя със злостните си врагове

 

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.