%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b1%d1%81%d0%bf

Ето кои са евро-депутатите, които подкрепиха приемането на мигранти у нас!

България и Европа са заплашени от подмяна на етническия, културния и религиозен облик чрез настаняването на пришълци от Азия и Африка. Тези евродепутати на снимките гласуваха „ЗА“ насърча­ването на мигранти към страната ни. По този начин БСП и ДПС влязоха в дого­ворка за ислямизирането на целия континент.

След гласуването на скандалната резолюция за насърчаване на мигра­цията, Да се отзоват опозорилите българските интереси предста­вители в Европарламента. Евродепутатите на БСП и ДПС извършиха огромно предателство спрямо интересите не само на Европа, но най-вече на българския народ.
Припомняме, че резолюцията е приета с 339 срещу 333 гласа, което означава, че гласовете на българските евродепутати са обърнали гласуването и са позволили приемането на тази опасна и вредна за България резолюция.

Президентът на ПЕС Сергей Станишев (крадецът ограбвал България над 4 години) защити вота си в подкрепа на резолюцията и се обърна към ГЕРБ: „Недопустимо е отговорни политици да използват страха в предизборната кампания, за да преборят своя ужас от загубата на изборите. В този случай от ГЕРБ решиха да изопачат документи на ЕП, за да направят политиката и кандидатите си по-приемливи“

Kornelia

Leave a Reply