Когато не намирате логика в нещо. Съответно то е недостоверно.

Но там, където не намирате логика , всъщност има логика, но не е там, където я търсите.
А това е така, защото този, човек, който е задал логиката, не я е вложил в това, където търсите вашата логика.

Въпрос на приоритети, морални ценности и принципи.

И никога не забравяйте.

На тях (управляващата върхушка) – лъжата е най-силната им черта.

Не може да им се отрече, че са добри в изкуството на манипулацията.
Само, че вярващите са “КЪТ”.
Повечето мечтаят да ви видят като Мусолини- обесени с главата надолу.
Колкото и да лъжете, всеки ще сменя канала, или като попадне на вас ще отиде за да използва “дупката” , да си направи кафето за мача след малко.
Ако си вярвате, че някой ви “вЕрва” как ще оправите България за 800 дни или как вървим нагоре, блажени са верюищите. Или пък как икономиката регистрирала увеличение от предната “петилетка” с 0.00000001 %.

Само, че тя – икономиката на България е под нивото на такава, на бананова република.

Image result for banana republic

Съдържание :

Или, че увеличавате пенсиите с грижа за възрастните.

Image result for ð¿ðµð½ñð¸ð¾ð½ðµñ€ ð±ðµð´ð½ð¸

Ехо ! Всеизвестен факт и публична тайна е , че умишлено унищожавате възрастните поради няколко причини.

Първата- не живеят в някоя ромска махала и не са ви електорат.
Дори са електорат на опонентите ви. Досущ като вас. Вие и те. Буквално и преносно, една майка ви е раждала.

Пардон, една Държавна сигурност ви е създавала и назначавала.

Тези – старите (убийците и терористите от БКП) , вие – новите (крадците и прокудниците на интелигенцията, от всички, до една партия, част от измисления ни, назначен, направляван и контролиран от ДС, политически “елит”).
Image result for ð¸ð·ð¼ð¸ñð»ðµð½ ðµð»ð¸ñ‚Нали си ги свалихте сами, а по стар Балкански обичай, когато нещо се премахва, обикновено се изчистват и ликвидират отделните елементи от цялото.
Казвам го това, за хората, които помнят времената на реален икономически растеж и привиден просперитет по времето на комунизма.
Имало е и не е лъжа да се каже, че тогава са построени три Българии.

За 30 години не могат да окрадат и източат всичко построено тогава. Вече гушите им ще се пръснат, кантарът не ги хваща от преяждане, Чорбаджи Нено и Неновица от “Маминото детенце” и техните клокочеши лебеници- пасти имат още много да ядат пред нашите управници, но пак има още за крадене.

Разбира се трябва да се говори и за избиванията, депортациите, лагерите, репресиите, конфискациите, екзекуциите, убийствата без съд и присъда по времето на режима. Примерно мен сега заради този пост, със сигурност щях още утре да съм в Белене или на каменните кариери край Ловеч, семейството ми дори нямаше да бъде уведомено.
Image result for ð±ðµð»ðµð½ðµ ð»ð¾ð²ðµñ‡
След един – два месеца щях да им пиша по някакъв начин по пощата, че съм въдворен там. Така, че имало е за всички, всичко, но я си казал нещо, я са те разкостили до десето коляно. Както си е реда – с милиция, лагери, уволнения, разселвания и какво ли още не. От широкия арсенал на болшевиките и НКВД. Отговорни за това всичко са именно главният секретар на партията, който е бил пряко контролиращ Мирчо Спасов и другите Министри на МВР, които са имали правото по силата на указ на Президиума на Народното събрание, с неговия подпис само, да въдворява в лагери без съд и присъда.
Image result for ñƒðºð°ð· ð²ñŠð´ð²ð¾ñ€ñð²ð°ð½ðµ
А от там ако излезеш жив, значи нищо не може да те събори повече. Който казва, че Тодор Живков няма вина за лагерите, да знае, че има документи, в които е докладвано пряко на него за избиванията в лагерите, но чак, когато имало опасност това да се разбере публично в чужбина, официално закрива лагера Ловеч, обявява България, като страна, където няма други лагери и налага само “забележка” на Мирчо Спасов, при положение, че именно служители на министерството са докладвали за огромната смъртност в лагера, за опасността при заравянето на убитите да се тръгнело мълва за това, защото по много пъти всеки ден излизал камиона с убитите, а той нямал брезент и това можело да опетняло лицето на партията, че хората не умират от работа, ами от глад и бой с криваци до смърт. Отговорни са Държавна сигурност, които са имали агентурен апарат с доносници във всеки колектив. Т.е. примерно сега ако работите някъде в стая с 5-10 служители, едно време, ДС със сигурност са имали минимум един много сигурен и благонадежден доносник, който донася на ДС, че си шпионин или враг на народа, защото примерно харесваш сините дънки или слушаш “Битълс”. За последното “чичковците” от ДС, изключително много и изрично са забранявали.
Image result for ñ…ñƒð»ð¸ð³ð°ð½ñðºð° ð°ðºñ†ð¸ñ 1958
Дори е имало т.нар. хулианска акция, когато са въдворени хиляди за няколко вечери, взето направо от улиците, за носене на чарлстони, за вредно западно влияние. Това било за тях, представете си, нарушаване на обществения ред. Има сериозна статистика за жени докладвали мъжете си, синове докладвали бащите си. Предполагам знаете, че не е било доброволно. Буквално и стените са имали уши тогава. Направо и без да има стени, пак може да има уши.

От друга страна, за който слуша, работи, където те са му разрешили, не пита и се прави, че не вижда, на тях всичко им е било осигурено – апартамшент, кола, почивки по няколко пъти на море и планина, храна без ГМО, “натюрлиш”.

Е, разбира се това само при положение, че нямаш дори един осъден от народния съд, невъзвръщенец или обявен по някакви си техни болшевишки , сталинистки “критерии” като враг на народа, кулак, буржоа и други техни си сътворени наименования, с които тогавашната съветска власт е категоризирала враговете си.
Image result for ðºñƒð»ð°ðº ð±ñƒñ€ð¶ð¾ð°Много ясно, че дори и родата им не са имали право да учат в университети, да заемат уважавани длъжности. Навсякъде са ти затворени вратите.

Толкова за негативно и за липсата на свобода.

Не, че сегашната свободия е родила нещо съществено. Аз почти не виждам разлика.

Преди партията е командвала, сега командват техните наследници и пионки, които забогатяха на кредит, след източване на хазната, чрез източване на предприятията и заводите за да ги продадат после на себе си като губещи срещу 1 лев, чрез подставени лица, разбира се. После защо в Чехия имало икономика, а тук имало само една фабрика за капачки. Ами защото те са си те пак, само, че с нови , чисти като бебешко дупе, неоптнени имена. Просто решиха , че след като не са дали повече от един лев за тези заводи, ще им е по-изгодно да ги продадат на части, отколкото да инвестират в тях и да развиват бизнес, от който нищо не разбират. Ето там потънаха заводите.

Приватизация- да, но приватизация по модела Луканов-Костов, предпочитам планово стопанство.

Ами как да разбират, те от икономика. Те всичките са завършили РАБ–ФАК.

Извикали са ги един ден през 90-та година в партийния дом и са им казали: “От днес вече не сте директори за заводи, не сте вече малки “Мао Дже Думчета”, ами от днес вече сте капиталисти, собственици на милти-национални компании, синдикати, корпорации” , които за няколко дена под влиянието на част от ръководството на уж вече не съществуващата тогава “Държавна сигурност” започват да управляват цялата икономика, политика, гражданско общество, целия обществен живот на страната, че чак до културата и спорта.

За какво им е да подобряват нещо? Който и да дойде, все е човек на ДС. Нали те си го дирижираха този механизъм?

Вгледайте се в лицата им, погледнете историята им.

Иван Костов- подвизаващ се като лидер на “демократичната опозиция” , премиер на СДС – комунист още от средата на 70-те години. Женен на партийната секретарка на партията в Благовградска област.

Редактор на вестник “Работническо дело” – официоза на комунистите. Как се ставаше тогава редактор на “Работническо дело”. Само един некомуникст да имаш в родата си и никога през живота си няма да си журналист, камо ли да си редактор на официалния партиен вестник.

Image result for ð¸ð²ð°ð½ ðºð¾ññ‚ð¾ð² ñ€ð°ð±ð¾ñ‚ð½ð¸ñ‡ðµñðºð¾ ð´ðµð»ð¾

Image result for ð¸ð²ð°ð½ ðºð¾ññ‚ð¾ð² ñ€ð°ð±ð¾ñ‚ð½ð¸ñ‡ðµñðºð¾ ð´ðµð»ð¾

Бойко Борисов – лидер на ГЕРБ, т.нар. център-десни.

Член на БКП, отказал се от пожарната за да постъпи в любимата партия.

Image result for ð±ð¾ð¹ðºð¾ ð±ð¾ñ€ð¸ñð¾ð² ð±ðºð¿

Image result for ð±ð¾ð¹ðºð¾ ð±ð¾ñ€ð¸ñð¾ð² ð±ðºð¿

Защо тези велики некомунисти нямат нито един убит в родата си, поне един въдворен, изселен, поне един. Сега да не кажете, че са на изчезване, защото аз познавам страшно много хора, които имат избити в рода си.

Моят дядо е убит от т.нар. Народен съд, само, защото е бил офицер (интелигентен човек, тогава това е било най-престижното) и въпреки, че е трябвало да гони РЕМС-истите, след смъртта на Царя, когато се вижда, че войната върви към разгром на Германия, той дори ги покрива. А пра-дядо ми са му взели книжарницата, където е давал безплатни уроци на беграмотните на главната улица в Бургас. Взели са му къщата и са дали там да живеят други хора, а тях – две семейства са би “навряли” да живеят в избата и са им написали на вбратат “Буржоа”, защото хората са били интелигенция, ама не печалбарска интелигенция , а благородна интелигенция, учители, книжари, писатели, офицери. Не са били богати. Къщата са я имали от Поп Георги Стоянов Джелебов, който е имал 8 дъщери и след като разпределил за всяка дъщеря по една къща , е дарил останалите (тогава Бургас е бил малко селище) за да бъде построено първото Българско училище и Първата българска църква в Бургас – “Св. Св Кирил и Методий” .
Искам един от министрите на т.нар. анти-кумунисти от ГЕРБ. Искам само един от министрите им до сега. да покаже един убит от родата му. Защото избитите са близо 300 000 и не е възможно в страна с вече около 6 млн. население, от които много роми, да няма поне един министър за 30 години “демокрация” , който да един истински анти-комунист, а не ортак с тях. Нали говорят , че БСП са комунисти, а те ще ги “мачкат” именно поради тази причина.

Аз също съм анти-комунист и не виждам нищо анти-комунистическо в ГЕРБ. Искам да разбера коя част от жертвите на режима олицетворяват. Защото в тях виждам съвсем други лица – палачите и техните наследници. Тези, които ги спасиха от лустрация. Тези, които назначиха само комунисти на всички ръководни постове в страната.

И сега , след 30 години, на тях им е най-лесно да яхват анти-комунизма.

Написали в учебниците по история, че българите живеели по-зле през комунизма, отколкото през Турското робство. Първо, това въобще не е вярно, а да го твърдите при все още живи съвременници, живели тогава, видели всичко през очите си е глупаво, защото е плитка лъжа. Второ, мислите ли, чер това ще ни накара да забравим произхода ви, създателите ви и ще си кажем, че сте преживяли катарзис. Сега , че на Бойко сметките му са в Катар, не означава, че е преживял катарзис. И трето ! НИЕ ДА НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ? НИЕ СПОРЕД ВАС В ОРАНЖЕРИЯ ЛИ СМЕ РАСЛИ ? ДА ВИ ПРИЛИЧАМЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ ? Много добре знаем защо го правите. Не защото не сте комунисти, ами защото като го напишете, ще има грантове за награда за турската пропаганда. Ако по времето на турското робство сме живяли по добре отколкото през комунизма, това означава, че Бойко е най-лошия тиранин на Българите и с достойнство трябва да си носиш прозвището “Българоубиец”, защото сега живеем по-зле от тогава и най-интересното е , че не мога да намеря и половин човек, който е живял през комунизма, който да има различно мнение от това. Търсил съм. Не мога да намеря . Вие ако знаете някой, кажете ми. Дори репресирани от комунизма, казват, че тогава е било много по-добре от сега.

Как изведнъж станахте изведнъж анти-комунисти, при положение, че вие самите и всичките ви роднини сте били комунисти от както се помните.
БКП, Партията ли ви заповяда да влезете в тази филмова роля ?
И най-интересното при ГЕРБ е , че опорката им е .

Който не харесва ГЕРБ е комунист. А който харесва ГЕРБ , какъв е?

По-голям комунист.

Защо не заговорите за декомунизация и лустрация като сте такива? Или тогава ще останете без депутати, министри и сигурни хора на високи постове. Колко процента от вас са членове на БКП или агенти на ДС? Като процент, калко? Мина ли вече 80% ? само от осветлените. За всичко почти вече му е минало времето, защото сега кой ще лустрираме? Те се видоизмениха, смениха по 10 подставени лица. Бившите партийци измряха, да живеят сега, техните наследници и верни ученици. Аз искам лустрация, но на какъв критерий? Ще лустрираме всички членове на БКП ли? Те са около 2 млн.
Image result for ð¿ð¾ð¶ð°ñ€ ð¿ð°ñ€ñ‚ð¸ðµð½ ð´ð¾ð¼
Да лустрираме агентурата на Държавна сигурност, но не знам дали ви е известен факта, че след инсценирания пожар в Партийния дом,обявиха, че изгоряли именно архивите на ДС. И това под ръководството на Атанас Семерджиев – вицето на първия демократично-избран президент на България от СДС – Желю Желев.
Image result for ð¶ðµð»ñŽ ð¶ðµð»ðµð² ð°ñ‚ð°ð½ð°ñ ñðµð¼ðµñ€ð´ð¶ð¸ðµð²Image result for ð¶ðµð»ñŽ ð¶ðµð»ðµð² ð°ñ‚ð°ð½ð°ñ ñðµð¼ðµñ€ð´ð¶ð¸ðµð²
Същият е също и Живков министър на отбраната и изпрати български войски да потушават анти-комунистическата Пражка пролет. А това ви го казвам да вникнете в симбиозата, в катарзиса, в съществото. Кажете ми как веднага след падането на комунизма, демократичната опозиция СДС и нейния номиниран и после избран президент, които се предполага, че трябва да направят реформите си избират за вице не кой да е, ами върл комунист, много дългогодишен министър при Тодор Живков, активен борец, преди 44-та – партизанин от отряда на Гочо Вълканов, върл защитник на режима и Варшавския договор, дори и с оръжие.?

Image result for ð°ñ‚ð°ð½ð°ñ ñðµð¼ðµñ€ð´ð¶ð¸ðµð² ð¿ð°ñ€ñ‚ð¸ð·ð°ð½ð¸ð½

Сега ми кажете защо в Чехия Вацлов Хавел не си избра за вице някой генерал от Пражката пролет? Този отговор е и отговорът на въпроса, защо не можем никога да стигнем чехите.

Че в Герб са най-твърдите комунисти. Вълци с овчи кожи. . Не, те до един всичките са нищо повече от подставени лица на ДС.
Image result for ð³ 13Image result for ð³ 13

И тези капиталисти (сегашните олигарси) с парите от кръвта и потта на две поколения българи сега станаха олигарси. Бизнесмени.

Никой не ги пита от къде са им парите.

Те придобиха целия стопански и обществен живот в България. Вече без червените им книжки, които са скрити дълбоко в прахта. Вече по телевизиите ги представят като президенти на компании, общественици, политици, експерти, политолози, социолози. Image result for ð¿ð¾ð»ð¸ñ‚ð¾ð»ð¾ð·ð¸ ñ„ð°ð»ñˆð¸ð²ð¸Само, че зад тези артистички наименования се крие псевдоним : “Агент Иван, Гошо, Гора и т.н.” , както са били регистрирани от командващите ги офицери от ДС.
Image result for ð°ð³ðµð½ñ‚ ð½ð° ð´ñŠñ€ð¶ð°ð²ð½ð° ñð¸ð³ñƒñ€ð½ð¾ññ‚
Крият се още куп кръзки с ДС, БКП, с кражби, източвания, престъпления от нисък и висок калибър. Такива, които никога не са и никога няма да бъдат разследвани. Няма и как това да стане за сега. Едни и същи хора са назначили и стоят и зад гърба на крадците, и тези, които трябва да ги разследват. Защо след като са придобили предприятията, не ги развиват. За какво да превръщат “мандрата” в работно място. Че тази мандра ги направи милионери и милиардери. Колко пъти я източиха?

Първи път, с техни фирми и под охраната на техните рожби – разделилите се с облагите на комунизма спортисти (борци, щангисти, боксьори).На входа и изхода на всяко ДП, като продаваха и купуваха на смешни цени като прекупвачи и после продаваха и купуваха на реална цена.

По този начин се обираха с мутренски методи печалбите на заводите.

Image result for ð¼ñƒð»ñ‚ð¸ð³ñ€ñƒð¿

Постигнаха така желаната от тях задлъжнялост на предприятията, за да ги обявят като губещи и продадат за по 1 ( един) лев.

Image result for ð¸ð·ñ‚ð¾ñ‡ð²ð°ð½ðµ ð½ð° ðšñ€ðµð¼ð¸ðºð¾ð²ñ†ð¸

Накараха работниците да стачкуват, защото няма пари за заплати, с което дадоха и привидно благородно основание за бърза приватизация без губене на време.

Image result for ññ‚ð°ñ‡ðºð¸ ð²ð¸ð´ðµð¾ð½ð¾ð²

Демек, опростена процедура. Поради целесъобразност.
И тогава веднага, като че ли по поръчка се появяваха подставените фирми на комунистите, регистрирани на острови, на името на безимотни, с нереални собственици. Същите се тиражираха от “свободните” медии като международни, “големи инвеститори”.

Заглавията бяха гръмки от рода на “Най-голямата компания в бранша купува държавно предприятие ….”.

Related image

Само, че тези медии по спешност бяха направени от Държавна сигурност още по времето на Луканов за да им гарантират пропаганден апарат.

Image result for ññ‚ð¾ð¼ð°ð½ð° ð¿ðµñ€ð½ð¸ðº ðºñƒð¿ñƒð²ð°ñ‡

Със собственици , главни редактори и другите командни позиции в т.нар. медии, бяха “наградени” само сигурни и благонадеждни комунисти, с голям принос за справяне с неблагонадеждните на режима.

След което заводите се продаваха за по 1 лев.

Image result for ð¿ñ€ð¸ð²ð°ñ‚ð¸ð·ð¸ñ€ð°ð½ ð·ð° ðµð´ð¸ð½ ð»ðµð²
Буквално. Разгледайте и ще видите колко процента от заводите са продадени за по един лев на единствен купувач, а всъщност пред търговете чакаха коли с мутри и не допускаха никой друг.

После какво направиха.

Сложиха си един наивник за премиер – Жан Виденов, на който му заповядаха да “заздрави” икономиката като печата левове, с които да плати на работниците на неприватизираните предприятия, за да спрат стачките, които също бяха контролирани от ДС чрез синдикатите КНСБ и “Подкрепа” ,където бяха пльоснати като шефове стари комунисти като Константин Тренчев.

Image result for ð´ð¾ð»ð°ñ€ ð¾ð±ð¼ðµð½ð½ð¸ ð±ñŽñ€ð° ð²ð¸ð´ðµð½ð¾ð²

Да покрие загубите, които идваха изкуствено от техните фирми, които изкупуваха продукцията им под производствената им цена, след като бяха наредили на техните хора- директорите на заводите да продавата и купуват само от точно определени. А който не слуша, нали знаете.. Какво се е случвало и продължава да се случва. Докато Видеоновото правителство печаташе в БНБ нови банкноти в обръщение, директора на БНБ (човек на ДС, а не на Виденов) печаташе левове денонощно.
Image result for ð´ð¾ð»ð°ñ€ð° ñ‚ñ€ð¸ ñ…ð¸ð»ñð´ð¸ 1997 ð»ðµð²ð°
В резултат от това, а това го знае почти всеки второкурсник по финанси. В резултат на това, няма просто друг начин това да не се случи в условията на пазарна икономика, опредеяща стойностите на критерия на търсенето и предлагането, дефицитите и излишъците.
Image result for ñ…ð¸ð¿ðµñ€ð¸ð½ñ„ð»ð°ñ†ð¸ñ 1997
Тогава заради това за 1 лято цените се вдигнаха 20 пъти, долара от 50 лева, стана 3000лв. Така обезцениха спестяванията на българина, който към онова време, въпреки обявената демокрация, нямаше право да купува повече от 2000 долара. Съответно преди лятото ако е можел да си купи апартамент с парите си, след него – най-много хладилник.

Това даде така желаната от крадците дестабилизация на банковата и финансовата система. А в мътни води, най-добре се лови риба.

Image result for ðºñ€ðµð´ð¸ñ‚ð½ð¸ ð¼ð¸ð»ð¸ð¾ð½ðµñ€ð¸

Нека да не забравяме, че първите си милиони те ги получиха като необезпечени, невъзвръщаеми банкови кредити от първите частни банки, раздавани по списък , изготвен от Луканов .

Related image

А банкери станаха пак същата категория крадци и доносници, пак по същата изработена схема: “Ще има капитализъм, но ние ще сме капиталистите”.

Image result for ð±ð°ð½ðºð° ð¼ð¾ð»ð»ð¾ð²

И с най-важното условие – много да слуша.

Related image
Говори се и за червените куфарчета, раздавани от Луканов, но за това няма доказателства. Според мен валутата, златото, номизматичните ценности, парите от контрабандните канали (тогава контролирани от държавата) те самите си ги изнесоха в техни офшорни сметки за Луканов, Гоцев, Петър Младенов и др. Не знам да е имало много пари в кеш тогава по времето на комунизма в наличност, поради естеството на плановото стопанство, което се гради на принципите на потреблението и производството. Долари, Швейцарски франкове също не е имало много в наличност поради липсата на обмен с западния блок. Долари са получавали от Арабския свят, с които сме търгували много. Златото също не е било фактор при условията на такава икономика, поради необвързаност на лева със златото. Левове могат да изнесат, ама няма кой да им ги обмени ако са много. Пък и за какво са им на банкерите тогава левове. Какво ще ги правят? Според мен парите те направиха , като осребриха националното стопанство по схемите по-горе, което вече като продукти или материални активи продаваха в чужбина за долари.

А мутрите.

Image result for ð²ð°ñð¸ð» ð¸ð»ð¸ðµð²
Те лесно бяха излъгани и после изиграни. Комунистите направиха от необразованите борчета, силовите групировки.

Техните основни цели бяха следните.

Да осигуряват охрана на процеса на краденето, тъй като след падането на комунизма те не можеха да запазят старите структури,

Image result for ð²ð°ñð¸ð» ð¸ð»ð¸ðµð²
защото те са били съставени основно от “твърдо-линейци” , верни на режима на Живков и трябваше да преструктурират МВР много пъти докати заменят непослушните или несигурните елементи с техни сол т…..и . За целта те трябваше да дискредитират МВР пред обществото за да могат да направят нужните за тях промени безпроблемно, с ръкопляскания и без опозиция. За това използваха опита на Римската република и вместо да използват МВР , си изградиха силовите структури, които освен за това могат да бъдат натоварвани с всякакви “мокри” задачи.

Следващата основна задача на силовите структури, които бяха създадени в България без еквивалент в останалите бивши социалистически страни, беше да отклонянват вниманието, да създават страхова психоза в населението.

При липсата на репресивния апарат на въдворяванията, лагерите и другите лостове на тоталитарния режим, все пак някой трябваше да се занимава с това да наказва пречките на новия режим. Също трябваше да се всее повсеместен страх у хората, както едно време са били лагерите, ДС и милицията. Някой трябваше да напомня на българина, че не може да говори каквото си иска. Че България не е демократична и да не надигат много глава. А както стана въпрос, това не беше сигурно чрез МВР, където имаше още много за чистене докато стане вярно на новите диктатори. Поради липса на качествени мутренски кадри дори им се наложило да използват влиянието на американските си приятели от ЦРУ, на които някои от агентите на ДС , са били двойни агенти, за да въздействат от Чехословакия в затворите да бъдат освободени бандите с крадци на коли от България.

Между другото, разбрах след като започнах да общувам с много чехи, че като кажеш българин в Чехия се сещат как българите са ги биели, грабили, крадели през 80-те години. Един чешки полицай ми разказа как са ги гонили от заведенията им. За полицаите говоря. Отивали нашите мутри при полицейския патрул и им казвали да изчезват от там, че им гонят клиентите и те си тръгвали. И това още го помнят чехите. Все едно сме им били душмани.
Обаче през 1991 г. полицията в Чехословакия тогава, прави акция и хваща до един всички банди на Карамански.

В една от бандите е бил и сегашният премиер на България – Бойко Борисов и е прекарал 8 месеца в затвора Панкрац като обвиняем, без присъда за кражби на коли, организирана престъпност и др. Неговото обвинение е било като помагач, защото е бил “отцепка”.

След екстрадирането им в България , всички са освободени освен Карамански, който е лидер на бандите и е престъпник, лежал в затвора в България още през 80-те години.
Може би заради това ДС са решили , че спойката с него няма да се получи както те искат. Веднага след екстрадирането на Васил Илиев и др се създава ВИС-1, която с пасивното наблюдение на МВР успява да застрахова така всички автомобили, че до ден днешен още думата “застраховам” има двоен смисъл – добър и лош. Какво стана с тях после? Дс успяваха чрез интриги, раздори и др. заучени в съветските школи и учебниците към Държавна сигурност машинации да постигат максималното от тяхното съществуване. Когато започваше да се говори за банките, заводите, веднага мутрите правеха нещо, което да отклони вниманието на обществото от тях. Дадоха им мръсния бизнес, който те смятаха да си вземат обратно, когато изчерпат потенциала на “полезното” им действие.
Image result for ð´ñŠñ€ð¶ð°ð²ð½ð° ñð¸ð³ñƒñ€ð½ð¾ññ‚ ð¼ñƒñ‚ñ€ð¸
И не го ли постигнаха? Всеки се сеща за мутрите , когато заговорим за прехода. В един момент обаче, новият режим заздрави позициите си, подчини напълно МВР, вече беше окрал спестяванията на хората, приватизира силово за себе си цялата икономика, беше въведен валутен борд, като печатането на пари можеше да става само чрез МВФ. Тогава смени посоката на погледа си.Загледа към европейски проекти, евро-фондове, концесии, а за европарите се иска чист имидж, за който създадените от тях борчета пречеха. Колкото бързо ги създаде, толкова бързо ги и унищожи силовите структури.

Предозиралите с чувството за недосегаемост прости селски момчета, се оказаха лесна мишена за опитните чекисти-сталинисти от ДС.

Image result for ð²ð°ñð¸ð» ð¸ð»ð¸ðµð²

Всички от тях бяха застигнати от държавен куршум .

Image result for ð²ð°ñð¸ð» ð¸ð»ð¸ðµð²
Времето вече беше друго. 21-ви век. ДС започнаха да инвестират в политика, медии и МВР. Вече нямаше нужда да поддържат страховата психоза, за тях прехода свърши.

Капитализмът беше дошъл за тях. Те вече бяха капиталисти.

 

АВТОР : Петър Низамов

 

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
В момента правим инициативен комитет за създаване на политическо движение. След като запазим името на движението, ще имаме нужда от 500 членове-учредители и 2500 члена на движението.

Бланки ЗА ЧЛЕНСТВО могат да СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ ТУК :

Благодаря Ви за подкрепата.

Моля да ни напишете в лично съобщение до страницата ни във фейсбук :
“Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение”
С ДИРЕКТНА ВРЪЗКА – ТУК (натиснете) : ,
дали членувате в друго политическо движение и дали искате да сте част от нашите структури по места. Веднага след учредяването на движението ще започнем с политически натиск, вкл. и международен за приемане на закон за лустрацията за всички агенти на ДС и закон за съдене за виновниците за ограбването на българския Народ. Нашата борба следва да бъде прехвърлена на политически терен , защото само така можем легално да влияем на процесите. Знаете , че имаше опит да бъда убит , за мен без съмнение – по поръчка на правителството за това действаме много внимателно. В състояние сме и ще защитаваме всеки един от нашите членове .

Един за всички, всички за един.

Моля , при желание да бъдете наш член, да ни дадете Вашите : име, презиме, фамилия, ЕГН, постоянен адрес ( от личната карта) , номер на лична карта, издадена на (дата) , от МВР – (град).
За момента можем да ви изпратим следните бланки за членство , които при желание от Ваша страна следва да ни върнете попълнени внимателно, защото всяка грешка , означава обявяване на члена за невалиден от съда при регистрацията на движението.
Трябва да ги принтирате, попълните внимателно без грешки във всички полета . Сканирайте попълнените декларации или ги снимайте с телефона и ги изпратете като лично съобщение до страницата Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение ?​
Обърнете внимание, че освен № на лична карта следва да се изпише и датата на издаването и , и от коя местна структура на МВР е издадена.

ВАЖНО !!! Трябва да са попълнени и трите документа за членство в политическото движение.

Личните ви данни са необходими за да се счете членството Ви за валидно съгласно Закона за политическите партии. Ще бъдат използвани единствено за предаване в съда за регистрацията на движението.
Петър Низамов лично е длъжностното лице по събиране, обработка и съхранението на Вашите лични данни и поема цялата отговорност за запазването им.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Декларациите можете да изтеглите от тук (натиснете) .

ДИРЕКТНИ ВРЪЗКИ :
Facebook profilе

Facebook page :
Петър Низамов Petar Nizamov
Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение
Отряди на Петър Низамов за защита на жените и вярата
България Новините
Бургас Новините

Linkedin
Instagram
Twitter

ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:
PetarNizamov.com
BalgariaNovinite.com
Iustitia.bg

Последвай видео-каналите ни:
Vbox7.com

YouTube Petar Nizamov
YouTube България Новините
YouTube Български юридически комитет
YouTube BalgariaNovinite.com
YouTube Free Europe / Свободна Европа

Leave a Reply