Другият път гласувайте за Димитър Николов, не 70% , а всичките 100% …

Кметът-слънце на ГЕРБ от Бургас Димитър Николов явно е откраднал парите за химикалите за разтапяне на снега и парите от обществените поръчки за поддръжка на инфраструктурата на Бургас.

Вече 5 дена след последния снеговалеж, НИКОЙ НЕ СИ  Е МРЪДНАЛ И ПРЪСТА ДА ПОЧИСТИ УЛИЦИТЕ НА БУРГАС.  Центъра на града е ледена пързалка и лично станах свидетел на няколко “лупинги” на възрастни хора, които се нараниха лошо. И всичко това само , защото Бойко Борисов е решил да заплашва хората , че ако не е той премиер, той и неговите протежета – кметовете на ГЕРБ ,ще ни оставят сами да оправяме с всичко без намесата на институциите. Очевидно не чак толкова големия сняг можеше да бъде почистен лесно с техника, която би трябвало да е в наличност и с платени консумативи от данъците ни, които от година на година стават все по-обременяващи.

Задаваме въпросите си към г-н Николов :

  1. Къде са парите за поддръжката на инфраструктурата на Бургас. Не би ли трябвало в “най-добрия град за живеене” да бъдат почистени от леда улиците поне на “пъпа” на града и в частност пред Съдебната палата и пл. Тройката, Главната улица “Александровска” и около училищата?
  2.  Къде са парите за химикалите за стапяне на снега?
  3. Защо не е потърсена отговорност на длъжностните лица допуснали това положение, както и на изпълнителите на обществените поръчки задължени пряко с почистването на града. Не са ли те от  НЕДОСЕГАЕМИТЕ ФИРМИ НА ГЕРБ? Или са си платили огромен рушвет за да не правят никакви разходи и без налична техника,надявайки се  на топла зима, както до сега? Точно за тези огромни рушвети става въпрос, заради тези заради, които малкият и средният бизнес избягват да се установяват на територията на община Бургас…
  4. Какви пари е взел лично кмета и от кой за да си затваря очите ?
  5. Бойко Борисов ли сложи прът в машината на община Бургас?

 

%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b0%d1%81-%d0%b2-%d1%81%d0%bd%d1%8f%d0%b3-5

1 КОМЕНТАР

  1. След срещата с Ер Доган махат окончателно Турското Робство от учебниците ! – България – Новините След срещата с Ер Доган махат окончателно Турското Робство от учебниците ! – България – Новините

    […] Кметът на ГЕРБ, а не на бургазлии, обрече хората на счуп… […]

Leave a Reply