30.4 C
Burgas
Friday, July 26, 2024

КОАЛИЦИЯ – МАЯ МАНОЛОВА, ХЕЛИЗИНКСКИЯ КОМИТЕТ, МЕГЛЕНА КУНЕВА, ВАСИЛ БОЖКОВ И АНИМУС ЗАЕДНО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ

28
0
След края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях.

На първо място в класацията – непобедим, недостижим е Валери Симеонов, който според мен демонстрира изключителна арогантност и ни демонстрира политически хамелеонизъм и противоречие на думи и дела на ново – по сериозно ниво…

Продължаваме и с Америка за България, падрон – “Да, България” (европейските порно-“ценности”), гроб, пардон – ГЕРБ, БКП, пардон – БСП и останалите производни на първата…И чалгата, пардон – Слави. И хазартът (комара) си има партия, така, че циркът е пълен…Запишете се за известия от сайта, защото ще е интересно…

Мая Манолова , Фандълова и Анимус – ръка за ръка в отнеманията на деца и в покарването на “Джендър” идеологията в училищата….

МАЯ МАНОЛОВА – Поредната лъжа, поредното поставено лице на либералите и психо-десните, поредният лъжец, готов на всяка цена да се добере до властта !

Но най-показателното е в това видео!  Нейните кандидати от ДБГ на Меглена Кунева, която докара най-бруталните промени в образованието по времето на кабинета “Борисов 2” , са рамо до рамо с Български Хелзинкси Комитет ( БХК), които издигнаха убиецът Джок Полфрийман за Човек на Годината !

Във видеото виждате основателят на БХК – издиганатият от Сорос за съдия в Страсбург – адвокат Йонко Грозев, рамо до рамо с хора от основните листи на Маяма и “Изправи се”!

Защо смятам, че ДБГ се вля в “Изправи се.бг” ли? Ето защо !

Живко Табаков от „Движение България на гражданите“ е вероятният водач на листата на предизборна коалиция „Изправи се! Мутри, вън!“ за Бургаска област. Това съобщи лидерът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Коалиция - мая манолова коалиция - мая манолова, хелизинкския комитет, меглена кунева, васил божков и анимус заедно на тези избори press manolova burgas коалиция - мая манолова мая манолова , фандълова и анимус - ръка за ръка в отнеманията на деца и в покарването на "джендър" идеологията в училищата.... Мая манолова - поредната лъжа, поредното поставено лице на либералите и психо-десните, поредният лъжец, готов на всяка цена да се добере до властта! Но най-показателното е в това видео! Нейните кандидати от дбг на меглена кунева, която докара най-бруталните промени в образованието по времето на кабинета "борисов 2" , са рамо до рамо с български хелзинкси комитет ( бхк), които издигнаха убиецът джок полфрийман за човек на годината! Bnews коалиция - мая маноловаКоалиция - мая манолова коалиция - мая манолова, хелизинкския комитет, меглена кунева, васил божков и анимус заедно на тези избори екранна снимка 128 1 коалиция - мая манолова мая манолова , фандълова и анимус - ръка за ръка в отнеманията на деца и в покарването на "джендър" идеологията в училищата.... Мая манолова - поредната лъжа, поредното поставено лице на либералите и психо-десните, поредният лъжец, готов на всяка цена да се добере до властта! Но най-показателното е в това видео! Нейните кандидати от дбг на меглена кунева, която докара най-бруталните промени в образованието по времето на кабинета "борисов 2" , са рамо до рамо с български хелзинкси комитет ( бхк), които издигнаха убиецът джок полфрийман за човек на годината! Bnews коалиция - мая манолова

И само 2 дни след големия национален и международен протест, на 09.09.2019г. срещу Стратегията за детето 2019-2030г. – спряна за сега, когато Мая Манолова се изживяваше като подкрепяща родителите срещу отровната стратегия, бе проведена среща по повод: “Превенция на насилието над деца”, организирана от сдружение „Дете и пространство“ като част от националната платформа срещу насилието над деца – обединение „Детство без насилие“. След лек преглед на сайта на организаторите се натъкнах на интересни неща – обичайните заподозрени Анимус и П.У.Л.С, М.Манолова, Й. Фандъкова и т.н. Забележете обхвата по места в цялата страна и вече проведените събития в София и Перник. Благоевград, Кърджали и Хасково и те да са нащрек. Обърнете внимание и на медийните партньори…. Хората не спят, а действат за постигане на целите си, подкрепени с международно финансиране.

За повече НАТИСНИ ТУК

Май манолова и джендърите

Регионалната конференция на високо равнище „Интелигентни инвестиции в стратегии и партньорства за предотвратяване и справяне с насилието над деца“ се организира от Министерството на труда и социалната политика, Държавната агенция за закрила на детето, УНИЦЕФ, Световната здравна организация (СЗО), Child Protection Hub, подкрепян от Terre des Hommes и Обединение „Детство без насилие“- България. В регионалната конференция ще вземат участие над 140 експерти и представители на държавни институции от 10 държави от региона, както и авторитетни академични преподаватели от САЩ, Обединеното кралство, България.

Ще бъде обсъдено какви мерки за преодоляване на насилието съществуват в глобален мащаб и какви действия предприемат страните в Източна и Югоизточна Европа за решаването на проблема / а той е, че не сме съгласни да приемем “Джендър”идеологията/. Основният акцент ще и обменът на знания и добър и работещ опит.

/Например Норвежкия опит/

Кои са INSPIRE

Осъзнавайки дългосрочните последици на насилието за децата, техните родите и цялото общество, СЗО, УНИЦЕФ и други международни организации и партньори разработиха инструмент, базиран на научни доказателства и добри практики за това какво работи за предотвратяване и реагиране на насилието срещу деца и млади хора. INSPIRE е насочен към всички – от правителствата до родителите и от гражданското общество до частния сектор. Всяка държава може да се възползва от INSPIRE, ако той се прилага посредством национална програма за действие, в която активно участват всички страни – правителството, гражданското общество, родителите, децата и младите хора, медиите, бизнесът. На всеобхватния феномен „насилие над деца и млади хора“ може да бъде намерено решение, само ако има конструктивен диалог и общи действия от страна на всички.

Глобално партньорство за прекратяване на насилието над деца

През юли 2016 г. Генералният секретар на ООН основа Глобалното партньорство за прекратяване на насилието срещу деца и свързания с него фонд. Партньорството обединява всички – правителства, агенции на ООН, международни организации, родители, гражданското общество, религиозни групи, частния сектор, изследователи, учени и самите деца. Неговата единствена цел е да се сложи край на насилието срещу всички деца. Всяка държава може да се присъедини към Партньорството, като участието осигурява достъп до много ресурси (включително и финансови) и конкретни тествани и работещи решения.

Който не вярва на връзката на Мая Манолова с новрежките грантове, да прочете и чуе това:

“Българският обществен защитник събра в София детският омбудсман на Норвегия и фондацията на авторката на Хари Потър Джоан Роулинг на форум за правата на децата.
Това е част от заключителен форум по проекта “Укрепване на капацитета на омбудсмана на България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата”, реализиран в партньорство с УНИЦЕФ – Норвегия и УНИЦЕФ – България. Този проект отдавна излезе извън формалните рамки, сподели пред гостите Мая Манолова.

“Този проект създаде много приятелства и много партньорства”, подчерта тя. Амбицията ѝ е да има респект към правата на българските деца. Правата на децата в България се нарушават ежедневно, недоволен е общественият защитник. Институциите трябва да чуват децата, иска Манолова.

Годината е 2017-та, а Манолова иска институциите да “чуват децата”, а може би да ги противопоставят на родителите им по-точно! Цялата статия

ПРОЧЕТИ КАТО НАТИСНЕШ ТУК!

Съдържание :

Маяма събра в София детският омбудсман на Норвегия и фондацията на авторката на Хари Потър Джоан Роулинг на форум за правата на децата.

“Това е част от заключителен форум по проекта “Укрепване на капацитета на омбудсмана на България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата”, реализиран в партньорство с УНИЦЕФ – Норвегия и УНИЦЕФ – България. Този проект отдавна излезе извън формалните рамки, сподели пред гостите Мая Манолова.

 

Норвежкият омбудсман Ан Линдбоу сподели впечатлението си от родната инициатива за защита правата на децата. Често се оказва, че сме силни на хартия, подчерта тя и похвали Манолова за усилията. А проблемите пред децата са насилието физическо и психическо. Много е важно да се следи как се спазват правата на децата.

На конференцията присъстваха освен детският омбудсман на Кралство Норвегия Ан Линдбоу, но и представителят на УНИЦЕФ за България Мария Хесус Конде, Ивар Стокерайт – директор в УНИЦЕФ – Норвегия, доц. д-р Велина Тодорова – член на Комитета по правата на детето на ООН, както и представители на държавни институции и неправителствени организации, работещи в областта на детските права.

Чрез двустранния проект бяха обменени опит и добри практики между България и Кралство Норвегия – първата държава, учредила самостоятелен омбудсман за децата, който от създаването си през 1981 г. до момента се е утвърдил като модел за независимо наблюдение на правата на децата и изслушване на тяхното мнение.

В рамките на инициативата омбудсманът Мая Манолова реализира поредица от събития и форуми, посветени на децата. Сред тях е и новата Национална кампания “Нашето дете”, насочена към популяризиране на детските права и институцията на омбудсмана сред подрастващите, като техен защитник и пазител. Беше подписан Протокол за взаимодействие и партньорство в интерес на българските деца между Омбудсмана и българския клон на фондация “Лумос”.

Проектът “Укрепване на капацитета на омбудсмана на България за независим мониторинг и популяризиране правата на децата” се осъществи с подкрепата на Фонда за двустранни отношения на национално ниво по Финансовия механизъм на ЕИП и Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г. в сътрудничество с Детския фонд на ООН /УНИЦЕФ/.

Leave a Reply