Ще ви запознаем с три случая,които идеално обрисуват Швеция. Фалшивата демокрация на напредналата страна и несигурността на гражданите и, които са под ежедневни атаки .

Швеция- прекрасна страна !  Обаче трябва да си мюсюлманин или мигрант за да усетиш благата на държавата. В противен случай ти се затваря устата, изнасилват ти жената или дъщерята, после те обвиняват за реч на омразата.

https://www.youtube.com/watch?v=WJCLSZm4-LA

В Швеция няма свобода на словото, няма и защита от полови престъпления,признават се браковате между мъже и деца, отнемат се децата от майки и бащи , защото например не са разрешили на сина си да си сложилак или рокличка. Техните социални служби са с доказани връзки с педофили.

Швеция: 71-годишен мъж е обвинен “речта на омразата” за коментар във фейсбук.

Полякиня се надяваше за мирен живот в Швеция; Но бе групово изнасилена от арабите и игнорирана от полицията

Полицията в Швеция открива и обвинява човек на 60-годишна възраст за коментар във Facebook.

Швеция гласува за спиране на разпознаването на брака с деца, въпреки съпротивата на правителствените страни 

Журналист: Шведското правителство предаде момичетата и жените си в успокоение на мюсюлманските мигранти

https://www.youtube.com/watch?v=9Sl-LS9h4SI

Поради мюсюлманските мигранти Швеция има огромен ръст на престъпност, а някои тежко мюсюлмански райони са на практика военни зони. И това, което властите НЕ преследват.

“71-годишният Дени написа, че исляма е” фашистка идеология “- и това предизвика наказателно производство за насаждане на омраза”, в превод от “71-årige Denny kallade исляма” fascistisk ideologi “- åtalas för hets прашинка folkgrupp” Samhällsnytt на 25 януари , 2018:

Резюме:
71-годишният прочел Корана и искал да сподели своята гледна точка за исляма. Сега той е разпитван от шведската полиция и трябва да отговаря на общи въпроси относно позицията си към мюсюлманите. В крайна сметка той ще бъде осъден на две години затвор.

Текст:
Дени Абрахамсън живее като обикновен гражданин. Резиденцията му е разделена между Стокхолм и Тайланд след дълъг трудов живот – наред с други неща, като собственик на бизнес. През младостта си е бил член на комунистическата партия KPML, но оттогава не е бил активен в никакви политически партии.

“Преди бях либерален, но в по-късните ми години се преместих по-нататък и по-нататък надясно. Либералите напълно са загубили пътя си и са станали по-консервативни, така да се каже. Забелязвам, че либералите използват цензура много повече вече, когато не са в състояние да спечелят дебати “, казва Дени на Самхалсинит, когато се доближават до него с микрофон.

Последният казва, че има личен опит с това: през март 2017 г. много от неговите коментари в популярната Facebook група “Stand for Peter Springare” бяха съобщени на полицията за реч на омразата.

“Причината, поради която започнах да пиша тези коментари, е, че виждам опасност в исляма и виждам, че хората са толкова изгубени. Искам да събудя хората, но е трудно.

“Преди няколко години също мислех за исляма е като всяка друга обикновена религия , но откакто прочетох Корана, бях шокиран от омразата, която съществува в него, от мигогията, от омразата към неверниците. Колкото повече ислямът поема, толкова повече компрометираме. Ислямът е тоталитарна идеология; с него идва диктатура. Така че това, което се опитвам да кажа, е, че нашата демократична система е в опасност. ”

Лицето, което реагира на коментарите на Абрахамсън, уведоми полицията и придаде много от своите коментари в доклада си. Полицията обаче продължи напред само с двама от тях. По-долу е показан извлечение от предварителния протокол, който показва тези две коментари, които прокурорът твърди, че са свързани с речта на омразата:

Коя страна в света пaрадира с демокрация коя страна в света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение. Abrahamsson comments коя страна в света пaрадира с демокрация коя страна в света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение. Bnews коя страна в света пaрадира с демокрация

Абрахамсън казва, че въпросните коментари не могат да се разглеждат като реч на омразата, защото те критикуват религия, а не група хора:

“Не мразя никого. Това, което мразя, е идеология, исляма. Вие сте свободни да критикувате фашизма и нацизма, но не и исляма? Защо ислямът има защитен статут? ”

Окръжен прокурор Тове Кълберг, който обаче е направил оплакване, има различно мнение. Тя казва, че коментарите са незаконни, но тя не може да уточни кое в коментарите е преминало линията според закона:

“Направих преценката, че коментарите, каквито са, са реч на омразата, а не някакви конкретни думи. Тогава районният съд ще трябва да го опита.

Абрахамсон казва, че критикува една идеология, а не група хора. Не мислите ли, че вие ​​изчертавате линията между това, какви изявления са незаконни и които принадлежат на нашите права за свободно слово прекалено грубо в това преследване?

“Мисля, че има достатъчно основание съдът да опита това. Не зависи от прокурора да решава къде е изготвен този ред; това е решение на съда. ”

Самхалснит е чул полицейския разпит на Авраамсон. По време на разпита имаше няколко въпроса, които нямаха пряка връзка с предполагаемото престъпление; по-скоро изглеждаше като разпит за размисъл. Един от въпросите е какво мисли Дени за мюсюлманите като цяло. Дени се чувстваше задължен да опише личните си възприятия на разпитващия – въпреки че това няма отношение към деянието:

“Дени заявява, че няма нищо против мюсюлманите, стига да не налагат религията си върху него. Религията е личен въпрос за всеки отделен човек. Освен това Дени казва, че не ходи на църква, защото храмът му вече съществува в сърцето му. Ако някой иска да посети църква или джамия, това зависи от всеки отделен човек. ”

Дени е казал на Самхълсинт, че полицейският разпитвач е самият мюсюлманин и че неговата безпристрастност следователно може да бъде компрометирана:

– Казваше се Шари и подозирам, че името произхожда от Шариа.

Каза ли ти, че е бил мюсюлманин по време на разпита?

– Попитах го за това и той ми каза.

Когато Самхълсинът помоли Кълберг да коментира тази информация, тя каза следното:

– Нямам никакъв коментар за това. Ако смята, че по време на полицейското разследване са имали неточности, той ще трябва да се обърне към мен.

Прокурорът се е позовал на 16-та глава, параграф 8, 1-ви наказателен кодекс, който има наказание до две години. Дори ако е малко вероятно предишният ненаказан Дени да получи затвор като изречение, Кълберг не иска да уточни каква наказателна санкция ще бъде поискана.

Дени Абрахамсън в същото време казва, че присъдата лишаване от свобода би била “отвратителна”.

Какво бихте си помислили, ако бъдете осъдени на затвор?

“Би било отвратително и ужасно да отидете в затвора, защото изразявате мнението си”.

Главното изслушване ще се състои на 19 юни в окръжния съд в Стокхолм.

 

60-годишен мъж от Eskilstuna е обвинен в омраза срещу обществени групи, след като е написал публикация във Facebook за просяците. Изпитателят на организацията има нужда от известие и прави работа, за да докладва на хората, които смятат, че разпространяват омраза в интернет.

Прокурорът ще напише, наред с други неща, “Изхвърлете онзи крадец веднага!” По отношение на просяците. Коментарите на човека трябваше да бъдат направени в полето за коментари на страницата “Офериране на Tiggery” в Facebook, коментарите са били написани през май 2017 г.

В разпит с полицията мъжът казва, че той е видял как просяците крадат велосипеди и се пенсионират, за да си възстановят ипотеката. Мъжът смята, че полицейският доклад е ларвал и не разбира как коментарите могат да се тълкуват като отнасящи се до обществеността. Той казва , че е написал коментарите си въз основа на личен опит, а не защото иска да обиди или нападне някого.

Човекът признава, че е написал квалификациите, но отрича престъпления.

Зад полицейския доклад, мрежовият изследовател търси и полицията и съобщава за хора, които според тях пишат в интернет.

В СЛЕДВАЩИЯТ СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ШВЕДСКОТО ЛИЦЕМЕРИЕ. 

Измина една година, откакто двама млади араби изнасилиха Агнизка Вишневска в Швеция. Сега тя реши да разкаже историята си. Тя казва, че полицията дори не се е опитала да разреши случая и трябвло да изчака 11 месеца, за да й помогнат да преодолее травмата.

Агнизка Вишневска казва, че е дошла в Швеция през 2007 г., защото иска да живее спокойно. Беила чела във вестниците, че Швеция е чудесна страна за семейства с деца.

Тя имигрира, намери работа, научи английски език и води нормален живот в Стокхолм до деня на престъплението.

“Беше само поредния ден като всеки ден: пазаруване, връщане у дома с чанта хляб и храна за котките. Тъмно беше, когато се приближих към дома. В къщата ми имаше двама мъже. Чувствах се застрашена. Толкова много жени се страхуват да излязат вечер; това чувство изглеждаше съвсем реално. Това беше така: тези мъже минаха край мен, после сграбчиха сакото ми и ме вкараха в гората. , , и започна цялата ситуация – каза тя.

Коя страна в света пaрадира с демокрация коя страна в света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение. Shutterstock 247300942 e1521983689274 коя страна в света пaрадира с демокрация коя страна в света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение. Bnews коя страна в света пaрадира с демокрация

Въпреки че се е борила,  Wiśniewska е насилствено изнасилена в покрайнините на Стокхолм. Тя беше шокирана от липсата на уважение, което младите араби имат към живота и. Тя беше удряна, блъскана като са и сграбчили главата и са и я блъскали в дърво.

Автомобилите минаваха само на няколко стотин метра. Когато видяла камион наблизо, извикала с последната си сила за помощ. Това изплашило изнасилвачите и тя успяла да се обади на полицията.

След като полицията дойшла,  Wiśniewska бе отведена в болница за съдебно-медицински преглед и грижи за нараняванията й. По-късно тя се обадила от полицията и поискала да свидетелства по телефона . Но децата й са били вкъщи и можело да чуят разговора, така че тя предложила да разкаже за случилото се в полицейското управление.

– Никой никога не ме е повикал. Не ми беше дадена възможност да подам изявление в полицейското управление. Имаше един свидетел, един велосипедист, който мина по време на атаката и спря да ми помогне. Той е мой полски съсед. Неговата информация за контакт беше предоставена на полицията, но никой не се е свързал с него. Никой не го попитал какво е видял или какво си спомни. Полицията дори никога не се е свързала с него “,  казва Wiśniewska .

Когато жертвата се опита да се консултира с психолог за изнасилването и побоя, а от клиниката й казали, че трябва да почака, защото “бежанците също имат травми и имат приоритет”.

 

Лошото травмираната жена трябвало да изчака 11 месеца, те ще се свържат с медиите и ще съдят клиниката.

Wiśniewska  твърди, че положението в Швеция е толкова опасно за жените, че се страхуват да излязат сами след 18 часа. Поради тази ситуация сега мисли за връщане в Полша. Междувременно тя помага на други жертви на изнасилване.

“Изследване показва, че повече от 95% от насилието в Швеция е извършено от хора с чужд произход.”

 

Швеция гласува за спиране на разпознаването на брака с деца, въпреки съпротивата на правителствените страни 

Шведският парламент гласува да прекрати признаването на детските бракове въпреки партиите от управляващата коалиция, включително социалдемократите, търсейки някои изключения.

Новият указ ще означава, че Швеция вече няма да валидира браковете на деца на мигранти, които се женят в страни, където практиката е толерирана, съобщававестник ” Aftonbladet” .

Парламентът също така призова за създаването на ново законодателство, което да се отнася не само до детските бракове, но и до 150-те известни полигамични бракове в страната.

Декретът за прекратяване на признаването на всички бракове на деца не беше приет от всички партии в парламента, тъй като управляващите социалдемократи поискаха изключения за специални дела.

Робърт Хана, член на Либералната партия и депутат от парламента, коментирапредложението на социалдемократите за изключения относно писането в Twitter: “Ние настояваме за пълна забрана на детския брак. Срамно е, че правителството иска да запази специални основания за брака на детето. Те пускат момичетата надолу!

Шведите в социалните медии също изразиха гнева си в правителствените партии, като един потребител на “Twitter” каза , че правителството е “за бламамия и детския брак” и добави: “Важно е всички жени там да се изяснят от това, което възприемат като феминистки. ”

Коя страна в света пaрадира с демокрация коя страна в света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение. Vd9whgyx normal коя страна в света пaрадира с демокрация коя страна в света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение. Bnews коя страна в света пaрадира с демокрация

Breitbart London@BreitbartLondon

Migrant Child Brides As Young As 11 Arriving In Europe http://bit.ly/1nDIDov 

След кризата с мигрантите през 2015 г. в Швеция има няколко високопоставени случаи на брачни детски дела, включващи неотдавнашни мигранти и лица, търсещи убежище.

През февруари миналата година шведските прокурори отхвърлиха наказателно дело, включващо детски брак, в който сирийският мъж, който навършил 26 години, се оженил за момиче, което е само на 13 или 14 години, и го изнасилило. Делото е отхвърлено, защото престъплението е извършено в Сирия, а не в Швеция.

През октомври шведските власти позволиха на 14-годишна бременна търсеща убежище да живее с нейния 25-годишен “съпруг” в продължение на месеци, докато тя го съобщи на полицията за това, че я е изнасилила.

 

И все пак, вместо да именуват и преследват тези мъже, шведските власти отделят усилията си да го покрият. Шведското правителство предаде своя народ. И все пак хората в по-голямата си част все още не са забелязали.

“Държавата трябва да бъде осъдена за нарушение на Конвенцията от Истанбул: Предателство на момичетата и жените в Швеция”, преведено от Катрина Янух , 25 февруари , 2018:

Шведската държава нарушава Конвенцията от Истанбул, подписана от Швеция през 2011 г., която влезе в сила през 2014 г. Съгласно Истанбулската конвенция (член 5.2) държавите, които се присъединят към Конвенцията, са отговорни да предприемат необходимите законодателни и други мерки за предотвратяване, разследване, наказване и наказателно преследване на актове на насилие, обхванати от конвенцията, и извършени от недържавни субекти. Както е сега, това не се случва в Швеция. Вместо това рязкото увеличение на престъпността и сексуалните престъпления причинява огромни страдания на момичетата и жените в страната и заплашва целия живот и здравето на шведското население. Освен това, насилието, свързано с честта, се увеличава. Швеция не успя да защити онези, които се ангажираха да защитават. Следователно те трябва да бъдат държани отговорни.

“Мигрантите заплашват европейските права на жените”. Декларацията е от словашкия министър-председател Роберт Фико, тъй като Словакия наскоро отказа да подпише Истанбулската конвенция, която е правно обвързващ регионален инструмент за насилието срещу жени в Европа. Причината, поради която Словакия – заедно с България – избра да не подпише Конвенцията, се смята, че е твърде повлияна от призиви, които противоречат на по-консервативните възгледи на държавите по отношение например на брака. “Всяко насилие срещу жени е неприемливо и няма място в нашето общество”, каза Фико. Той добави, че защитата на правата на жените е “особено важна във време, когато мигрантите съставляват нарастваща част от европейското население” и “поддържат възгледа на жената като” покорно създание “.”

Изявлението на ФИКО е интересно по няколко различни начина. Тя също така хвърля светлина върху така нареченото феминистко правителство на Швеция, което подписва Истанбулската конвенция в същия ден, когато е станало достъпно за подписването й. През 2014 г. конвенцията влезе в сила в Швеция.

Така че нека видим какво означава конвенцията – и дали тя е последвана от Швеция. Официалното наименование на Истанбулската конвенция е Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и контрол на насилието над жени и насилието у дома.

* Конвенцията осъжда всички форми на насилие и описва насилието срещу жени като израз на исторически неравностойни отношения на власт между жените и мъжете.

* Установява, че насилието срещу жени е свързано с пола на структурно равнище. Конвенцията гласи, че жените и момичетата рискуват да бъдат изложени на насилие, свързано с пола, и домашно насилие, в по-голяма степен, отколкото мъжете.

* Предотвратяването на насилието срещу жени се определя като решаващо за постигането на равенство между жените и мъжете.

* Съгласно Конвенцията от Истанбул (член 5.2.) Държавите, които се присъединяват към Конвенцията, са отговорни да предприемат необходимите законодателни и други мерки за предотвратяване, разследване, наказване и преследване на актове на насилие, обхванати от Конвенцията, извършени от недържавни участници ,

Това наистина ли се случва в Швеция? Или това са само някои хубави думи в съответствие с другите, които всъщност не се прилагат?

* Истанбулската конвенция съдържа както граждански, така и наказателноправни разпоредби. Освен това държавите, които се присъединят към Конвенцията, се договарят да криминализират психологическото насилие (член 33), преследването (член 34), физическото насилие (член 35), сексуалното насилие, включително изнасилването (член 36) , генитално осакатяване (член 38) и принудителен аборт и принудителна стерилизация (член 39).

Така изглежда положението в Швеция днес. В нашата страна на глобалното феминистко правителство ежедневно се заплашват заплахи, преследване, жертви, тормоз, изнасилване и убийства на жени. Много извършители, които са осъдени, получават абсурдно леко наказание. Момичетата, които са тормозени в училище, често се раздвижват, докато извършителите остават. Момичетата са бити и ранени в дома. Жените са заплашени, тормозени и ранени както от близки роднини, така и от непознати, в нарастващ брой случаи на нападение. Все пак държавите, които се присъединяват към Конвенцията, трябва да приемат и прилагат на национално равнище ефективна, всеобхватна и координирана политика за предотвратяване и борба с всички форми на насилие срещу жени и домашно насилие (член 7). Работата на НПО и гражданското общество трябва да бъде призната, насърчавана и подкрепяна (член 9). Държавите определят или учредяват публични органи, отговарящи за координирането, прилагането, наблюдението и оценката на политиките и мерките за предотвратяване и борба с насилието (член 10). Държавите също редовно ще събират статистически данни и ще подкрепят научните изследвания (член 11).

Но ето какво се случва в Швеция. Шведските власти, които са начело на BRÅ, отказват да събират статистически данни за тези, които извършват сексуално насилие. Те обвиняват всичко останало, а полицията, адвокатите и жертвите на престъпления свидетелстват, че насилието от престъпни имигранти се увеличава. В Швеция имаме групово насилие не само срещу момичета и жени, но и срещу момчета, а сексуалното насилие е станало по-студено; в някои случаи е била описана като “мъчителна”. Гражданското изследване за произхода на извършителите на престъпления, при липса на друг, е направено от частно лице. Проучването показва, че повече от 95% от насилието в Швеция е извършено от хора с чуждо произход. Но обществото не взема предвид това. По този начин,

Спомняте ли си историята с шведа, който ритна камериерка в главата в хотел в Слънчев бряг? Беше в началото на юни, затова питам – оттогава са минали не три дни, както си е обичайната карантина за всяко чудо у нас, ами цели три месеца. От охранителните камери на хотела се вижда как мъж на около петдесет върви с багажа си из фоайето на хотела, спира пред камериерка, която нещо забърсва около мебелите, след което без никаква причина просто жестоко й тегли един десен прав в челото.

Резултатът от този шведски поздрав беше загуба на съзнание и разбита долна челюст за жената (пенсионерка на 65 години, която заработва допълнително като камериерка, за да върже двата края) и арест за туриста. Няма да спестя и още една подробност – че председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин тогава силно се притесни да не вземем да обидим „чувствителните” шведски туристи, като потърсим твърде сериозна отговорност на този техен сънародник. Да не се изложим пред чужденците, нали знаете… В резултат на силното обществено възмущение по повод това изявление Рагин подаде оставка, която пък не беше приета, защото се оказа, че по-достоен човек от него за председател на въпросната организация в България не се е родил – поне до 10 октомври, за когато е свикано ново Общо събрание на БХРА.

Има обаче и нещо друго. Въпросният шведски гражданин Ралф Сундберг беше задържан от българските власти и шумно порицан и в собствената си страна. У нас, разбира се, посъветван от адвокатите си, той се опита да предложи извънсъдебно споразумение на пребитата от него жена. Като журналист и гражданин лично аз много се притеснявах тя да не се съгласи. Защото това реално би означавало първо, че щеше да вземе обидно ниско обезщетение според стандарта на живот в страната, от която идва нейният нападател. Второ, той щеше да се отърве със съзнанието, че в България всичко може да се купи, включително и човешкото достойнство. Трето, усещането на българите за безнаказаност и страх в собствената им държава щеше да има поредното основание и ние за пореден път щяхме да се почувстваме трета ръка хора, зад които държавата не застава.

Така или иначе битата българка и нейните близки решиха все пак да търсят правата си по съдебен ред. В момента се очаква машината да се задвижи и поне по думите на адвоката на жертвата, до месец да се даде старт на делото.

Знаете ли обаче какво става с шведа Ралф Сундберг?

След като поседя малко из българските полицейски участъци, той беше пуснат под домашен арест. И понеже няма как да напусне страната, за да лежи мярката в родината си, трябваше да намери „дом” в България, където да стои арестуван. Първото, което логично е опитал на наша територия, било да си намери хотел. Чест прави на българските хотели, че са отказали да му дадат апартамент под наем – все пак някаква солидарност и достойнство трябва да има и в туристическия ни бизнес, иначе утре направо ще отстрелват служителите в хотелите ни като метални мишени на панаирски стрелбища.

 

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в “Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си.

Ралф Сундберг призна пред bTV, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв.

Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.

Цената на ритника: 4500 лева и шведът Ралф си тръгна свободен!
Битата камериерка сънува още кошмари, иска 50 хил. от шведа
Съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.

Вчера не беше определено и обезщетението, което той трябва да плати на камериерката Диана Петкова.

Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, след като изкара цяло лято под домашен арест в апартхотел в “Слънчев бряг”.

„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера Петкова.

 

5 КОМЕНТАРИ

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук