Държавата е срещу майката , просто защото бебето е здраво и бяло. Защото детето е българче. Питам аз – колко деца социалните отнеха от циганите ? Защо на 12 годишните цигански майки държавата дава пари ,социали ? Защо в незаконните коптори не влизат социални работници, за да видят как се живее там и има ли условия за отглеждане на бебе ? Всяка циганска майка ли има кола, която според социалните служби е жизнено необходима за отглеждането на бебе ? Няма да коментирам повече , защото казуса е безумен. Лично на мен ми прилича на взимането на еничарчета по турското робство.СЪДЪТ ПРИЕ СНИМКИ НАПРАВЕНИ НА ФОТОШОП И ОТКАЗА ОРИГИНАЛНИЯ НОСИТЕЛ БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА.етър Низмаов и неговият “Български юридически комитет” поемат защитата на майката от Арда. Ето какво написа той :Относно спекулациите по bTV Новините, аз мога да ви кажа, че… Днес говорих с майката на отнетото пеленаче от с. Арда , Смолянско, и с бабата. Не ми се сториха, нито пияни, нито махмурлии. Долните социални не са оставили бебето даже да куса кармата. Взели са го още непроплакало. И турците не са взимали “кръвния” данък от родилното…. Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета. Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…ЗА ПРАЗНОТО БЕБЕШКО КОШЧЕ И ОТКРАДНАТОТО ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕТЕ.БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА. Както и при казуса с даниела от Сливен, когато заплашваха майакта с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и социални битки върнахме…П.С. С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.Няма да продадат детето. Грешни са им сметките. Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-“Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства”НИЕ СЕ ЗАЕМАМЕ С ТОЗИ КАЗУС и ще го доведем до ЩАСТЛИВ КРАЙ ! ЗА ПРАЗНОТО БЕБЕШКО КОШЧЕ И ОТКРАДНАТОТО ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕТЕ.Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към Петър Низамов. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

“По случая на отнетото пеленаче в Смолянско, ето какво ми написаха местни и запознати със случая”

:

“Имате подкрепата на град Смолян и всички села по подножието на река Арда!”

Сърдечни благодарности за нашия екип от сирчетата от новото им жилище.“Кметът Юруков и подчинената му Захаринка, са сигнало – подателите към социалните. Вероятно участват в цялата схема! Изправете ги пред камерите!” “Цялото село са против тези двамата .“Господин Низамов, поискайте обяснение от кмета на село Арда , защо съдейства на социалните, при положение ,че жената е искала да наеме къща в селото! Кметът и неговата подчинена на име Зина, са в основата на всичко, сигналът е пуснат от тях!!!! Те са част от ОПГ-то.”“Поискайте обяснение на кмета на село Арда, и на неговата подчинена служителка, защо не са позволили на майката от село Арда , да наеме къща в самото село.”“Аз съм от това село. Познавам се с пострадалите . Силно се надявам ,да посетите както потърпевшите , така и кметството и да получите отговор защо не помогнаха а навредиха! Знам, че сте способни да постигнете щастлив край! ”Тук са двамата , кметът и подчинената му, които подадоха и подкрепят социалните. Същите изгониха общият работник на селото от една от стаите в кметството на последния етаж, тъй като миришел човека. Забутаха го в изоставена детска градина, без ток и без нищо. Човекът преди една седмица почина като куче!”

“Ето какво допълва Низамов”

Само да вметна ! Надявам се от “Закрила на детето” – Смолян, да го прочетат. Защото след нашата намеса ШЕФКАТА НА ДА “Закрила на детето” в Русе – Милена Неделчева (на снимката) БЕШЕ УВОЛНЕНА. Благодарение най-вече на нашия съдружник в БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства – Адвокат Петър Николов , с който върнахме 11-те отнети деца на най-голямото българско семейство в Русе… Не искам да го приемат като заплаха, а като законно предупреждение, но ако не си отменят сами заповедта за отнемането на непроплакалото пеленаче на българката от с. Арда , Смолянско. Обещаваме им същото кариерно развитие като социалните РАЗБОЙНИЧКИ от Варна, които отнеха Виктория от Десислава, като на тези от Сливен, които отнеха трите деца на Даниела Колева, като на онези от Русе, които отнеха 11-те деца на най-внушителната българска семейна единица и като на още куп такива повярвали си социални, провеждащи политика като в Норвегия, Швеция, Дания… Страни, в които се отнемат децата на биологичните родители дори и за това, че са отказали да му сменят пола. Да се само-определял против биологичния си пол. А там социалните служби по “закрила” на детето имат доказани връзки с ПЕДОФИЛИ. В България се наблюдава същата тенденция, в прогресивно-растящ мащаб, но с комерсиална цел – ПРОДАЖБА НА ДЕЦАТА НА ЧУЖДЕНЦИ. Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета. Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА. Както и при казуса с Даниела от Сливен, когато заплашваха майката с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и административни битки върнахме…BTV фалшифицират доказателства за да задържат хораП.С. С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.Няма да продадат детето. Грешни са им сметките. Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средстваПУБЛИКУВАН Е ПРОЕКТЪТ НА НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019 – 2030 Срок 10 януари – 8 февруари 2019 г., за становище и коментари по проекта https://sacp.government.bg

Leave a Reply