Италианците се вдигат. Премиерът им заяви, че няма да се съобразява с препоръки как да се пазят. А в България Бойко подлизурства на измислените управници в Брюксел.

Преди 2 години под тяхна диктовка ме затвори, защото не съм ги пускал да идват и съм ги връщал онратно в Турция. Все пак каналът търябва да върви. А тогава Валерко -уж-вицето, уж-патриотът, ни обвини, че сме ги ограбвали. Само няколкко месеца по късно се оказа, че историята си имала и опашка. Хванаха главната координаторка на партията на Валери Симоеонов – НФСБ да прекарва мигранти. И то как ! В автомобили на НСО…

Дали не е знаел валерко ?

Вие как мислите?

Защото аз не съм зеленчук и майка ми и баща ми не са ме гледали в парник, а и нещо не ми излиза логиката…

Как така толкова близък човек на Валерко – коскоджам(и)ти – кандидат-депутат от скромната му партийка, която не се радва на чак толкова много депутати.

И тази “дребна” фигура така “само-синдикално” и абсолютно “незабелязано” за човек като него, който сигурно подслушва всичките си депутати.

И тя да организира такъв “малък” канал за трафик на мигранти.

Толкова малък, че даже си признали пред съда, че с това се занимавали последните две години.

И не как да е. Да не са някои аматьори. Направо в коли на НСО

Жълтият сайт на Валери Симеонов и Керанка Касабова – “Флагман“ – рекордьор по присъди за клевета и обиди

Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата и Кела.

и ако им подадат стоп-палка- просто примигват, пускат сирената и свелините и подминават. Това се опитали да направят и лятото ама полицаите си ги чакали точно тях и когато им подали звуков и светлинен сигнал да ги пропуснат, онези взели че ги хванали, натръшкали…

И развалили “хубавата” работа на г-н пУтрЕота.

Настнала такава стегнация, такава обърквация, че когато ги попитали за коментар от НФСБ, били толкова изненадани, че са им хванали хората за трафика на мигранти. Щели да имат позиция след разследването. само, че разследването приключи отдавна със самопризнанията на вашата кандидат-депутатка. Та те са имали уговорка и дадена гаранция от най-високо ново. От най-високата точка на България. От Банкя ! За какво му плащат близо половината от заработеното от трафика? Точно за това ! За да няма такива “издънки”.

Обаче точно заради такива издънки, поне имаме възможността да осъзнаем ХАМЕЛЕОНСТВОТО на г-н Валери Симеонов – по-известен като “шумо-убиецът”, “побойникът на баби” , “патриотът-каналджия” и още много повече или по-малко подходящи етикети за неговата “благородна” личност.

Този духовно-извисен човек, не един път е бил залавян да изнася цели влакови композиции от завода “Промет” преди 20 години. Разбира се, бе да плаща. Ще го обидиш иначе.

Преди 15 години за много хора без съмнение причина за фалита на завляклата много вложители “Популярна бнка “Пеков”.

РАЗКРИТИЕ : Валери Симеонов докарва до фалит популярна банка „Пеков“ . Да е жива и здрава телевизия СКАТ, ама 67 милиона лева сиромашки пари къде са ?!

Наричан от много хора – КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР. Преди 10 години чрез рекета на телевизия “СКАТ”, която направи с изнесени от заводът за проводници в Бургас “Ел Кабел” се добра до общинския съвет, където първото решение , което прокара е да позволи единствено на собствената си телевизия да окабели целия град. И ИЗВЕДНЪЖ, ТОЙ СЕ СЪБУДИ – ПАТРИОТ. Новото му амплоа се поддържаше от измисленатъа телевизия “СКАТ”, където водещите и тогава, а и до ден днешен се учат да четата в ефир. Което , разбира се е много забавно. Аз много пъти съм гледал ранните им вести само за да ги слушам как четат “Прегледа на печата”…. И вие му повярвахте. Гласувахте за този ТЪПИР. Щом този успя да получи вашите гласове, значи и Митьо Пищова , Черната Златка, Валери Божинов и други подобно водевилни фигури ще ни управляват някой ден. Просто мислете когато гласувате. И най-вече гласувайте ! Гласувайте ! защото те (знаете кои). Те гласуват. Те гласуват до един. И за едно кебапче, за 20 лева, ето такива ще ни управляват. Като ВАЛЕРИ-ВИНКЕЛА, ПИНОКИОТО и т.п.

Валери Симеонов е вторият най-богат политик на България

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук