“Нов стил . Хигиена -нулева . Все едно съм бил с Албена Вулева”
Това изпя Ицо Хазарта преди много години и явно е бил много прав .

Албена Вулева е забравила бившия си приятел Недик Недев и отскоро се гуши в обятията на бежанец – мюсюлманин. „Сигнално жълтата” бившата тв водеща е улеснена в решението да се гаджоса за мохамеданин, тъй като още миналата година прие исляма.

Сега, за да спазва повелите на Аллах, Албена всеки петък ходи на молитва в софийската джамия „Баня башъ”, където в горната част – на балкона, е отредено място за жени-богомолки, пише „Таблоид”.

Блондинката от няколко месеца не е християнка, а възприема само Аллах и пророка Мохамед за водачи в живота. 42-годишната рускиня, родена в Санкт-Петербург, гледа да не пропуска петъчната молитва. За да спазва канона, Вулева бе покрила главата си с фередже, като на излизане от джамията махна покривалото.

След молитвата Албена се видя кратко с новото си гадже, двамата размениха милувки и по няколко думи, след което се отправиха по задачи. Оказа се, че Албенчето има работа на Женския пазар, където често пазарува и вече се познава с продавачите на сергиите. На тържището палавата екс водеща, която е безработна и има време за харчене, се видя със своя приятелка. Двете побъбриха няколко минути, след което се качиха в очукан автомобил и отпрашиха в неизвестна посока.

От няколко месеца блондинката се носи на крилете на любовта, като виновник за щастието е тъмнокож имигрант, който живее в района на Халите. Не е ясно какъв е статутът на бежанеца и дали не е нелегален у нас, но е факт, че живее в т. нар. арабски квартал на София. Това е мястото с най-много мигранти от арабски произход. В района имаше и няколко инцидента с нападнати граждани, но скандалната блондинка явно не се притеснява и спокойно крачи из малките улички с арабски магазини.

Според запознати палавницата, която преди време се снима по цици пред Народното събрание, се записала на уроци по турски език, за да вникне по-дълбоко в тайните на Изтока. Два пъти седмично Вулева посещавала частно школо, където се учела на четмо и писмо. Албена признава, че при първа удобна възможност би се установила в Истанбул, който определя като най-красивия град в света. Откакто е мюсюлманка, русата фурия зарязала скандалното облекло, отказала свинското месо и често се забулва със забрадка.

 

Leave a Reply