Начало Uncategorized Нов стил . Хигиена -нулева . Нелегален мигрант е гадже на Албена...

Нов стил . Хигиена -нулева . Нелегален мигрант е гадже на Албена Вулева

3
0

“Нов стил . Хигиена -нулева . Все едно съм бил с Албена Вулева”
Това изпя Ицо Хазарта преди много години и явно е бил много прав .

Албена Вулева е забравила бившия си приятел Недик Недев и отскоро се гуши в обятията на бежанец – мюсюлманин. „Сигнално жълтата” бившата тв водеща е улеснена в решението да се гаджоса за мохамеданин, тъй като още миналата година прие исляма.

Сега, за да спазва повелите на Аллах, Албена всеки петък ходи на молитва в софийската джамия „Баня башъ”, където в горната част – на балкона, е отредено място за жени-богомолки, пише „Таблоид”.

Блондинката от няколко месеца не е християнка, а възприема само Аллах и пророка Мохамед за водачи в живота. 42-годишната рускиня, родена в Санкт-Петербург, гледа да не пропуска петъчната молитва. За да спазва канона, Вулева бе покрила главата си с фередже, като на излизане от джамията махна покривалото.

След молитвата Албена се видя кратко с новото си гадже, двамата размениха милувки и по няколко думи, след което се отправиха по задачи. Оказа се, че Албенчето има работа на Женския пазар, където често пазарува и вече се познава с продавачите на сергиите. На тържището палавата екс водеща, която е безработна и има време за харчене, се видя със своя приятелка. Двете побъбриха няколко минути, след което се качиха в очукан автомобил и отпрашиха в неизвестна посока.

От няколко месеца блондинката се носи на крилете на любовта, като виновник за щастието е тъмнокож имигрант, който живее в района на Халите. Не е ясно какъв е статутът на бежанеца и дали не е нелегален у нас, но е факт, че живее в т. нар. арабски квартал на София. Това е мястото с най-много мигранти от арабски произход. В района имаше и няколко инцидента с нападнати граждани, но скандалната блондинка явно не се притеснява и спокойно крачи из малките улички с арабски магазини.

Според запознати палавницата, която преди време се снима по цици пред Народното събрание, се записала на уроци по турски език, за да вникне по-дълбоко в тайните на Изтока. Два пъти седмично Вулева посещавала частно школо, където се учела на четмо и писмо. Албена признава, че при първа удобна възможност би се установила в Истанбул, който определя като най-красивия град в света. Откакто е мюсюлманка, русата фурия зарязала скандалното облекло, отказала свинското месо и често се забулва със забрадка.

 

Предишната статия Преди да стане репортерка в „Господари на ефира“, Ева се пробва като плеймейтка! Ето с кои ГОРЕЩИ снимки без дрехи придоби популярност
Следващата статия АДВОКАТ ПЕТЪР НИКОЛОВ от Българския юридически комитет на ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА стана ЮРИСТ НА ГОДИНАТА

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук