Вижте с какви глупости се занимва цивилизованият Свят в условията на Пандемия !

Възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като “супер хетеросексуален” (Super Straight)? Ами разбира се, аз – Петър Низамов и всичките ми познати , а те са много са такива!

През последните дни потребителите в популярни платформи като Reddit, 4Chan и дори TikTok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба.

След като към LGBT непрекъснато се добавят нови буквички, които да описват човешката сексуалност, тези хора са убедени, че човек може да се определи и като “супер хетеро”.

Този израз включва в себе си мъже и жени, които са съгласни да флиртуват и евентуално да стигнат до интимни взаимоотношения сами и единствено с представители на противоположния пол, които също се възприемат за “супер хетеросексуални”. Това означава, че супер хетеро хората отхвърлят идеята да са във връзка с някой, който е бисексуален или транссексуален.

Разбира се, шумът около хаштага #SuperStraight е в стила на “С камъните на LGBTQ общността по техните глави”.

В TikTok трендът може да бъде проследен до потребител с никнейм Kyleroyce, който заявява, че му е писнало да го сочат за нетолерантен. Във видеото, което вече е изтрито от платформата, той седи в кола и споделя своите възгледи за сексуалността и доколко тя е природна даденост и доколко е въпрос на самоопределяне.

След като модерацията на социалната мрежа надушва клипа и го премахва, Kyleroyce се пренася в YouTube, където бързо трупа над милион гледания. В клипа 21-годишният мъж обяснява, че е отказал да се среща с транссексуална жена, родена като мъж, и затова е бил наречен “трансфоб”. Обидата дотолкова го засяга, че той решава да си измили изцяло нова сексуалност.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1369395837281959942&lang=bg&origin=https%3A%2F%2Fwebcafe.bg%2Fvryava%2Fshte-se-sreshtam-samo-s-zheni-rodeni-kato-zheni-super-heteroseksualnite-otvrashtat-na-udara.html&siteScreenName=webcafebg&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Така Kyleroyce заявява, че е “супер хетеро” и че тъй като това е неговата ориентация, всички трябва да я уважават така, както уважават и останалите нетрадиционни сексуалности.

“Ще се срещам само с жени, родени като жени, това съм аз”, допълва той.

Пред Insider младият мъж казва, че не е искал да обиди когото и да било, макар че в YouTube е получил дори заплахи за живота си. За него това е поредното доказателство каква агресия могат да проявят хора, които настояват за толерантност, но в същото време не приемат никаква чужда позиция.

“Писна ми да ми лепят негативни етикети, просто защото харесвам жени”, продължава Kyleroyce в разговора си с Insider.

Подчертава, че точно както при членовете на LGBTQ общността, така и при него сексуалността е въпрос на природа, която не може да промени или пребори. “Харесвам жени, такъв съм си по рождение”, казва той и не иска това да звучи като извинение, за да се вижда и да си ляга с когото си иска.

Kyleroyce даже и не подозира какъв фурор ще предизвика. Заявки от различни потребители, че са “супер хетеро”, се появяват в редица от най-известните социални платформи – от TikTok те стигат до Reddit за броени часове. Оттам нататък се пренасят и в Twitter, 4Chan и 9gag.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1369438088309669909&lang=bg&origin=https%3A%2F%2Fwebcafe.bg%2Fvryava%2Fshte-se-sreshtam-samo-s-zheni-rodeni-kato-zheni-super-heteroseksualnite-otvrashtat-na-udara.html&siteScreenName=webcafebg&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Появяват се подобни постове и във Facebook и Instagram, но там цензурата е далеч по-безпощадна.

“Знам, че много хора са на моето мнение и на моята позиция, но са твърде уплашени да го заявят, защото ще бъдат нападнати”, посочва Kyleroyce.

Всъщност реакциите към статусите и колажите със съдържание “Super Straight” сочат, че младият мъж е прав. Той получава нападки не само, че е трансфоб, но и че идеите му граничат с тези на нацистите. Мнозина смятат, че е недопустимо Kyleroyce да откаже среща с жена, само защото тя е родена като мъж, а по-късно е сменила пола си.

Той обаче отново извърта ситуацията в своя полза и посочва, че тепърва ще се бори неговата “супер хетеросексуалност” да бъде възприета от по-консервативните LGBTQ хора.

“Разпространявайте своята любов, независимо как се самоопределяте”, казва в заключение Kyleroyce.

Източник ТУК 

В Дания препоръчаха да се разреши на 10-годишните деца да сменят пола си

В дания препоръчаха да се разреши на 10-годишните деца да сменят пола си

За да помогнат на деца и младежи с джендърна дисфория (тоест на тези, които са в конфликт с биологичния си пол), Датският съвет по етика препоръчва на политиците да определят възрастова граница от 10-12 години за тези, които желаят законно да променят пола си, съобщава Berlingske.

,,Децата на тази възраст най-често вече имат ясна представа към какъв пол принадлежат, за разлика от много малките деца, чието възприемане на пола е по-гъвкаво и неясно. Именно на тази възраст започва лечението на транссексуалните деца, които искат да променят пола си”, коментира Ан-Мари Аксе Гердес, председател на Датския съвет по етика.

Евродепутатите обявиха ЕС за “зона на свобода” за хората от ЛГБТ общността

Политическото мнозинство вече е готово да одобри решението за намаляване на сегашната възрастова граница от 18 години, но редица несоциалистически партии са възмутени от благословията на Датския съвет по етика.

Това е пълна лудост. Децата са принудени да правят нещо, което не може да им бъде наложено. На 18 години човек трябва да има пълното право да направи свой собствен свободен избор, но ние по никакъв начин няма да подкрепим законната промяна на пола, споделя Мете Тизен, говорител на децата на партия „Нови права“ и цитирана от “Фокус”.

И Датската народна партия, и Консервативната партия, и Либералният алианс категорично се противопоставят на предложението за разрешаване на законната смяна на пола на децата. Представителят на Либералния алианс по въпроса за децата Хенрик Дал написа в социалната мрежа Фейсбук, че предложението е “елемент от една наистина отровна идеология”.

Не купувайте от пропагандиращите джендъризъм на вашите деца ” CRY BABIES” .
Продават женски кукли в розово , но с мъжки полови органи.
Гледайте филмчето. Там всички са МОМИЧЕНЦА и си имат имена.

България на Бойко .Номер 1 снабдител на оръжия за Ислямска държава. Доказателство !

Видео: Мая Манолова, БХК, Меглена Кунева и „Анимус“ – заедно на избори, в отнеманията на деца и в покарването на „Джендър“ идеологията в училищата

ФОНДАЦИЯ НА ДЕНИЦА САЧЕВА СЪДИ ПЕТЪР НИЗАМОВ, КОЙТО ВРЪЩА ОТНЕТИ ДЕЦА ОТ НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ОТ БЕДНИ НО ГОДНИ РОДИТЕЛИ

https://youtu.be/H9nCnrTX5DE
Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов fb img 15783672560096130717097236271023 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"
Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов fb img 15783672015266552998804597616010 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"
Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов fb img 15783671986234100600793569818348 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"
Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов fb img 15783671929098400790825094870145 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"

О

Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов fb img 15783671884585910939426884287243 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"
Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов fb img 1578367190622554789235376298679 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"
Няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален", защото всички нормални хора сме такива - петър низамов screenshot 20200104 230153 facebook8395611616555263490 няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален" възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като "супер хетеросексуален" (super straight)? Ами разбира се, аз - петър низамов и всичките ми познати , а те са много са такива! През последните дни потребителите в популярни платформи като reddit, 4chan и дори tiktok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба. Bnews няма по-тъпо определение от "само хетеросексуален"

т Десислава Евгениева: “Искам да споделя с вас един потресаващ случай от преди малко…
Моята баба купила на детето ми от книжарница играчка.
Кукла на “Cry babies”. Попринцип знам,че са момиченца,но дори момченца да са не мисля,че това което видях е редно. Куклата е с розово,видимо от женски пол… но не и според производителя… ще повърна! Без думи съм наистина.”

П.П.

Имаше множество коментари, че това, че куклата била облечена в розово, не означавало, че е момиченце.
А ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ФИЛМЧЕТО “CRY BABIES MAGIC TEARS” СА МОМИЧЕНЦА, НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ КУКЛАТА, ИЗРАЗЯВАЩА ГЕРОИНЧЕ ОТ ФИЛМЧЕТО Е МОМИЧЕНЦЕ.
Гледайте филмчето по-долу !
В случая в мъжки полов орган.
И това ако не е джендър пропаганда, здраве му кажете.

А това, дали е оригинална кукла, дали се продава в книжарниците, или в други детски магазини като “ХИПО ЛЕНД” аз не го разбирам, не съм специалист. Между другото, тази кукла с мъжкия “русал” по-долу се продава точно в “ХИПО ЛЕНД” . Само за тези, които ги защитаваха ревностно !
Знам само, че женски кукли, където е изразена търговската марка “CRY BABIES” имат мъжки полов орган на видно място. И тези кукли се продават на БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.
Аз ако бях титуляр на марката “CRY BABIES” и се разпространяваха такива уж “фалшификати” с моята търговска марка да дискредитират моята фирма. Бих направил всичко да бъдат изтеглени от пазара.
Очевидно това не новост за тях, защото е имало подобни сигнали и преди два месеца, разпространени по медиите, които със сигуирност би трябвало да бъдат уловени от технмия маркетингов отдел.
Въпреки това до ден-днешен никой от тази фирма – производител не си е мръднал пръста да бъдат изтеглени тези кукли от пазара.
Защо ли?
Защото е обичайна практика пазари, където потребителите не са особено платежоспособни, самите титуляри на търговски марки да пускат техни уж реплики, изработени от самите тях , само, че с евтини материали и ниско качество.
Разбира се, че в такъв случей няма кой да инициира действия по премахване на уж репликата.
В този случей е така.
Титулярът на търгпвската марка “CRY TEARS” чрез “ХИПО ЛЕНД” се отрича от тези реплики, но оставя те да бъдат разпространявани безпрепятствено.
Давам пример !
По жалби на вносители на “ГУЧИ” , “АРмани” и т.н. бяха затворени множество магазини, където се предгаха техни реплики, а собствениците бяха осъдени за ползване на чужда интелектуална собственост.

В случая, обаче “CRY BABIES”не си мръдва пръста вече 1 година да изтегли тези уж фалшификати.
Дали не се касае за първия случай.
Еми, аз съм сигурен, че е така !

А имената на бебенцата от филмчето “CRY BABIES MAGIC TEARS” са следните и са само на момиченца !!!

CONEY – Кони
pingui – Пингуи
LORI – Лори
pandy – Панди
hopie – Хопи
Тургуи
Kiki- Кики
NITA- Нита
finnie- Фини
Beety- Бийти
LEA – Леа
NALA – Нала
LALA – Лала
Coney – Кони
LEA – Леа
LADY- Лейди
dotty – Доти
Nala – Нала
LAMMY – Лами
FIBI – Фиби
PINKY – Пинки
Flipy – Флипи
GIGI – Джиджи
Ellie – Ели

Против “Джендър” образованието в училищата

White cbnnews logo

Leave a Reply