От Европеѝски щит- Български граждани на територията на Чехия . Всеки на които не му е безразлично и които иска да живее спокоѝно моля подкрепете ни. Искам да видя Български знамена, искам да видя горди Българи, да покажем че сме народ, да покажем че сме част от Европеѝското семеѝство !!! Протест против конвенцията за приемане на 61 милиона емигранти!!! 21- 22. 06 . 2018

Европейски щит продължава да налива масло в огъня.

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° ðŸðµñ‚ñŠñ€ ðð¸ð·ð°ð¼ð¾ð²     petar nizamov.

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° chytra zdenä›k.

Преди  години основаха европейския съюз.

18 април 2018 : ЕП приема резолюция за заселване на НОВИ 61 млн. мигранти в ЕС . Ето кои български евро-депутати гласуваха „ЗА“. Разкритие на Петър Низамов Перата .

Щастлив съм да се присъединя към вас днес в това, което ще остане в историята като най-великата демонстрация за свобода в нашата историята на нашите нации.

Преди повече от половин век  лидери на страните в Европа вдъхновяват създаването на Европейския съюз, в който живеем днес. Техните усилия и решителност са били насочени да живеем в условията на мир и стабилност, които днес приемаме за даденост. От бойци от съпротивата до юристи, основателите на ЕС са пъстра група хора, преследващи едни и същи идеали: мирна, обединена и просперираща Европа. Освен основателите, описани по-долу, много други хора са работили неуморно и са вдъхновявали европейския проект.Този важен указ се явява като ярък лъч на надежда за милионите европейци, които бяха обгорени в пламъците на унищожителните войни. Той дойде като радостта при разсъмване след дългата нощ на страданието им.

ЕП : ГЕРБ, БСП и ДПС гласуваха за приемането на нови 61 млн. мигранти. Консолидирани от българи в „Свободна Европа“ родолюбци от всички страни в Европа заедно започват масова протестна кампания .

Но днес – в 21 век , много  години по-късно европейците все още не са свободни. Над половин век по-късно животът на европейсните народи е все още осакатен от веригите на цензурата  и оковите на тиранията. Десетилетия  по-късно потомците на избитите в жертвените клади продължават да живеят на самотен остров на безправие. Половин век по-късно европейците все още мълчат от страх в ъглите на парадната демокрация  в едно фалшиво общество и се намират в изгнание в собствените си страни. За това ние сме дошли тук днес за да разкрием това позорно състояние.

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° ðŸðµñ‚ñŠñ€ ðð¸ð·ð°ð¼ð¾ð².

Когато архитектите на този т.нар. Европейски съюз написаха блестящите думи в Хартата на свободата, ние всички вярвахме, че ни очаква светло бъдеще. Това беше обещание, че на всички европейци ще се гарантират , че ням,а да се повтори кръвопролитието от Световниоте войни, ще се гарантира сигурността и , свободата и правото на щастие. Очевидно е днес, че така. Нар. ЕС не е изпълнила обещанието си  що се отнася до европейските народи .

Започват протести в цяла Европа срещу скандална резолюция на ЕП от 18 април за приемане на нови милиони мигранти .

Вместо да защити собствените си граждани, наследните на основоп;ложниците подлагат собствените си народи на геноцид . Геноцидът , именно за чието предотвратяване е създаден Европейският съюз. Но ние отказваме да повярваме, че сърцата на нашите политици за замръзнали за нас – техните избиратели, хората, с чиято пот и кръв е изградена Европа. Отказваме да повярваме, че ние, местните народи, нямаме и нпяма да имаме равни права с останалите .И така ние сме дошли да се пяреборим още един път за нашето бъдеще, за бъдещето на нашите деца.. Също така ние сме дошли на този висок връх, за да напомним на политиците, силната неотложна нужда на настоящото положение. Не е време да си позволим лукса да чакаме, нито да приемаме успокоителни средства с постепенно действие. Не и когато те внезапно отнеха нашите права, свободата на словото, разрушиха християнските ценности и семейство. Сега е времето обещанията на тяхната демокрацията да станат реалност. Сега е времето да излезем от тъмнината и самотната долина на обратната дискриминация срещу европеецът. Сега е времето да излезем от тъмнината и със силните ни воли да преборим за пореден път тиранията, надвиснала над стария континент. Сега е времето да измъкнем нашите нации от тресавището  на дребниоте дразги и различия  и да я поставим на твърдата канара на братството.  Сега е времето да застанем рамо до рамо и да се борим за нашите отнети права. Би било фатално за народите ни да пренебрегваме спешността на настоящото положение. Това горещо лято на справедливо недоволство на мастниоте народи срещу тиранията , двойния стандарт и геноцидът няма да отмине докато не дойде съживяващата есен на справедлкивостта. 2018-та не е края, а началото. Тези от тях,  които се надяват, че ние просто имаме нуждата да изпуснем парата и ще бъдат доволни, се лъжат.

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° ð®ð»ð¸ñð½  ðð½ð³ðµð»ð¾ð²  ð˜ð²ð°ð½ð¾ð².

Европейците се събуждат и това ги плаши. Няма да има нито мир, нито спокойствие в Европа, докато не бъдат прилагани законите за всички еднакво. Вихрите на негодуванието ще продължават да разтърсват основите на нашия континент, докато светлия ден на справедливостта не изплува. Но има още нещо, което трябва да кажа на моите хора, които стоят на горещия праг, водещ към палата на справедливостта:

Ние няма да се спрем и ще ставаме още по-активни в нашата борба.

Това ще продължи до сетния ни дъх. А падне ли някой от нас, друг ще го смени и толкоз. Какво тук значи някаква си личност. Но в бурята ще бъдем с теб , народе мой, защото те обичаме.  Този който падне в бой за свобода , той не умирта, за него жалеят земя и небо, свбят и природа и певци песни за него пеят.

Ние няма да стоим безучастни докато отнемат честта ни. Честта ,майко, юнашката. Ние няма да мълчим докато турчин беснее над бащино ни огнище. Там дето съм аз пораснал и първо мляко засукал, там дето либе хубаво черни си очи вдигнеше.

Ние няма да предадем жените и децата си. Ние няма да позволим да ни пробутват извратени „ценности”  докато заселват земите ни с хора, които ни мразят . С хора, които са учили да ни мразят, с хорта,на които вярват , че сме им врагове . С хора, които искат да отнемат това , което ни е съхранило през вековете. С хора, които нахлуват в домовете ни и обругават хората, които обичаме.

Ние няма да позволим педофили и изнасилвачи да се разхождат необезпокоявано сред нашите деца и жени и да ги насилват, обиждат и унижават. Ние няпма да позволим на предатели като съдия Geoffrey Marson , който осъди Томи Робинсън за журналистика да отнемат правото ни да бъдем информирани и предупредени за това, което нио очаква на улиците на зародбена Европа.

Преди пяовече от 70 години Европа се оттърси от пречупения кръст на национал-социалистите. Даде милиони жертви за свободата си вярвайки наивно в едно добро и светло бъдеще за поколенията. Когато ВСВ свърши, всички бяха във възторг, че са оцеляли от най-последната война. Ако някой беше казал на тези хора, че днес – в 21 век техните внуци ще бъдат убивани, изнасилвани, безчестени, а „демократите” в Европа ще ги превърнат в изкупителни жертви на една досадна и неважна за тпх статистика, едва ли щяха да бъдат толкова спокойни и щастливи.

Днес ЕС извършва нечуван и невиждан геноцид спрямо собствените си народи.

На първо място, те заслеват земите ни с хора от най-мъмните части на Азиящ и Африка. Там, където жените нямат никакви права. Там, където педофилията и изнасилванията не са неморални, а са дори похвални.

Нашите политици отвориха границите ни за тези вълци , прикрити с овчи кожи. Нещо повече, когато започнаха да безчинстват с нашите деца, тя ги обвиниха в расизъм, фашизъм , ксенофобия и какво ли още не. Европейските съдилища отсъждат смешни и обидни присъди за брутални престъпления , извършени от мигрантите. За същите деяния , ако бъдат извършени от европеец, той ще получи пионе 10 години затвор, а незаконните мигранти получават пробация и обществено-полезен труд.

Европа се превърна във военна зона. Въпреки затъмнението на предателските медии, ние това го знаем и ще го разпространяваме навред . Защото хората имат право да бъдат информирани.

Точно защото сме предадени, ние се самоорганизираме за да защитим домовете си , децата си и честта си.

„демократична” Европа запушва устата на всеки дръзнал да се противопостави на това или да даде гласност на това, което те прикриват . Точно за това всички трябва да застанем зад Томи Робинсън , който беше осъден на 13 месеца затвор за 2 часа без адвокат, без да му бъде дадено право на защита. И защо? Защото той направио това, което фалшивите медии трябваше да направят. Той даде гласност за грандиозен съдебен процес с 29 обвиняеми ислямисти за десетки, не стотици брутални , групови изнасилвания и педофилия.  Той показа, това, което се случва ежедневно в страната му.

И знаете ли? Изнасилвачите и педофилите не бяха дори задържани, не бяха с белезници на процеса. Те се разхождаха свободни , освободени от същия този съдия Geoffrey Marson, който на всичкотпо отгоре беше цензурирал процеса и беше забранил на обществото да бъде информирано.

Аз заставам зад моят приятел и съратник Томи Робвинсън и призовавам всички здравбо мислещи хора, свободни хора, смели хора на Европа да направят същото. Да не се страхуват ! Защотъо те могат да елеиминират един- двама, двайсе, петдесет, но не могат да запишат устата на целокупният народ.

Аз съьо бяха арестуван многократно като Томи Робинсън. Много от вас знаяти са гледали видеата със заловените на границата в България мигранти, чийто автор съм аз и моята организация . Това само, защото съм защитил страната си и съм попречил да влязат ислямисти незаконно през границата ни. Аз бях 4 месеца под домашен арест , защото предотвратих извършването на престъпление. Защото преминаването на границата не през КППП-та е прстъпление. Това те крият от вас, но все още има действащи наказателни текстове за нелегално преми наване на границата. Все още не са отменени , но предателите не ги прилагат.

След като бях освободен , аз продължих борбата му със същата сила , както и преди това. За това ми беше скалъпена нова постановка. Миналата година на организирания от мен протест в Асеновград с искане за тежки справедливи присъди за група пропяовядваща радикален ислям, която беше нападнала и пребила децата от местния клуб по гребане събрахме над 10 000 човека на площада . За да бъде убита енегрията на протеста бях ударен от оператор на националната телевизия БТВ, който веднага след това се скри зад полицейския кордон и  след което беше направен опит да бъде манипулирано обществото , че не той, ами аз съм го бил ударил. След което бяха арстуват и 2 месеца миналото лпято прекарах в ареста докато една малка телевизийка направи нечуваното. Изнесе запис на цялата ситуация, от който се вижда, че аз съм ударен от оператора, а не обратното.  Обществото разбра, че това е втори опит аз да бъда ликвидиран от обществения живот. Те ми направиоха услуга, защотъо сега на всички им е ясно, че се боря срещу предателите със сърце и душа и ще спра само, когато сърцето ми спре.

Днес съм щатлив, че съм един от основоположниците на европейското патриотично обединение, наречено Европейски щит.

Това е организация, която има амбициите да обедини всички искрени родолюбиви организации на стария континент.

Това е организация на свободни хора, смели мъже и жени, тръгнали за християнска вяра, курбан да стават.

Ние ще сме навсякъде, ще даваме гласност и щье се борим с несправедливостите непримиримо и самоотвержено. Ние ще сме в България, Чехия, Словакия, Полша, Швеция, Украйна, Русия , Гърция , Италия и навсякъде, където се чувства липсата на справедливост за да се борим с двойния стандарт.

Ние сега сме се събрали тук да протестираме срещу мигрантите, но те не са най-големия проблем. Най-големият проблем са предателите, които ни управляват.

Искам да обърна внимание на още един проблем в ЕС. Геноцидът над християнските ценности и семейство. Геноцидът , който упражняват социалните служби над европейското стандартно семейство. Отнемането на децата от родителите без осбена причина. И тези служби имат доказани връзки с педофили… Афиширани от неправителствени организации , финансирани от Сорос те разбиват семейнсите ценности в името на разврата, упадъка и безнравствието.

Всички знаете , че има една антиевропейска и антихристиянака организация , наречена Хелзински комитет, те изпращат юристите си да нападат всеки дръзнал да защити по един или друг начин своя народ .

Сега обаче има друга организация, антипод на БХК, Ние я създохме ! Пак от юристи, но те ще защитават всичко христипянско и добро и ще се намесват безплатно във всяка несправедливост към европейските граждани , народ , език и история.

Това е важно, защото всеки от нас, който е заставал зад народа си е бил подведен под измислена отговорност за дълга , който си е изпълнил. Това ще се промени, защото ще има адвокати, които ще се борят с този комитет и ще ги мачкат, защото патриотите сме по-добри, по-мотивирани от тях , и сме искрени и сърцати.

Моля всеки с юридическо образование да се запише като доброволец в нашата рганизация за защита на семейството и християснките ценности с правни средства .

Ние ще се борим и срещу тях . Една от моите организации в България се нарича Български юридически комитет и е съставена от адвокати-доброволци, с които защитаваме точно такива майки, на които им се отнемат децата поради бедност или без особена причина . Ние разкрихме схема на продажба на отнени деца осъществяване от агенцията по „закрила на детето”, за което тази година получихме най-високият юрдически приз в България – „Юрист на годината 2018”. Не ме разбирайте погрешно. Искам да кажа друго, че хората, които ни номинираха и гласуваха за нас са част от народа и сами усещат приоритета на тази борба срещу враговете на традиционното семейство, която след тази наша награда стана акцентирана тема .

Юристът на годината адв.Петър Николов от БЮК : Петър Низамов ме помоли да представлявам самотната майка пред съда .

Но тази борба следва да се международна, защото нашите народи са исторически и генетично свързани и ще се бият рамо до рамо за разбиранията си и за своето бъдеще.

“Братя и сестри,

Обръщам се към вас така, не защото сме такива, но защото трябва да станем братя и сестри докато това, което наричам инвазия свърши.

Също както трябва да сме братя и сетсри с останалите Европейски народи , защото сме обект на атака.Особено сестрите.

И работя по този проблем с нелегалните мигранти от самото начало и знам проблема от първо лице и моля поврявайте ми – няма никакви сирийци от началото на 2015г. – може би под 2% , няма никакви жени или майки с деца – под 5% .

Те идват само млади мъже – дезертьори от ИСИС, Алкайда, Ал Нусра , също талибани от Афганистан . Новото тази година е че идват основно от Пакистан, Индия заедно с афганците.

Винаги страни , в които няма война като Афганистан , където има американско правителство от 15 години. Помните ли 11.09.2001г. след което САЩ нападна Афганистан с обещанието да направят демокрация там?

Какво убежище търсят гражданите на страна , където Американската армия ги пази от 15 години? Какви бежанци са пакистанците идващи от страна – велика ядрена сила.

Не ! Те идват защото има пропаганда в техните страни , че ние сме импотентни, че сме загубили плодовитостта си, че нашите жени търсят секс, който ние не можем да им предоставим.

Че сме деградирали и неспособни да се заитим и всичко наше им е обещано да е тяхно от Алах.

Но вие трябва да знаете , че най-големия проблем не са мигрантите, с които можем да се справим лесно. Те са само обект , а не субект на тази криза.

Основния проблем на нашето общество са предателите , които ни управляват. Това са хора , които са продали и предали техните и вашите семейства и деца срещу пълни банови сметки с кървави пари идващи от Ислямска държава , С.Арабия и Сорос, пари напоени с кръвта на християните навсякъде.

Те са основния проблем. Както знаете те се опитаха да ми запушат устата и да спрат дейността ми налагайки ми измислен домашен арест за 4 месеца.

Но, това е невъзможно. Само, когато съм безчувствен ще спра , защото това не е политически възгледи, не е и кауза. Това е спасителна мисия за нашето бодро поколение.

Какаво ще им завещаем? Кръв и пепелища ли? Не ! Никога ! Нашите деди не ни оставиха това. Няма да го направим и ние.

Ние, БЪЛГАРИТЕ Вече спряхме да говорим. Ние действаме за да спасим нашата страна. Имаме граждански патрули в София с над 1000 члена.

Те се разхождат по улиците и в зоните , където мигрантите се събират на големи групи. Ние имаме и гранични отряди , за пазене на границата. Ще се  бием със всеки , който иска да разруши нашия народ, нашата култура , насилва нашите деца , семейства и вяра.

Аз искам да кажа гласно на нашите предатели и врагове, че нашата слабост е само пропаганда и те мамят нашествениците , че не сме истински мъже.

 

НИЕ ЩЕ ПОКАЖЕМ ЛИЧНО НА ВСЕКИ, КОЙТО  си мисли , че може да премине границата ни незаконно, или който си мисли, че може Не да изнасилва, а само да обиди дори и една от нашите жени.

Ще покажем на тях, че тази къща си има стопанин и голямо и лошо куче отпред.

Ние вече имаме граждански патрули в София, Пловдив, В Бургас и на границата . Никой насилник няма да бъде оставен на мира.

Позволявам си да ви препоръчам нещо. Не се делете на националисти, демократи, социалисти и т.н. , защото всички сте обект на атака.

Не говоря за политиците , защото те всички без значение социалисти , националисти, социал-демократи са еднакви. Нио повече от алчни крадци.

Говоря за хората с такива възгледи. Мигрантите не правят разлика когато нападат вашите дъщери или жени.

В България обикновено се делим на Русофили и Русофоби. Но ние взехме решение- да се бием рамо до рамо до  като това приключи.

След това ще се делим по политически идеи, но никога пред лицето на врага. НИКОГА пред лицето на врага !

Наричам ги врага, защото те ни мразят, те искат да ни убиват, искат да изнасилват нашите жени, искат да разбият нашата култура.

Трябва да знаете , че не всички афганистанци са лоши, но знайте, че тези, които идват при вас са само лошите от тях.

Ние трябва да сме заедно в тази битка. Всички Европейци, всички народи на Европа и всички, които обичат Европа такава каквато е.

Тогава ще се бием в градовете, ще се бием по улиците и магистралите, ще се бием във и пред дискотеките, на музикалните фестивали, на площадите, на улиците , ще се бием където и да сме нападани. Ние никога няма да се предадем ! Никога няма да оставим нашите деца и жени.

 

Не знам какво Алах им е обещал, но аз им обещавам, че е се бием за свободата си като лъвове и тигри и ще победим накрая.

Ще спасим Европа, да живее Европа, да живее България, да живее Християнството и нашия добър Бог.

Смърт за предателите

Обединението на родолюбивите организации "европейски щит" с българинът петър низамов прави двудневно мащабно културно и протестно събитие в прага срещу резолюция на еп за прием на нови милиони мигранти. Обединението на родолюбивите организации "европейски щит" с българинът петър низамов прави двудневно мащабно културно и протестно събитие в прага срещу резолюция на еп за прием на нови милиони мигранти. 31963889 1213814268750204 6580354956530810880 n обединението на родолюбивите организации "европейски щит" с българинът петър низамов прави двудневно мащабно културно и протестно събитие в прага срещу резолюция на еп за прием на нови милиони мигранти. Обединението на родолюбивите организации "европейски щит" с българинът петър низамов прави двудневно мащабно културно и протестно събитие в прага срещу резолюция на еп за прием на нови милиони мигранти. Bnews обединението на родолюбивите организации "европейски щит" с българинът петър низамов прави двудневно мащабно културно и протестно събитие в прага срещу резолюция на еп за прием на нови милиони мигранти.Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° jiå™ã­ äŒernohorskã½ - obäan äŒeskoslovenska.

ЕТО И ПРОГРАМАТА НА СЪБИТИЕТО

Участието в демонстрацията бе потвърдено от:
речи:
Сани Дейвис – Бохем живеещи в Канада
Петра Анаконда Lhotáková – Бивш полицаѝ, активист
Франция Кубашек – активист
Ивана Шнайдер – традиционна чешка семейна инициатива
Андреа Комаркова – кандидат за парламентарен мандат за СПД
Роман Рухиг – Заедно за Словакия
Марио Аутуно – Баргида Берлин
Юлиян Ангелов Иванов – Свободна Европа – България

Петър Низамов – Свободна Европа – България

Мартина Шнайдер – Австрия (+ около 300 души)
Věra Řezníčková – дългогодишен активист
Брук Мак
и други, списъкът ще продължи да се актуализира

Музикална продукция:
Pepa Nos
Робърт Жак с PHONETIX
Жана Хрушкова придружена от хармоника Павел Ерих (Podřipský harmonikář)
и други, които държим като изненада

Участие в демонстрацията на срещата:
речи:
Ярослав Дубрава – сенатор
и други, които все още не искат да бъдат назовани
Иван Vyskočil – актьор

Представители на политическото движение на СПД
Петър Хамп – социолог
Мартин Конвичка
Джордж Кобза
и други

ХАРМОНОГРАМА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ ВРЕМЕ

21 юни – четвъртък
От 12:00 до 16:00 часа
Стартиране на монтажа, последвано от придружаваща програма

12:30 – 16:00 часа
речи
Музикално продуциране на групи и певци
Действия по подписване

16:00
Стартиране на основната програма
Преместване в Академия “Страка”

16:20 – 17:00 часа
Покана към правителството и подаване на искания

17:00
Върнете се в Кларов

17:20 – 22:00 часа
Реч и музикален съпровод

22 юни – ПЕТЪК

От 12:00 до 16:00 часа
Продължаване на събранието, последвано от придружаваща програма

12:30 – 17:00 часа
речи
Музикално продуциране на групи и певци
Действия по подписване

17:00 -?
Стартиране на основната програма

Предвид факта, че все повече и повече доклади личности, интересуващи се от изпълнението на демонстрацията, пълната програма ще бъдат сглобени около една седмица преди демонстрацията. Графикът е индикативен и може леко да се промени поради обстоятелства. В допълнение към демонстрационния обект ще бъде построена голяма палатка за родители с деца. Демонстрацията ще бъде разделена на два потока за два дни, т.е. придружаващата и основната програма.

Съпътстващата програма ще бъде културен и информационен характер, пълна с подпис събития петиции и жалби, а именно петиция против ратификацията на Истанбулската кнвенция, където те са се събрали до този момент, няколко хиляди подписи, както и молба за изпълнение отхвърляне Дъблин IV, по-нататъшни наказателни обвинения срещу операторите на социални мрежи и т.н. .. съпътстващата програма ще включва говорители, които имат време или организационни причини не се получи една дума в основната програма. Придружаващата програма ще бъде придружена от музикални продукции на отделни художници и групи.

Основната програма ще се проведе в следобедните часове в момент, когато на хора им преключи работното време и се очаква висока избирателна активност. Това ще включва личности от политическия и социалния спектър и представители на асоциации и инициативи. Основната програма ще бъде отбелязано по-специално чрез принудителни действия на правителството за оттеглянето си от декларациите proimigračních като декларация. Ню Йорк на мигранти и бежанци или Маракеш декларация и особено намерението да се оттегли от глобалния договор за ратификация.

Събитието има за цел да запознае широката общественост по въпросите на миграцията, както е предвидено в международни декларации и договори и да привлече вниманието към факта, че ратификацията на глобалния договор на практика означава, контролирано, редовен и по-специално НПО за изпълнение и управление на приемането на мигранти в Европа с унищожителен въздействие върху Европеѝската общественост.

Разбира се, информацията ще се актуализира непрекъснато.

Събитието ще бъде придружено от Ирка Черногорски и Зденек Хитра.

Общият списък на потвърдените участници с изчерпателна програма ще бъде публикуван през следващите дни.

 

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук