Цитираме Петър Низамов и инициативния комитет на неговото движение :

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
В момента правим инициативен комитет за създаване на политическо движение. След като запазим името на движението, ще имаме нужда от 500 членове-учредители и 2500 члена на движението. Ще Ви изпратим бланка за членство веднага след като запазим името на движението .
Благодаря Ви за подкрепата.

Да живее България.
Смърт за предателите.
Моля да ни напишете в лично съобщение до страницата дали членувате в друго политическо движение и дали искате да сте част от нашите структури по места. Веднага след учредяването на движението ще започнем с политически натиск, вкл. и международен за приемане на закон за лустрацията за всички агенти на ДС и закон за съдене за виновниците за ограбването на българския Народ. Нашата борба следва да бъде прехвърлена на политически терен , защото само така можем легално да влияем на процесите. Знаете , че имаше опит да бъда убит , за мен без съмнение – по поръчка на правителството за това действаме много внимателно. В състояние сме и ще защитаваме всеки един от нашите членове .

Един за всички, всички за един.

Моля , при желание да бъдете наш член, да ни дадете Вашите : име, презиме, фамилия, ЕГН, постоянен адрес ( от личната карта) , номер на лична карта, издадена на (дата) , от МВР – (град).
За момента можем да ви изпратим следните бланки за членство , които при желание от Ваша страна следва да ни върнете попълнени внимателно, защото всяка грешка , означава обявяване на члена за невалиден от съда при регистрацията на движението.
Трябва да ги принтирате, попълните внимателно без грешки във всички полета . Сканирайте попълнените декларации или ги снимайте с телефона и ги изпратете като лично съобщение до страницата Бихте ли подкрепили създадено от Петър Низамов политическо движение ?​
Обърнете внимание, че освен № на лична карта следва да се изпише и датата на издаването и , и от коя местна структура на МВР е издадена.

ВАЖНО !!! Трябва да са попълнени и трите документа за членство в политическото движение.

Личните ви данни са необходими за да се счете членството Ви за валидно съгласно Закона за политическите партии. Ще бъдат използвани единствено за предаване в съда за регистрацията на движението.
Петър Низамов лично е длъжностното лице по събиране, обработка и съхранението на Вашите лични данни и поема цялата отговорност за запазването им.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Документите можете да свалите от  ТУК !

 

Кои сме ние ли? Ние сме млади и смели мъже и жени, които сме твърдо решени да променим системата. Да запазим автентичността на нашата култура, население и история. Да създадем условия, при които българи- тесни специалисти, работещи за западни компании биха се завърнали да работят в България. Това , разбира се можем да очакваме ако имат възможности за развитието в Родината ни. Да привлечем интелигентните млади и образовани лица да останат да живеят в България след завършването на образованието си. Да развием промишлеността, високите технологии, да създадем марки, а не да изнасяме кадри, които са основен ресурс за развитието на робото-строенето, автомобилостроенето и други високо-технологични индустрии.
Да забраним изнасянето над определени квоти на суровини, било то природни, човешки или други. Да спрем осребряването на националното богатство. Да стимулираме развитието на преработвателните предприятия, които преференциялно ще могат да закупуват суровини и да ДОБАВЯТ СТОЙНОСТ в България. Износ да се осъществява само на готова продукция, а не на източници в суров вид. Да създадем работа за всички. Да прекратим възможността за съществуването на социални търтеи. На всеки ром ще бъде дадена възможност да работи в селското стопанство. Така ще допринася да построим отново две Българии.
ПИТАТЕ СЕ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ПРИ УСЛОВИЯТА НА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.
“Намесата на държавата” или “New Deal” е измислена от Франклийн Рузвелт и представя държавата да премине от позиция на “нощен пазач”, в позиция на “футболен съдия”. Нашите разбирания и програма не влизат в противоречие с нито един от законите на пазарната икономика. Ние сме за одържавяването на пристанищата, летищата, електро-разпределителните дружества, здравните каси, касите по КСО и всичко, при което водещ е обществения, а не частния интерес.
Външната политика е насочена към съюз с държавите от Вишеградската четворка (Полша, Чешка република, Словакия, Унгария) и запазване на членството си в ЕС при запазване на суверенитета си на всяка цена. Отношенията с Русия – винаги приятелски. Водене на външна политика :
1. Съюз с равностойни, за да ни се чува думата. Единство в съюза за устойчивост и обща отбрана срещу натиск, оказван от Великите сили. Такъв съюз има само при Вишеградската четворка.
2. Приятели с всички. Брак с никой.
Социална политика :
Помощи срещу работа. Прекратяване на помощта при извънбрачно раждане преди 18 годишна възраст. Така няма да могат да ни обвинят в дискриминация, но ще спре практиката на “бебетата-банкомати” и подстрекаването към раждане от родители към техни малолетни деца с цел получаване на социални помощи.
Подпомагане на раждаемостта. Включително и осигуряване на безплатно жилище на всяко 5-членно семейство, в което родителите могат да докажат трудов стаж и задължителното образование. Нашата прогхрама за подпомагане на раждаемостта е взаимствана от социалната политика на Чешка република и Република Унгария, в които населението се увеличава с големи темпове основно от етнически чехи и унгарци. Безплатни – училище, детска градина, ясла. Връщане на ученическите бригади. Възвръщане на военната повидност. Въвеждане на задължителна наборна, военна служба за всеки годен пълнолетен от мъжки пол.
Повече пряка демокрация. Организиране на референдум с 50 000 подписа, чийто вот да е задължителен и да не може да се атакува от Конституционен съд, нито разисква от Народното събрание. Запазване на парламентарната демокрация във вида на парламентарна република.
Лустрация !
Приемане на извънреден наказателен “ЗАКОН ЗА СЪДЕНЕ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЕТНОС от 1989г. до НАШИ ДНИ”
Увеличаване на производството и производителността с алтернативни финансови източници.
Забрана за вземане на нови заеми от международни институции или банки.
Изплащане до стотинка на външния дълг на България и освобождаване от финансовото робство по примера на Унгария, която единствена има НУЛА ДОЛАРА ВЪНШЕН ДЪЛГ.
Разследване след законодателни промени за отпадане на давността за престъпленията на прехода- умишлени банкрути на банки, източване на предприятия, фалшива приватизация, престъпно бездействие.
Забрана на всички секти. Разрешава се да изповядва само традиционен ислям, православно християнство, католицизъм, протестантство и други миролюбиви източни религии и вярвания. Разтурване на секти като “Свидетели на Йехова”, фанатизираните ислямистки секти от Пазарджик и Асеновград (кадарджии и нурджии).
Никакво приемане на мигранти. На всяка цена ! Нашата цел е да върнем българите от чужбина, а не да ги заместваме.

Биография на Петър Низамов :

Роден ан 11 Септември 1985г.
1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. През Завършвам висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации.
Първата е Международно сдружение „Свободна Европа”, започнало с наименованието „Цивилни отряди за защита на жените и вярата”. Същото извършва доброволческа дейност по събиране и раздаване на дарения за бедните, организира и направлява граждански патрули и гранични отряди, взима отношение по всички наболяли въпроси с всички средства позволени от закона в полза на справедливостта. Организацията нашумя с организирането на защитата на Българската граница от нарушители, хилядните протести в София и цялата страна срещу незаконната миграция и акциите си за събиране на дрехи, храни и лекарства за бедни бездомници, като се въведе нова практика за отхвълянето на административния посредник.
Втората е сдружение „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства” , в което членуват само хора, упражняващи юридическа професия и защитават правата на майките, децата, възрастните граждани в битките им със Агенция „Социално подпомагане” и Държавна агенция „Закрила на детето”. Организацията е популярна като антипод на „Български хелизински комитет” и защитава прават на българите. Наскоро след дълги съдебни битки успя да върне децата на майката от гр. Сливен, на която бяха отнели трите рожби след като е подала искане за социално подпомагане, защото е овдовяла.

Успехи:
1991г. (на 6 години) : 3-то място в кандидат-конкурс за приемане в Първи клас в Средно Хуманитарно естетическо училище „Св. Св. Кирил и Методий” в гр. Бургас.
1997г.(на 11 години) : 3-то място в конкурс и Презентация на проект на тема „Екология” в гр. Малко Търново.
1998г. (на 12 години) : Класиран в Националния кръг на олимпиадата по физика.
1999г. (на 13 години) : Първо място в Националната олимияда по химия.
1999г. (на 13 години) : На пето място по бал в областните кандидат-гимназистки изпити.
2008г. на трето място в периодичния конкурс за студентско научно творчество.
2016г. След публикуването на видео, как Низамов и членовете на „Цивилни отряди за защита на жените и вярата” залавят незаконни нарушители на границата на ЕС (нелегани мигранти) излиза решения на Съдът в Хановер, с което България е обявен за несигурна страна за т.нар. „бежанци” и въз основа на него се създава практика да не се връщат в България „бежанци” въз основа на Дъблиското споразумение.
2018г. Неговата организация БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства получи най-високия приз за чристи, а именно наградата на списание “Правен Свят” – “ЮРИСТ НА ГОДИНАТА 2018 г.” след като спечели дело срещу Агенцията за Социално подпомагане срещу заповед на последните за отнемането на трите деца на овдовяла българка поради бедност. Вместо да и бъде предоставена помощ за отглеждането на децата й, те са отделени в три приемни семейства, на които се заплаща 700 лева/месец/дете. Организацията на Низамов се зае безплатно да защити правата на майката и спечели делото за връщането на децата при биологичния им родител.

 

 

Leave a Reply