ЕС излезе с нов документ, който е ИК “под прикритие”. Поляците започнаха с масови реакции и нямат намерение да се примирят докато това налагане на противоестествени идеологии не спре!

Полската общественост ПРИЗОВАВА ВЛАСТИТЕ да се борят срещу Стратегията на Европейския съюз за равенство 2020-2025CZiR (Център за живота и семейството) започна кампанията за събиране на подписи в подкрепа на обръщение към премиер-министъра Матеуш Моравецки да се спре натиска върху Полша, свързан със «Стратегията за равенство за ЛГБТ 2020-2025», която бе приета от Европейската комисия за всяка една страна-членка на ЕС в края на миналата година. В документа брюкселските идеолози заявяват въвеждане на механизъм за взаимно признаване. Това означава,че еднополовите партньорства или «бракове», осиновяването на деца от хомосексуални двойки или смяната на пола, осъществени в една от държавите-членки на ЕС, трябва да бъдат признати от всички останали членки. Планира се Стратегията да влезе в сила през 2022 г.Павел Одзоба, президент на CZiR пише: «Това означава, че имаме само 12 месеца за борба. Затова е изключително важно полското правителство да реагира още днес!»Предполагаемата стратегия за «борба с дискриминацията срещу ЛГБТ» представлява всеобхватен план за прокарване на ЛГБТ дневен ред. Европейската комисия обяви, че ще използва фондове и програми на ЕС за пълното приемане на лицата от сексуалните малцинства. «Преди всичко училищата и работните места ще бъдат подложени на идеологически натиск. Затова може да се предположи, че петъците, посветени на дъгата ще станат постоянна част от училищния календар», се казва в обръщение към премиер-министъра Моравецки. В обръщението се казва още, че ЕК обявява, че ще предприеме решителни мерки за разширяване на списъка от «европейски престъпления», като включи в него и престъпленията от омраза срещу ЛГБТ. Например един простичък разговор за «ЛГБТ идеологията» или «джендърната идеология» ще се разглежда като реч на омразата. По този начин се води борба с дискриминацията и се въвежда цензура за «консервативното и защитаващо семейството съдържание в интернет».Действията на европейските дипломати са насочени към принуждаване на държавите-членки да признаят хомосексуалните «бракове», осиновяване на деца от еднополови двойки и смяната на пола, ако това се е случило в друга държава-членка. Т.е. ако двойка полски хомосексуалисти са сключили псевдобрак в чужбина, положенията, изготвени от ЕС, ще бъдат основание за юридическото признаване на отношенията им в Полша.«Затова е толкова важно Полша да обяви незабавно, че няма да прилага подобни постулати и ще се придържа към заложеното в Конституцията определение за брак»

Vanesa May

ЗА Семейството

Против “Джендър” образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White cbnnews logo
Отхвърлената истанбулска конвенция е "под прикритие" в стратегията за равенството на половете cbnnews logo white отхвърлената истанбулска конвенция е "под прикритие" в стратегията за равенството на половете полската общественост призовава властите да се борят срещу стратегията на европейския съюз за равенство 2020-2025czir (център за живота и семейството) започна кампанията за събиране на подписи в подкрепа на обръщение към премиер-министъра матеуш моравецки да се спре натиска върху полша, свързан със «стратегията за равенство за лгбт 2020-2025», която бе приета от европейската комисия за всяка една страна-членка на ес в края на миналата година. В документа брюкселските идеолози заявяват въвеждане на механизъм за взаимно признаване. Това означава,че еднополовите партньорства или «бракове», осиновяването на деца от хомосексуални двойки или смяната на пола, осъществени в една от държавите-членки на ес, трябва да бъдат признати от всички останали членки. Планира се стратегията да влезе в сила през 2022 г. Павел одзоба, президент на czir пише: «това означава, че имаме само 12 месеца за борба. Затова е изключително важно полското правителство да реагира още днес! »предполагаемата стратегия за «борба с дискриминацията срещу лгбт» представлява всеобхватен план за прокарване на лгбт дневен ред. Европейската комисия обяви, че ще използва фондове и програми на ес за пълното приемане на лицата от сексуалните малцинства. «преди всичко училищата и работните места ще бъдат подложени на идеологически натиск. Затова може да се предположи, че петъците, посветени на дъгата ще станат постоянна част от училищния календар», се казва в обръщение към премиер-министъра моравецки. В обръщението се казва още, че ек обявява, че ще предприеме решителни мерки за разширяване на списъка от «европейски престъпления», като включи в него и престъпленията от омраза срещу лгбт. Например един простичък разговор за «лгбт идеологията» или «джендърната идеология» ще се разглежда като реч на омразата. По този начин се води борба с дискриминацията и се въвежда цензура за «консервативното и защитаващо семейството съдържание в интернет». Действията на европейските дипломати са насочени към принуждаване на държавите-членки да признаят хомосексуалните «бракове», осиновяване на деца от еднополови двойки и смяната на пола, ако това се е случило в друга държава-членка. Т. Е. Ако двойка полски хомосексуалисти са сключили псевдобрак в чужбина, положенията, изготвени от ес, ще бъдат основание за юридическото признаване на отношенията им в полша. «затова е толкова важно полша да обяви незабавно, че няма да прилага подобни постулати и ще се придържа към заложеното в конституцията определение за брак»
White cbnnews logo

Leave a Reply