Пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола 768x432 800x450 min пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола “примери за пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола; в целенасочения, методично осъществяван стремеж към разрушаване на традиционното семейство; в потискането на гражданските права и свободи в името на здравето, сигурността, толерантността и т. Н. Поредният пример за корумпираното мислене на съвременните управници е съвсем прясното приемане на резолюция за закрила на лица с нетрадиционна сексуална ориентация ес (в това число и българия) да се обяви за зона на свободата за лгбтик лицата. Резолюцията е подкрепена от 492 евродепутати (повечето български пратеници в брюксел също са заели позиция за разврата), като гласувалите против са 141, 46 са се въздържали. Резолюцията е приета, а мекия тоталитаризъм още веднъж показва, че успешно създава платформа за реализирането на невиждана по размери политическа корупция. Точно така, когато управляващият елит – политиците и висшите държавни чиновници – използват властта, която имат, за да формулират законите и правилата в държавата в своя индивидуална или партийна полза, която да обслужват техните идеологически интереси, това е политическа корупция. В по-общ смисъл можем да приемем, че политическа корупция има, когато определени политически решения водят до корумпиране (развала) на обществото. „в резолюцията се изтъква, че "правата на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансполовите, интерсексуалните и куиър лицата (лгбтик) са права на човека". Ако някой от читателите вече е разбрал какво е лесбийка, гей, трансполов и интерсексуален, но се чуди какво стои зад непознатата доскоро дума "куиър", то нека отбележим, че като „куиър“ се определят онези хора, които не се вместват в изброените по-горе нетрадиционни сексуални малцинства. Иначе казано те не са хетеросексуални, но и не са лесбийки, гейове, транссексуални и интерсексуални. Те са лица с някакви други сексуални предпочитания, които имат правото да имат тези права. Объркващо е, не просто защото е сложно, а защото е ненормално и неморално. ” bnews пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола
Пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола 768x432 800x450 min пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола “примери за пагубното влияние на идеологическия заряд на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола; в целенасочения, методично осъществяван стремеж към разрушаване на традиционното семейство; в потискането на гражданските права и свободи в името на здравето, сигурността, толерантността и т. Н. Поредният пример за корумпираното мислене на съвременните управници е съвсем прясното приемане на резолюция за закрила на лица с нетрадиционна сексуална ориентация ес (в това число и българия) да се обяви за зона на свободата за лгбтик лицата. Резолюцията е подкрепена от 492 евродепутати (повечето български пратеници в брюксел също са заели позиция за разврата), като гласувалите против са 141, 46 са се въздържали. Резолюцията е приета, а мекия тоталитаризъм още веднъж показва, че успешно създава платформа за реализирането на невиждана по размери политическа корупция. Точно така, когато управляващият елит – политиците и висшите държавни чиновници – използват властта, която имат, за да формулират законите и правилата в държавата в своя индивидуална или партийна полза, която да обслужват техните идеологически интереси, това е политическа корупция. В по-общ смисъл можем да приемем, че политическа корупция има, когато определени политически решения водят до корумпиране (развала) на обществото. „в резолюцията се изтъква, че "правата на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансполовите, интерсексуалните и куиър лицата (лгбтик) са права на човека". Ако някой от читателите вече е разбрал какво е лесбийка, гей, трансполов и интерсексуален, но се чуди какво стои зад непознатата доскоро дума "куиър", то нека отбележим, че като „куиър“ се определят онези хора, които не се вместват в изброените по-горе нетрадиционни сексуални малцинства. Иначе казано те не са хетеросексуални, но и не са лесбийки, гейове, транссексуални и интерсексуални. Те са лица с някакви други сексуални предпочитания, които имат правото да имат тези права. Объркващо е, не просто защото е сложно, а защото е ненормално и неморално. ”

“Примери за ПАГУБНОТО ВЛИЯНИЕ на ИДЕОЛОГИЧЕСКИЯ ЗАРЯД на този нов строй можем да видим в модела на разграждане на моралните устои на обществото чрез извращаването на същността на пола; в целенасочения, методично осъществяван стремеж към разрушаване на традиционното семейство; в потискането на гражданските права и свободи в името на здравето, сигурността, толерантността и т.н.Поредният пример за корумпираното мислене на съвременните управници е съвсем прясното приемане на резолюция за закрила на лица с нетрадиционна сексуална ориентация ЕС (в това число и България) да се обяви за зона на свободата за ЛГБТИК лицата. Резолюцията е подкрепена от 492 евродепутати (повечето български пратеници в Брюксел също са заели позиция за разврата), като гласувалите против са 141, 46 са се въздържали.Резолюцията е приета, а мекия тоталитаризъм още веднъж показва, че успешно създава платформа за реализирането на невиждана по размери политическа корупция. Точно така, когато управляващият елит – политиците и висшите държавни чиновници – използват властта, която имат, за да формулират законите и правилата в държавата в своя индивидуална или партийна полза, която да обслужват техните идеологически интереси, това е политическа корупция. В по-общ смисъл можем да приемем, че политическа корупция има, когато определени политически решения водят до корумпиране (развала) на обществото.„В резолюцията се изтъква, че “правата на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансполовите, интерсексуалните и куиър лицата (ЛГБТИК) са права на човека”. Ако някой от читателите вече е разбрал какво е лесбийка, гей, трансполов и интерсексуален, но се чуди какво стои зад непознатата доскоро дума “куиър”, то нека отбележим, че като „куиър“ се определят онези хора, които не се вместват в изброените по-горе нетрадиционни сексуални малцинства. Иначе казано те не са хетеросексуални, но и не са лесбийки, гейове, транссексуални и интерсексуални. Те са лица с някакви други сексуални предпочитания, които имат правото да имат тези права. Объркващо е, не просто защото е сложно, а защото е ненормално и неморално.”

Превел: Христина Айналиева-Кавадиас

ЗА Семейството

Против “Джендър” образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White cbnnews logo

Leave a Reply