“Патриоти” са на власт: Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!

Според министерството на ГЕРБ празникът 6- ти Май е национален празник на ромите и се казва „Ерделез”! Как се облъчват децата ни?

Това не е етническа заигравка, а обезличаване на подвигът на един светия, подмяната на празниците ни е вид модел на обезличаване на народопсхилогията ни!

Обезличават ни фолклора и отдава в училищата вместо народни песни и танци на всички събития има мажоретки и американски денс хитове!

AAE4B289-58B3-4838-9936-30C08D00BB78

Къде е християнството, Св.Георги е християнски светец, убит заради вярата си. А те промиват мозъците на децата ни!

Улисани в ежедневните битовизми и работа и оставили грижата на децата ни в училищата те им промиват мозъците ежедневно и един ден в България няма да има нищо Българско!

A8755DD9-6D4B-432C-8982-CDEF2C328716

Но иначе докато тези еничари и национални предатели управляват държавата така ще е !

И докато вие псувате Бойко и хунтата от така наречени „патриоти“, в училището всеки ден говорят на децата Ви, че закуските били от ГЕРБ, раничките, който са на гърба им и всичко останало е от ГЕРБ! Един ден децата Ви ще се обърнат и ще Ви кажат, че няма такава държава България, защото те така са ги научили!

Къде е гражданският контрол, къде е ролята на родителя ясно е, че вече учителят не е будителят на нашето време, купиха ги с по-високи заплати!

А Вас кога ви купиха, че да мълчим за тези неща?

Така! Това е учебникът за пети клас на сина ми. Питам го аз вчера какво знае за Гергьовден и отрочето ми казва, че било един от най-големите празници на циганите в България. И го празнували и мюсюлманите! Тъкмо да ми се изметне ръката зад врата му и той ми показва ей това творение в учебника! На какво учат децата ни?!? Къде е християнството, Св.Георги е християнски светец, убит заради вярата си. А те промиват мозъците на децата ни с цигански и арабски празници. И вместо да учат за историята му и как като римски офицер е бил убит от Доклециан за вярата си, учат за ламята и царската дъщеря! Егати държавата, като това й е образованието! Направо ми идва да го спра от училище!

 

Един коментар

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.