24.9 C
Burgas
Sunday, July 21, 2024

‘Case closed’ Пеевски с мотив за 100 млн. да убие русенската журналистка. Дори не е разпитан.

14
0

Не била разследваща журналистка. Че вие какви разследващи журналисти сте, бе гьотверени?

Разследващата журналистка, колеги.

да, разследващата журналистка Виктрия Маринов, безпринципни колеги, защаото тя винаги е била и ще си остане много по-голям разследващ журналист от Вас – платени гьотверени.

Че вие какви “разследващи” журналисти сте? Още ли ви викат в слушалката “Лично те помолих този въпрос да не го задаваш в ефир!” ?
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qMdhUhnHXt8&w=560&h=315]

Съдържание :

Имахте един разследващ журналист – Васил Иванов в националните телевизии и той напусна погнусен от вашата цензура. И тогава всички “колеги” скочиха на Васко да го обвиняват в “неколегиалност” , защото, представете си, разказал за цензурата , налагана над разследвания срещу кметове на ГЕРБ.

 

 

Нашата скъпа колежка, която беше убита в Русе.

Според властите, излязло някакво завещание, написано от 30-годишната жена за след смъртта и , с което се иска да бъде кремирана след смъртта й.

Ах, колко удобно…

Коментар на Василка Велчовска :

Този Северен е слаботелесен, а Виктория, мир на душата й -тренирана млада жена! Така ли лесно ще се даде на този щиглец? Колко версии се опитаха да ни пробутат? Нали беше украинец клошар с румънски паспорт? Нямаше ли намеци за съществуваща наблизо психиатрия? Хайде стига! Българите може да са бедни, но не са малоумни! От къде намериха завещание на зверски убитата Виктория, че иска да бъде кремирана? Това беше млада жена, майка, пълна с живот и мечти, като всеки млад човек! 


Кремирането означава заличаване на доказателства!

Не съм специалист, не съм експерт по криминалогия, но не съм и глупачка. Както пише г-н Станислав Йовков, дори наистина да е той причината за смъртта й, аз също не вярвам, че това няма нищо общо с работата й. Ще допълня, че ако е бил той, то не е бил сам! Не е възможно сам да извърши всичко!

Което не ни се вярва е да си вземе дрехите , телефона ключовете и да ги сложи в тях. Уж бяга в паника , а доста прибран . Може да са “подхвърлени” после. Най ни намирисва на нагласен спектакъл.

 

Сега е вероятно Северин да се самоубие, което е трудно-постижимо за нашите служби, назначени от ДС, докато е в Германия, но веднага след екстрадирането му… Ще поживеем и ще видим, но помнете думите ни…

 

 

Интересно разкритие направихме миналата седмица за предстоящото разследване на Вики в банката на Пеевски за Хитрино, за което както казахме, така и се оказахме прави . Те си премълчаха за този позорен факт.  Както и всички останали медии ден днешен, а за институциите този случай е “case closed”.

Излезе неофициална информация, която ви даваме само информативно. Все пак, нали знаете, че истината ви се спуща във формата на слухове.

Ние не го твърдим, но нека да види бял свят:

“Виктория говори с мен към 12:20. Проверих историята в телефона си – толкова е. Всичко е записано на телефона ми, дали ще ме убият…”
Това съобщи току що във Фейсбук момиче, на име “Петя Ставрева”, което се представя като приятелка на Виктория. Намира се в Холандия.
Този привидно незначителен факт прави на пух и прах цялата история на Бойко и шайката му.
Защото на запис от камера, изрично разпространен от МВР, се вижда, че “убиецът” Селяйдин, бяга в 12:11 минути.

Източник

Ние не твърдим горното, но ако прочете долното , може би и вие ще го приемете за много вероятно.

Преди месеци стана ясно, че банката на Пеевски – Първа Инвестиционна банка е опразнила неправомерно сметките на компания “Булмаркет”, която трябва да плати милиони обезщетения на жертвите и пострадалите от взрива на влака им в Хитрино.

Булмаркет и ПИБ крият парите за обезщетенията на жертвите от Хитрино

Не съм убеден, че сексуален маниак е направил услуга на Борисов, убивайки журналистката, която разследваше Хитрино и ДжиПиГейт

Сметките на фирмата “БУЛМАРКЕТ РЕЙЛ КАРГО” ЕООД, чиито цистерни се взривиха в Хитрино са напълно изпразнени. Основният кредитор на фирмата – Първа Инвестиционна Банка, не отговаря на запитванията на ЧСИ, с които се изисква информация за касовите наличности по сметките на фирмата в клона в Русе.  Още по времето на трагедията отнела и опропастила много човешки съдби.Фирмите, които са собственици и отговорници на злополучната композиция са тясно свързани със собствениците и обръчите от фирми на ПИБ.

Както ще стане ясно Първа инвестиционна банка, където са запорираните сметки на фирмите „Булмаркет“ отказва да се съобрази и със съдебни запорни решения и да предостави информация на потърпевшите как и кога са изпразнени авоарите на фирмите, за да не могат днес хората от Хитрино да получат поне минимална справедливост за невъзвратимата трагедия, на която бяха подложени.

Следва изявлението на адв. Николай Димитров, специалист по застрахователно, договорно и деликтно право, което публикуваме без редакторска намеса. Към него са приложени и документи: обезпечителни заповеди, писма до банки и НАП и др.

В същото време в Русе е убита журналистката Виктория Маринова  точно преди разследването и за Хитрино.

За потъналите милиони за помощи на пострадалите от взрива на влака на БулМаркет.

И американците избягаха от Банката на Пеевски (ПИБ)

Става въпрос за няколко стотина милиона, които са освободени от банката на Пеевски въпреки запорните съобщения. Разбира се , че топва не е станало , нито неумишлено, нито безвъзмездно.

До ден днешен нито един наш колега не спомена думата “Хитрино” в последната година . Само адвокатът на пострадалите се появяваше в някое студи да ни разкаже какви пречки му създават ПИБ за изпълнение на обезщетителната процедура.

Но той все пак е страна.

Обаче един доказан журналист с репутация на обективен и принципен такъв . Да се рови по дирите на милионите , изчезнали от “Булмаркет” за жертвите в Хитрино след като много добре знаят, че е престъпление да се пренебрегва запорно съобщение. Излизането на казуса от новото на местната прокуратура, която вероятно е слугинаж на Пеевски и започването да се говори на национално медийно ниво след журналистическо разследване. Това вече щеше да им дойде в много и вероятно са предприели крайното решение за физическото елиминиране и ликвидиране на журналистката.

Може би там щяха да излязат и други имена, за които е известно, че са партньори на Пеевски като Бойко Борисов и други ръководни кадри от ГЕРБ. А ако излезе, че премиерът-слънце е крал от парите за обезщетенията на жертвите в Хитрино.

Това вече можеше да го събори от власт. И така да го събори, че да падне и да не може да стане…

Дали прокуратурата ще разследва тази версия… Едва ли след като знаем чие лоби е Сотир Цацаров и компания.

Част от колегите на убитата журналистка от Русе – Виктория Маринова , работещи за пеевските медии, започнаха да втълпяват на хората, че едва ли не, тя не била разследваща журналистка, че единствено направила интервюто с арестуваните журналисти относно #ДжиПиГейт

Пñ€ð¾ñ‚ðµññ‚ñŠñ€ñ‡ðµñ‚ð°ñ‚ð° ñðµ ð²ð¿ð¸ñ…ð° ðºð°ñ‚ð¾ ð¿ð¸ñð²ð¸ñ†ð¸ ð² ñƒð±ð¸ð¹ññ‚ð²ð¾ñ‚ð¾ ð½ð° ð’ð¸ðºñ‚ð¾ñ€ð¸ñ ðœð°ñ€ð¸ð½ð¾ð²ð°
Екранна снимка (234). Png
Даже , ние, които сме доказали на дело родолюбието си, станахме “соросоиди”. Ние сме най-големите врагове на соросоидите, а не вие. Вие ядете и пиете с тях. Ние се съдим с тях, те подават жалби срещу нас. Ние сме най-големите врагове на соросидите, но няма да позволим мафията на Борисов и Държавна сигурност да убива свободната мисъл на гражданите.
За да стане ясно на хората, коя е убитата разследващата журналистка Виктория Маринова,  качваме едно от многото й предaвания.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0e9urzJIuuM&w=560&h=315]

Както виждате, засягаше теми, които бяха забранени в големите медии.
 
А относно журналистите на Пеевски… единствено мога да им кажа : “ЗАСРАМЕТЕ СЕ !”
Когато ви осъди врагът на режима на Борисов – Петър Низамов от Бургас, излязохте на протест, писахте декларации до кой ли не… Цялата ни “тоалетна” гилдия се сплоти, като, че ли някой ги беше навел и минал отзад…
 
 
А сега, когато има зверски убит наш разследващ колега, когато е поставена наистина на карта и без това несъществуващата в България “свобода на словото” .. Те написаха по една статийка и толкова…
Къде е “АЕЖ-Асоциацията на европейските журналисти”
Къде е СБЖ “Съюзът на българските журналисти” ?
Много активни бяхте да идвате в съда, като ви осъди някой обикновен родолюбив българин. Много активни в лъжите.. Обаче , когато трябва се направи нещо, с което да се защити наистина на дело “свободата на словото” … Вас ви няма…. Няма ви. Защото вие сте съучастници на убийците, прикривайки истината, омаловажавайки случая, незадавайки важните въпроси и най-вече загурбвайки журналистическата етика и човешкия обикновен морал….
Говорим за “вас”, защото ние не сме като вас…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HWRCAVBZ9MI&w=560&h=315]

Убиха я ! Толкова скоро след новото й предаване…
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9YoBH5WPOxI&w=560&h=315]
Бойко успя. 

И аз щях да съм при нея това лято.
СИК-аджията козината си мени… но наемниците си – никога. 
СИСТЕМАТА буквално ни убива… 
R.I.P.

Екранна снимка (231). Png
Ама вие наистина ли сте толкова … заблудени…?. 
News__1e4621961888a07bec7e089a0c07e551
Вие сериозно ли си мислите, че някой “психопат” и “сексуален маниак” е убил журналистката Виктория Маринова от Русе и “случайно” е направил услуга на ББ и Цв.Цв. като го е направил точно преди разследването и за Хитрино, за потъналите милиони за помощи на пострадалите от взрива на влака на БулМаркет.
Е, па , как този “психопат” и “сексуален маниак” попаднал на единствената българска журналистка, която направи подробен репортаж за ДжиПиГейт преди седмици…
И то толкова скоро след това…
Виждате ли колко сте….. ?
Ха, сега вярвайте на Пеевските медии, на Прокопиевите медии, на медиите на ГЕРБ, БСП, ОП и други облагодетелствани от режима на подлогите на Държавна сигурност нагнездил се в България след падането на комунизма.
Виктория е изнасилена и убита, точно колкото и аз съм бил стрелян само два пъти. Колкото съм се застрелял сам за да бъда в центъра на обектива. Колкото съм нарко-бос, който дели Южното Черноморие с Митьо -Очите и в тази връзка са ме поръчали от мафията. Само, че мафия- няма. Единствената мафия в България се нарича ГЕРБ и останалите рожби на ДС, а онези, които наричате “мафия” са нищо повече от пионки, пешки и маши в ръцете на чекистите от ДС. Колкото са се опитали да ме убият, не ГЕРБ, ами мигранти или цигани за отмъщение срещу протестите, които правя срещу.., не тях, ами срещу ГЕРБ.
Защото според полицията, съм бил стрелян само два пъти и сигурно останалите 6 куршума, минали през тялото са мираж или мое внушение… Това е включително и официалната им позиция по моя “казус”… Само, че ако бях мъртъв, нямаше да има казус въобще… Нали, Сталине, пардон, Бойко. Нали така?
“Има човек- има проблем. Няма човек – няма проблем.”
Какви случайности стават в тази малка България, а?
И аз “сам се прострелях” (както се опитваха да го изкарат, преди да публикувам снимки с множество дупки от куршуми) и пак точно един месец след като публикувах, че Бойко е лежал в Чехословакия през 1990-та с бандата на Иво Карамански за ОПГ за кражби на автомобили. Точно ЕДИН ден след като се върнах от Чехия, където бях с един разследващ журналист да дирим документи по случая. И пак в същата седмица, когато бате Боко обяви, че България няма да приеме и един мигрант от тези на Меркел и Макрон… , а аз бях обявил, че ще затваряме пътища ако чуем за строеж на Лагер за мигранти в България.
А относно Виктория, на която всички трябва да свалим шапка и не само…
Сега може и да “намерят” “сексуалния маниак” , който я е “изнасилил и убил от страст” . Всички медии ще ви тръбят, че това е извършителя.
Само, че само аз и Виктория си знаем кой иска смъртта ни.
Жалко, че намаляваме …
Бойко скоро ще е фюрер !

Петър Низамов : Как БКП и КомИнтерна създадоха македонската „нация“ и македонския език.

 

Булмаркет и ПИБ крият парите за обезщетенията на жертвите от Хитрино

 

Leave a Reply