Начало Uncategorized ПЕТЪР НИЗАМОВ ИСКА БОЙКО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ЗА СТРЕЛБАТА СРЕЩУ НЕГО ОТ...

ПЕТЪР НИЗАМОВ ИСКА БОЙКО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ЗА СТРЕЛБАТА СРЕЩУ НЕГО ОТ КОМИСИЯТА НА МАЯ МАНОЛОВА

0
0
ПЕТЪР НИЗАМОВ ИСКА БОЙКО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН ЗА СТРЕЛБАТА СРЕЩУ НЕГО ОТ КОМИСИЯТА НА МАЯ МАНОЛОВА . Ето какво е подал той до институциите:
Днес съм подал всичко, което нашите разследвания са установили до:
Комисия по Ревизия
Румен Радев , по отношение на :
1. За две разследвания, които бяха потулени по времето на Кабинетите на Борисов, според мен и според данните, които сме събрали – без съмнение с покровителството, по поръчение, или с благословията, именно (разбира се неофициално) на главното ръководство на ГЕРБ … #Кой и #ББ.

– ПОТУЛЕНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ на Опитът за убийство срещу мен на 26.06.2018г., от който имам 8 огнестрелни наранявания патрон 9 мм, без съмнение, от #ГЕРБ, месец след като разкрих и публикувах пред почти пред цяла България, че ББ е лежал в чешки затвор през 1990г. с бандата на Иво Карамански, и само ден след като се върнах от Прага, Чехия, където проведох срещи за доказване на този факт.

Потулването на случая от прокурор Гергана Илиева, която отказа да води разследването към разкриването на истината, а когато поисках да бъде разпитан ББ и основни фигури в ГЕРБ, тя почти веднага след това спря разследването.
И след месец получи лично награда от тогавашния главен прокурор Цацаров.
 

– Случаят на полицаите-мутри в Бургас, обяснен надълго и нашироко в този запис:

,
при който за мен лично без съмнение шефа на СПС в Бургас – В.К. успя да подмени документацията и да излезе “сух” от една акция, направена според мен от него с цел да си разчисти личните сметки с шампионът ни по Бразилско Джиу Джи Дзу – Тодор Желязков като го бие докато е вързан с белезници до причиняване на средна телесна повреда.
2. Корупционните практики в гранична полиция по времето на Кабинета Борисов 2 и Борисов 3
3. Схемата за продаване на български лични карти на чужденци, даване неоснователно на право на убежище и право на пребиваване, вкл. и на лица, за които чужди външни министерства са изпратили информация, че се занимават с тероризъм или са членове на радикални секти.
4. Плажът “Алепу” и как “човекът на Валери Симеонов” в РДНСК-Бургас прикриваше и участваше в схемата!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ !

  Оперативна разработка – Бойко Борисов преди при Царя да стане Главен секретар на МВР ЗА МЕН НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И КАПКА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ БОРИСОВ СТОИ ЗАД ПОКУШЕНИЕТО С 8 КУРШУМА СРЕЩУ МЕН – ПЕТЪР НИЗАМОВ БОЙКО БОРИСОВ ЛЕЖАЛ ОСЕМ МЕСЕЦА В ЧЕШКИ ЗАТВОР ПРЕЗ 1991г. ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ
Предишната статия ПОМАКЕДОНЧВАНЕТО: ЗАКОНЪТ ЗА МАКЕДОНСКАТА НАЦИОНАЛНА ЧЕСТ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕСИ 1945г. – ПЕТЪР НИЗАМОВ
Следващата статия Шеф ползвал спец-отряда на МВР в Бургас да рекетира длъжници

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук