Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия

НОРВЕГИЯ – СТРАНА НА ФИОРДИ И… ПЕДОФИЛИ

В Норвегия се случи нещо, което не се очакваше. Властите информираха обществеността за факт, който неофициално норвежците знаеха, но никой не говореше публично за него. Полицията в норвежкия град Берген обяви, че е разкрила широка нелегална мрежа от педофили.

 

Междувременно с Петър Низамов Petar Nizamov и БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства се свързаха от Асоциацията на Бащите в България. Решихме да поемем съвместна борба с юридически и публични действия срещу държавата Норвегия, която отнема децата на Българи, пребиваващи и/или живеещи и работещи там.
На снимките от 23 Юли 2018г. асоциацията на бащите заедно с пострадали родители от системата в Норвегия протестира пред норвежкото консулство във Варна. На почетния консул беше предадено отворено писмо с искане за незабавно връщане на отнетите от родителите български деца. При отказ, в България и страните от ЕС ще стартираме релевантните процедури по мерки за закрила срещу всяко едно норвежко дете намиращо се на територията на България или общността !
В момента планираме бъдещите ни съвместни действия.
До Българите в Норвегия :
НЕ СТЕ САМИ ! Няма да ви оставим ! Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия

https://www.facebook.com/PetarNizamov.Political.Movement/posts/1818088934953069
В Норвегия освен педофилията ужасява и държавната система на насилствено отнемане на деца от семействата им и предаването им в приемни еднополови семейства, откъдето детето на практика не може да се върне при истинските си родители. Норвежците виждат пряката връзка между “неочаквано” разкритата нелегална мрежа от педофили и държавната система за насилствено отнемане на деца от семействата им.
На пресконференция полицията съобщи за арестуването в Западна Норвегия на 20 души, участвали в престъпленията. Очаква се да бъдат арестувани още 31 души. Операцията си полицията определя като “най-голямата операция, извършвана някога от норвежката полиция”. Задържането на педофилите е извършено благодарение на данни, получени от американското ФБР. Неговите специалисти разбили сайта на любителите на детска порнография в закритата част на интернет, т.нар. Даркнет. Педофилската мрежа в Западна Норвегия вклюва 5500 педофили. Чрез “Даркнет” педофилите обменяли детска порнография и планирали сексуални престъпления срещу деца. Полицията арестувала носители със 150 терабайта детска порнография. Полицията открила следния факт – насилието над дете извършвал собственият му баща заедно с други педофили.
Всички знаели за това отдавна, но за министъра на правосъдието било новост
Министърът на правосъдието в Норвегия Андерс Анундсен заяви във връзка с операцията на полицията: “Престъплението, което се разследва, показва, че проблемът в Норвегия има дълбоки корени и това предизвиква тревога…”
Норвежците отдавна знаят, че в страната процъфтява педофилията.
В страната съществува държавната Служба за опека над деца, която разпределя децата в еднополови семейства, където децата могат да се подлагат на сексуално насилие. Норвежките гейове най-често са скрити педофили, които не могат открито да заявят за своите пристрастия, но правят всичко възможно, да си осигурят позиции във властта и да придвижат нужните им закони.
Службата за опека над деца влиза в министерството по делата на децата и равноправието. Тя иззема децата от родните им семейства, заради “принуждаване да изповядват религия”, за това, че родителите “много силно обичат”, децата си, за това, че карат децата да учат уроците си или да мият съдове и пр. В най-добрия случай могат да разрешат на родителите да виждат децата си веднъж на половин година, само за половин час и под контрола на служител от Службата за опека. След като детето бъде отнето от родителите, се настанява в частен детски дом или в приемно семейство, които получават държавни помощи за всяко приемно дете. Тези помощи надхвърлят десетки пъти разходите за децата. Това е много доходоносен бизнес. По данни на Централното статистическо бюро в Норвегия, в страната постоянно се увеличава броят на децата, “по отношение на които е взето решение за попечителство”. През 2013 г. те са 53150, през 2015 г. – вече са 53439. Норвежките власти подпомагат изземането на малолетните деца от родните им семейства и щедро плащат за престоя им в приемни семейства и частни детски домове. Но не финансовата страна е главната.
Всичките отнети от семействата деца се настаняват в еднополови семейства
Властите в Норвегия не говорят за психическите травми, които изпитват отнетите от семействата им деца и техните родители. Но настояват децата да попаднат в еднополови семейства. Службата по опека на децата призовава членовете на еднополови съюзи да осиновяват деца, отнети от родителите им. С помощта на филми, статии и социалните мрежи се призовават хомосексуални двойки да подават заявления за осиновяване на приемни деца.
Защо Службата по опека на деца призовава гейовете да осиновяват деца, отнети от нормални семейства? Защото министерството по делата на децата и равноправието, в което влиза и Службата за опека на деца, до 2012 г. се ръководи от гея Одун Лусбакен. На поста министър той бил поканен от премиера Йенс Столтенберг, който днес е шеф на НАТО. Влиятелният норвежки вестник “Верденс ганг” писа, че като министър Лусбакен издействал от държавния бюджет около 2 милиона долара за фонда “Реформа”, който реализира програмата за хомосексуалното “образование” на норвежките деца. Той ръководил този фонд от 2006 до 2008 г.
Светът протестира срещу норвежката Служба за опека на деца
Проблемът с иземването на деца се разпространи извън Норвегия. Защото деца се отнемат и от чуждестранни семейства, които живеят в Норвегия, затова те създали международното обществено движение «Stop Barnevernet». Пред 2016 г. то провело мит инги пред норвежки посолства в 20 държави и в 65 града, включително и в Москва, под лозунга “Спрете търговията с деца във Barnevernet!” Причината за тази акция е изземането на пет деца от живеещото в Норвегия румънско семейство Бондариу.
Този проблем привлече вниманието на Европейския съд по правата на човека в Страсбург, който започна разследване на жалби, подадени от родители, на които са отнети децата.
“Разноликата любов” – основа на политиката в Норвегия
Основа в политиката на днешната Норвегия е т.нар. идеология на пловото равенство, която де факто признава правото на педофилите “на любов”. Това се отрича юридически, но фактически тази идеология признава, че в полово отношение всички имат правото на всичко. Дори Лутеранската църква през април тази година прие “историческото решение” да венчава еднополови бракове и написа за целта специална църковна служба. При такова “пълно разкрепостяване” е само въпрос на време, когато в Норвегия педофилията ще бъде официално узаконена.
Норвежката държава – от детските градини до училищата и държавните учреждения, е пропита от духа на “нетрадиционната любов”. Привържениците на традиционното семейство се страхуват да вдигнат глас. А и как да го направят, след като централната и местните власти приемат задължаващи документи в защита на правата на сексуалните малцинства от типа “план за действия за борба срещу дискриминацията” на гей-обществата, който утвърди властта на комуната в град Берген. В този документ се говори, че “на училището, като място, което обхваща деца и младежи, се отрежда важната роля на разпространител на тези знания и отношения…”.
Какво могат да направят привържениците на традиционното семейство, ако постовете във висшите ешелони на властта в Норвегия заемат лица, които открито се признават за гейове, но те са по-скоро педофили. През май 2008 г., когато премиер беше Столтенберг, при който се трудеше и О. Лусбакен, в Музея по история на културата в Осло се състоя представянето на книгата “Gay kids – Kule barn som også finnes” –”Децата гейове – специалните деца, които също съществуват”. В книгата са събрани детски снимки и спомени на водещи норвежки политически и държавни дейци, които се определили като гейове от ранна възраст. Сред тях бившият финансов министър Пер-Кристиан Фос, известната в страната лесбийка и активистка Карен-Кристин Фриеле, директорът на Норвежкия съвет по кулкура Анне Осхайм, председателят на градското правителство в Осло Ерлинг Лае и много други. Случайно ли е, че в такава среда е възникнала мрежата от педофили? ССведенията за мрежата от педофили в Норвегия не би изплувала на повърхността, ако не беше намесата на ФБР.
Педофилското лоби стои високо във властта в Норвегия. Кметът на общината Вого в норвежката провинция Оплан – Руне Ейгард, през декември 2012 г. беше осъден за педофилия, който имал връзка с 13-годишно момиче в продължение на две години, като я притискал да мълчи. На делото срещу него беше призован за свидетел същия онзи Столтенберг. Норвежката преса писа тогава думите на Столтенберг за това, че той “приема отношенията” между своя приятел и момичето, “защото възрастта няма за любовта никакво значение”. Столтенберг беше приятел на кмета на Вого. След това призова Р. Ейгард да си подаде оставката. Прокурорът спаси Столтенберг от необходимостта да дава унизителни обяснения, които бяха тиражирани от всичките вестници. Ейгард беше осъден на четири години затвор, а през 2015 г. беше пуснат на свобода. Тогава възникват правомерните въпроси – кой сте вие, г-н, Столтенберг и накъде вървиш, Норвегия?
В съседните Швеция, Дания и Финландия е същото, за което свидетелства действащият в Швеция Комитет по правата на човека в скандинавските страни. Достатъчно е да се прочете въпросът, който този комитет изпрати в Съвета на Европа “за провеждането на задълбочена проверка по факта на всеместното разпространение в Скандинавските страни на практиката за повсеместно изземане на деца от семействата им”.
Преди пет години, на 29 май 2013 г., норвежкият министър по делата на децата и равноправието Инга Марте Тхуркилдсен, посещавайки урока “Инцест”, във втори клас на началното училище в селцето Престьорде – Норвегия, обяви по националната телевизия , че в близко време ще направи тези уроци общо-задължителни във всичките училища в страната.

Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в НорвегияПетър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ (защита на гражданите с правни средства) – БЮК и  Петър Низамов ИЗРАЗИХА ССВОЕТО СТАНОВИЩЕ ОТНОСНО НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО
БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ (защита на гражданите с правни средства) – БЮК и  Петър Низамов, като негов председател и като хора, които сме върнали много деца при родителите им, считаме “НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г. с подвеждащия надслов : „Всички права за всички деца“ като един проект, който не следва целите, за които е обявен, а именно – закрила правата на децата . Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия В НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО ИМА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ… Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. Как да вярваме в “НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г. с подвеждащия надслов : „Всички права за всички деца“ …. Като тя започва с откоровени лъжи. На фона на огромната демографска криза в България и стапящото се постоянно местно населениеоще в увода на този водевилен документ е записано: “България е страната в групата на държавите с по-висока степен на човешко развитие….”“Въпреки макроикономическата СТАБИЛНОСТ??? България все още се стреми да постигне стандартите на ЕС в социално-икономическото развитие и в социалното сближаване.”Някой, ако още си спомнят, според статистическите данни по времето на Тодор Живков, пропагандирани по телевизията тогава са, че България е настигнала вече САЩ по производство на стомана и по други подобни показатели… 🤣😅😁В Сряда започва делото срещу Низамов за постановката на БТВ в АсеновградПетър Низамов Перата в нова благотворителна акция. Дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.Което е смехотворно от днешна гледна точка. И откровена лъжа. Същото като НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО … Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия След това се добавят статистически данни, сигурно взето от някоя “социологическо” “проучване”, което не е, нито социологическо, нито е проучване. Защото, тези хора не са социолози, а само се представят за такива. Те са назначени от т.нар. “елит” и просто имат функцията да внасят измислени научни параметри към пропагандата да управляващата върхушка. Нито пък е проучване, защото всички знаем как се проучва, когато резултатите им са дадени по телефона.“Населението в България в края на 2017 г. е: 7 050 034 души , като децата на 0-17 навършени години са 1 192 746 или 16,9% от населението на страната. Стойността на Индекса на човешкото развитие (ИЧР) на България за 2014 г. е 0,782 , което поставя страната в групата на държавите с по-висока степен на човешко развитие и я нарежда на 59-то място измежду 188 държави и територии.”Ние считаме, че отнемането на дете е абсолютно изключителна и крайна мярка, когато детето е наистина под риск и желаем да бъдат законодателно изброени случаите, и то изчерпателно – кога детето е под риск. КАКТО И, ЧЕ В НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030г. ИМА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИНОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО – кампания на СОРОС за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите деца Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. Детето е под риск, когато са неглижирани основните му нужди, когато е вербувано да върши престъпления от родител, когато е жертва на постоянно насилие, а не един-два шамара, заради някоя пакост. Както и когато родителите му се занимават с изключително неморална дейност- проституция, сводничество, просия и има огромен риск за моралното развитие на детето. Разбира се и при липса на дееспособност при родителите.
Във всички други случаи – този случай е за Агенцията за “Социално подпомагане” и следва, ако няма условия, да се създадат такива без отделяне от биологичен родител. Не може да се отнемат децата, само, защото не искат да подпомагат семействата с парите, които данакоплатците дават и някакси все са “усвоени”… Но къде отиват… ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ. Откровени лъжи.
Веднага след намесата на БЮК майката Симона успя да прегърне бебето сиЮрист на годината е съдружникът на Петър Низамов в БЮК – Петър Николов Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия След жалба на БЮК разследват социалните, които взеха децата на Даниела от Сливен поради бедност 
Това е само малка част … Фондация под подвеждащото име “За нашите деца”, основана от бившия президент Плевнелиев още от самото начало на президенството му, се опитва да прокара през парламента закон, който да превърне България във фашизоидна държава по подобие на Швеция, Финландия, Дания и други европейски държави, където децата са превърнати в средство за репресия на държавната машина над родителите!

За това алармира Петър Низамов Перата, който се занимава с този проблем с неговата организация “Български юридически комитет” , заедно с юрист на годината – адв. Петър Николов.

  Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. Подобни закони оставиха без своите истински семейства десетки хиляди деца в цяла Европа, като ги осъдиха на мизерно съществувание във верига от постоянно сменящи се приемни “семейства”, в жертва на гей мераци и педофилия. Сега този геноцид над децата на Българите чука и на нашата врата, въвеждан от група Есесовки (Социални работнички от Държавната агенция за закрила на децата) – защо ли всички те са специално подбрани жени с изряден грим и голяма уста, която да крещи по медиите (днес в предаването Тази сутрин по БТВ) колко е важно децата да бъдат противопоставени на родителите си, мъжете татковци да бъдат противопоставени на жените майки, а като цяло българското семейство да бъде разбито и заличено. Така, че бъдещите поколения да не знаят що е майка, що е баща, що е родителска любов, що е майчин език, що е бащина стряха, що е любов към Родното и Родината.Новият проект е точно опит да бъдат увеличени правомощията на социалните служби по закрила на детето и така те да бъдат използвани за и без това разрушващото се традиционно семейство.

Барневерн – зловещата служба, отнела близо 22 000 деца от родителите им

Петър Низамов разкрива, че новите промени имат насоката на тази служба !Български семейства стават жертва на социалната служба в Норвегия, след като децата им са били отнети. За случаите е сигнализирал наш сънародник в страната. Оказва се, че български семейства бягат от Норвегия, след като са подредили там целия си живот, за да спасят децата си, показа разследване на Мария Цънцарова.В Норвегия законодателството е много стриктно по отношение на децата и всяка клетка от обществото – учители, медицински работници, съседи, са задължени да докладват дори при най-малкото съмнение, че някое дете е в риск. През 2015 г. там отпада обвинението за клевета, тоест анонимен сигнал, който съдържа неверни данни за дете, няма да бъде наказан. Това мотивира много хора да използват това и да сигнализират службата за закрила на детето по различни казуси. Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия Според данните за 2016 г. в Норвегия са родени 58 890 деца, а броят на сигналите за деца в риск е 58 200. Случаите на намеса на службата са 54 620.В 60% децата остават в домовете си и им се помага вътре в дома, но в 40% от случаите децата са отнемани от техните семейства. Тоест ако се стигне до това, службата да провери твоето семейство, има огромен шанс детето ти да бъде отнето.Ето и някои от случаите на български семейства, заплашени от подобна ситуация:Лекарите казват на Деница и Станислав, че няма да имат деца.  Деница обаче забременява и ражда Зара и София. Семейството живее в Норвегия и вижда бъдещето си там.Петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия %d0%94%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0%20%d0%b8%20%d0%a1%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2 петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия bnews петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия Деница и Станислав„Всичко беше много розово, щяхме да си купуваме къща, докато кучето ни не взе да лае”, разказа Деница Димитрова – Спасова.Двамата със Станислав разказват, че заради кучето Кристофър започнали конфликтите им със съседите. Но вместо да се оплачат от животното, съседите сигнализирали Барневерн – норвежката служба за закрила на детето.„Сигналът е, че децата плачат перманентно – и денем, и нощем. Деца на година и 8 месеца, близнаци, няма как да не плачат! Тогава точно започваха градина, растяха им зъби”, заяви Деница.В подобна ситуация попада и семейството на Надежда. Заминават за Норвегия, след като голямата им дъщеря не е приета в детски ясли в София, а там се ражда второто им дете. Заради конфликт съседка ги заплашва със сигнал до службата за закрила на детето.„Казва, че аз съм истеричка и малтретирам детето, то непрекъснато крещи и реве, което не е така, и ще се обади на Барневерн. Хората си мислят: Абе те сигурно са си пребивали детето, сигурно са го малтретирали. Всъщност не е нужно нищо да правиш, за да ти го вземат, ако това така е дошло като информация от съсед”, разказа Надежда.В Норвегия такива сигнали до службата за закрила на детето могат да доведат до проверки на семейството и да завършат с отнемането на детето от родителите.„Започнахме да четем за брутални случаи на отнети от родителите им деца. Започнахме да разбираме, че родителите нямат абсолютно никакви права върху децата. Едно дете като е било 3 месеца в Норвегия, то става собственост на държавата. На родителската среща ни се казва, че първата институция, на която ще се обадят, ако има проблем, не е семейството, а на Барневерн”, отбеляза Надежда.„Има случай на отнето дете заради кариес. Има случай за отнето новородено бебе от майка си, защото спяло в леглото на майка си в болницата. Има абсурдни ситуации”, допълни и Деница. Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. „Научавайки все повече и повече  за това, започнахме да живеем в страх – дали детето си е измило зъбите или не – това може да предизвика проблем, дали има петънце на блузата”, призна Надежда. По думите на Деница има случаи на отнети деца заради лъжа на дете в училището или за неконцентрация. Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия „Моята приятелка е на 55 години. Най-малката ѝ дъщеря сега стана на 18 години. Жената ми каза: Сега вече мога да си отдъхна. Тя е имала и с трите си деца проблеми. Няма норвежци, няма мюсюлмани, няма християни, никой не го интересува”, каза тя.  „Въпросната институция е държава в държавата”, категоричен е Станислав.В Норвегия на децата им разясняват в училище правата, които имат, а учителите ги съветват да сигнализират службата за закрила на детето, ако родителите им не се съобразяват с тези права.„Тя може да ми направи проблем, ако я карам да си дойде вкъщи, а навън ѝ е много забавно. Може да я слагам да си легне, а тя да не иска. Там не е желателно да се караш. Детето трябва да се развива както си се развива. В Норвегия не можеш да си позволиш нищо. Дори когато се роди, аз спазвах всичките им правила от страх”, каза още Надежда. Заради всички истории за деца, отнети от семействата им, тя стриктно спазвала всички изисквания за отглеждането и на новороденото си бебе.„Всичко е контролирано, те идват час по час вкъщи да ни проверяват. За кърмата, с кантари, с всичко, в никакъв случай вода да не давам на детето. Не може да не искаш да кърмиш или да не имунизираш детето си”, отбеляза Надежда.Деница и Станислав също потвърждават, че проверките са сериозни. Изискват всички документи от полицията, детската градина, личния лекар, „Бърза помощ”. „Естествено нямаше какво да крием. Аз бях много стресирана заради всички истории, които сме чували. Той се свърза с адвокатката и нейният съвет беше да изведем децата по най-бързия начин от страната. Напуснах работа и купих билети”, заяви Деница.И двете семейства решават да не рискуват и извеждат децата си от страната. „Няма какво да правим тук. Събрахме си къщата, продадох всичко, което имахме, напуснахме жилището и си дойдохме. Не сме информирали нито училища, нито институции. Купих билети и те излязоха”, каза Надежда.„Искам да кажа първо на всички българи, които са тръгнали към Норвегия, че това е една чудесна страна, с невероятна природа, богата, с уредени хиляди неща. Прекрасна предпоставка да си осигуриш старините там или да натрупаш капитал за младините. Но ако имаш деца, прочети и се информирай, преди да тръгнеш, защото там трябва да се съобразиш с невъзможни неща, за да си запазиш децата и да живееш в спокойствие”, препоръча тя.Въпреки решението на двете семейства да се приберат в България държавата ни не е последна спирка за тях и децата им.Станислав заминава за Германия. Скоро Деница, Зара и София ще се отидат при него. Надежда и мъжът ѝ също обмислят къде на запад да започнат живота си от начало.Цветелина Уланд не е виждала двете си деца – момче на 10 г. и момиче на 11 г., от 25 април т.г. След като се е разделила с вече бившия си съпруг, който е норвежец, той започва да говори негативно за майката на децата, когато са при него. „Говореше лошо за мен, за България, за моите родители, което настрои децата срещу него, защото те обожават България. Те се отдръпнаха, в един момент казаха: „Не”. Когато не можех да ги убедя да ходят при бащата, той заведе дело срещу мен”.Така службата за закрила на детето се намесва в казуса. „Получи се сигнал от вещото лице по делото – психоложка, която изпрати писмо, че е притеснена за психическото здраве на децата. Направиха тест за интелигентност на мен и бащата. Оказа се, че аз съм над средното ниво, а той – под средното. Използваха го срещу мен, мотивираха се, че този мой висок коефициент на интелигентност ми позволява да манипулирам децата”, допълни тя.И така социалните в Норвегия решават да отнемат децата и от двамата родители. Сега децата са разделени в две отделни приемни семейства, на 200 км един от друг. Майката може да ги вижда за час и половина веднъж в седмицата и по време на срещите трябва задължително да говорят на норвежки. „След като ги взеха, първите 5 дни аз не знаех къде са, нямах никаква връзка с тях”, разказа Цветелина Уланд.Петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия %d0%a6%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0%20%d0%a3%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4 петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия bnews петър низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в норвегия Цветелина УландКогато полицията и социалните работници са дошли да вземат децата, тя е опитала да се държи спокойно. „Ако се държиш истерично, те набедяват, че имаш психични отклонения. Положих нечовешки усилия, за да запазя спокойствие и заради децата, и заради социалните, които бяха там. Децата седнаха до мен на дивана и се вкопчиха в мен. Аз трябваше спокойно да обясня, че всичко ще се оправи, и трябваше да го кажа на норвежки. Плачеха, стискаха ме, само заради мен тръгнаха. Казах им: Съдействайте на хората, мама ще се бори”, разказа майката.На нея не ѝ е позволено дори да отиде до училищата на сина и дъщеря си. Не ѝ е разрешено да им звъни, ако те не ѝ се обадят. Сега обаче и седмичните им срещи вече са забранени. „Не мога да виждам децата до януари 2019 г., за да нямам лошо влияние върху тях. Тяхното становище е, че децата са твърде привързани към мен, че аз много лесно мога да ги манипулирам и има опасност ние да избягаме от страната, въпреки че през ноември миналата година взеха паспортите на децата”, заяви Цветелина Уланд. Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия Тя се е свързала с българския консул в Осло и е получила уверението му, че може да присъства на заседанията като контрол.„Надявам се българските институции да обърнат внимание и да се намесят в случая. Става въпрос за две български деца, никое дете не заслужава тази съдба”, категорична е Цветелина.От норвежката служба за закрила на детето отговориха, че не могат да коментират казуса заради строгите правила на поверителност по отношение на децата.Написала е писмо и до премиера Бойко Борисов, в което настоява за намеса и помощ от нашите институции. От пресслужбата на Министерския съвет казват , че министър-председателят ще бъде подробно запознат със случая и ще разпореди как институциите да съдействат на Цветелина.Външното ни министерство също проучва възможностите за подкрепа. Те посочиха още, че преди няколко дни майката е запознала посолството в Осло с казуса и от там са й предложили адвокатът й да влезе в контакт с мисията ни за консулска защита.От норвежката служба за закрила на детето са отговорили , че не могат да коментират казуса заради строгите правила на поверителност по отношение на децата.
След месец раздяла майката Симона успя да прегърне бебето си, след като няколко дни след раждането му, социалните го предадоха в приемно семейство. “Приемното семейство докараха бебето в социалната служба в Смолян и Симона имаше възможност да го види за първи път, след като тя не е имала възможността да го докосне даже в болницата. За нея беше един уникален момент да се срещне със собствената си рожба след едномесечна раздяла”. Това заяви в ефира на Радио Кърджали Петър Низамов – Перата, който заедно с адвокат Петър Николов се заеха да върнат бебето Александър на майка му Симона от село Арда. Той допълни, че съгласно закона социалните следва да предоставят възможността да бъде гледано детето първо на роднини на биологичните родители, но това не е сторено. Петър Низамов – Перата, който е председател на „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, заедно с адвокат Петър Николов и семейството на Симона се срещнаха с ръководството на социалните в Смолян. Младата майка има право да посещава своето бебе Александър всяка седмица в приемното семейство, докато районните магистрати в Смолян решат съдбата им. Намеренията и на социалните, и на майката са, че детето трябва да се отглежда в семейството. “За нас няма абсолютно никакво съмнение, че в случая става въпрос за оправяне на лични дразги, чрез намесване на две нови поколения. т.е. за да се отмъсти на бабата се наказва майката и първородния й син”, каза още Петър Низамов. Процедурата, която следва е да се докаже, че сигналите, които са постъпили в социалната служба са неистински. Става въпрос за сигнали, че майката на Симона пиела, каза още Петър Низамов. Той е убеден, че зад тях стои кметът на селото Недко Юруков. Радио Кърджали потърси Недко Юруков за коментар. “Нямам коментар по въпроса”, бяха думите на кмета. На въпроса дали е пускал сигнали срещу майката на Симона в социалната служба в Смолян, той отговори лаконично с думата “Не”.“С адвокат Петър Николов смятаме, че в най-скоро време ще успеем да върнем детето при неговата биологична майка, където му е мястото и където трябва да израсте всяко дете, освен ако майката или родителите са напълно неморални, или упражняват насилие спрямо децата, а зад конкретния случай не става въпрос за такова нещо”, каза още Петър Низамов.
Благодаря ВИ за многобройните благодарствени писма, смс-и , съобщения на имейла ми, във вайбър, на месинджъра ми. Ако желаете да помогнете на майката на отнетото дете в с. Арда, Смолянско, можете да изпратите детски дрешки или други вещи необходими за отглеждане на пеленаче, или да преведете сума по личната сметка на майката. Симона Асенова Алекова IBAN : BG93BPBI79271042301201 BIC: BPBIBGSF или вещите до адрес: махала Речани, с. Арда, общ. Смолян, Смолянска област. За Симона Асенова Алекова Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. автор: Петър НизамовПетър Низамов коментира така :
Оказва се, че на всяка майка може да и бъде отнето бебето, дори преди да го закърми. САМО ПО НЕПРОВЕРЕНИ ДОНОСИ. Днес проведохме така очакваната среща със социалните в Смолян, заедно с адвокат Петър Николов от председателстваният от мен „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, майката и бабата на отнетото пеленаче. .НИЕ ОТ БЮК ПОЕМАМЕ СЛУЧАЯ НА ОТНЕТОТО ОТ БЪЛГАРКА НОВОРОДЕНО В С. АРДА СМОЛЯН Оказва се, че според социалните бебето било под риск, който, представи си, налага незабавно извеждане от майчината гръд, защото кметът на село Арда – ……., който според моето обосновано заключение има лична вражда с бабата и за това наказва две поколения – майката на бебето и самото бебе… Заради бабата. Цитирам негов много близък роднина пред момче от селото : „Теб, ако цял живот някой те плюе, какво ще направиш?“ – визира се кмета и сигналът, който той е пуснал до АСП – Смолян срещу майката и бабата. Според това, което казаха директорката и социалните работнички, изразено днес на срещата между мен, адвокат Петър Николов, майката, бабата и социалните в сградата, където се помещава ДА „Закрила на детето“… Имало сигнал от кмета – цитирам- че бабата била алкохоличка, което е пълна лъжа, на как то касае майката и бебето? Освен това, щом бабата пиела, означавало, че няма кой да помага на майката и това вече водило до невъзможност майката да си гледа бебето. Пълен абсурд и параграф 22 ! Попитах ги. Как установихте това обстоятелство? Хващали ли сте я пияна, да пие? Без отговор.КАК ХВАНАХМЕ BTV В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТОBTV фалшифицират доказателства за да задържат хора Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. Ами кмета, дето тя била „плюла срещу него цял живот“, явно нямало какво да направи и решил да вреди не само на нея, ами и на още две поколения след нея. И забележете как ! Чрез отнемане на дете ! Ако иска да ме съди, но това е башибозук, а не кмет ! Моите впечатления са, че до сега за две срещу продължили почти цял ден не съм усетил бабата да мирише на алкохол, нито да трепери от абстиненция ! Според мен много говори и така си е натрупала този „солиден“ враг – селски кмет, който като един истински феодал е разпределил рожбата им да бъде наказана, защото бабата го била „плюла цял живот“. Според социалните устен сигнал от болницата, където раждаш и докато си в реанимация след усложнения след секцио, лекарките в болницата установили родителски дефицит у майката, защото не кърмела детето. Ама то детето било в ковиоз, представете си ! В ковиоз и да го кърми … Само ‘дето майката е вкарана в реанимация и преди да излезе от там, бебето е било вече предадено на приемно семейство. Само ‘дето майката е имала кърма, но сега след този стрес – няма … И няма да има повече. За това бебе кърменето свърши преди да е започнало… Само ‚‘дето ходих до селото и питах хората и според тях, нито бабата е алкохоличка, нито майката има родителски дефицит.ПЕТЪР НИЗАМОВ: ЛЕО , НЕ СИ ВЪВ ФОРМА, АКО СИ ГЛАДЕН, ВЗЕМИ СНИКЕРС.Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите децаВъобще версиите им доста се пообъркаха, аз дори забравих какво ме лъгаха в началото и как стигнаха до лъжите в края на разговора. Ама това беше срещата на „големите усмивки“. Лицемерие на високо ниво. Все едно не са отнели дете от майка, все едно това е нищо. Усмихват ни се на мен и на адвокат Николов, усмихват ни се, помислих си , че съм на някоя сбирка на класа. И на майката и се правят на приятелки… Аз щях да повърна, честно ! Едно ви гаранитирам, че ще стигнем до дъното, както на този случай, както и ще разследваме сигналите за откраднати ливади, гори в землището на с. Арда. Да гласувалите мъртви души, присъстващи в избирателните списъци на селото. Как в с. Речани никой не е гласувал за кмет, защото … Цитирам жителите : „Така ни казаха ! Да не гласуваме за кмет!“ И те не са гласували. Обаче от къде идват тези гласове в избирателните списъци на с. Речани, щом хората не са гласували, защото „така са им казали“. Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия
Радио КърджалиПетър Низамов – Перата започна битка за бебето от с. Арда. Юридическата част на случая с бебето Александър се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.Петър Низамов продължава по следния начин:
Ама такива “прекрасни” социални си имаме. Особено тези от “Закрила на детето” … Ние не само, че “няма” да ги обиждаме, но “искаме” истински, ама истински “да им стиснем ръката”…Юрист на годината е съдружникът на Петър Низамов в БЮК – Петър НиколовАМА ТАКА ДА ИМ Я СТИСНЕМ, ЧЕ ВОДА ДА ПУСНЕ, АКО МЕ РАЗБИРАШ…И това, представи си, не, защото сме “добронамерени” към тях, ами просто защото :“НЕ” ги хванахме да продават деца. “НЕ” ги хванахме да изнудват чужденци под масата за да разрешат осиновяване на отнети по този начин от беззащитни и бедни БЕЛИ майки, не защото черните са лоши, ами защото не се търсят на “пазара на деца” …. “НЕ” ги хванахме да позволяват на деца под закрила във Варна да излизат посред нощ със сутеньори и откровено да проституират… ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА ! Започваме дарителска кампания за подпомагане на майката заедно с процедура по връщането на бебето. Нека всеки, който иска да помогне да преведе, каквото може да го направи в личната сметка : Симона Асенова Алекова IBAN : BG93BPBI79271042301201 BIC: BPBIBGSF
Радио Кърджали : На 21 януари съдът в Смолян ще се произнесе по казуса с бебето на родилката от село Арда. Предстои районните магистрати решат за колко време бебето ще бъде в приемно семейство и дали ще бъде върнато на майката Симона. Случаят за отнето новородено от майка му разбуни социалните мрежи, медиите реагираха, хората се възмущават, че социалните служби са взели момченцето на 26-годишната самотна майка Симона от смолянското село Арда направо от болницата и са го настанили в приемно семейство. Илияна Типова и Божидар Чолаков посетиха селото и събраха гледните точки на всички засегнати. Не искам повече да давам интервюта, не искаме, не искаме повече да притесняваме майката. Достатъчно я побъркаха. С тези думи Ана Хаджийска, майка на родилката Симона, посрещна журналистическия екип на Радио Кърджали. След това обаче разказа, че Симона до 12 клас е била в селото, учила е и в Смолян, правени са ѝ редовни профилактични прегледи, медицинско за работа ѝ е издавано. Как са невидели досега? Как, като сме ходили и на лекари, и навсякъде, как изведнъж решиха, че майката е недобре?… Те казват, че тя не е добре, ама те я побъркват, категорична е Ана. Тя обясни, че не са виждали бебето и не са ходили в приемното семейство, защото социалните им казали, че първо трябва да отидат при тях. Аз не мога да отида, да нахалствам. Не знам какви са процедурите, после да не ме изкарат пак агресивна, казва Ана Хаджийска. Случаят със Симона е от преди месец. Малкият Александър се ражда със секцио в смолянската болница на 11 декември. Седмица по-късно бебето е предадено временно на приемно семейство. Майката твърди, че никой не я питал дали иска да даде детето си за отглеждане на други хора. Бабата Ана Хаджийска твърди, че случилото се е предварително нагласено още преди Симона да роди. Още докато беше бременна – че как ще го гледате, ще видим като го роди. Една от социалните, която не отговаря към Закрила на детето, а отговаря за Ардинския регион… Би трябвало да видят дали ще се справи майката, тогава да решат. Никой не й даде шанс, казва Ана Хаджийска. От отдел “Закрила на детето” в Смолян отказаха коментар. Според началника на отдела Гергана Тодоринска в медиите имало достатъчно информация. Тя предложи да ни изпрати писмено становище за свършеното до момента, но до излъчването на този репортаж в Радио Кърджали няма получено писмо. Гергана Тодоринска не уточни как социалните служби ще работят за връщане на малкия Александър при майка му и кога ще стане това. Междувременно стана ясно, че в понеделник, 21 януари, Районният съд в Смолян ще решава дали да върне бебето в дома на Симона. Откакто този случай стана обществено достояние, стотици хора от страната и чужбина искат да помогнат на 26-годишната Симона Алекова да върне детето си. Създадена е и онлайн подписка, която набира популярност. Други искат да подкрепят жената с вещи и пари. А докато екипът беше в село Арда стана ясно, че към родопското село пътува Петър Низамов – Перата. Той, заедно с организацията, в която членува – Български юридически комитет, възнамерява по правен път да върне бебето Александър на майка му Симона Алекова. Ще се опитаме да обжалваме заповедта. Виждам, че срока за обжалване по АПК (Административно процесуалния кодекс) е минал. Ще се опитаме да възстановим срока, съгласно АПК и ще атакуваме заповедта в Административния съд. Ако това не стане ще трябва да заведем дело по ГПК (Граждански процесуалния кодекс), което ще е също за връщане на детето при майката и да докажем нейния родителски потенциал. Смятам, че да се отнемат деца от биологични родители, особено при тези т. нар. социални услуги в България, които не могат да се нарекат въобще услуги, винаги децата са по-добре при майката. Трябва да е вече изключително неморална, да упражнява насилие спрямо тях, доказано, че да се отнемат деца от биологичен родител. А в случая аз съм сигурен, че става дума точно за търговия с деца. Тъй като се търсят главно бели деца от чужденци, които искат да си осиновят. Сега, не можем да кажем, че този случай е точно такъв, защото не сме го изследвали в пълната цялост, но я има тази тенденция и това е причината, поради която ние поемаме такива случаи, защото ние не сме съгласни с това нещо, което се случва. Това каза за Радио Кърджали Петър Низамов-Перата. Юридическата част на случая се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.Петър Низамов както е известен с реториката си заклчюва :
Само да вметна ! Надявам се от “Закрила на детето” – Смолян, да го прочетат. Защото след нашата намеса ШЕФКАТА НА ДА “Закрила на детето” в Русе – Милена Неделчева (на снимката) БЕШЕ УВОЛНЕНА. Благодарение най-вече на нашия съдружник в БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства – Адвокат Петър Николов , с който върнахме 11-те отнети деца на най-голямото българско семейство в Русе… Не искам да го приемат като заплаха, а като законно предупреждение, но ако не си отменят сами заповедта за отнемането на непроплакалото пеленаче на българката от с. Арда , Смолянско. Обещаваме им същото кариерно развитие като социалните РАЗБОЙНИЧКИ от Варна, които отнеха Виктория от Десислава, като на тези от Сливен, които отнеха трите деца на Даниела Колева, като на онези от Русе, които отнеха 11-те деца на най-внушителната българска семейна единица и като на още куп такива повярвали си социални, провеждащи политика като в Норвегия, Швеция, Дания… Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилищеСтрани, в които се отнемат децата на биологичните родители дори и за това, че са отказали да му сменят пола. Да се само-определял против биологичния си пол. А там социалните служби по “закрила” на детето имат доказани връзки с ПЕДОФИЛИ. В България се наблюдава същата тенденция, в прогресивно-растящ мащаб, но с комерсиална цел – ПРОДАЖБА НА ДЕЦАТА НА ЧУЖДЕНЦИ. Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета. Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…
БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА. Както и при казуса с Даниела от Сливен, когато заплашваха майката с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и административни битки върнахме…П.С. С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.Няма да продадат детето. Грешни са им сметките. Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства  Петър Низамов – председател на БЮК АЛАРМИРА,ЧЕ НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА. Петър Низмаов Петър Низамов се включва и в борбата за отнетите българчета в Норвегия

Leave a Reply