Трябваше да умре човек, че тогава бургаската полиция да си мръдне пръста срещу бандата на Русев и Рочата – разследване на Юстиция.бг

Пламен Русев уби човек! Кои са бандата на Рочата и Пламен Русев ли? Ако питате, значи не сте от Бургас. Това са легендарно надменни по-скоро дребни, но известни борчоля от района, известни с поведение в стил повече Лъки Лучиано, отколкото нещо друго, негласно вероятно занимаващи се и със същата дейност като известният мафиот. Русев и Рочата така силно олицетворяват стремежа на всяка “прото мутра” от Бургас, че са се превърнали в местни легенди, за които можете да четете по тъжно хумористичните приказки “как да познаем че сте от Бургас” или “Истината за Бургас” и др. Коронен номер на бандата е да причака някой, когато е сам и да го нападнат 10 човека заедно като го намушкат 10-15 пъти в седалището, краката, а често и над кръста. За сега имаха късмет, защото никой не беше умрял. Няколко жертви на бандата са били спасени по чудо в бургаската болница.
Представяме ви статията на разследващия сайт Юстиция.бг – Пламен Русев от бандата на Рочата с ножовете е убиецът от новата поща
Юстиция.бг е единствената медия, която ще ви покаже истината за миналото на убиеца Пламен Русев, защото в Бургас как така, явно всички са зависими от него или той им изпълнява поръчки, че, и медии, и полиция с прокуратура забравят длъжностните си характеристики, когато чуят името му или имената на хората от неговата банда.
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Тази банда на Пламен Русев е печално известна още от 2009г. не само с това, че има зад гърба си жертви – поне 30-40 бургазлии, наръгани с ножове и разсечени с мачетете, ами и с това , че има специална прокурорска защита.

След убийството на Новата поща на младо момче, наръгано седем пъти с ножове с острие – с дължина над 30 см. , Пламен Русев – тарторът и спонсорът на бандата на Рочата е задържан. Но докога ли след като ме запознати с близките отношения между бандата и бургаската правоохранителна и правораздавателна система. Не е тайна за никой в Бургас, че близък роднина на Рочата в бургаската прокуратура покровителства зверствата на бандата. И ако този път пак се намеси в негова защита или блокира разследването срещу убиеца Пламен Русев, ние от Юстиция.бг ще оповестим името му, ще покажем и всички случаи, в които е покривал кръвожадната банда.Сега остава въпросът кога най-сетне бургаската полиция и прокуратура ще влезе в ролята си и ще задържи и останалите членове на организираната престъпна група, която се занимава с наркотици, рекет, побоища, палежи.

Тази банда е най-опасната в Бургас и региона, и всички задържани до сега и представяни от казионните медии (като Флагман.бг например) като “страшилища” са бандички до тази на Рочата и Русев. 

Главатарите на бандата вероятно са : Пламен Русев – известен като Русев (на снимката),
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охранител при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Димитър Стоянов Харалампиев по прякор Рочата (на снимката).
Димитър рочата с атанас майсторов (наката тауиста) с мачетета в ръка
Димитър – рочата с атанас майсторов (наката татуиста) с мачете в ръка
Членове са известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), Жальо, Красьо – с прякора “Кръв и чест” и други.
Атанас майсторов - наката тауиста, който е член на бандата от самото начало
Атанас майсторов – наката татуиста е член на бандата от самото начало
Те бяха оставени на свобода за да заплашат всички свидетели по делото на главатяаря си Русев, за да може и убийството да остане безнаказано.
Да припомним какво се случи:
Мъж на 32 години ще бъде опериран по спешност в УМБАЛ Бургас, след като е бил нападнат от три лица в района на Новата поща, съобщиха от Областната дирекция на МВР на 27-ми ноември 2022г. Пострадалият е откаран в лечебницата със седем дълбоки прободни рани, някои от тях – в областта на гърдите.Инцидентът е станал към 11:30ч пред банков клон на бул. “Стефан Стамболов” и е запечатан на камери, до които обществеността няма достъп. Друг път полицията изнася такива кадри, но не и сега. Все пак става въпрос за тяхно протеже. Пред БТА от полицията уточниха, че пострадалият е с криминални регистрации, а ножът, с който е извършено нападението, е иззет от мястото. Това оповести полицията тогава

без да каже, че нападателят е известната мутра в Бургас с изпълненията си, присъщи за 90-те години – Пламен Русев – шеф на бандата с ножовете на Рочата, която тормози Бургас от години. 

Видеозаписи от близко разположени камери са запечатали убийството, извършено от Русев.Преди ден 32-годишния Иван Ангелов, който на 27-ми ноември бе намушкан с нощ в центъра на Бургас от “реабилитирания”, според информацията на ченгета, които допуснаха Пламен Русев да вилнее безнаказано до сега, почина в болницата.
В продължение на 10 дни лекарите се бориха за живота на Ангелов, който изпадна в кома след ужасяващото касапско нападение. От ударите с ножа на Иван Ангелов му бяха нанесени изключително сериозни поражения на неговия бял дроб, аортата на белия дроб и черния дроб.

Пламен Русев е безмислостна и известна мутра в Бургас от над 10 години – шеф на бандата с ножове на Рочата,

а според казионните медии, които би трябвало да са корективна корупираните правораздавателни органи, същият бил собственик и управител на строителната компания “Ноубъл Хаус” ООД. През последните 15 години срещу него има множество разследвания по най-различни обвинения. Оргомна част от тях са наръгвания с нож, извършени в съотношение на силите 10 към 1 или 20 към 1 в полза на бандата. Прокурорът по делото Христо Колев се опита да оправдае убиеца, че той е “реабилитиран по право”. От документите на разследващите става ясно, че част от разследванията са прекратени, защото наръганите са оттеглили обвиненията си след заплахи и нови нападения от други членове на тази банда. В момента Пламен Русев е обвинен за нападение с нож, а Бургаският окръжен съд му наложи мярка за неотклонение “задържане под стража”.Момчето , което почина е обикновено момче. Съседите му го познават като благ и отзивив. Помагал на всички.

Той е убит от ножа на Пламен Русев, чието острие е 28 сантиметра, като са нанесени изключително сериозни поражения на пострадалия.

Засегнат е неговият бял дроб, аортата, черният дроб и е жив само и единствено благодарение на усилията на медицинските лица и начина, по който се е придвижил до болницата. Загубил е 4 литра кръв.

Обвинението, в лицето на прокурор Христо Колев (на снимката), се опитва да мачка делото,

Прокурор христо колев пламен русев рочата бургас убийство намушкан с нож
Прокурор христо колев
защото срещу Пламен Русев има смешно обвинение за опит за убийство по член 115 във връзка с член 18 от Наказателния кодекс, за който се предвижда наказание от 10 години лишаване от свобода, а не обвинение за убийство по хулигански подбуди или извършено по особено жесток начин (7 пъти е наръгана жертвата), по чл 116 от НК, както се прави винаги, когато има такова убийство, и по което пръсъдите са от 15-20 години в затвора или доживотен затвор без право на замяна.

На журналистически въпрос за какво е осъждан убиецът, прокурор Колев отговори, че нямало отношение към настоящото дело?

Дали, господин прокурор, няма отношение, че убиецът Русев е осъждан за групово мутренско нападение над охранителите в бар в Созопол? 
Освен това без съмнение Пламен Русев е показал неуважение към обществото с касапските си изпълнени на пъпа на Бургас – до Новата поща, пред множество свидетели и за това е безспорна квалификацията по хулигански подбуди.
С една сума, той е подведен по най-привилигирования член в НК за убийство, което било станало в момента на афект. А в афект ли бешее Русев и неговите другари, когато оставиха над 30-40 бургазлии с белези от ножове по себе си? 
Още от самото начало виждаме, че “бизнесменът” – шеф на бандата на Рочата и известна мутра в Бургас –
Пламен Русев вероятно си е платил на който трябва, както до сега, за това и медиите, и държавните правоприлагащи органи в лицето на МВР и прокуратурата са пестеливи за тази мутра, която въобще не е пестелива с бруталните си нападения и палежи над обикновените данъкоплатци на Бургас. 
За това, следете Юстиция.бг, която ще ви информира обективно за това убийство и дали ще има възмездие, както и ще оповестим всички действия на прокуратурата и МВР по това дело. Това безумие веднъж завинаги трябва да спре в Бургас и най-сигурният начин това да се случи е, ако този банда получи справедливо наказание.В момента сме сигурни, че свидетелите се обработват от оставените на свобода бандити – приятели на Русев и се инсценира едва ли не “неизбежна отбрана”.Малко история на бандата:
През 2017г. Пламен Русев и бандата им мутри нахлуха въоръжени и пред очите на десетки посетители пребиха четирима от служителите, нападнаха и управителя Христо Бардуков – секретар на Комисията за младежта и спорта в Общината. 
ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИДимитър Харалампиев-Рочата, който е верния сподвижник на Пламен Русев и заедно ръководят бандата, е осъждан за нападение над полицай през 2016г., за което е наказан с пробация.
Това лято Пламен Русев, Жельо – Жалбата и Наката Татуиста нападнаха с ножове момче в кафене в ж.к. Лазур. Тогава полицията замете случая!

В Бургас е обществена тайна, че Пламен Русев е поръчител на нападенията с ножове над конкуренти в строителния бизнес срещу Найден Найденов в дискотека “Джубокс”.

Тогава бившията борец Найден от Меден Рудник, които имаше бригади за довършителни работи по строежи, беше буквално заклан.Тогава пак полицията и бургаската прокуратура заметоха случая! За кой ли път?Малко след това Рочата нападна семейство с две бебета в него в бургаско заведение за хранене посред бял ден. Тогава Рочата нахлу в заведение в Славейков и без обяснения нападна с юмруци и нож младо семейство докато обядвало с малките си бебета. Те просто нямат спирка, а бургаската прокуратура няма спирка да ги покровителства и да им прекратява делата за престъпленията, извършени от бандата.Нападението му беше запечатано на охранителните камери, а собствениците подадоха жалба, но резултат от нея, както винаги нямаше. Второ районно полицейско управление в Бургас покри случая, за това публикуване публично записаното на охранителните камери, а изводите си направете вие сами. Ако вие направите нещо такова, дали ще ви се размине? Не, разбира се, ще бъдете съдени и осъдени за хуиганство, телеска повреда по хулигански подбуди и т.н., но бандата е покровителствана на местно ниво и все е суха.ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО ТУК.Ние ще държим в копие главния прокурор и вас – нашите чиататели за истината и развитието по този случай.През 2014г. издирваха Рочата за касапница с мачете в бургаската дискотека, но пак му се размина, защото, както казахме горе, имат човек в прокуратурата в Бургас на високо ниво, който мачка всички дела срещу тях от над 12 години.Тогава издирваният опасен престъпник за жестокото клане в в бургаската дискотека “Планета Пайнер клуб” се казваше Димитър Стоянов Харалампиев по прякор Рочата, викали му още и Хампито.
Рочата все още се издирваше дълго от полицията, но когато бе задържан, пак бе пуснат, а на  всички други при укриване се взима постоянен арест.
Тогава имаше призиви от медиите всеки, който има информация за този човек, да я подаде на тел.112 или в Първо РПУ, анонимността му е гарантирана и че срещу Рочата още тогава имаше и друго дознание за наръгване на човек – агресивен е.В съботната вечер тогава, през нощта Рочата бил с хората на друг не по-малко известен бандит, който се прочу онова лято с мачетето, с което посече плевенския бизнесмен Куката в Слънчев бряг. Скандалът между пияните мъже и друга компания ескалира и някой удря Рочата в главата. Той се срутва върху циментовия под и остава в сайтнот за около 5 минути, докато аверите му го свестят. След което се наема и вади огромен ханджар, тръгвайки между клиентите с викове „Ще те заколя!”. В мелето е пострадал клиентът Георги Георгиев, на 40 г.
Всички служители от охраната се втурнали да озаптяват Рочата, а той забил ножа на две места в един от охранителите – в рамото и в шията, близо до сънната артерия.
Раненият е пратен в болница, а Рочата и компанията успяла да се измъкне безнаказано. Името на пострадалия гард е Радостин Б., на 30 години, от Раднево, който беше спасен на косъм от бургаските лекари.На 21 декември 2013 г. друг младеж изненадващо бил нападнат от Рочата пред входа на блока, в който живее. Последвала канонада от юмруци и ритници, бил съборен на земята и дори тогава наказателната акция продължила. „Видях с периферното си зрение как един юмрук ме нацели в главата. Усетих удари по тялото и лицето. Изведнъж паднах на земята, където ритниците продължиха”, разказа пострадалият.Ние ще следим случая и ще публикуваме още много разследващи статии по въпроса с банадата на Рочата и Пламен Русев и ако този път му се размине, тогава ние ще публикуваме всички ченгета, прокурори и съдии, които са направили това нещо възможно.Следете нашата ТЕМА!
Юстиция.бг , за разлика от останалите медии ви показа истината за миналото на убиеца Русев.
Да видим “колегите” дали ще се поправят или ще продължат колборантската линия с престъпността в Бургас!
Следете ни, ние ще отразим този случй в подробности и нищо няма да скрием от вас!

Leave a Reply