Преобладаващото мнозинство от американските граждани (77%) е убедено, че водещите телевизионни канали и вестници в страната разпространяват съзнателно фалшиви новини. Това сочат резултатите от проучването на общественото мнение, проведено от университета в Монмаут, Ню Джърси.

АЛИЛУЯ !!! Точно 6 месеца след като Петър Низамов сигнализира, че Мишо Арабина урежда нелегалните мигранти с лични карти, ДАНС и прокуратурата най-накрая направиха акция.

От изследователския екип изтъкват, че миналата година далеч по-малко американци са заемали подобна позиция – приблизително 63% от анкетираните тогава, предаде БГНЕС. Google ще учи младежите какво са фалшиви новини Докато Facebook и други интернет ресурси продължават да са предмет на критики и атаки за това, че дават поле за разпространение на фалш…

ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА… КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЕШЕ УДАРЕН  ОТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – ПЕРАТА Е ПРЕСТЪПНИКА… !!!

 

 

Прочети повече Масово разпространено е и мнението сред американците, че телевизиите и вестниците излъчват и публикуват изфабрикуваните новини под влиянието на т.нар. “групи по интереси”. То е било подкрепено от 82% от анкетираните. 42 на сто пък предполагат, че фалшивите новини са резултат от политическите цели и интереси на самите медии.

 

1 КОМЕНТАР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук