Путин: Докато аз съм начело, еднополови бракове в Русия няма да има!

Путин-виц5e_pqpv22

Занапред в Унгария цигани и затворници няма да получават пари

Еднополовите бракове няма да бъдат узаконявани в Русия, ще се признава само съюзът между мъж и жена. Това заяви президентът Владимир Путин на среща с работната група по промените в Конституцията, предават руските медии.

Промяна на пола на деца: “транс” мода, която тласка света към пропаст

„Що се касае до понятията „родител 1“ и „родител 2″… Вече съм казвал, че докато аз съм президент, у нас ще има „мама“ и „татко“. Така Путин отговори на зам.-председателя на партията „Единна Русия“ Олга Баталина, която съобщи, че в работната група постъпват предложения в Конституцията да бъде записано, че семейство може да бъде само съюзът между мъж и жена (в момента такава норма присъства в руския Семеен кодекс).

Прозорецът на Овертон – технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне

 
„Днес самото понятие семейство се нуждае от защита. Преди 10 г. дори не би могло да ми хрумне, че на мястото на простите и ясни думи „мама“ и „татко“ могат да дойдат странните понятия „родител №1“ и „родител №2“, каза Баталина. Тя предложи още в Конституцията да бъде записана норма, според която правителството на Русия регулира въпросите по подкрепата, укрепването и защитата на семейството и традиционните семейни ценности.

Путин отговори, че по принцип е съгласен с предложението, но смята за необходимо то да бъде внимателно обмислено. В същото време той открои и разликата между понятията „семейство“ и „брак“.

„Казвате, че семейството е съюз на мъж и жена. А ако то е непълно, какво правим тогава? Трябва да се уточнят някои неща. Бракът е съюз между мъж и жена, със семейството нещата стоят малко по-другояче. Но идеята сама по себе си е правилна и трябва да бъде подкрепена. Трябва само да се обмисли с какви формулировки и къде да бъде записано“, коментира още президентът.

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук