Това,което ще ви разкажем е достойно за сюжет само в нашата мила Родина.

Помните и знаете за Стоян Тончев. Журналист на Биволъ и човекът,който разследва всички далавери в община Поморие.

Помните, че беше направен опит да бъде убит.Помните,че родните медии ни представяха случая, че ставало за лични интимни отношения, любовен триъгълник и т.п. .. Просто доста обидно към вас читателите.ь

16-годишен ром e запалил знамето на България във Варна. Петър Низамов стяга отрядите си за възмездие и обяви Цацаров за виновен !

Помните, че беше обвинен Мартин Душев от Поморие. Прекара и месеци в ареста.

Какво се оказва. Пострадалият журналист никога не е разпознавал нападателят си, а обвинението се е градяло само на иззета палка от автомобила на Душев и то месеци след случая. Обискът бил извършен без поемни лица и притежаващ всички възможни пороци на наказателната процедура по събиране на годни доказателства.

Въпреки множеството молби на пострадалия журналист с предоставени доказателства и улики насочващи пряко към ръководни личности в управата на община Поморие. Стига се до там, че самият пострадал посочва поименно нападателите си и възможните поръчители ,както и мотивите за това.Прокуратурата в Бургас въобще не се интересува ,повдига обвинение на Душев и още едно лице от Поморие,което се разхождало на другия край на града и го снимала камера . Т.е. -има алиби за нападението. Обаче в разрез с всякаква логика държавното обвинение не разследва посочените от пострадалия Стоян Тончев нападатели и подбудители, а внася обвинителен акт в съда за съдене на Душев и другото лице. Той се сгромолясва на разпоредителното заседание и е върнато на прокурор за разследване.

РАЗКРИТИЕ : Валери Симеонов докарва до фалит популярна банка “Пеков” . Да е жива и здрава телевизия СКАТ, ама 67 милиона лева сиромашки пари къде са ?!

Днес обвиняемият Мартин Душев си качи снимка във фейсбук с пострадлия журналист как си пият сок в едно популярно заведение в Поморие.

Текстът гласи :

Най-пострадалите от опита Стоян Тончев да бъде убит по особено жесток начин вечерта на 14.01.2016 г. – аз и Стоян. Мен ме произведоха като обвиняем, а опитите Тончев да бъде ликвидиран продължават, защото реалните извършители са все още неоткрити от МВР и са на свобода!
Излъгаха ли полицаите прокуратура, за да прикрият престъпниците и за да тушират обществения натиск, натапяйки невинен човек?! Денят на истината наближава!

Това е шок.

Представяте ли си в каква държава живеем. Опитват се да ви убият, вие посочвате кой е ,а те хващат някой си за ушите и .. го пращат на съд. Това е страшно. Това е ужасно. И те се обединяват срещу  прокуратурата, която не иска да хване истинските извършители.

Дано прокуратурата си вземе поука от това показно.

Очевидно този път не им се получи далаверата. Далавера със съдбата на обвиняемия Душев и с живота на журналиста Стоян Тончев ,който скоро пак е бил заплашван от истинските извършители. 

Ясно е , че някой прокурор или може би прокуратурата на по-високо ниво пази гърбовете на убийци ,които заемат високи общински длъжности.

А дали е случайно ? Кой посочва и е посочвал винаги Стоян Тончев … Ще разберете много скоро. Тогава грешката ще се окаже вярна.

Шеф на бургаската медия Бургас нюз Екатерина Капрова си признава, че пише, каквото им подадат от полицията

Когато колегата Стоян Тончев беше почти убит,колеги, защо не излязохте на протест, а когато Петър Низамов,който се радва на изключителна обществена подкрепа  ви осъди се събирахте всички пред съда? Защо писахте, че извършителите на опита за убийство на колегата Тончев са намерени? Пак ли ,колеги,писахте, каквото ви подадоха от полицията и прокуратурата? Попитахте ли нашия колега кой го е нападнал?

Бургаският треторазреден световно неизвестен сайт флагман.бг , на жената на Валентин Касабов – Керанка от Тополовград ,който пък е дясната ръка на Валери Симеонов писа каквото им подадоха от полицията.

Статия със заглавие  “Криминално проявеният Мартин Душев е биячът на помориеца Стоян Тончев, открита е палката му”

СТАТИЯТА Е НАПИСАНА С МНОЖЕСТВО ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ОТ ДЖУДЖЕТО В ЖУРНАЛИСТИКАТА -Иван КОЛЕВ

ТЯ ГЛАСИ СЛЕДНОТО:

Криминално проявеният Мартин Душев е биячът на помориеца Стоян Тончев, открита е палката му
Днес Стоян Тончев продължава да настоява, че е пребит, за да затворят устата му като журналист

Повдигнато му е обвинение, грози го затвор до 10 години

 

Единият от извършителите на побоя над собственика на сайт zadkulisite.com Стоян Тончев в Поморие е 30-годишният Мартин Петров Душев. Той е криминално проявен с две присъди за кражби и грабежи от 2004 и 2005 г. Мартин Душев е от Поморие. Срещу него е повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди и с крайна жестокост, довела до трайни наранявания на жертвата.

За това престъпление НК предвижда от 2 до 10 години лишаване от свобода. Душев е задържан днес, предстои да му бъде взета постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”. Това обявиха апелативният прокурор на Бургас Любомир Птертов и шефът на ОД на МВР комисар Калоян Калоянов.

Намерена и палката, с която биячът е обезобразил 31-годишния си съгражданин Стоян Тончев.
Очаквайте още подробности само във Флагман.Бг!

 

 

ЗНАЧИ КОГАТО СМАЖАТ НЯКОЙ КОЛЕГА СИ МЪЛЧИМ И СИ ИЗМИСЛЯМЕ ПРИЧИНИ .. САМО И САМО ДА УГОДИМ НА КМЕТА И ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ,КОИТО МОЖЕ БИ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ?

ТОВА ЛИ ВИ Е ПОДКРЕПАТА. ЗНАЧИ ДА СЕ МОЛЯ ДА НЕ СЪМ НА НЕГОВО МЯСТО…

 

 

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук