Предисторията :

ЕКСКЛУЗИВНО ! … Интервю с принудително-настанени деца в приют към сдружение “Гаврош” – гр. Варна.
Проституция и насилие цари… С мълчаливото съдействие на социалните работнички…
Едно дете на 12 години, взето насила от майка си, защото цитирам: “Майка и я карала да готви и пере , и да гледа сестричката си , и я наказва, когато не ходи на училище (може би трябва да я награди тогава)”,
СЕГА Е ПРИНУДЕНО ДА СПИ С 16-ГОДИШНАТА СИ ПРИЯТЕЛКА НА ЕДНО ЛЕГЛО ПОД СТРАХ ОТ ЗАПЛАХИ В ДОМА..
Това ли ви е доброто??? За детето.?.. Да спи с друго момиче…
Отнето е детето на Десислава Георгиева, със заповед на Адриана Григорова – Директор на Дирекция “Социално подпомагане” – Варна.

Снимка на петър константинов низамов.
Едно дете на 12 години, взето насила от майка си, защото цитирам: “Майка и я карала да готви и пере , и да гледа сестричката си , и я наказва, когато не ходи на училище (може би трябва да я награди тогава)”,

Снимка на петър константинов низамов.
СЕГА Е ПРИНУДЕНО ДА СПИ С 16-ГОДИШНАТА СИ ПРИЯТЕЛКА НА ЕДНО ЛЕГЛО ПОД СТРАХ ОТ ЗАПЛАХИ В ДОМА..
ОБНОВЕНА НА 31 МАРТ 2017г.
Благовеста Бинева от “Агенцията за Закрила на детето” – Варна е заплашвала принудително-настаненото дете, че заради клипа, който изнесох, че можело да съдят майка и и нея…
НЕЩО ПОВЕЧЕ ! След публикацията ми, която към днешна дата е видяна от има-няма 200 хиляди човека, СВИЖДАНИЯТА НА ДЕТЕТО ЩЕЛИ ДА СТАВАТ САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА И В ОТДЕЛА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО …
“Г-жо Бинева, вие явно сте от мутрите. Защо упражнявате психически тормоз над детето ? Не му ли стига, че го тормозят по-големите в интерната? Че го изкарахте от естествената му родителска среда и го навряхте при малолетни и непълнолетни проститутки от ромски произход. Нещо, за което Вие си затваряте очите….Не му ли стига, че насила го държите там против волята му?
Внимавайте само, че ако следващия път, когато я заплашвате, да не намерим доказателства за изреченото от вас, защото тогава ще заведен дисциплинарно, административно и наказателно дело срещу ТЕБ?
Не мога повече да ТИ говоря на “Вие” !!!”

РАЗВИТИЕТО :

След множество конкретни сигнали и представени доказателства за проституция на малолетни в ПРИЮТ “ГАВРОШ” във Варна , Днес АЗ (ПЕТЪР НИЗАМОВ) и нашият БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА БЪЛГАРЩИНАТА С ПРАВНИ СРЕДСТВА се опитахме да получим от служителите в дома отговор на въпроса : “ДО КОГА ЩЕ СЕ ПООЩРЯВА ПРОСТИТУЦИЯТА НА МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ В ТАКИВА ДОМОВЕ, КЪДЕТО ДЕЦАТА СА ПОД ЗАКРИЛА.”
Не получихме такива,защото въпросите ни останаха риторични, а те извикаха на помощ полиция. На помощ срещу въпросите ни !!!

Снимка на петър низамов     petar nizamov.

Адвокат от председателствания от мен БЮК получава пълномощно безвъзмездно да защитава правата на майката от Варна.
Подробности по-долу:
Интервю с пострадалата майка във Варна !
Тя получи безплатна адвокатска защита от председателстваният от мен “Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства (БЮК)”.

РАЗВРЪЗКАТА :

След тормоза в дома – ДЕТЕТО ИЗБЯГА ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН.

ВАЖНО ! ИЗДИРВА СЕ !
МОЛЯ АКО НЯКОЙ Я ВИДИ ДА СИГНАЛИЗИРА НА МЕН ИЛИ НА 112. ПОСЛЕДНО Е ВИДЯНА В РАЙОНА НА БОЛНИЦАТА ВЪВ ВАРНА !!!
След тормоза, на който беше подложена В.Георгиева на 12г. , по който повод бяхме в приют “Гаврош” във Варна, днес детето е избягало от дома !!!
Защото никой не направи нищо !!!

Снимка на петър низамов     petar nizamov.

След брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома гаврош във варна след брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома гаврош във варна, перата влезе да търси отговори. Безпрецедентно отнемане на децата само на българки от агенцията по "закрила" на детето. Държавна търговия с български бебета. 13892382 373134809477309 1676808939781766387 n след брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома гаврош във варна след брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома гаврош във варна, перата влезе да търси отговори. Безпрецедентно отнемане на децата само на българки от агенцията по "закрила" на детето. Държавна търговия с български бебета. Bnews след брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома гаврош във варнаПетър Низамов Petar Nizamov Публикувано на · 11 април в 10:48 · Burgas, Burgas Province ·ДЕТЕТО , КОЕТО ИЗБЯГА СЛЕД ТОРМОЗ В ДОМ “ГАВРОШ” ВЪВ ВАРНА Е НАМЕРЕНО ОТ ДОБРОВОЛЕЦА АДВОКАТ МАРТИН ПЕЕВ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ !

След като полицията не си мръдна и пръста за да намери Виктория на 12г. , адвокат Мартин Пеев, който като част от БЮК защитава правата на детето безплатно, е намерил момичето, което след като е останала сама е помолила един “чичко” да и даде да звънне на майка си.
След което е бил в полицията за да бъде свалено от издирване детето.
НАГЛИТЕ СОЦИАЛНИ са настояли детето да бъде върнато в приюта незабавно, дори са заплашили детето пред адвокат Мартин Пеев, че ще го изпратят в “Приемник” – (детски арест).
ВЪПРЕКИ ТЯХ ОБАЧЕ, ние извоювахме детето да бъде дадено на майка си временно до след Велиденските празници.
Ще ви информираме за по-нататъчно развитие и да им пожелаем Весели Празници на майка и дъщеря.

ЩАСТЛИВАТА РАЗВРЪЗКА Е ТОВА, ЧЕ УСПЯХМЕ ДА УРЕДИМ ДЕТЕТО ДА Е С МАЙКАТА ЗА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.

СЛЕД ТОВА БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВАТ.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

СЛЕДВА :

Да се научат, тези от закрила на детето, че деца се отнемат само при педофилия и истинско неглижиране.Сериозно да се подпомагат социално родителите в случай на желание от тяхна страна да полагат грижи.Парите за приемните семейства да се предоставят на биологичните родители в изпитателен срок.Така ли се решава демографски проблем ???Имаме обратен прираст, а те отнемат деца за щяло и не щяло… И то само българчета…Ние сме на първо място по топене нация в Света !Няма да допуснем някакви алчни чиновнички да пречат на тези, които все още раждат !
Ще “скокнем” и до Агенцията за Закрила на детето.. ама в кой град? Ха , да видим …

 

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:

5 КОМЕНТАРИ

Leave a Reply