Налице е епидемия от насилие в шведските предучилищни училища, съобщава Гьотеборг Постейн (GP). Персоналът на някои предучилищни заведения трябва да заключва децата, за да не позволи на децата да навредят на други деца.

Децата в предучилищните заведения в Гьотеборг са подложени на насилие, ритници и удари, а някои идват у дома със сини очи и драскотини.

Родителите многократно са докладвали тези инциденти на полицията и на училищната инспекция. Така се живее ежедневието в така наречената уязвима зона в Западен Гьотеборг, съобщават лекарите .

“Синът ми се връща всеки ден с натъртвания, драскотини и смъртни заплахи. Той е бил поразен от всякакви неща, вариращи от играчки до дървени парчета и пръчки в очите му “, казва родител

Друг родител казва, че “децата се удрят един друг, дори и с столове. Има много насилие и много груб език. Виждал съм деца да бъдат ритани в задната част на главата.

Но не само децата, които са подложени на насилие и заплахи от други деца, дори са засегнати персоналът. Родителите свидетелстват за това, което са видели, когато дойдат в детската градина, за да донесат или да извлекат децата си.

Никакви нормални предучилищни дейности не могат да се извършват в предучилищна възраст, през цялото време и усилия са необходими за предотвратяване и спиране на насилието и заплахите.

Много служители вече са заменени и дисциплината е наложена, а междувременно критичните родители смятат, че не получават достатъчно подкрепа.

Швеция има нарастващи трудности при набирането на учители поради липсата на уважение и сигурност в училищата. Много учители са свидетели на тормоз, насилие и тийнейджъри, които заплашват и сексуално обиждат ученици и учители.

Шведските училища планират понастоящем да засилят мерките за сигурност в училищата поради влошената ситуация. Има нарастващ брой конфликти с мигрантите свързани с насилие, често включващи ножове и други видове оръжия.

Миналата година един 17-годишен афганистански бежанец бе намушкан от друг 17-годишен афганистански ученик в училище на юг от Стокхолм.

Но много сериозни инциденти никога не достигат медиите , защото последните са контролирани чрез грантове от Отворено общество на Сорос. Дори училищата, които преди са били повече или по-малко спокойни, сега са потънали в тежки проблеми, често свързани с групи от различни етноси и проблеми, включващи “чест”.

Директорите често се опитват да прикрият тези проблеми, опитвайки се да се преструват, че всичко е под контрол. Но докладите изтекат и снимката не е хубава. Шведските органи отчаяно се опитват да се го спрат. Прогнозите за бъдещето са, че в шведските училища ще има огромен недостиг на квалифициран персонал.

Номерата, споменати от шведското правителство, са толкова големи, колкото и недостигът на 60 000 учители за следващите години. Една от причините е, че по-малко хора са заинтересовани да работят като учители, е опасната ситуация в училищата, както е описано по-горе.

Между другото, проблемите с лошо познаване на шведския език се увеличават. Едно от решенията за намиране на персонал е да се даде бързо образование на чужденци в съответствие с новата програма ULV – обучение за чуждестранни учители.

Това образование съответства на две години образование и изискването е да имаш умения да говориш шведски. Проблемът сега е, че онези мигранти, които кандидатстват, всъщност нямат достатъчно знания за шведския език, което би могло да доведе до още по-хаотични ситуации в класните стаи, когато тези учители не могат да комуникират с учениците, които трябва да водят.

 

“Бежанец” в Швеция беше осъден на смешната присъда от 6 месеца и то в център за младежи за изнасилване на 12-годишно момиче в Швеция. В полицейско интервю Сирий казал, че не знаел, че е незаконно да се изнасилва дете. Мигрантът също е осъден и за други тежки престъпления, но няма да бъде депортиран.

След мигрантския наплив шведските предучилищни групи са толкова опасни след мигрантския наплив шведските предучилищни групи са толкова опасни, че децата трябва да бъдат охранявани постоянно. Shutterstock 413116 след мигрантския наплив шведските предучилищни групи са толкова опасни след мигрантския наплив шведските предучилищни групи са толкова опасни, че децата трябва да бъдат охранявани постоянно. Bnews след мигрантския наплив шведските предучилищни групи са толкова опасни

Разследването по случая стартира след като шведският журналист Йоаким Ламот разкри, че полицията е пренебрегнала случая на изнасилване на младото момиче, съобщава Фриа Тидер .

След статиятана Ламот се заформи оществен дебат, в който участваха националният полицейски комисар и министър-председателят Стефан Лоффвен. След почти една година разследване на случая е приключено  делото  “срамно” със смешна присъда.

Окръжният съд в Уддевала установил, че мъжът е виновен за две обвинения в изнасилване на дете, осъждайки го на 6 месеца в център за задържане на младежи. Съдебно решение включваи наказание за заплахи, нанесени от мъжа на длъжностно лице в училище. Сириецът е осъден да изплати обезщетение на 12-годишната жертва 140 000 SEK (13 300 евро).

По време на разпит сирийският мигрант заяви, че не бил наясно, че е било забранено да насилва лице под 15-годишна възраст. Съдията обаче посочи, че незнанието на закона не е извинение и затова тази защита не е имала никакъв ефект върху решението. Просто либералнаШвеция  позволява изнасилвания на деца.

В много ислямски общности изнасилването е регулирано ( разрешено)  от закона за шариата.

Според съда изнасилвачът е на 20 години и през 2014 г. и е пристигнал в Швеция от Сирия като  бежанец.

 

Преди седмица друг случай накара шведският футбол да потъне в шок с новината, че жена е била изнасилена на мач от елитното първенство.

Rape

Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата европейска патриотична организация.

Инцидентът се е случил на мача в Стокхолм между Хамарби и Сириус на „Теле2 Арена“ в неделя в деня на откриването на сезона на Алсвенскан.

Полицията в шведската столица разкри, че жертвата на изнасилването се е нуждаела от болнично лечение заради нараняванията ѝ.

Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Полицията , която по традиция прикрива такива изнасилвания от мигранти от криворазбрана полит-коректност, този път е изненадана от това, че не са успели да сложат забрана навреме да бъде изнесена информацията от медиите.

Започва ново настаняване на мигранти в България

Имаме доклад за изнасилване. Предполагаемото изнасилване се е случило в тоалетна на стадиона. Жената е настанена в болница, а нарушителят е неизвестен“, се казва в официалното изявление на полицията.

 

Говорителят на полицията Анна Уестборг добави: „В момента не е ясно какви са обстоятелствата. Просто знаем, че има доклад за изнасилване по време на мача на стадиона.“

Задава ли се ново напрежение с мигрантите в Харманли след екшъна между бежанци в центъра на града?

Полицията направи редица арести за пиянство, вандализъм, дребни престъпления свързани с нарушаването на обществения ред.

Преди една година Шведка беше изнасилена от трима мигранти след като е била заплашвана с пистолет Груповото изнасилване е било излъчено в реално време със новата функция на фейсбук : НА ЖИВО (live broadcast) и публично пред над 200 потребители .

%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%88%d0%b2%d0%b5%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d1%84

(част от видеото цензурирано- пистолетът, с който е било заплашвано момичето)

Трима мигранти , дошли като бежанци в Швеция са съборили момичето на леглото и един след друг започнали да и се изреждат докато над 200 фейсбук потребители гледали случката на живо. Една от тях е сигнализирала на полицията, които са дошли на място и са прекъснали насилственото публично оскверняване и поругаване на момичето.

От полицията са много потайни около случая.

Предварителното разследване е започнало и има пълна конфиденциалност, казва Иван Аслунд, служител на полицията от контролния център.
Изнасилването е било предадено на живо по Facebook.

Изнасилването се е провело в един апартамент в Упсала, Швеция вечерта на неделя. Сцената на зверството е била отцепена за технически преглед.

От полицията са много потайни по въпроса, но потвърдиха, че трима души са били арестувани по подозрения за тежко изнасилване.

“Ние не коментираме нищо в момента. Предварителното разследване е започнало и има пълна конфиденциалност”, казва Иван Аслунд, служител на полицията в контролния център.

Няколко души, които са гледали на живо изнасилването са били в Aftonbladet. Loviisa,на 22г., която живее в Стокхолм, е една от тях.

През нощта,тя е била във Facebook, когато тя изведнъж е видяла излъчване на живо, което и се видяло много тревожно.

Wveci[ izn. Jpg

(на снимката е изнасилвача от видеото на живо.)

“Две момчета бутат надолу момиче на леглото и лягат върху нея.  Аз първо помислих, че е зле режисирана шега. Но това не беше шега”, казва Lovisa. “Полицията нахлу там
докато нападението се осъществява “. Според Loviisa “Около 200 души са били вътре в групата и са гледали клипа едновременно.”

Тя казва : “Чувствах се нереално”

След като идват полицаите, вместо да ги натръшкат на земята и да им хвърлят един хубав бой, либералните шведски полицайченца започват да питат “момчетата” какво правят и са се били опитали да разберат какво се е случило. След известно време полицаите казали, че “момчетата” трябва да дойдат заедно с тях в полицейското управление. После излъчването на видеото спряло.
Какво мислите, след като гледахте филма? – Тя казва, че се е чувствала толкова нереално да види такова нещо. “Кой, по дяволите, изнася нещо подобно на Facebook?”

Днес тя мисли за момичето във филмовия клип и как се чувства тя сега. “Тя трябва да се чувства напълно съкрушена”,казва Lovisa.

Така е ! Никой не мисли за момичето , а най-вероятно изнасилвачите ще получат някой друг час обществено-полезен труд … до следващото изнасилване …

Този случай не е случайност. След като държавата доказа на мигрантите от Африка и Азия, че могат да изнасилват шведските жени колкото брутално си поискат и показа как за няколко стотина хиляди изнасилвания са постановени присъди за под 100 години затвор общо. 

Очакваме да освободят “момчетата” и да обвинят момичето в расизъм….

Швецистан…

 

Migrant-iznasilvachАфрикански и арабски мигранти изнасилиха шведка, майка на две деца! Поне 9 от извергите са я насилвали!!!

БРУТАЛНО ИЗНАСИЛВАНЕ РАЗТЪРСИ ЗАСПАЛА ШВЕЦИЯ! АФРИКАНСКИ МИГРАНТИ ИЗНАСИЛИХА ГРУПОВО МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА

Майката на две деца беше брутално изнасилена, под радостни звуци и смях, в бежански лагер, намиращ се в Смоланд. Жената все още е почти апатична след това, което й се е случило. Твърди, че още чувства „нещо заклещено в гениталиите си“.  Вчера прокуратурата представи като доказателства проби от семенна течност на 9 от обвиняемите. Някои от тях открито защитават гнусните си действия срещу жената.

„Тя е скапана курва“, заяви 25-годишният Бахадури Рафи, който работи като преводач за шведските власти в лагера.

Според прокурора Гунар Бродир, в апартамента на мигрантите са били анализирани 42 проби на петна от семенна течност. В ректума на жертвата и по храносмилателната система е била открита семенната течност на 4-ма от обвиняемите. Общо 9 са участвали в престъплението.

Освен, че е била садистично изнасилена от африканските мигранти, жертвата е била и близо до смъртта, тъй като по време на акта дихателните й пътища са били запушени, заяви съдебната служителка Шарлоте Бокелунд.

По време на заседанието на потърпевшата й се наложило да излиза два пъти, за да повръща.

Това не е прецедент, а един от хилядите случаи

Нашият сайт пише за тези неща от близо 8 месеца. Важно е обществото да знае, че в Европа са поканени хора, които очевидно не бягат от войни, а идват за да сеят хаос и разруха.  И докато клетите мигранти изнасилват и убиват, елита на континента ни продължава да ги насърчава, а в същото време да порицава всеки, който иска да защити семейството, културата и достойнството си.

https://www.youtube.com/watch?v=m_EB24EEuZo

Неотдавна пуснахме статия за един срамен случай, при който девойка рецитираше корана в голяма шотландска катедрала. Ето това е отговорът на официалните власти! Не само да ги храним и осигуряваме материално, но и да ги пускаме в християнските храмове, където да проповядват агресивната си религия.

Ако управляващите ЕС и страните в него, не се усетят докато все още е време, народите на Европа ще вземат нещата в ръцете си!

На снимката: Бахадури Рафи, който е преводач в мигрантския център в Смоланд, и един от изнасилвачите

На клипа: Отрядите на Петър Низамов Перата залавят нелегални мигранти със свински опашки на границата с Турция.

 

23 МАРТ 2018 Г. 11:30 Ч

http://katerinamagasin.se/new-censorship-proposal-freedom-speech-die-sweden/

Швеция… :

Критичните гласове вероятно ще бъдат заглушени, защото правителството на Швеция иска да промени два основни закона, за да ограничи свободата на изразяване. В допълнение, правителството финансира водещи медийни компании, за да премахнат “фалшивите новини” преди изборите през септември. Става дума за страна зад бившата Желязна завеса, в Близкия изток или в Африка? Не, това е Швеция – страна с горда традиция на демокрация и свобода на словото. Ако някой преди няколко години беше казал, че Швеция скоро ще въведе нещо, напомнящо за цензура, щях да считам този човек за луд.

Нека да започнем със закона, който се очаква да започне да се прилага от 1 януари 2019 г.

Правителството прие за разглеждане да забрани на частни лица достъп до публични документи

, като например бази данни за съдебни решения, които съдържат информация за националния произход на осъдените лица, , религия или членство в синдикати. Законът обаче няма да се прилага за всички – основните медии, правителствените служби и няколко други организации все още ще имат достъп до този вид информация. Това е не само несправедливо, но и противоречащо на основните идеи, залегнали в “Основния закон за свободата на изразяване”: правилото, което позволява на всеки гражданин да има достъп до публични документи.

Задава ли се ново напрежение с мигрантите в Харманли след екшъна между бежанци в центъра на града?

Гласуването в Риксдага (парламент) ще се проведе през май и предложението вероятно ще бъде одобрено, тъй като единствената страна, която е изразила опозиция до момента, са Шведските демократи, които искат референдум по този въпрос. Тъй като “свободата на печата”, така и “основният закон за свободата на изразяване” са основни закони, новият Риксдаг ще трябва да одобри промените след провеждането на шведските избори през септември. Ако го направят, законът ще стане закон от 1 януари 2019 г.

Цензура: Свободата на словото ще умре в Швеция. Правителството забрани на частни лица достъп до публични документи. Обединени в “Свободна Европа” с патриоти от България,Германия и Вишеградската четворка шведите ще протестират заедно Стокхолм,Малмьо и Гьотеборг. Българин е сред организаторите.

Това ще има опустошителни последици за разнообразието на гласовете в дебата; се разпада горда 250-годишна традиция на свободата на словото. Също така изглежда, че стратегията е да не държи шведите осведомени за случващото се. В традиционните медии далеч не е спокойно какво се случва. Едва ли някой говори за това, освен няколко ангажирани активисти на свободата на словото.

Фактът, че установените медии не се притесняват, вероятно се дължи на второто ново предложение за картите, което ще засили тяхната власт и същевременно ще направи обществото още по-безпомощна. С въвеждането на този нов закон медийното учреждение все още ще има достъп до информация, а обществеността няма да има същата възможност. Може да се каже, че само “държавно оправомощени” журналисти – т.е. онези, които правят това, което казват политиците – ще могат да предадат “истината” на хората в бъдеще.

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

И така, каква е тази втора заплаха? Водещите шведски медийни групи, включително държавните телевизионни и радио компании, започнаха да си сътрудничат за разработването на цифрова платформа, която има за цел да предотврати разпространението на “фалшиви новини” преди изборите. Платформата може да включва прегледи на факти, заявени от различни редактори, изявления в политическия дебат или данни или мнения, разпространявани в социалните медии.ь

Кой е виновен за унизителната присъда на шведа, който ритна възрастна камериерка в лицето в Слънчев бряг ?

Най-лошото е, че това е частично финансирано от държавната собственост на Vinnova, шведската агенция за иновации. Най-скандалното нововъведение е “Факти Асистент”, цифрово средство, което автоматизира фактическата проверка на редакциите на новини. Този инструмент може да се използва за намаляване на риска от “фалшиви новини” и “неуместни” факти, достигащи до хората.

Също така е забележително, че мениджърът на проекта, който е назначен да идентифицира какви новини е без значение за шведските медии, идва от шведската телевизия. Държавната телевизия вече е известна със силна левица, както и с подбора и представянето на докладите по начин, който често нарушава техния мандат, за да докладват въпроси широко и обективно. В алтернативните медии има много примери за новинарски материали, които никога не се отчитат в установените медии. Сега се добавя данък, за да се мълчат тези гласове! Сред широката общественост вече има широко разпространено мнение, че традиционните медии не обръщат толкова внимание на сексуалното насилие, злоупотребите, грабежите и насилието, свързано с честта, както правят алтернативните медии. Може ли наистина да е толкова лошо, че установените медии са инструктирани, че тези данни са “без значение” за населението на Швеция? За да накарат хората да вярват, че нивата на престъпност и сексуално насилие са намалели?

Коя страна в Света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение.

Може би те прилагат стратегията “Това, което не виждате в заглавията не се случва”. Това е просто – без значение. По-подходящо име на “Фактическия асистент” би било “фактът Denier”, който обаче определено не би трябвало да получи нито една стотинка от парите на обществеността.

АЛИЛУЯ !!! Точно 6 месеца след като Петър Низамов сигнализира, че Мишо Арабина урежда нелегалните мигранти с лични карти, ДАНС и прокуратурата най-накрая направиха акция.

 

Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчена НА ЖИВО ПО ФЕЙСБУК. Очакваме да ги освободят, защото още не са се адаптирали горките.

ЕТО КАКВО НАПИСА СЪОРГАНИЗАТОРЪТ НА СЪБИТИЯТА В ШВЕЦИЯ – ПЕТЪР НИЗАМОВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Братя и сестри, 
Този месец беше учредена общо-европейска организация “Свободна Европа” , в която бяха поканени да участват и българите – аз – Петър Низамов и Юлиян Иванов като председатели на доказани според тях родолюбиви организации.. 
Беше взето решение да започнем общи протестни действия срещу врага.
Първите ОБЩИ протести на организациите ще се осъществят в Швеция. Тази организация беше съставена като междинен управителен и координативен орган на всички доказани и истински патриотични организации в Европа. Всеки от лидерите на организации има право на глас и участва при вземането на общите решения,които ще се осъществяват от всички организации едновременно във всяка от страните на организациите.За сега членуват над 25 големи организации като “БЮК” , “Бергида”–Германия , “120 децибела”- Швеция, “Народи домобрана” , “Блок проти исламизации”, “Чест, Свобода, Респект” – Чешка република, много словашки и полски организации, “Славянски съюз” и други. 
Тъй като нашите приятели от Швеция са подложени на най-голям геноцид, решихме да им подадем ръка за протеста,който ще се състои на 5 май в Малмьо, Гьотеборг и Стокхолм.
Местата на събиранията са :
Plats Sthlm : Medborgarplatsen gå till –> Kungsträdgården
Plats Malmö: Stortorget gå till –> Möllevångstorget
Plats Göteborg: (centralt, uppdateras inom kort) 

 

ЕТО ЗА КАКВО ПРИЗОВАВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА “СВОБОДНА ЕВРОПА” В ШВЕЦИЯ:

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° tillsammans fã¶r sverige.

 

 

Единствената крайност с това е, че сме заедно обединени за онези, които са уязвими в нашето общество, истинският екстремизъм е за другите.

ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ В ШВЕЦИЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА !

Политически необвързани, ВСИЧКИ са добре дошли!
Сега е въпрос на сливане и подкрепа един на друг, на пенсионерите, на засегнатите от невинни LSS, на жертви на групово насилие, за чест, за достойнство и против насилието и т.н.
Има толкова много неща, които са недостатъчни и неправилни.
Трябва да покажем, че виждаме и знаем, въпреки всички опити да цензурират медиите и да се опитаме да караме да мълчат онези, които се изразяват. Задайте си въпроса, каква е разликата между ВСИЧКИ .

НЕКА ДОСТИГНЕ ДО ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ И ПОЗНАТИ, НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ВСИЧКИ.

Всяко UTAV … Да, списъкът може да се направи по всяко време, какво имате достатъчно?
****
Аз започнах това е обикновена акушерка, която се тревожи за това как изглежда бъдещето на Швеция.
Някои старейшини се присъединиха, за да помогнат по пътя, други дадоха пари на държавите. По този начин няма нито една организация или партия без обикновени граждани, ние не сме никакви екстремисти.

Швеция не се справя добре! Виждаме как свободата / сигурността, с която сме свикнали в много различни области, е все по-ограничена, безотговорното боравене с данъците ни и много повече. Виждаме как децата и възрастните хора все повече се влияят от ежедневието си.
Не можем да гледаме повече, отказваме да приемем развитието, което е сега.
Трябва да направим нещо наистина!
От наша страна, това е да го държим възможно най-неутрално.
Така че всеки, който обикновено не смее или не може да донесе,
Вие ще дойдете, както казахте заради сърдечния ви въпрос, но ние се подкрепяме, всички луни около Швеция и нейните хора!

СПОДЕЛЯЙТЕ СЕГА, 
5 МАЙ!

Ще се видим!

Моля, споделете за да достигнем най-голямото разпространение. За да ни помогнете направете нещо извън FB, поканете всеки, когото познавате, може да иска да се присъедини.
Благодаря предварително!

 

 

Leave a Reply