След намесата на Петър Низамов – Ицо от Варна няма да бъде отнет от социалните.

ЩАСТЛИВА РАЗВРЪЗКА СЛЕД НАМЕСАТА НА БЮК . Ицо от Варна, детето с аутизъм, няма да бъде отнет и остава при настойниците си.
Миналата седмица ви разказахме за Ицо от Варна . Разказах ви как с Петър Низамов,  адвокат Петър Николов и "БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства" се свърза настойничката на Ицо от Варна . Как от Държавната агенция за "Закрила на детето" искаха да отнемат Ицо и да го изпратят в дом за да може ЧСИ да изгони семейството му на улицата . И тъй като детето е пречка за това, от ДАЗД "услужливо" искаха да премахнат този "препъни камък" ... Само, че бяха изпуснали една подробност - аз , адвокат Петър Николов и "Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства" , чийто представители сме двамата ...
Ние НЕ позволихме това да се случи !

 

https://www.facebook.com/PetarNizamov.co/videos/798317130292406/

 

След срещата ,която направи вчера Адв.Николов със социалните работници стана ясно, че Христо, детето с аутизъм, за което ви разказах миналата седмица, няма да ходи в никакви домове, а ще бъде върнат при майка си. Така Христо ще бъде с любимите си хора, както обещах, за 24 часа, по пътя на дипломацията, Правото и не без обществения натиск, който единствен ги принуди, решихме проблема още в петък, а днес се разбрахме окончателно, културно и цивилизовано, за което благодаря на ръководството на ДСП-Варна и се надявам, че така ще бъде и занапред.
Само да не се надяват, че ще ни лъжат както за Даниела от Сливен, защото ...

Петър Низамов Petar Nizamov

Реклами

5 comments

Коментари

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.