Сделката за ЧЕЗ не е предмет на разследване от страна на прокуратурата, заяви главният прокурор.

ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА… КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЕШЕ УДАРЕН  ОТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – ПЕРАТА Е ПРЕСТЪПНИКА… !!!

“Няма досъдебни производства и преписки, които да се водят срещу лицата Гинка и Славчо Върбакови. Няма и такива, които касаят „Инерком“. Това сподели главният прокурор Сотир Цацаров на заседание на Временната парламентарна комисия по случая ЧЕЗ, цитиран от агенция „Фокус“.

31623e79-abb2-4f6b-8466-3cab50b4f5ab

„Сделката за ЧЕЗ не е предмет на разследване от страна на прокуратурата, тъй като е обект на частно-правни отношения. На 28 февруари съм получил запитване от председателя на ДАНС за информация в Прокуратурата относно Гинка и Славчо Върбакови, както и за „Инерком“ във връзка с проверка от министър-председателя. На 1 март е получил отговор от нас“,обясни още той.

БЪЛГАРИЯ НА БОЙКО .НОМЕР 1 СНАБДИТЕЛ НА ОРЪЖИЯ ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. ДОКАЗАТЕЛСТВО !

695c2843-8005-41c5-be91-00fec7624928

„На 1 март до нас е изпратено и запитване от главния секретар на президента със същите мотиви. Същия ден му е изпратено копие от писмото до председателя на ДАНС“, допълни главният прокурор.

Гледам Гинка , Бойко, Цацаров и Делян Пеевски и се сещам да ви питам . Какво стана с театър “Сълза и смях” ?

 

 

1 КОМЕНТАР

  1. ХВАНАЛИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ В ОПИТ ЗА КРАЖБА ОТ ПРОМЕТ ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА. – България – Новините ХВАНАЛИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ В ОПИТ ЗА КРАЖБА ОТ ПРОМЕТ ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА. – България – Новините

    […] […]

Leave a Reply